Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Vildt tilbud KUN i dag - SPAR 20% PÅ ALT

Vildt tilbud KUN i dag - SPAR 20% PÅ ALT

09. juli 2017 00:00Foto: A.S.O.

Feltet.dks webshop har fået en række nye bøger på lager, og det skal fejres med et godt Tour de France/Sommerferie tilbud til Jer brugere.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Feltet.dk giver 20% på alle varer resten af uge - også nye varer, som netop er kommet i webshoppen. 


BRUG RABATKODEN: SOMMER


Her er nogle af de mest populære varer netop nu i Feltet.dks webshop.

 

Landevejstræning - Træning og teknik for cykelryttere
Hvad enten du er træner, målrettet supermotionist eller videbegærlig begynder med ambitioner for din cykeltræning, så er det i Landevejstræning, du finder informationer, vejledning og konkrete programmer til såvel din egen træning som din træning af andre ryttere. Uformelt og lettilgængeligt giver bogen dig al den viden, du har brug for - med fagligheden i behold og masser af figurer, grafer og fotografier til at underbygge teksten.


I Landevejstræning får du præcise beskrivelser af, hvad der menes med watt- og pulstræning, aerobt og anaerobt arbejde, restitution og ernæring, køreteknik og træningspsykologi - kort sagt alt, hvad der er værd at vide om træning for cykelryttere i teori og praksis. Også det sikkerhedsmæssige aspekt, der følger med rollen som holdkaptajn, er beskrevet og illustreret, og du får vist, hvordan du guider dit hold i at køre forsvarligt ved f.eks. paradekørsel og hvordan I effektivt og sikkert finder ind på én linje.


Med udgangspunkt i bogens udførlige træningsprogrammer kan du målrette din og andres træning hundrede procent. Brug bogen som opslagsbog og reference, når du skal hente inspiration og viden til din egen træning, eller når du er træner for andre cykelryttere.

BESTIL NU


 

Jens Voigt - Shut up, legs!
Fortællingen om Jens Voigts vej til professionel cykelsport er bemærkelsesværdig. Lige fra hans opvækst i Østtyskland, hvor Tour de France blot var noget, man hørte rygter om, til den sene professionelle debut i 1997 og de mange bedrifter, der fulgte på landevejene i de efterfølgende år.

Jens Voigt er kendt som et venligt og ærligt menneske, der ikke er bange for at sige sin mening - noget der er kommet til udtryk i forbindelse med hans skarpe omtale af dopingmisbrug i de mange sager, der har plaget cykelsporten siden hans debut.

Men Jens Voigt er i særdeleshed også kendt som en kompromisløs cykelrytter, hvis særlige kørestil og engagement har skaffet ham fans over hele verden. Holdkammerater og modstandere beskriver Jens som en stædig og ustoppelig holdspiller, der altid giver sig 100 procent. Hans uforudsigelighed og utrættelighed har sikret ham mange sejre, heriblandt en etapesejr og den gule førertrøje i Tour de France, samt timerekorden i 2014, hvor han afsluttede sin karriere med at slå den tidligere rekord med over en kilometer.

Shut up, legs! er en beretning om alt det, der har gjort Jens Voigt til en udødelig skikkelse inden for cykelsporten, og bogen kombinerer hans egne beretninger fra sadlen med udsagn fra andre centrale personer, der har fulgt ham i årenes løb. Den er et must for enhver, der interesserer sig for professionel cykling. 

BESTIL NU

 

Landevejscykling

Godt nyt til cykelentusiasten: Ny, komplet bog om landevejscykling. Landevejscykling er fedt. Helt enkelt. Du kommer frem; hurtigt og ved egen kraft; du er ude i den fri natur og får masser af udfordringer. Det er ikke så mærkeligt; at vi bliver flere og flere, der ikke kan lade cyklen stå.
 

Denne bog er din guide til alt; du behøver at vide om denne stadig mere populære sportsform. Fra grej; udstyr og påklædning til træningsteknikker og cykelsportens uskrevne landevejskodeks - bogen guider dig sikkert og grundigt rundt om det hele. 

Chris Anker Sørensen; Team Saxo Tinkoff anbefaler bogen med bl.a. disse ord


"Med Landevejscykling kan du få indblik i cykelsportens mange facetter. Med den som opslagsværk kan du blive indført i glæden ved at cykle; den unikke naturoplevelse; glæden ved træning og det fællesskab der er blandt cykelryttere. Landevejscykling er en god bog til den 13-årige dreng, der drømmer om en dag at køre Tour de France; til nybegynderen der lige har investeret i en lidt bedre cykel eller til supermotionisten og den ambitiøse amatørrytter." 


BESTIL NU


AfterShokz Trekz Titanium høretelefoner
Hovedtelefoner til cykelturen er ofte en udfording, hvis man også vil kunne høre hvad der foregår rundt omkring en. Her kommer AfterShokz Trekz Titanium ind i billedet, som giver helt nye muligheder.


Vi skal vænne os til et nyt ord inden for hovedtelefoner: Open-ear Bone Conduction. 


Det er en helt ny måde at høre musik på. Kort fortalt bliver lyden ’banket’ ind i det indre øre via dine knogler foran øret. Lyder det underligt? Det er nok også noget, man lige skal vænne sig til, men topmodellen på markedet, AfterShokz Trekz Titanium, lover, at det sker hurtigt. 

Danmark er et af de steder i verden, hvor cyklen er det mest populære transportmiddel, når man skal fra A til B. Netop derfor er Bone Conduction meget oplagt at bruge på cyklen, og teknologien er interessant for motionister og cyklister i al almindelighed. 


Lyd gennem kindbenene

AfterShoz Trekz Titanium bygger på en helt ny banebrydende bone-conduction teknologi, som gør at, lyden fra hovedtelefonerne kommer direkte ind i mellemøret gennem knoglen, da højtalerdelen sidder foran øret og presser lyden ind lige foran øret på kindbenet. 

Det betyder, at man altid har øret frit, så man kan høre alt i omgivelserne, selvom man hører musik eller taler i telefon via headsettet. Headsettet har indbygget noise cancelation-mikrofon, så at man kan tale, selvom man cykler. En tynd titaniumbøjle går fra ørene bag om nakken, så den ikkegenerer eller hopper, når man cykler på veje med bump eller på et andet ujævnt underlag, hvor rystelser kan forekomme, lover producenten.
 

Trekz oplades på cirka en time via en USB-indgang, og batteritiden ligger på mindst seks timer ved aktiv brug ti timer ved standby. Trekz er desuden vand- og støvafvisende.

BESTIL NU

 

Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb

En gennemarbejdet og spektakulær coffee table-bog i stort format og på 600 sider. Opdateret til og med Tour de France 2015 

 

Ny, rigt illustreret udgave af bestselleren om verdens hårdeste cykelløb - i stort format. Opdateret til og med Tour de France 2015. 

Verdens bedste cykelryttere har gennem mere end 100 år presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergtoppe. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har fascineret publikum, så løbet i dag er verdens største årlige begivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og brændende rivalopgør hvert år skrives ind i historien.

Joakim Jakobsen fortæller hele historien bag løbet og følger dets udvikling år for år fra 1903. Han beskriver de mest absurde optrin og fortæller de vildeste anekdokter. Og han går tæt på de afgørende etaper og tegner portrætter af store og små mestre fra den første vinder til den seneste hersker.

"Det er ikke én side for meget, for med allerkyndigste hånd fortæller forfatteren fænomenets hundredårige historie, løb for løb, selvpiner efter selvpiner, drama på drama. Det er stort - og stort fortalt." - Politiken.

"Men næsten mest spændende bliver bogen, når den løfter sig til at afdække ikke kun flige af løbets 100-årige historie, folkets store teater, men også af Frankrigs og Europas samtid." -Weekendavisen. 

Om forfatteren: Joakim Jakobsen (f. 1963), journalist på Weekendavisen, har tidligere udgivet Tynd luft, om VM i fodbold 1986, samt biografien om Guld-Harald. 

BESTIL NU

 

Tour de France - Cykelsportens guldalder
Tiden efter Anden Verdenskrig kaldes cykelsportens guldalder, og det er en helt korrekt beskrivelse af en epoke, hvor sport, publikum, presse og industri nærmest tog hinanden om halsen i et fælles ønske om at bringe de gode tider tilbage og glemme de mørke år. 

Tv eksisterede kun sporadisk, det var stadig radioen, som formidlede store og små begivenheder i verden, så den der ville erfare noget i egen person, han og familien måtte ud af huset. Og der var en voldsom sult efter oplevelser og især underholdning. Til at tilfredsstille dette behov fandtes i den franske sommer ikke nogen større folkelig fornøjelse end at følge årets Tour de France. Intet kunne i juli måned konkurrere med cykelløbet, og aldrig har der været så mange mennesker langs landevejene, aldrig har der været så mange ryttere på landevejene, selv om alle ikke kunne deltage i Touren - og aldrig har der været så mange mytiske stjerner. 

For de cykelkyndige både i Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien, Tyskland og Luxembourg var det en tid med en parade af Stjerner, og der skrives med stort, for det synes nærmest uvirkeligt at man på landevejene kunne følge Coppi, Bartali, Robic, Koblet, Kübler, Bobet, van Steenbergen, Gaul og Bahamontes kæmpe mod hinanden. Men også i kamp med sig selv og deres omgivelser, en vinkel som ikke må glemmes. 

