Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Feltet.dk

WADA stopper sag mod Philip Nielsen

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

12.10.2011 kl. 21:36 af Kenneth Meyer.

Efter at have haft en dopingsag hængende over hovedet i 1½ år, så kan danske Philip Nielsen her til aften endelig se fremad, da WADA har valgt at droppe sagen.

Philip Nielsen blev testet positiv i forbindelse med en dopingkontrol den 25. april 2010 umiddelbart efter 8. og sidste etape af Vuelta Mexico. En etape han for øvrigt vandt efter en fantastisk spurt.

 

DIF's dopingnævn valgte efterfølgende at frifinde ham for straf i marts måned i år. Man fastslog, at stoffet stammede fra indtagelse af fødevarer, og at Philip Nielsen ikke selv var skyld i den positive prøve og ej heller havde handlet uagtsomt. 

 

Selvom Philip Nielsen fik kontrakt med Christina Watches-Onfone, så kunne han ikke helt slippe glæden løs, da WADA valgte at anke afgørelsen til CAS. Den anke har man nu trukket tilbage.

 

"Jeg skal selv lige opfatte det. Jeg er stadigvæk lidt chokeret, nu hvor jeg regnede med at skulle igennem en lang retssag. Der er jo fantastisk her 1½ år efter løbet endelig at kunne sige, at det er et overstået kaptitel i mit liv. Nu er det endnu engang ud og finde et hold lidt for sent," fortæller en meget glad Philip Nielsen til Feltet.dk.

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk