Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Skal du med til Paris i 2016?

 

Der stadig pladser på Team Aarhus, Team Himmerland og de to nye hold i 2016, Team Sønderjylland og Team Fyn, til at komme med Tour de Taxa til Paris. Alle interesserede kan sende en tilmelding med ønske om optagelse på et af holdene. Team København har få ledige pladser.

 

Turen starter fredag den 15. juli 2016 med ankomst til Paris den 22. juli afsluttende med Tour de France søndag 24. juli.

 

Prisen for deltagelse

Prisen er for Team Aarhus, Team Fyn og Team Sønderjylland 9.950 kroner sammenlagt. Prisen for Team Himmerland er 10.500 kroner, idet der er en etape ekstra på grund af afstanden. De øvrige to hold har særlige udgifter til færger og/eller har valgt et lidt højere niveau for hoteller, max. prisen er 11.000 kroner.

 

Prisen bliver sammensat af to pakker.

 

1. En overnatnings-/servicepakke til 7.650-8.700 kroner

Denne pakke dækker prisen for syv overnatninger med fuld pension på vej til Paris (Team Himmerland otte) og to overnatninger med morgenmad i Paris, serviceteam på etaperne, diverse fællesomkostninger og desuden kontingent på 200 kroner til foreningen. Prisen for denne del betales direkte til vores leverandør Ørslev Rejser.

 

I oktober åbnes der en særlig afdeling i deres webshop, hvortil der tildeles et link, og deltagerne foretager bestilling og betaling.

Depositum på 3.000 kroner betales ved tilmelding og det resterende beløb senest den 2. maj 2016.

 

OBS! Pakken indeholder ikke hjemtransport, men denne kan bestilles som tilvalg med med bus. Der vil også blive mulighed for at bestille ophold i Paris og bustransport både til og fra Paris til pårørende. Prisen for en busbillet er 650 kroner hver vej.

 

2. En tøjpakke til 2.300 kroner

Pakken består af otte dele fra Xtreme, to jerseys, to par bibshorts, hjelm, løse ærmer/ben og en vindvest. Tøjpakken betales til Xtreme ved bestilling i deres webshop efter tøjprøvningsmøde i december. Prisen er 2.300 kroner.

 

Læs mere og bestil hos Ørslev Rejser.

 

 

    

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk