Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Utilfreds Tony Martin ville have vundet
19. February 2016 af Jesper Johannesen Foto: Sirotti

Tony Martin måtte nøjes med andenpladsen på enkeltstarten i Volta ao Algarve, og det var mindre, end han ønskede. Etixx-rytteren ville nemlig have vundet, men kan måske trøste sig med, at han fører løbet samlet.

Tony Martin er tilbage i front af etapeløbet Volta ao Algarve, som han har vundet to gange i henholdsvis 2011 og 2013. Det lykkedes dog ikke Tony Martin at vinde dagens 18-kilometer lange enkeltstart, hvilket ærgrer tyskeren.

”Jeg er tilfreds med min
præstation, men ikke så tilfreds med resultatet,” forklarer Tony Martin efter etapen til holdets website.

Tony Martin var ved mellemtiden efter 11,3 kilometer otte sekunder foran Fabian Cancellara, men alligevel kunne tyskeren ikke holde Fabian Cancellara bagved sig de sidste godt seks kilometer. Tyskeren endte med at blive slået med fem sekunder af netop Cancellara, hvilket gør ondt.

”Det var en temmelig hård dag med modvind, men jeg er ikke på udkig efter undskyldninger. Fabian var stærkere, og det er det.”

I morgen venter fjerde etape, hvor det på forhånd ligner en massespurt, og trods førertrøjen så er Tony Martin klar til at hjælpe sin nye holdkammerat Marcel Kittel, som allerede har vundet fire sejre i år.

”Jeg ser nu frem til i morgen at hjælpe Marcel (Kittel, red.), og derefter vil vi sætte os ned og tale om den sidste dag. Selvfølgelig ønsker jeg at beholde den gule trøje nu, men det bliver ikke let, da der er mange topryttere her. Jeg er fortrøstningsfuld, fordi vi har et meget stærkt hold, og vi må se, hvordan tingene udvikler sig på sidste dagen,” lyder det fra løbets førende rytter.

Tony Martin fører med tre sekunder ned til Geraint Thomas og yderligere 17 sekunder ned til Ion Izagirre (Movistar).


SKAL DU HAVE TONY MARTIN PÅ DIT MANAGERHOLD?

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09