Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

27616 KR.

1. præmie 5523 kr.
2. præmie 3590 kr.
3. præmie 2485 kr.
4. præmie 1933 kr.
5. præmie 1657 kr.
6. præmie 1381 kr.
7. præmie 1105 kr.
8.-10. præmie 828 kr.
11.-15. præmie 552 kr.
16.-20. præmie 276 kr.
21.-30. præmie 138 kr.
31.-50. præmie 97 kr.

51.-75. præmie: Gratis hold til Feltet.dk Tour 2021

 

LODTRÆKNINGSPRÆMIER BLANDT ALLE DER DELTAGERE!

Python Pro udlodder to vilde lodtrækningspræmier!

Udover pengepræmierne, så har Python Pro sponsoret to ultra fede lodtrækningspræmier.

Python Pro udlodder nemlig en ultra fed racercykel og et fedt hjulsæt, hvor Feltet.dk trækker lod blandt alle dem, som deltager - uanset placering, som de må opnå i spillet. Så rent faktisk kan du slutte sidst og stadig vinde en fed racercykel eller et hjulsæt. De to præmier uddeles til to forskellige managerhold, så en bruger kan ikke vinde begge lodtrækningspræmier.

Python RF-C303 racercyklen har en værdi af 15.990 kroner, men hjulsættet står til en værdi på 7.399 kroner.

 

OBS: Cyklen sendes ikke, men skal hentes hos en Python forhandler.

 

Cyklen Python RF-C303, Shimano 105 R7000 RF-C303 udloddes som en lodtrækningspræmie. Det er en rigtig all-round racercykel, som er perfekt til både flad vej, bakker og stejle stigninger. Er du typen, som vil have alle egenskaber samlet i en racer, skal du vælge Python RF-C303.

Se mere på Python Pros website.

Vi trækker også lod om et carbon hjulsæt - værdi 7.399,-
Du kan altså vinde en af de to lodtrækningspræmier - uanset om dit hold klarer sig godt eller dårligt. 

Hjulsættet er et lækkert 45mm carbon hjulsæt, som er Python Pros nyeste hjulsæt.

Se mere om hjulsættet på Python Pros website.

 

BEMÆRK: 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har sat og betalt sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder.
 
På hver etape af Giro d'Italia-managerspillet vil vi hylde det bedste hold med en etapepræmie. Dagens bedste manager vil modtage bogen Bjergtagende Cykling, som handler om de franske Alper. Bogen har en vejledende udsalgspris på 349,95 kroner. Se mere om bogen på Feltet.dks webshop.
 

 

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.


Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2019 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2019. 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 

 

Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

Vuelta a España 2023
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger