Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Feltet.dk

VIDEO: Cross-landstræner: Den rigtige danske mester i elite

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

11.01.2016 kl. 22:11 af Anders Askholt.

I går blev der kørt DM i cykel cross på Møllebakken i Kalundborg. Det var en tilfreds crosslandstræner der kunne se løbet og der var også store roser til arrangementet, som ellers blev hindret lidt af dårligt vejr.

Der var lagt op til derby på Møllebakken i Kalundborg, da DM i cykel cross skulle afgøres. Den danske crosslandstræner var naturligvis på lægterne, da det skulle afgøres og han var glad for et godt arrangement - på trods af sne, is og slud. 

 

"Helt overordnet var det en på forhånd teknisk, men også fysisk rute. Den er også stadig fysisk, men det tekniske niveau blev lige løftet med det her underlag med sne og is, som vi havde. Så kommer vi til arrangementet, som var helt fantastisk. Gode rammer - lidt besværet af sneen her sidst på eftermiddagen," fortalte crosslandstræner Kim Petersen til Feltet.dk og fortsatte.

 

"Generelt har det været helt fantastisk at være landstræner til sådan et arrangement her," bekræftede Kim Petersen.

 

Adspurgt hvem der overraskede lidt i dag blev der kigget på herre junior og dame-løbet.

 

"Christian Storgaard (U19 red.) overrasker mig. Han har trukket sig lidt ud i december og sprunget en World-Cup over for at træne, og det viser sig så at han har gjort det med god grund, for han har godt nok været klar i dag. Han lukker faktisk hullet op til U23-podiet, han kører hele vejen op og der er et minut imellem," berettede landstræneren.

 

"I dame vinder Caroline Bohé, som er ny og ikke særlig gammel, så det er en man skal holde øje med. Nu sagde jeg hende først her; Caroline Bohé," erklærede Petersen.

 

En kamp om placering

Simon Andreassen deltog i elitens DM og snuppede en sejr i overlegen stil og hapsede dermed 100 UCI-point. De point er vigtige i forhold til startplacering ved det forestående VM og det glædede landstræneren.

 

"Så har vi Simon Andreassen, som er kronen på værket, og han var heller ikke en overraskelse, men han skal ikke lave nogen fejl, og det gør han så heller ikke. Så han kører hjem og vinder som den rigtige danske mester i elite," fortalte Kim Petersen og kommenterede på VM.

 

"Det (100 UCI-point red.) flytter ham (Andreassen red.) nok en del pladser frem, forhåbentlig tredje eller anden række. Det må vi se når næste UCI-liste kommer her om en fire-fem dage. Så må vi se hvor langt det rækker."

 

Se hvad landstræneren ellers havde at sige i interviewet med Feltet.dk herunder, hvor han også kommenterer på målene for Simon Andreassens VM.

 

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk