Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

VM ruterne på plads for 2011

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

01.05.2007 kl. 18:26 af Jesper Johannesen.

Den internationale cykelunions (UCI) præsident, Pat McQuaid, har stor ros til København og Danmarks Cykle Union (DCU) i forbindelse med udpegningen af København som verdens første UCI Bike City.

”Med udnævnelsen af København som verdens første UCI Bike City, vil vi gerne honorere Danmarks og dansk cykelsports bidrag til cykelsporten gennem de seneste mange år, hvor Danmark ofte bl.a. har gået forrest i kampen mod doping. At det er København - hovedstaden i Danmark, som bliver centrum for de mange begivenheder, har desuden været et vigtigt kriterium i udvælgelsen, hvor vi har positive forventninger til samarbejdet med København og afviklingen af begivenhederne med en solid organisation og en god infrastruktur”, udtaler Pat McQuaid.


Direktør i Wonderful Copenhagen Lars Bernhard Jørgensen, DCU formand Tom Lund og UCI præsident Pat McQuaid. / Foto: Feltet.dk

Spektakulær VM-rute
Når kronen sættes på værket af Bike City-projektet i 2011 med VM i Landevejscykling, bliver det gennem hjertet af København, hvor enkeltstarten køres på en 24 km rundstrækning med start og mål på Rådhuspladsen.

Ruten for landevejsløbet er planlagt til Rudersdal Kommune med start og mål på toppen af Geels Bakke. Rundstrækningen er på 14 km og løber hen over Geels Bakke, Søllerød Slotsbakke samt en stigning mere.

”Vi har fundet en meget spændende rute og et rigtigt hårdt opløb opad Geels Bakke. Og med ikke mindre end 20 omgange á 14 km, i alt 280 km, er jeg overbevist om, at vi får et både hårdt og afvekslende VM at se i Danmark i 2011” udtaler direktør i DCU Jesper Worre.


ENKELTSTARTSRUTEN

(Klik for stor format)


LINJELØBSRUTEN

(Klik for stor format)

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk