Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Viviani fokuserer på Giroen, derefter OL
17. January 2016 af Sebastian MikkelsenFoto: Sirotti

Elia Viviani sigter efter at tage medalje med hjem fra OL i Rio de Janeiro, men først skal han fokusere på at hente etapesejre til Team Sky i Giro d’Italia.

Den italienske sprinter stiller i morgen til start i Tour de San Luis for det italienske landshold. Det har efterfølgende været diskuteret, om Team Sky ligeledes kunne se fornuften i at sende italieneren til Argentina for at køre løb for et andet hold, men Viviani fortæller, at der på intet tidspunkt har været en konflikt med Sky.

 

"Når vi planlægger tingene, vil vi have det bedste ud af det, og det er ikke kun den bedste løsning for landsholdet, men også for Team Sky,” fortæller Elia Viviani ifølge Cyclingnews.com.

 

Sky-rytteren får i Argentina blandt andet selvskab af Filippo Pozzato og sprintertalentet Jakub Mareczko. Målet for det italienske landshold er at hente etapesejre, men for Elia Viviani er løbet også en vigtig forberedelse frem mod de næste løb på kalenderen.

 

"Det er endnu en uges løb i benene før klassikerne og før bane-VM, og da forbundet bad mig om at komme og køre løb, var jeg virkelig glad. Vi vil forsøge at vinde nogle etaper, men vi har et ungt hold. Halvdelen af holdet er fra U23-landsholdet, og de vil bruge dette som en lejlighed til at forbedre sig og til at lære,” fortsætter italieneren.

 

I årets første fem måneder vil Elia Viviani have fokus på landevejen, og først efter Giro d’Italia vil Sky-rytteren have sit fokus rettet mod banen og OL i Rio de Janeiro.

 

”I 2016 er mit fokus først og fremmest på De Olympiske Lege, men jeg vil også have stor fokus på landevejen med Team Sky, og der tror jeg, at Giro d'Italia bliver mit primære fokus. Fra nu af og indtil Giro d'Italia, vil jeg kun køre bane ved VM for at få nogle flere point til OL. Jeg vil forsøge at tage en medalje, men jeg vil ikke være i topform,” slutter den italienske sprinter.

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09