Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Costa Tropical, Granada, Spanien

 

Costa Granada Home SL tilbyder fantastiske cykelture i området ved Granada-kysten i Almunecar Costa Tropical. Her finder du det bedste klima i Europa med over 300 solskins dage om året. Du får 5 eller 7 dages ophold i luksusvilla med plads til 8-10 personer med privat pool og udsigt til Middelhavet.

 

Første mulige reservation er 15. januar 2016, og derefter er der nyt hold hver 14. dag.

 

http://www.boligspanien.com/components/com_realtyna/functions/resize.php?pic=/var/www/vhosts/vps43117.ovh.net/boligspanien.com/components/com_realtyna/uploads/347/first300.jpg&width=200

 

Inkluderet i prisen:

- Afhentning i lufthavnen i Malaga

- Ophold i godt udstyret luksusvilla med plads til 8-10 personer - i alt plads til 32 personer fordelt på fire villaer

- Morgenmad, middagsmad, to gange aftensmad

- Udflugt til de omkringliggende vingårde og tapasrunde i Almunecars gamle bydel, hvor vi besøger de små hyggelige barer i de smalle gader og smager den gode spanske vin og tapas

- Landevejscykel fra lokal danskejet cykelforretning

- Følgebil, udstyret med mad og drikke samt mekaniker og plads til ryttere, der eventuelt skulle have undervuderet bjergene

- For det meste tager vi ud om morgenen klokken 9.00 og er tilbage om eftermiddagen

 

Pris (flyrejse ikke inkluderet):

- Fem dage: 850€

- Syv dage: 950€

 

Costa Tropical ligger en cirka 70 kilometer fra Malagas lufthavn, og med områdets gode veje tager det en cirka 50 minutter. Almunecar er en kystby, hvor de omkringliggende bjerge ligger lige bag kysten. Der er mange gode cykelruter såsom turen op til skinkebyen Trevelez i 1500 meters højde og La Cabra, som stiger 25 kilometer op til 1200 meters højde plus mange andre fantastiske ruter. De daglige cykelruter starter fra 80 kilometer dagligt op til 150 kilometer - det er helt op til de enkelte ryttere.

 

Ud over cykelsporten har vi muligheder for at arrangere andre udflugter som blandt andet vandsport, dykning, sejlture, paragliding, moutainbike, tapasrunde til Granada, vinbodega, shopping og så videre.

 

For yderligere information og bestilling kontakt Costa Granada Home på mail eller telefon 7170 2721.

 

 

Hisorien bag Costa Granada Home SL

Vi er to fastboende mænd i vores bedste alder, Jørn Dahl og John Goth, og vi har boet i byen i henholdvis fem og 15 år. Jørn har en cykelforretning i byen, og John er ejendomsmægler, og vi har begge stor interesse for cykelsporten.

 

Vi cykler 3-4 gange om ugen. Typisk kører der kunder med fra cykelforretningen, som har lejet cykler og ikke kender området og ruterne. Så kører vi op i baglandet, hvor man passerer olivenlunde og mandelplantager.

 

Da området har været besat af mauere, fønikere samt muslimer, bærer området præg af diverse byggestile fra den tid. Området er kendt for sit milde klima, som i december holder temperaturen over de 20 grader. Dagene er også længere, da solen først går ned 18.30. Skiområdet ligger kun 1 time og 20 minutter væk og er åbent seks måneder om året, mens historiske Granada kun ligger 50 minutter væk fra kysten.

 

Nogle ture går op til foden af Sierra Nevada, hvor man passerer 3-4 forskellige landsbyer, hvor tiden nærmest har stået stille de sidste 100 år.

 

 

Denne rute er "Kongeruten", som er kendt fra La Vuelta a España - den skal helt sikkert prøves, men kræver følgebil, da ruten er omkring 160 kilometer og meget bjergrig. En anden rute er "La Capra", kendt fra Andalucien Rundt. Den strækker sig fra kysten og op gennem grønne dale og små bjerglandsbyer, hvor Pedro lufter sine geder. og op på bjergryggen i naturreservatet op til 1.100 meters højde.

 

Vi har mange ruter klar og kan derfor tilfredsstille den modne livsnyder samt den mere fremadstormende yngre person. Dog er vor målgruppe nok personer fra 40 år og opefter, som også værdsætter de gode vine og den Spanske mad. Derfor lægger vi vægt på sammenholdet i diverse forskellige grupper og laver også udflugter til de omkringliggende vingårde i Granada-Provinsen.

 

Der var engang en kunde, som sagde til mig " John, du sælger ikke kun boliger, men oplevelser" så derfor bliver vores kunder venner for livet. Vi mener, at området her er fantastisk, da vejnettet er super velholdt, bilisterne tager hensyn, og bjergene starter efter kun 10 minutters kørsel.

 

De boliger, som vi leverer, er typisk i den højere standard, dansk møbleret, gulvvarme, Wi-Fi, dansk tv og udeterrasser med panoramaudsigt over Middelhavet og udegrill, opvarmet pool samt nogle med spa.

 

Der bliver i de fleste tilfælde severet morgenmad på terrasserne og derefter afhentning i mini bus til cykelforretningen, som kun ligger to kilometer fra husene.

 

 

For yderligere information og bestilling kontakt Costa Granada Home på mail eller telefon 7170 2721.
 

 

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk