Annonce

Videoer

Se afslutningen på kvindernes Exact Cross Meulebeke 2022

Se afslutningen på mændenes Exact Cross Meulebeke 2022

Vingegaard efter endnu en etapesejr og førertrøje: Jeg vil ikke fejre det, før jeg står på målstregen i morgen

Bay og Holm får vendt kyssesyge i cykelsporten

Se highlights fra 5. etape af CRO Race

Se Vingegaard vinde kongeetapen i CRO Race

Se afslutningen på 4. etape af CRO Race

4. etape af CRO Race er undervejs

Få flere videoer fra cykelverdenen.

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten

Annonce

Feltet.dk Forum
VM i Wollongong 2022
Nu er der gået lang tid siden løbet er forbi, men det har været genudsendt flere gange. På de Tv billeder jeg har set fra TV2 var de sidste tider 0,6km fra målet 1,40sek til gruppe 2 og 2,34 til gruppe 3, men vi ved nu at de tider var helt hen i vejret i det gode vejr! ;-)
Løb og ryttere
125
Italiensk tv-dækning af cykling. AAAARGH!!
Jeg har i hvert fald bidt mærke i, at der er forskel på, hvordan de danske kommentatorer og cykelholdene prioriterer de såkaldt sekundære placeringer. Hos TV 2 er det altid sådan noget med, at alt, der er dårligere end en podieplads, er ligegyldigt. Og når der så i f.eks. et etapeløb er hold, der kæmper for en fjerde-, femte- eller sjetteplads, så sidder Rolf & Co. og undrer sig højlydt. Holdkonkurrencer taler de også ned. Det er dumt, for det er netop ofte dér, man finder lidt spænding, hvis de første pladser er taget af forhåndsfavoritter på en forudsigelig måde.
Løb og ryttere
2
Edge (830) og Campagnolo EPS
Hvorfor skal du bruge din telefon for at indstille din Garmin?
Materiel og træning
4
Klar lak til påføring af stelnummer?
jeg har ikke lige fået læst tråden fordi jeg cykler på mallorca. Jeg ved en lille smule om farver og lak ( 55 års erfaring ), og jeg synes ikke at kanter i lakken efter tape ser pænt ud. Da de fleste jo nok sætter stelnummeret et forholdsvis skjult sted, kan. det nok være ligegyldigt hvordan man påfører beskyttelsen.
Materiel og træning
12
Transfermøllen 2022-2023
> Jeg har den opfattelse, at Froomes værste styrt skete, mens han endnu var Skyrytter. Det har jeg fordi Brailsford var den første, der var henne ved Froome. På det tidspunkt har han sagt op, fordi han har skrevet kontrakt hos ISN, som derved ikke får den rytter, de købte, men som formentligt ikke har tænkt på at tegne forsikring på at sådan noget kunne ske. Derfor er de tvunget til at lade ham køre alle disse pinagtige løb, hvor han ikke kan præstere mere end at overleve. Kronologien er ikke helt korrekt. Det er korrekt at han styrter alvorligt mens han er Ineos rytter i Dauphine Juni 2019. Han kører ikke mere det år. Han kommer tilbage og kører i 2020 for Ineos, men bliver fravalgt til touren. I Juli annoncerer ISN at de har signet ham på en langtidskontrakt fra 2021. Hans bedste placering er en plads sim nr. 30 på en etape i Tour de l’Ain. Det er selvfølgelig en hypotese, men det virker til at skiftet væk fra Ineos i høj grad skyldes at han ikke længere er sikker på rollen som tour kaptajn (endsige overhovedet blive udtaget). > Fri mig for dine dumsmarte beskrivelser, som du har kopieret efter Dennis Ritter, kongen af overfladisk journalistik. Du kan fandme selv være lirekassemand. Så lad mig sige det på en anden måde. ISN har signet en rytter på 34-35 år med et absolut karrieretruende styrt i bagagen på en langtidskontrakt. En rytter som på det tidspunkt ikke havde vist tegn på at være tilnærmelsesvist tilbage til fordums styrke. Som du også selv er inde på, så var det til tider nærmest pinagtigt at se ham. Jeg er glad for at han har fået vist sig lidt bedre frem i år. Men det stadig er en helt anden Froome end den han var inden styrtet. Det var et gigasats af ISN at signe ham.
Løb og ryttere
42
Reperation af spritnyt gp5000
Jeg er enig i, at nogle gange vil du ikke bruge uplanlagte penge, og sådanne sammenbrud er ikke billige. For nylig læste jeg https://jv.dk/artikel/danskerne-sparer-overalt-ikke-mindst-p%C3%A5-dagligvarer, at danskerne begyndte at spare på alt, også på mad. Derfor er det ikke overraskende, at du først skal prøve at tætne, og derefter et nyt dæk.
Materiel og træning
13
Nye detaljer om van der Poel: Jagtede pigerne ind på hotelværelse
Synes der mangler en udtales fra manden selv. det fint at ref til hvade to piger har sagt men mig bekendt er der stadig to sider af en historie. Og kan undre en hvordan fande de har haft adgang til hans hotel. Men igen der alså to sider af en sag. venter lige på anden del :)
Artikler
3
Demotiverende e-cyklister...
Ad 1) handler om hvilke hjul du sætter på din racer Ad 2) du kan få en fin racer til omkring 10k Ad 3) gravel cykel, hvis du ikke decideret kører spor i skoven?
e-Cykling
12

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere