Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Cervelo Bigla

Uttrup Ludwig: Jeg havde diamanter i benene

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

19.03.2017 kl. 19:36 af Andy Pedersen.

Danske Cecilie Uttrup Ludwig fra Cervélo-Bigla holdet fortsætter sin imponerende form. Hun sluttede i dag på det sidste trin på podiet i det italienske WorldTour løb Trofeo Alfredo Binda efter vinderen Coryn Rivera fra Team Sunweb og Arlenis Sierra fra Astana Womens Team.

Cervélo-Bigla holdet leverede en fantastisk indsats, hvor de foruden Cecilie Uttrup Ludwigs tredjeplads, også fik den sædvanlige sprinter Ashleigh Moolman-Pasio på en ottendeplads. Planen fra starten af dagen var, at holdet skulle placere sig i finalen. Sportsdirektøren på holdet var meget tilfreds med dagen, som den skred frem.

 

”De arbejdede som et hold, der beskyttede deres kaptajner indtil finalen. Med en fantastisk indsats fik vi tre ryttere i finalen: Ash [Ashleigh Moolman-Pasio red], Marie [Vilmann red.] og Cecilie [Uttrup red.] og det er jo fantastisk. Vores plan var at vi skulle have muligheder i finalen, og det gik jo godt. Gruppen der nåede stregen var større end sidste år, og selvom holdet er ungt, arbejdede de godt sammen. De lavede et leadout, fik en podieplacering og endnu en rytter i top 10 med Ashleigh. Det er en god dag for os, og vi har fået mere selvtillid frem mod klassikerne i Belgien,” udtaler sportsdirektør Thomas Campana.

 

Cecilie Uttrup Ludwig selv giver holdet æren for det gode resultat. Holdet var en stor opbakning, og sørgede for at Uttrup Ludwig blev placeret helt i front inden finalens afgørende øjeblikke.

 

”Holdet var så stærkt i dag, jeg har sjældent set noget som dette. Vi var i front hele tiden, sørgede for at vi havde nok mad og vand, mens vi kontrollerede løbet hele tiden. Det er en så fantastisk holdindsats, og jeg er stolt af at være en del af det her hold. Jeg er helt overvældet, det har været en vanvittig dag og sikke en start på sæsonen,” udtaler Cecilie Uttrup Ludwig.

 

Dog skulle hun også selv gøre en del af arbejdet, og der påpeger Uttrup Ludwig også, at hun igen i dag var godt kørende. Hun erobrer ydermere ungdomsførertrøjen tilbage efter at have mistet den til sin landsmand, Amalie Dideriksen.

 

”Jeg havde det meget godt. Jeg tror, at jeg havde diamanter i benene i dag. Jeg er meget stolt af at bære ungdomsførertrøjen. Jeg er oppe mod verdensklasse ryttere og vi tager bare et løb af gangen.”

 

Der lød også en tak til en anden dansk rytter på Cervélo-Bigla holdet, nemlig danske Marie Vilmann, som ifølge Uttrup Ludwig er en verdensklasserytter.

 

”Jeg vil gerne give en kæmpe tak til Marie, fordi med halvanden kilometer tilbage var hun fantastisk og placerede mig helt i front. Med en kilometer tilbage blev jeg placeret i Coryn Riveras hjul og hun kunne ikke have gjort et bedre job. Marie er en verdensklasse rytter. Jeg er så stolt af pigerne, det har været en fantastisk dag," slutter Uttrup Ludwig.

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk