Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Yates: Ikke helt skuffet
29. May 2017 af Christian BergFoto: Sirotti

Den talentfulde klatrer mistede den hvide trøje på den sidste dag, men han er tilfreds med sin samlede placering.

Yates-brødrene har i mange år været nogle af største talenter i landevejscyklingen, og sidste år vi fik de for alvor deres klassementsgennembrud på den største scene. Simon blev nummer seks i Vuelta a España, mens Adam sluttede på fjerdepladsen i Tour de France.

 

I denne måned skulle Adam Yates så følge op på sidste års store resultat. Han gik ind til Giro d’Italia som kaptajn på Orica-Scott-mandskabet, og briten sluttede som nummer ni klassementet. Det helt store tab kom på Blockhaus-stigningen, hvor han var involveret i det store styrt, og det endte med at koste ham mere end fire og et halv minut.

 

”Generelt har det været en god oplevelse over alle tre uger. Vi var en smule uheldige i starten, og hvis det ikke havde været for det, havde tingene måske gået anderledes. Vi gav dog 100 procent hver dag, og det er alt, man kan gøre,” siger Adam Yates til holdets hjemmeside.

 

”Vi sluttede med en top ti i klassementet, hvilket var et af de to mål for mig, så jeg er ikke helt skuffet over at have mistet den hvide trøje.”

 

Årets Giro d’Italia var den blot tredje Grand Tour for den 24-årige brite og den første, hvor han på forhånd havde erklæret et mål om en topplacering i klassementet. Han skulle derfor vænne sig til at have det meste af holdet til sin disposition, hvilket han bestemt ikke klagede over efterfølgende.

 

”At have folk til at arbejde for mig dag ind og dag ud er ikke noget, jeg er vant til. Jeg har ikke haft det i hele min karriere, men de har gjort et fantastisk stykke arbejde disse tre uger, og jeg er sikker på, at vi som hold vil forsætte med at gøre det godt i fremtiden.”

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09