Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Test: Soigneur-tøjkit

23. september 2016 09:30Foto: A.S.O.

Underspillet, minimalistisk og lækkert - vi har testet et sæt tøj fra københavnske Soigneur - produceret af Bioracer.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Introduktion

Cykelbutikken fra det københavnske Østerbro velkendt af de fleste i cykelmiljøet i hovedstaden.
Butikken har igennem en årrække produceret masser af kits i eget design, som har høstet stor ros blandt mange motionscykelryttere og givet stor synlighed på vejene omkring hovedstaden.

 

Tøjet er produceret i samarbejde med belgiske Bioracer, som har omsat de mange designs via deres know-how og store ekspertise indenfor teamtøj. Siden har Soigneur og Bioracer formaliseret dette samarbejde og åbnet en separat butik tæt på Soigneurs lokaler, hvorfra man kan designe, bestille og prøve sit eget teamtøj. Et projekt som også Brian Holm er en del af.

 

Soigneur har desuden åbnet en webshop, der gør det muligt at erhverve sig de populære klæder og designs i hele landet.

Vi har haft fingrene i et fuldt sæt - et såkaldt Soigneur-kit - og testet det hen over sommeren.

 

Læs også
Vingegaard kommer med positive meldinger

 

Bemærk, at hele kittet (inklusiv et par sokker af høj kvalitet) kan købes for en samlet pris på 2346,- kr. (Netop nu på tilbud til 1999,- kr.). I testen henviser vi til priser for enkeltdelene.

Jersey

Feltet.dk's vurdering:

 

Fakta:

Farve: Sort/hvid
Størrelser: XS-XXL
Vejl. pris: Kr. 799,-

 

Test:

Med Bioracer-trøjen i hånden er det første, man fristes til at nævne indtrykket af en rigtig lækker og behagelig kvalitet. Der er godt med gods i stoffet og kvaliteten er høj uden at være tung.

Hernæst skinner Bioracers årelange erfaring i produktion af tøj til blandt andet de tyske og belgiske landshold klart igennem. For ikke kun materialekvaliteterne er lovende, trøjen er gennemarbejdet i både design og opbygning.

 

For- og bagside er holdt i et gedigent, forholdsvist kraftigt stof, som gør det til en jersey, som egner sig fint til det danske vejr, hvor vi sjældent har helt varme dage, men snarere skal bruge noget tøj, som er funktionelt og mere robust. Dermed ikke sagt, at trøjen er decideret varm, den egner sig fint til den danske sommers varmeste dage, men falder omvendt heller ikke igennem på dage, hvor vejret viser sig fra sin mere traditionelle, danske side.


Omvendt er ærmerne hold i et ultratyndt, glat og multistrækbart stof helt uden syninger og elastikkanter. Dermed er der ikke den traditionelle elastikkant ved ærmernes afslutning, men det hele holdes på plads af den høje elasticitet i hele stofstykket. Ærmerne er lavet i ét stykke og det giver en super god pasform der er tæt og behagelig.

Uden den normale elastikkant i enden af ærmet, så er der bedre plads til alle størrelser overarme uden en kant der potentielt lukker af. En god og gennemtænkt feature, som virkelig bidrager positivt til en god pasform.

 

Ærmerne går næsten til albuen i et snit som er særdeles moderne og tidssvarende.

 

Ned langs siden af trøjen er samme type stofmateriale fra ærmerne syet ind i det kraftigere stof, og fungerer som en slags kile. Vi oplever, at den kraftige kvalitet holder trøjen godt på plads og er med til at give Soigneur-trøjen et tæt og semi-raceagtigt fit, uden at for- og bagside behøver at sidde ultratæt, men snarere have muligheden for at tilbyde god komfort med sine lidt kraftigere kvalitet.

 

Selv om trøjen er lavet i diverse materialer, så er det en gennemgående tendens, at det holder til at blive strukket uden at man mister fornemmelsen af kvalitet og egenskaberne går tabt. 


Kraven er traditionel i højden og lavet af det samme bløde stof som for- og bagside, mens taljen er forsynet med elastik både for og bag.

 

Alt i alt er pasformen er helt i top. Vi har testet i størrelse small på en tester på 183 centimeter og 75 kilo på vægten, hvilket giver et tæt racefit, som stadig har masser af komfort, mens en tilsvarende kropstype sagtens kunne hoppe i en medium, hvis man ønsker et mere afslappet fit.

 

I sadlen får man en trøje som sidder tip-top. Især ærmernes konstruktion er, som nævnt, en lille genistreg, som virkelig gør, at det hele sidder godt hen over skuldre og bryst.

 

Stof- og materialevalg fungerer fint til vores breddegrader, og man kan finde trøjer, som måske egner sig bedre til helt varme dage, men det er heller ikke med den funktion, denne er sat i verden, og den lidt kraftigere kvalitet udmærker sig med sin fine allround-egenskaber.

