Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Ung italiener tog overraskende sejr i Trofeo Laigueglia

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

14.02.2016 kl. 17:44 af Sebastian Mikkelsen.

24-årige Andrea Fedi (Southeast) tog en flot sejr i det italienske endagsløb, Trofeo Laigueglia, da han angreb fra en reduceret gruppe på en nedkørsel tre kilometer fra mål og formåede at holde de jagende konkurrenter bag sig hele vejen til målstregen.

Det traditionsrige løb, Trofeo Laigueglia, bød endnu en gang rytterne på en meget kupperet rute, der udfoldede sig over 192,5 kilometer. Særligt de sidste tre omgange på 11,2 kilometer viste sig at få en afgørende betydning, da de to stigninger Colla Micheri og Capo Mele indgik på de afsluttende omgange.

 

Løbet startede i utrolig høj fart, og det gjorde det svært for et udbrud at få afgørende hul til feltet. Først efter 31 kilometer blev der dannet et udbrud, som fik lidt snor af feltet, da Nicola Gaffurini (Norda-MG.Kvis Vega) fik selskab af Genki Yamamoto (Nippo-Vini Fantini) og Danilo Celano (Amore & Vita).

 

Farten i feltet var meget lav, og det udnyttede de tre udbrydere til at udbygge deres forspring til ni minutter, inden Lampre-Merida og senere Androni-Sidermec satte sig frem i feltet for at mindske forspringet til udbryderne.

 

Udbruddet hentet

Feltet fortsatte med at øge farten i takt med, at rytterne nærmede sig løbets finale, og kort efter udbruddet havde taget fat på de afsluttende omgange, var alle tre udbrydere blevet opslugt af feltet.

 

Inde på de afsluttende omgange kom der masser af angreb i det efterhånden kraftigt reducerede felt, og det lykkedes til sidst ti ryttere at få et afgørende hul til resterne af feltet, da Andrea Fedi (Southeast), Arthur Vichot (FDJ), Fabio Felline (Italien), Matteo Montaguti (AG2R), Sonny Colbrelli (Bardiani-CSF), Grega Bole (Nippo-Vini Fantini), Diego Ulissi (Lampre-Merida), Pierre Latour (AG2R), Matteo Busato (Southeast) og Francesco Gavazzi (Androni-Sidermec) rev sig løs.

 

Samarbejdet i gruppen fungerede dog rigtig dårligt, og derfor forsøgte flere af rytterne i gruppen af komme væk, men først tre kilometer fra målstregen lykkedes det italienske Andrea Fedi at slippe af med sine konkurrenter, da han angreb på nedkørslen fra Capo Mele.

 

Da den unge italiener passerede den røde flamme, havde han fortsat et forspring på 100 meter, og det lykkedes lige nøjagtig for Andrea Fedi at holde de ni jagtende ryttere bag sig, så han kunne tage sin første sejr som professionel.

 

I spurten om andenpladsen var Sonny Colbrelli (Bardiani-CSF) den hurtigste, og derfor måtte en stærkt kæmpende Grega Bole (Nippo-Vini Fantini) nøjes med tredjepladsen.  

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk