Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SAMLET PULJE LIGE NU:

29560 KR.

1. præmie 8868 kr.
2. præmie 4434 kr.
3. præmie 2956 kr.
4. præmie 2069 kr.
5. præmie 1774 kr.
6. præmie 1478 kr.
7. præmie 1182 kr.
8.-10. præmie 887 kr.
11.-12. præmie 591 kr.
13.-19. præmie 296 kr.
20.-25. præmie 148 kr.

26.-75. præmie: Gratis hold til Feltet.dk Tour 2023Der er 20.000 kroner i startpuljen og ved hver tilmelding til managerspillet øges præmiepuljen med 8 kroner. Så puljen vil altså blive endnu større helt frem til 27. februar, hvor spillet starter.
 

OPRET DIT HOLD I FELTET.DKS SÆSONSPIL 2022 (UDEN KAPTAJNER) NU

 

Ved pointlighed er det managerhold, som først har betalt for sit hold. Derfor er det en god ide at oprette sine hold tidligt, og derefter justere dem, dermed kan du få en fordel, hvis du skulle ende med at slutte med samme antal point, som en anden præmievinder. 

 

VIGTIGT OMKRING PRÆMIER OG VILKÅR

Alle præmier uddeles efter spillets afslutning og sendes kun indenfor Danmarks grænser - dette gælder også pengepræmier. Præmiernes værdi er vejlende udsalgspriser, som er oplyst af leverandørerne og eventuelle andre parter. Det er ikke muligt at få ændret sine præmier til pengepræmier, og der kan være forskel fra billederne her på siden til de præmier der leveres f.eks. mærker, farver og størrelser. Vi tager desuden forbehold for slåfejl i spillet og ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid Feltet.dk, som har retten til at afgøre tvister.

Grundet travlhed i cykelsæsonen kan der, efter hvert enkelt afsluttet spil, gå op til en måned, før vi har kontaktet alle vinderne. Såfremt du den 31.12.2022 ikke har besvaret vores præmiemail angående f.eks. adresse, valg af størrelse eller lignende overgår præmien til næste spil.

Ens for alle rabatkoderne er, at de er gyldige til 31.12.2022. 


Vi oplever rigtig mange brugere har forældret brugerdata, så når vi kontakter dem omkring udlevering af præmier, så kan vi ikke få fat i brugerne. Så venligst tjek Jeres brugerdata og opdaterer mailadressen. Ved ikke afhentede præmier, kan præmierne fremsendes igen på vinderens regning. 


Husk også at tilmelde vores nyhedsbreve om managerspillene

 

 

Vuelta a España 2022
Spillet er afsluttet.

Annonce

Annonce

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger