Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Wiggins ikke sikker på OL
23. February 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: A.S.O.

Det er ikke garanteret fra britisk side, at Bradley Wiggins bliver udtaget til OL på banen.

I omtrent et år har Bradley Wiggins fuldt ud helliget sig banecyklingen med fokus på at skulle køre OL i sommeren 2016, hvor han vil forsøge at få et sidste godt resultat. Og selvom Wiggins blandt andet skal køre parløb til bane-VM, er han endnu ikke sikret en billet til OL i Rio.

 

”Jeg har flere gange sagt, at det er en videnskabsbaseret udvælgelse, han er involveret i. Der er seks ryttere, og Bradley er én af de stærke ryttere, men han skal ud og levere,” fortæller British Cyclings tekniske direktør, Shane Sutton.

 

”Det kommer til at afgøre, om man kommer med til Rio, men som det ser ud lige nu, er han med til VM, og forhåbentlig kan han cementere sin plads til OL der,” forklarer Sutton videre.

 

Efter sit comeback på banen har Bradley Wiggins blandt andet været med til at sikre Storbritannien en sejr til EM i holdforfølgelse, og så har han også sat timerekord tilbage i juni.

 

VM på banen begynder i starten af marts. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017