Giro d'Italia

Arkiv

(Forstør profilen ved klik)

 

Opdateres af: Jesper Johannesen og Emil Axelgaard

Annonce

Chat
Morten 13:03
Kokken, hvad er menukortet i dag?
Alex 13:04
Er Girmay til start?
Mikkel 13:05
Det kunne jeg også godt tænke mig at vide :)) - Jeg tror selv på at Caleb Ewan viser klassen idag og at han er feltest hurtigeste, og dermed nupper en sejr før han forlader løbet.
Mikkel 13:05
Girmay er udgået, desværre
Andreas 13:06
Mon ikke Caleb Ewan udgår efter i dag. Jeg har svært ved at se ham kunne vinde flere etaper efter i dag.
Mikkel 13:07
Muligvis jo, og efter at han blev sat som den første igår, kunne man jo tænke at han ville stå af igår eller efter etapen og sige farvel og tak, men han må jo have vurderet at benene er der til en relativ nem etape idag, og vi ved jo han på papieret nok er feltets hurtigeste, men hans form er ikke i top :)
Rico 13:09
Med lidt sidevind senere, så tror jeg ikke at Ewan kommer hjem med feltet i dag
Andreas 13:10
Jeg synes Ewan har haft det samme problem til hvert løb, siden han skiftede til Lotto. Hans tog er simpelthen for dårligt! Hvis han havde Mørkøv foran sig ville han tage langt flere sejre, for som du selv siger, så har han uden tvivl farten til det. Jeg tror vi kommer til at se Cavendish tage sejren i dag
Mikkel 13:11
Alt kan ske, men det er i den grad ikke til hans fordel hvis nogle hold vil angribe sidevinden. - Men hvis ikke der sker det vilde så tror jeg han nupper den, men hvis de køre 100 km i sidevind hvor flere hold går til den, så tror jeg heller ikke han kommer med hjem.
Mikkel 13:12
Håber på Cavendish, tror på Caleb Ewan og man skal passe på MVDP idag, især hvis det er sidevinden splitter op, han mestre jo at sidde de rigtige steder.
Mikkel 13:12
Og ja, lottos tog har været forfærdeligt, han kommer tit til selv at kæmpe for sine positioner og tager sommetider en lang spurt fordi han ikke bliver afleveret.
Andreas 13:15
Jeg tror at Demare har formen til at komme med hjem, selv om der kommer sidevindskørsel og kan ikke se MVDP slå ham i en spurt
Rico 13:15
Ved folket om Consonni eller Cimolai spurter i dag? Jeg har hørt rygter om at det skulle være Cimolai
Mikkel 13:18
Jeg tror også at Demare kommer med hjem, om der er sidevind eller ej, de sidder langt fremme og er klar til hvis det splitter. På papieret er han hurtigere end MVDP, korrekt. - Men, hvis der køres cykelløb i 100 km med sidevind, og nogle af de tunge sprintere bliver sat, så kan MVDP godt slå Demare, så handler det lige så meget om hvem der har de bedste ben, i og med MVDP jo stadig er eksplosiv og en hurtig herre.
Mikkel 13:19
Uanset hvem af de to der spurter, så tror jeg ikke det rækker til det helt vilde :D
Allan Philip 13:23
Selvfølgelig kørers der for Consonni af de to
Jeppe 13:29
De vil køre for Cimolai forlyder det
Mikkel 13:31
De kan i bund og grund køre for dem begge, jeg tror ikke det ændre på det vilde, de skal vidst være glade for en top 10 :)
Kokken 13:46
Sorry guys, når det er de her lange lettere kedelige sprinter etaper, så bruger jeg altid lige tiden på at få lidt gjort. Rent oddsm æssigt foretrækker jeg også live betting på de her dage, da oddsene sjældent svinger meget før den sidste time, og du kan dermed nå at eliminerer folk undervejs, som du kan se ikke når det eller er syge osv. Og det betyder ikke alverden da der ikke er de store udsving og man ikke skal ud og finde overraskelser, fordi vi alle ved hvordan det ender med 99,9% sikkerhed. Dagens menu kommer om 2 minutter-
Kokken 13:56
Dsgens menu: Man kan jo ikke undgå at have ondt af Biniam Girmay, når han som den første sorte afrikaner vinder en etape i Giroen, og så skyder sig selv ud med en Prosecco prop. Men sådan er livet ind imellem så overraskende. Men idag køre vi jo rundt i noget af det bedste Italien byder på Mad og vin mæssigt, så man må håbe han trods alt fik lidt med hjem. Hjertet siger: Caleb Ewan, fornuften siger Arnaud Demare og dagens skrig må blive Alberto Dainese! in onore di binam girmay. :)
Danni 14:04
Kører de ikke for Bol eller er det 100% sikkert det bliver Dainese
Gambleren 14:05
Kokken, hvorfor siger hjertet Caleb Ewan? Jeg har altid syntes han var irriterende og hans tendens med at forlade en grand tour så snart det bliver hårdt har jeg ikke meget tilovers for
Rico 14:06
@Danni jeg tænker at Bol får sin chance i dag, specielt efter at Gaviria ødelagde hans chance i Scalea
Dainese 14:11
Jeg kører for Bol i dag
Martin 14:11
Jeg er heller ikke fan af Caleb Ewan, jeg vil til en hver tid vælge Cavendish af de to.
Kokken 14:20
Jeg så godt at Emil sagde Bol og jeg går ikke imod ham, derfor er Dainese "skriget" idag ;) Hjertet siger (Altså mit hjerte ;) ) Caleb Ewan, fordi jeg synes at en grand tour fortjener at de største sprintere etaper. Og når han nu forlader den imorgen eller fredag, så er det jo idag han skal vinde. Jeg tvivler dog på det sker da han tilsyneladende er raget uklar med hans hold kammerater. Og ift. det med at forlade det før tid, tjaaa, jeg tror det handler om planlægning ift. sæsonen og jeg har aldrig selv været rytter så jeg kender ikke til deres forpligtelser eller hvordan det planlægges, så jeg har egentlig ikke rigtigt en mening om lige præcis det.
Kokken 14:22
Havde Mørkøv stadig været med havde Cavendish været min favorit, men uden ham tror jeg mere på Demare
Andreas 14:23
@kokken Hvor har du læst at Ewan har raget uklar med sine holdkammerater?
Kokken 14:33
Andreas, kommentatorene på discovery snakkede om at der var nogle interne problemer, og der blandet andet havde været problemer med at få hold kammerater til at vente på ham igår da han blev sat. (Ved jo ikke om det er sandt, men går da ud fra at de har hørt et eller andet, når de siger det).
Mikkel 14:41
Ift. til der ikke var nogle som ventede på Caleb Ewan igår, det tænker jeg egentligt var meget smart gjort. Havde de nu sat 4-5 ryttere ned for at hjælpe ham igennem, og de så alle var røget for tidsgrænsen, hvis nu der var blevet kørt ekstra hårdt foran igår, det ville være at skyde sig selv i foden i og med vi alle forventer Caleb Ewan muligvis forlader løbet efter dagens etape. - Så jeg tror aldrig det var planen at risikere et helt hold på at få ham med til idag. Nu klarede han den godt nok med 7-8 minutter indenfor tidsgrænsen igår, men jeg tror ikke at det var planen at de skulle vente på ham.
Mikkel 14:42
Det jo noget andet når vi ser Cavendish eller Demare bliver sat, der sidder gerne en håndfuld ryttere omkring, men det er fordi begge to forventes at køre hele Giroen, og de kæmper både om pointtrøjen, men også flere etaper i de kommende uger.
Mick 14:53
Det underlige var hvorfor Kluge kom i mål 40 sekunder foran Ewan, hvorfor ventede holdkammeraten ikke? Var de blevet uenige eller ?
Mikkel 14:56
Det virkede underligt ja, enig. Der kan være mange grunde, det kan også være han er blevet sat lang tid efter Caleb Ewan og at Caleb Ewan bare har kørt hurtigt for at komme i mål og indenfor tidsgrænsen, mens Kluge bare har trådt på bremsen fra da han blev sat og ind mod mål - Alt andet ville ihvertfald være underligt
Kokken 15:05
Som sagt har jeg bare hørt kommentatorene på discovery snakke om det, men hvis kluge kom ind før ham, fremfor at vente, så kunne det jo godt tyde på at der var lidt knas. Men De Gendt er jo nede og hente Ewan lige nu, så helt uvenner kan de vel ikke være.
Mikkel H 15:43
De Bondt må have tabt et væddemål under aftensmaden i går. Det giver jo ingen mening det der
Henning 16:20
Miklas, du skal passe på du ikke bliver rapporteret for spam, du skriver jo nonstop, menneske!
Lars D 16:28
Slap af Henning, man må da skrive ligeså meget man har lyst til!
Henning 16:29
Lars D, tal ordentligt. Hold kammertonen eller forvent et ban
Kokken 16:46
Det ender da med de Bondt vinder :-D
Lars D 16:52
Dagens skrig, Kokken 😀
Kokken 16:53
Sådan, Dainese til odds 51 Det skal man da ikke klage over på sådan en hyggelig forsommer dag i Italien! Vi må kigge på dagens ret imorgen, og så skal jeg nok lige prøve at få den ind inden de kører :)
Kokken-fan 16:54
Jeg er sgu fan, kokken!
Morten 16:56
Tillykke, kokken! Imponerende succes du har! Er det ikke voksenmobning af Fernando Gaviria snart?
Tom 16:56
Kokken er Konge!

Annonce

Rytter- og holdoversigt

Oversigt
Løb/etapen starter:18-05-2022 kl. 12:30Rytterne forventes i mål:18-05-2022 kl. 17:14Liveopdateringen starter:18-05-2022 kl. 12:30

Annonce

Annonce

Annonce

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

SÆT DIT TOUR-MANAGERHOLD - PRÆMIER FOR +100.000 KR