Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

MTB Harzen pakke med hotel - Guidet tur og hygge!

 

Motionsfeltet.dk og eventfirmaet 'MTB Harzen' har lavet en fed tur til Harzen. Turen går til Altenau, som ligger centralt i Harzen. En lille og hyggelig by, som primært lever af turisterne i sæsonen.

 

Vi mødes på hotellet i Altenau den første dag ved middagstid. Køreturen til Altenau tager omkring 5 timer fra grænsen afhængig af trafikken omkring Vejle og Hamborg. Den første dag kører vi en kort tur i området på 20-30 kilometer. De efterfølgende 3 dage vil vi køre mellem 20-70 kilometer i Harzens bjerge.

Vi starter med udgangspunkt fra hotellet hver dag kl. 10 og er hjemme igen mellem kl. 15 og kl. 18. Vi spiser frokost hver dag i de omkringliggende byer, som i forvejen er planlagt på ruterne. Turene bringer os rundt omkring i den mest cykelvenlige del af Harzen, i masser af bjerge, bikeparks, rigtige fede singletracks samt de tekniske opkørsler.

 

 

Specifikationer om turen

- 3 cykeldage med dansk guide

- Teknikkursus

- Morgenbuffet og aftenbuffet inkluderet

- Lækker cykelvask, tørrerum, cykelopbevaring med alarm, værksted og stor terrasse - Alt sammen på hotellet!

- Teknikbane til brug efter behov og ønske

- Kort sag, du skal kun tænke på at cykle! 

 

 

Guiderne, som guider hos MTB Harzen, er altid danske således, at du kan tage til Tyskland uden at kunne snakke tysk. Vi klarer alle

samtalerne med de kære tyskere. På jeres tur vil der være en guide for hver 12. deltager dog minimum 2 guider. Det betyder, at der er 2 guider til 23 mand, men 3 guider til 25 mand osv. 

 


Pris
Turen koster 2299 kroner og inkluderer hotel med morgenbuffet og aftenbuffet samt hotel + cykelfaciliteter, endvidere er der faste planlagte MTB turer fredag til søndag under opholdet.

TILMELD DIG TUREN HER


Rejsegaranti

MTB Harzen er registreret i Rejsegarantifonden nummer 2648, som gør, at deltagerne er forsikret ved aflysning af turen fra MTB Harzens side.
 

MTB Harzen har et stort netværk i området, som blandet inkludere restauranter, caféer, cykelmekaniker, lokale personer, godt forhold til hotellet og mulighed for at blive hentet på turen i bil er vigtigt at fastslå, at deltagerne ikke skal tænke på andet end at cykle og lade op til de planlagte ture. Resten tager MTB Harzen nemlig sig af.

 

Spørgsmål omkring turen, så tag fat i Martin:

 

Kontaktinfo: 
Martin Nørris
Telefon: +4530251542
Facebook: MTB Harzen
Mail: martin@mtbharzen.com

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk