Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

TREFOR-rytter kæmpede vildt
29. March 2016 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Team TREFOR

Team TREFORs 21-årige Nicolaj Moltke Steen kæmpede og sikrede det danske hold et flot resultat i G.P. Palio del Recioto. 

Den 21-årige dansker Nicolaj Moltke Steen kørte i dag et flot løb, da Team TREFOR stillede til start i det italienske UCI-løb G.P. Palio del Recioto. Det var det danske holds syvende cykelløb på seks dage, men dagens etape bød på stigninger, som skulle forceres.

 

”Det var fuldstændigt vanvittigt igen. Det var ligesom 2. etape af Coppi e Bartali. Det var seks omgange på en rundstrækning, hvor der var en led stigning, hvor feltet blev sprængt hver gang, de kørte over,” fortæller sportschef Ricky Enø i en pressemeddelelse.

 

På de sidste 40 kilometer af etapen, skulle rytterne forcere en stor stigning, hvor en gruppe på 17-18 mand kom afsted, dog uden en rytter fra Team TREFOR. Dog sad Nicolaj Moltke Steen i næste gruppe, hvor han gav den alt, hvad den kunne trække.

 

”Nicolaj kæmpede som et svin. Han kører et rigtig flot løb. Selv i den anden gruppe kører de vildt stærkt, og han kæmpede røven ud af bukserne, og han ender med at placere sig som nummer tre i deres spurt,” siger Enø.

 

Rytterne på Team TREFOR kan se frem til en pause, inden de senere på ugen skal køre det belgiske etapeløb Le Triptyque des Monts et Chârteaux. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017