Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

van Garderen: Sky-tempo hjalp Valverde
21. February 2016 af Tobias SlotsgaardFoto: Sirotti

Tejay van Garderen kunne ikke forsvare sin førsteplads i den samlede stilling på sidstedagen af Ruta del Sol.

Han har i mange år været et stort håb for amerikansk cykelsport. Men Tejay van Garderens store sejr er ikke for alvor kommet og han har svært ved at bide sig fast i toppen. I dette års udgave af Ruta del Sol har amerikaneren været med helt fremme.

 

I dag skulle tingene så afgøres, da sidste etape skulle bestiges. van Garderen lå inden starten nummer et i den samlede stilling, men måtte se sig slået af Alejandro Valverde, der udnyttede det hårde tempo.

 

“Sky satte en voldsom fart. Det gjorde, at jeg ikke havde flere folk tilbage. Men de mistede også selv mænd på det. Det udnyttede Valverde til fulde og vi kunne ikke indhente ham,” forklarerede van Garderen.

 

van Garderen brugte sin sidste mand, Brent Bookwalter, og første at sætte alt ind mod Valverde. Men spanieren var for stærk og det ærger naturligvis amerikaneren, der havde drømt om en sejr. 

 

“Jeg fik god hjælp af Brent Bookwalter og ville gå all in til sidste. Det gjorde jeg, men jeg kunne ikke få fat på Valverde. Jeg gav ham for meget snor i starten, tror jeg,” sagde van Garderen. 

 

Valverde satte van Garderen med 48 sekunder, hvilket betyder, at van Garderen, som dog to andenpladsen, blev besejret med 26 sekunder i den samlede stilling.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017