Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Unipublic / Graham Watson

UAE til Sanremo med Swift i spidsen

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

15.03.2017 kl. 14:50 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Ben Swift bliver UAE Team Emirates’ kaptajn til Milano-Sanremo, mens Diego Ulissi får en fri rolle på WorldTour-holdet.

Årets første monument ligger lige om hjørnet, og med Paris-Nice og Tirreno-Adriatico overstået er der flere ryttere, der har meldt sig på banen til kampen om podiepladserne i Milano-Sanremo med flotte præstationer i den forgangne uge.

 

Det gælder dog ikke for Ben Swift, som har kørt en ganske middelmådig sæson indtil videre med en fjerdeplads på en etape i Tour Down Under som sit hidtil bedste resultat. Siden da er det ikke blevet til én eneste top 10-placering, men ikke desto mindre har hans hold, UAE Team Emirates, fuld tiltro til briten, som bliver deres kaptajn i ’La Primavera’.

 

”Jeg føler, at jeg er i god form, og jeg går ind til årets Milano-Sanremo med samme optimisme og spænding, som jeg gjorde i fjor,” siger Swift i en pressemeddelelse fra sit hold.

 

Meldingen er ganske lovende, for i 2016 blev det til en andenplads for briten, som dermed hentede karrierens hidtil største resultat. Der kom han dog fra et Paris-Nice, hvor han havde hentet tre top 10-placeringer, men det betyder intet fra nu af, fastslår han.

 

”Overordnet set har jeg det godt, og herfra skal man egentlig bare gøre, hvad man kan, og håbe på det bedste. Løbet kan udvikle sig på så mange forskellige måder, og det er svært at sige, hvordan historien vil udfolde sig.”

 

”Der er mange ryttere, som nok gerne vil undgå en spurt, og derfor får vi nok en del angreb på Poggio. Holdet skal være forberedt på en lang række scenarier.”

 

Netop scenariet der involverer talrige angreb på de afsluttende stigninger ind mod Sanremo er UAE Team Emirates særdeles velforberedte på, da brølstærke Diego Ulissi får en fri rolle til lørdagens løb. Løbet passer ganske godt til den italienske puncheur, men det er alligevel aldrig blevet til en topplacering i Milano-Sanremo for Ulissi - det skal han forsøge at lave om på i år.

 

”Det vigtigste moment i mit Milano-Sanremo bliver, når angrebene starter: Der skal jeg være en af hovedpersonerne, og for at kunne det, skal jeg inden da have sparet godt på kræfterne. Jeg regner med, at det bliver på Poggio, at angrebene kommer.”

 

Udover Swift og Ulissi kunne Sacha Modolo også tænkes at være et kort, der kunne spilles ud i finalen. Sprinterens fjerdeplads i 2010-udgaven er stadigvæk hans bedste resultat i løbet, men han er ikke holdt op med at drømme om den helt store sejr.

 

”Milano-Sanremo er enhver italiensk cykelrytters drøm, det er så spændende et løb.”

 

UAE Team Emirates’ hold til Milano-Sanremo: Vegard Stake Laengen, Marco Marcato, Sacha Modolo, Matej Mohoric, Manuele Mori, Ben Swift, Diego Ulissi og Federico Zurlo.

SENESTE

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk