Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Vivani jagter sejren i Kuurne
26. February 2016 af Christian KjærFoto: ANSA - PERI / DAL ZENNARO

27-årige Elia Viviani går en travl tid i møde. Foruden verdensmesterskabet i banecykling i næste uge, skal italieneren også lige nå at køre Kuurne-Bruxelles-Kuurne på søndag, som han desuden agter at vinde.

Kun fire dage efter Viviani klikker ud af pedalerne på søndag, skal han på cyklen igen, men det er ikke en almindelig landevejscykel. Sprinteren skal på op på banecyklen i næste uge, da han deltager i omnium i det kommende VM i London.

 

Italieneren fik en tredjeplads i sidste års udgave af Kuurne-Bruxelles-Kuurne, og han glæder sig til at komme tilbage på de belgiske brosten. Han er ligeså fokuseret på søndagens løb, som han er på at vinde en guldmedalje i næste uge i London.

 

”Jeg har kørt en eller to lange ture på vejen, da løbet i Kuurne er et stort mål for mig, da jeg sluttede på tredjepladsen sidste år. Jeg ved ikke præcist, hvordan min form er efter to uger med træning på banen. Jeg tror, at Omloop Het Niuewsblad bliver for hårdt, men jeg tror, at jeg kan lave et resultat i Kuurne,” fortæller han til Team Skys officielle hjemmeside ifølge CyclingQuotes.com.

 

Sprinteren fortæller, at han elsker de belgiske klassikere. Han glæder sig til at komme tilbage på brostenene. Han siger, at han har gode ben, så han er fortrøstningsfuld inden de kommende løb.

 

”Jeg har kørt et masse små løb, men det har virkelig hjulpet. Jeg kørte Tour de San Luis og Dubai Tour, hvor jeg vandt en etape. Det er vigtigt, at jeg beholder min eksplosivitet til banen,” afrunder han.

 

Foruden verdensmesterskabet på bane, Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Bruxelles-Kuurne skal Viviani også køre Tirreno-Adriatico, Milano - San Remo, Gent-Wevelgem foruden et par klassikere i de kommende måneder.

 

DU KAN FØLGE OMLOOP HET NIEUWSBLAD LIVE PÅ FELTET.DK I MORGEN

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09