 

Alt i alt et produkt, hvor det for alvor er svært at pege på nogle svage punkter og som placerer sig højt i hierarkiet for cykeltrøjer med holdning til design og look.

Soigneur Bibshorts

Feltet.dk's vurdering:

Fakta:

Farve: Sort/hvid
Størrelser: S-XXXL
Vejl. pris: Kr. 799,-

 

Test:

De tilhørende bibshorts er holdt i samme, fine kvalitet som trøjen. Stoffet er tilpas kraftigt, så det er lækkert i både hånden og mod huden, og i en kvalitet som giver løfter om fornuftig levetid og holdbarhed.

 

Det er langt hen ad vejen et ’no-nonsense’-produkt, som fungerer som det skal. Konstruktionen er simpel, men effektiv – ja, nærmest klassisk og uden de store dikkedarer. Det giver til gengæld et solidt og godt fit, og selv om shortsene utvivlsomt henvender sig mest til racere end hyggemotionister, så er pasform og brugbarhed alligevel således, at de fleste vil kunne hoppe i den og få en god oplevelse.

 

Længden er ligeledes klassisk, men et af produktets højdepunkter, drager fordel af en trend, der breder sig mere om mere. Benene er nemlig afsluttet med en bred elastikkant, som effektivt holder shortsene på plads. Fordelen er, at trykket fordeler sig mere jævnt om låret end ved en smal lukning eller kant. Noget som vi i testen har nyd godt af og som virkelig fungerer for dette produkt.

 

Generelt er det også værd at rose shortsene for en rigtig god pasform – selv efter lang tid i sadlen. Der er rigtig fin balance mellem komfort og performance, forstået på den måde at man får et par shorts,  som sidder så tæt, at de bliver siddende hele dagen, men samtidig ikke er unødigt stramme, så de bliver ukomfortable.

 

Også indlægget er godt. Det giver fin støtte, holder en høj materialekvalitet og kan holde til flere timer i sadlen.

 

Konklusionen lyder dermed på et par shorts, som performer godt og har en fin pasform som sin store fordel. Kigger man på prisen, hvor high-end cykelshorts let koster det dobbelte, så får man rigtig meget for pengene.

Vindvest

Feltet.dk's vurdering:

 

Fakta:

Farve: Sort/hvid
Størrelser: XS-XL
Vejl. Pris: Kr. 699,-

 

Test:

Vindvesten er en særdeles fin størrelse, især med henblik på danske forhold.
Teksturen i stoffet i fronten er en smule kraftigere end de helt tynde vindveste på markedet, så produktet opnår en lidt større brugbarhed hen over hele sæsonen.  

 

Med produktet i hånden bemærker man den kraftige kvalitet og selv om vesten er imponerende let, så føles det som om, at den sagtens kan tage fra, når det er koldt og blæsende med sin vindtætte stofblanding.

 

Ryggen er udført i behagelig og luftig mesh, som sikrer fin åndbarhed, der hvor vinden ikke rammer.

 

Pasformen er god på alle parametre. Der er god plads under armene, mens en elastik sørger for effektiv lukning og et godt fit. Der er ingen tvivl om, at snittet er raceorienteret, men blandt andet den ekstra kile i siden, gør at de fleste kropstyper kan få glæde af vindvesten. Strækbarheden i stoffet gør nemlig, at vesten sidder tæt, men behageligt, på langt de fleste kropstyper.

 

Vesten lukker desuden godt af om livet, længden er passende og ude i vinden sidder det hele som det skal: Tæt, men komfortabelt og uden noget der sidder løst i vinden.

 

I det hele taget er vesten et produkt, som er som skabt til de danske landeveje. Den lidt kraftigere kvalitet kan holde langt det meste fra døren, men alligevel er balancen så god, at den sagtens kan bruges på en sommermorgen eller –aften uden at man koger over. Det gør den også god, som et ekstra yderlag i foråret eller når efteråret rammer og temperaturerne falder.

 

Endelig er det værd at nævne, at den lidt kraftigere tekstur sagtens folder sammen i en baglomme uden de store problemer.

 

Alt i alt et produkt af høj klasse, som også har et par ekstra fine detaljer i form af en letbetjenelig, kraftig lynlås og en høj krave.

Konklusion:

Et absolut lækkert sæt, som performancemæssigt placerer sig flot i hierarkiet. Vi er især begejstrede for jersey og vest, som tilbyder en flot stofkvalitet og rigtig lækker pasform.


Designet er underspillet, minimalistisk og lækkert.

 

Sådan har vi testet:
Alle produkter er grundigt testet hen over den danske sensommer i både høje varmegrader samt lavere af slagsen med både vind og vand.

 

Stillet til rådighed af: Soigneur

DEL
INFO
Arkiv: Beklædning og beskyttelse
Nyheder
Materiale og udstyr
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?