Fra midten af 1950´erne dukkede de ekstra-sportive sponsorer op da cykelindustrien ikke længere magtede at honorere rytternes krav, for den stigende velfærd smittede af på lønsedlen. Derved sprængtes cykelsportens puppe, nu blev man en del af et stort kommercielt marked, og den udvikling førte i løbet af få år til nationalholdenes endeligt i Tour de France. Det blev ikke længere landskampe, men firmakampe. 

At fortælle alt dette på 300 sider er svært, især hvis de mange spændende og afgørende detaljer i historien også skal med, men forhåbentligt kan den interesserede efter endt læsning sige til sig selv: ”Aha, nu ved jeg, hvorfor det kaldes landevejssportens guldalder.” 

”Tour de France - Cykelsportens guldalder” er andet bind i en trilogi om Tour de France-historien baseret på en hidtil uset brug af primærkilder. 

BESTIL NU


Tour de France - Myter, fakta eller spin?
I 1996 vinder Bjarne Riis Touren, Danmark styrer Tour de France. National eufori. To år senere kommer Festina-skandalen og siden har doping været øverst på enhver dagsorden om cykelløb. Det er interessant at sammenligne med Tyskland, der blev grebet af den samme Tour-feber efter Jan Ullrichs sejr i 1997, og som chokeret vendte professionel cykelløb ryggen da de mange afsløringer om kunstige stimulanser piskede en inkvisitorisk stemning op. Tyskerne var flove over deres egen naivitet, de forstod sporten lige så lidt eller meget som danskerne, men drog den yderste konsekvens af deres ukritiske begejstring og forlod selskabet.

Men Danmark fortsatte ufortrødent med at transmittere og aviserne skrev og skrev. Hvorfor stoppede vi ikke, smækkede med døren og standsede med at promovere disse cyklende junkier? Denne gennemgang af Tour de France og professionel landevejssport er koncentreret om den tidligere periode fra århundredeskiftet til anden verdenskrig. Det er ikke en komplet eller strengt kronologisk skildring, der er derimod fokuseret på epokegørende løb og begivenheder. For at opnå en afsluttet fortælling er hovedpersonernes liv og karriere fulgt til dørs, og danner dermed små biografier i den samlede fortælling. Desuden er andre løb end Touren debatteret, og det gælder især dette løbs yngre bror/søster, Giro d´Italia.

“Tour de France - Myter, fakta eller spin?” er den første af sin slags i Danmark, og den er unik i sin tilgang til stoffet, der baserer sig på historisk præcision, primærkilder, objektivitet og formidling med fokus på det saglige indhold.

Cykelsporten lever jo ikke i en hermetisk lukket verden, så dens kulturelle relationer bliver også berørt. Hvordan den har haft indflydelse på musik, film, litteratur og politik. Hvor det har været muligt, er der anvendt primærkilder, dvs. samtidens aviser og tidsskrifter.

Samlet skulle læseren nu på dansk få mulighed for at sætte sig ind i en verden, der både er nær og fjern. Samtidig vil han forhåbentligt få skærpet sin kritiske sans, og næste gang han følger Tour de France i tv eller læser om løbet og dets historie, så udbryder han måske spontant: ”Hvor ved de nu det fra?” Dette måtte gerne blive en standardreplik.

BESTIL NU

 

Læs også
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet

 

 

Cardo BK-1 Duo
BEMÆRK - dette er et sæt, så er der er altså to mikrofoner og sendere, så to ryttere eller kaptajner, kan tale sammen.

Cardo er i udgangspunktet verdens største producent af kommunikationsudstyr til motorcykler, som nu har nu valgt at lave en udgave til cykelfolket.

Cardo BK-1 Duo giver cyklister mulighed for at kommunikere med hinanden uden at råbe eller køre lige ved siden af hinanden. Cardo BK-1 Duo rækker op til 500 meter og eliminerer vindstøj fuldstændig, så det opleves som at sidde lige ved siden af hinanden og tale sammen.

Cardo BK-1 er stemmeaktiveret, og man behøver derfor ikke på noget tidspunkt at fjerne hænderne fra styret under brug. Via bluetooth kan man skabe forbindelse til telefonen og dermed besvare alle opkald eller høre musik.

Det er muligt at tale sammen i ”conference mode” for op til tre personer, mens yderligere to ekstra kan tale individuelt med den af de tre, de er forbundet med.

Vi har testet Cardo BK-1 under alle tænkelige vejrforhold. Se testen af Cardo BK-1 Duo.
Cardo BK-1 Duo er naturligvis 100% vandtætte.

BESTIL NU


SE ALLE VARER PÅ WWW.FELTET.DK/WEBSHOP

DEL
INFO
Feltet.dk
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?