Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Vakoc efter to sejre på 24 timer: Helt utroligt!
28. February 2016 af Tobias SlotsgaardFoto: OPQS / Tim de Waele

I går vandt Petr Vakoc Classic Sud Ardeche og igen i dag stod han øverst på podiet i La Drome Classic.

Den 23-årige tjekkiske Etixx-rytter, Petr Vakoc, er ved at få et mindre gennembrud i disse dage. Den unge rytter er en feltets mest formstærke ryttere. I går snuppede han sejren i endagsløbet Classic Sud Ardeche og igen i dag endte han øverst på podiet, da der blev kørt La Drome Classic.

 

Vakoc kom til mål sammen med Jan Bakelants foran en gruppe på 10 ryttere. Men de kunne altså ikke nå op og blande sig i spurten. Til sidst måtte Jan Bakelants også sande, at Vakoc var dagens stærkeste. Det var Vakoc naturligvis glad for, og han føler sig godt kørende i disse dage.

 

“Jeg er helt vildt glad for denne sejr bare 24 efter min sejr i Classic Sud Ardeche. Løbet var rigtig hårdt, men jeg vandt, og synes det er helt utroligt,” forklarer Vakoc, der beskriver finalen som værende meget intens:

 

“Da Bakelants angreb, fulgte jeg mit instinkt og tog hans baghjul. Det lykkedes heldigvis til perfektion, og jeg kunne overhale ham på de sidste 50 meter. 

 

Vakoc krydrer derfor sin stærke sæsonåbning med to sejre på stribe. Inden weekendens to sejre, har Vakoc for nyligt kørt en andenplads hjem i Tour du Haut Var. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017