Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

VeloConcept tilfreds med at beholde Carbels føring
18. June 2017 af Andy PedersenFoto: Frederik Maj

Inden dagens anden afdeling af PostNord Cuppen var Michael Carbel fra Team VeloConcept i front for den samlede stilling. På trods af at et syvmandsudbrud fordelte de første point imellem sig, er det stadig Carbel som fører efter anden afdeling.

Casper Pedersen fra Giant-Castelli fik placeret sig selv godt i spurten og var den hurtigste i gruppespurten i front. Team VeloConcept formåede ikke at køre udbruddet ind, men der var aldrig grund til bekymring i forhold til Carbels føring. I stedet spillede de Nicolaj Moltke ud i udbruddet og håbede, at han kunne spille med om sejren på dagens afdeling.

 

”Moltke kommer med blandt de forreste. I og med, at der var så langt tilbage til feltet, håbede vi, at han kunne rykke på den sidste omgang, så man ikke skulle spurte syv mand om det. Men han har ikke dagen og var for slidt,” udtaler sportsdirektør Daniel Foder.

 

Syvmandsgruppen splittedes dog på sidste omgang, og her formåede Moltke ikke at komme med de fire forreste. Derfor kunne han spurte sig til en femteplads blandt de sidste tre. Carbel ender med at vinde feltets spurt, og bliver dermed nummer otte på dagens rute.

 

”Carbel vinder så feltets spurt og bevarer føringen i den samlede stilling. Resultatmæssigt kan vi ikke være tilfreds, men vi stiller 7 mand til start, og vi vidste godt, at vi ville være i undertal. Der var en risiko for, at vi ville komme på bagkant, men det kom vi ikke, da vi havde tre mand med i det første udbrud. Men når man er færre mænd, så skal der investeres nogle kræfter,” siger Daniel Foder.

 

På trods af at VeloConcept til sidst måtte tage initiativet i feltet, var det dog ikke et hold på deres bedste dag. Derfor er Daniel Foder så meget desto mere tilfreds med at slippe fra afdelingen med føringen i behold.

 

”De var gode i dag - bare ikke så gode. De gjorde, hvad de kunne, og tog teten. Så på en halvsløj dag, hvor vi stadig kommer herfra med trøjen i behold, er det ganske fint,” slutter Daniel Foder.

Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017
Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09