Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

 

Feltet.dk har i samarbejde med JJnet.dk A/S udviklet flere forskellige managerspil til cykelsporten, hvor du har mulighed for at afprøve dine evner som manager for dit eget cykelhold.


Der vil køre et managerspil for hele sæsonen, men der vil også være mulighed for at deltage i andre konkurrencer, herunder et Giro d'Italia, Tour de France, PostNord Danmark Rundt og Vuelta a España managerspil.

I 2022 vil der også være spil til udvalgte etapeløb og klassikere. Du vælger selv, om du vil deltage i et, flere eller alle managerspil.Feltet.dks helårlige managerspil er i 2022, som noget nyt, i to udgaver hhv. med kaptajn og uden kaptajn. De kører fra slutningen af februar til midten af oktober, hvor der er over 120 af verdens største cykelløb med samt 35 professionelle cykelhold. Alt i alt kan du vælge imellem næsten 1.000 cykelryttere.

Noget nyt er, at Feltet.dk vil lave forskellige spil til klassikerne og udvalgte etapeløb. Der vil i 2022 være to forskellige spiltyper. Enten et spil, hvor rytterne er prissat til de enkelte løb eller et kategorispil, hvor du ikke har noget budget, men rytterne er delt op i fem kategorier.

SÅDAN DELTAGER DU I FELTET.DK MANAGERSPIL
Deltagelse i Feltet.dk's managerspil koster imellem 59 og 89 kroner. Det helårlige managerspil koster 89 kroner, da der er meget administration forbundet med dette spil.

Det eneste, der kræves for at deltage, er du opretter dig som bruger.  Du logger ind øverst til venstre på sitet. Du kan også tilmelde dig "Feltet.dk VIP klub" og få en række fordele ved at benytte hjemmesiden.

Når din profil er oprettet, kan du logge ind og vælge det spil, du ønsker at deltage i. Du finder spillene i højre side eller ved at klikke på "Opret managerhold" i brugermenuen. Du kan oprette flere hold til de forskellige managerspil.

Det er ikke nødvendigt at deltage i alle managerspil i løbet af sæsonen for at vinde nogle af de mange præmier, da hvert managerspil afgøres separat og har sine egne præmier. Feltet.dk's managerspil gør det derfor helt individuelt, hvor meget tid du vil lægge i hver enkelt konkurrence.

Feltet.dk har en godkendt spillicens i Danmark til at udbyde spil og er dermed underlagt Spillemyndighederne bestemmelser for udbud af spil. For at deltage i managerspillene skal du være over 18 år.  

Go' fornøjelse,
Feltet.dk.

Tour de Suisse 2023
Tilmelding lukker om :
Critérium du Dauphiné 2023
Tilmelding lukker om :
Sæsonspil 2023 (Uden kaptajn)
Spillet er igang.
Sæsonspil 2023 (Med kaptajn)
Spillet er igang.
Giro-spillet 2023
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger