Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 

 

Lej en cykel-flightcase til din cykel næste gang du skal flyve.

 

Det at skulle tage sin cykel med ud og flyve er en beslutning de fleste ikke er trygge ved på grund af den måde cyklen bliver behandlet på samt de skader der kan opstå i den forbindelse. Airshells har løsningen til cyklistens dilemma og udlejer specielt fremstillede cykel-flightcases der kan modstå stød og hårdhændet behandling under din flyrejse.
 

Specialist på bagagehåndtering

Teamet bag Airshells er alle forhenværende lufthavnsmedarbejdere med grundigt indblik i bagagehåndteringen samt hvor og hvorfor skaderne på de rejsendes ejendele opstår.

  

Airshells blev opfundet i Oktober 2005 med henblik på at udleje beskyttelsesprodukter til en fornuftigt pris, sådan at man ikke behøvede at tage chancen og håbe på at der ikke skete noget med sine ejendele under flyrejsen eller skulle købe dyre flightcases som man måske ville bruge 1-2 gange om året.


Videreudviklet koncept

Airshells har videreudviklet konceptet med flere nye tiltag som kommer den rejsende til gode. Blandt andet kan man hente cykel-flightcasen dagen før afrejse og aflevere den dagen efter hjemkomst uden ekstra betaling. Dette er fordi at pakke sin cykel ned i en cykel-flightcase kan tage lidt tid og så er det jo perfekt at man kan gøre dette i ro og mag hjemme hos sig selv.

 

Airshells har også introduceret et VIP-løsning som kan tilkøbes på Airshells hjemmeside. Med VIP-løsningen bliver cykel-flightcasen kørt hjem til dig samt kan den hentes igen efter hjemkomst og udpakning af cyklen. VIP-løsningen er meget populær og er netop udvidet fra Købehavn til resten af Danmark og Malmø.

 

Hvis man som cykelklub skal flere afsted på cykelferie eller cykelløb så har Airshells haft en del ture med cykler som er pakket i en af vores vogne og bliver fragtet til destinationen. Den sidste tur var en transport hvor Rolf Sørensen deltog, samt 28 andre ryttere.

 

Hvis man gerne vil vide mere om Airshells så kan man se meget mere på www.airshells.com tjek også under informationerne hvor der står mere om hvordan konceptet fungerer.

 

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portal for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk.

Feltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af Feltet.dks rejseguide - så kontakt Feltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk