Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team Tre-For

Tre-For tog en for stor mundfuld

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

18.04.2012 kl. 10:04 af Frederik Palle Pedersen.

Selvom danske Team Tre-For kæmpede bravt, så var Zellik Galmaarden et for hårdt løb for det nyetablerede kontinental hold, der måtte derfra uden et nævneværdigt resultat.

Zellik Galmaarden blev i søndags kørt, og det var med dansk deltagelse fra kontinentalholdet i trekantsområdet Team Tre-For. Løbet viste sig dog at være en hård oplevelse for det danske hold, da man skulle over 12 stejle bakker, og de var alle brostensbelagte. Ikke nok med det så var løbet også stærkt besat med gode cykelhold.

 

”Vi var godt klar over at dette var en stor opgave for flere af rytterne. Selvom at løbet kun er et UCI kategori 1.2 løb så var de stærkeste europæiske kontinentalhold til start. Deriblandt, Livestrong-Bontrager, Rabobank, Omega-Quick Step, Astana og Lotto-Belisol,” siger holdets sportsdirektør Jan Bojsen.

 

Team Tre-For stillede op til løbet med syv ryttere, men det var kun to af dem, der formåede at gennemføre det belgiske løb, og det var ikke just de mest imponerende placeringer, men holdet var angiveligt også ramt af uheld.

 

”Vi fik en regulær køretur i dag, så er den ikke længere. Thomas Guldhammer er lidt uheldig med en defekt klampe, men det havde været mere end svært med kun to gennemførende ryttere at have gjort nogen forskel. Rasmus Kristensen kæmpede hele dagen, men han mangler noget rutine, som gør at han må bruge kræfter på uheldige tidspunkter,” udtaler Bojsen.

 

Den bedste rytter fra Team Tre-For blev Rasmus Kristensen, der sluttede lige udenfor top 100 med en placering som nummer 101. Holdets anden rytter, der gennemførte var Thomas Guldhammer der blev nummer 122, hvilket faktisk også var sidst. Men det har dog ikke slået holdet ud. Det har tværtimod givet holdet mere erfaring.

 

Vi har fået nogle erfaringer med hjem fra løbet, og det skal vi vende til noget positivt. Vi har stadig et hårdt program med flere etapeløb som Giro della Regione Friuli Venezia Giulia, Oberösterreichrundfahrt og Czech Tour foran os, så det er med at bevare fokus og sikre at vi får trænet målrettet frem mod disse opgaver.” afslutter Jan Bojsen

 

Resultat af Zellik Galmaarden

1 Kevin Thome – Wallonie Bruxelles – Credit Agricole

2 Wesley Kreder – Rabobank Continental Team

3 Mark McNally – An Post - Sean Kelly

4 Dylan Van Baarle – Rabobank Continental Team

5 Gediminas Bagdonas – An Post – Sean Kelly

101 Rasmus Kristensen – Team Tre-For 2.11

122 Thomas Guldhammer – Team Tre-For 7.42

 

SENESTE

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk