Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

13904 KR.

26.-50. præmie GRATIS deltagelse i Vuelta-managerspillet

NYHED 

PENGEPRÆMIER

I stedet for præmier er der i dette spil kontanter på højkant. Hver holdtilmelding giver 8 kroner ekstra til puljen, og der er en garanteret startpuljen på 10.000 kroner fordelt over de 25 bedste placeringer. Placeringerne fra 26. - 50. præmie giver gratis deltagelse i Vuelta a Epsaña managerspillet.

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning. Fastlæggelse af præmiernes værdi sker ved spilstart og opdateres løbende, som tilmeldinger tikker ind. 

PRÆMIE TIL ETAPEVINDERNE
Alle etapernevinder i managerspillet vinder en Feltet.dks årbog. "Cykelåret 2014" er den første af sin slags i Danmark, og den giver et komplet tilbageblik på det forgangne år i cykelsporten, den næstmest populære sportsgren i Danmark. Bogen er på hele 270 sider med masser af billeder og i A4 format. 

 
Vuelta a España 2023
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger