Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

EKSKLUSIVT

Amdi og Gudnitz skal afgøre syv ugers lang duel: Vi kan ende á point

Amdi og Gudnitz skal afgøre syv ugers lang duel: Vi kan ende á point

23. juni 2020 08:00Morgane Bezannier

Uno-X Cuppen rundes i aften af, når rytterne blandt andet skal en tur op ad bjerget Epic KOM Reverse på en særdeles kuperet finaleetape. De øverste placeringer på podiet er fortsat på spil, og i den andledning har vi snakket med Uno-X Cups fire bedste ryttere forud for 8. og sidste afdeling. Husk, at du kan se den spændende afslutning direkte her på Feltet.dk samt på vores sociale mediekanaler. 

Se afslutningen på sidste uges 7. afdeling i ovenstående video

I aften afgøres Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk med en bjergetape i Watopia, som byder på en tidlig indlagt spurt i junglen, efterfulgt af en tur op ad Epic KOM, inden ni faldende og derefter fire flade kilometer vil sætte punktum for cuppen.

 

Nicklas Amdi Pedersen og Joshua Gudnitz er blot adskilt af tre point i toppen af klassementet, mens Anders Foldager i kampen om tredjepladsen har 22 points forspring til Gustav Heby Pedersen.

 

Vi har talt med alle fire danske topnavne før aftenens 8. og sidste afdeling, som med op til 45 point til vinderen kan vende op og ned på det endelige resultat.

 

Her bringer vi Amdis og Gudnitz´ optakter til finaleløbet - du kan læse Foldagers og Hebys kommentarer lige her


Nicklas Amdi Pedersen

Jeg skal jo bare håbe på, at Joshua ikke får flere point end hans næstdårligste resultat (26 point, red.), så er den hjemme.

 

Jeg tror godt, at jeg selv kan lave mere end 26 point og køre top ti.

 

Jeg tænker, at jeg bliver nødt til at vinde den indlagte spurt i junglen, men den ligger lidt træls, fordi det går bare op ad lige bagefter.

 

Men jeg skal have den spurt, og så skal jeg hænge på. Det er bare at overleve. Stigningen (Epic KOM Reverse, red.) tager cirka et kvarter, vi kører den måske på 14 minutter, så det er bare at hænge med.

 

Min målstreg er toppen af stigningen. Der skal jeg være helt færdig, fordi jeg ved, at jeg så kan nå at komme mig.

 

Jeg skal bare have det ind i hovedet, at det er et kvarters fuld gas, og så er jeg i mål. Så må jeg tage den derfra.

 

Jeg har kørt stigningen et par gange, og den er lidt træls. Den er rimelig stejl hele tiden, kontra den anden vej op hvor der er flere flade stykker. Det er jo bedre for en tung mand, men så er den til gengæld hurtigt overstået.

 

Så det er bare at gå dybt i 14 minutter, og så er det slut.

 

Jeg kan nok godt gå lidt dybere, hvis jeg er ved at blive sat fra Joshuas hjul, og det er også den type, som jeg er. Jeg kan æde mig selv, når det handler om at vinde noget.

 

Det kan også være, at han bare kører latterligt stærkt, fordi jeg ved, at han er en god cykelrytter.

 

Jeg kørte også mod ham sidste år på en samling på Bornholm, hvor han lige gav en justering eller to ud, så han har klart fordelen, men det er fint nok.

 

Jeg er blevet nummer ti på Alpe du Zwift, men da det løb sluttede på toppen, kunne jeg pace mig selv og lade være med at gå for dybt.

 

Her bliver jeg nødt til at gå med, fordi kommer jeg over alene, så bliver jeg slugt bagfra og kommer aldrig op. Så man er nødt til at sidde i en gruppe.

 

Er der tre mand, der kører 6,5 watt pr. kilo opad, så kører de bare væk, og det er fint. Hvis der så er fem-ti andre, der kun kører 6,0 watt pr. kilo, så bliver jeg der.

 

Det er lidt det, som jeg håber på. At der er tre-fire stykker, som måske er meget bedre end os, og vi så er en stor gruppe, som kan holde sammen og hente dem nedad.

 

Det bliver mand mod mand. Før har jeg tit brugt mit hold til at hjælpe mig, men jeg vil sige, at sådan nogen som (Frederik) Muff og (Mads) Rahbek kan jo vinde på sådan en rute, så på tirsdag er det alle mod alle.

 

Selvfølgelig er vi et hold og kører ikke hinanden ind, men det er ikke fordi, at jeg siger, at halvdelen af holdet skal vente på mig, hvis jeg bliver sat. Så det bliver mand mod mand, og så må vi se, hvem der er bedst. Det gør det lidt federe.

 

Etapesejren er lidt ligegyldig. Det er det samlede, som jeg synes er sjovt.

 

Det kunne godt blive et scenarie, hvor Joshua får lidt flere indlagte spurtpoint end mig, og jeg så bliver nødt til at vinde på målstregen.

 

Det kan være, at vi tager en indlagt spurt hver. Henover stigningen bliver jeg nok ikke i top fem (i den indlagte spurt på toppen, red.), der skal jeg bare hænge på.

 

Vi kunne godt ende á point. Det er ikke umuligt, nu hvor vi ligger så tæt.

 

 

Joshua Gudnitz

Jeg glæder mig. Det bliver spændende med en anderledes rute.

 

Jeg tror, at det bliver noget med at skabe en splittelse på Epic KOM, og se om man kan få sat nogen af de tungere drenge. Så der måske kommer en mindre gruppe, der skal hjem og spurte.

 

Jeg tror måske godt, at jeg kunne tage dem i en spurt (de tre point op til Amdi, red.) eller på de indlagte, men på den anden side vil jeg også gerne prøve noget ude fra. Måske på Epic.

 

Det bliver hårdt, så hvis det eventuelt bliver samlet til en spurt, så er Amdi og de lidt tungere drenge måske ikke så friske, når det kommer dertil.

 

Nu skal jeg lige se, hvordan mine ben har det. Hvis de har det som ved de andre afdelinger, så tror jeg, at det vil give mening at gå efter den indlagte spurt og gøre det så sikkert som muligt og ikke overlade noget til chancen.

 

Det er helt klart den samlede, som jeg tænker mest på. Til gengæld tror jeg også, at det er en rute, som passer mig, og så kunne det bare også være fedt at tage den samlede og vinde den sidste afdeling.

 

Stigningen kommer an på, hvem der kommer, og hvordan de har lyst til at køre den. Det kan godt være, at jeg bliver tvunget til at skulle gå dybere, end jeg egentlig har lyst til.

 

Hvis der er andre, som beslutter sig for at gøre det hårdt, kan det være, at jeg bliver tvunget til at gå med der. Men (planen er) egentlig at komme så let henover som muligt, men stadig sørge for, at det bliver hårdt nok.

 

Det vil jeg have rimelig meget fokus på (hvor Amdi sidder, red.). Prøve at gætte, hvor hårdt han har det og tappe ham for energi, så hvis det ender i en større gruppe, at han så ikke har så meget at køre med.

 

For at være ærlig så tror jeg ikke, at jeg kan slå ham med tre placeringer i en spurt, men det har virket meget som, at det har været os to af danskerne, og så lidt afhængigt af hvilke udenlandske ryttere der har været med. Det har primært været mig og Amdi, som har delt placeringerne.

 

Jeg tror, at det vil blive meget svært at få tre mand i mellem os. Så det vil handle om de indlagte spurter og så at gøre det så hårdt som muligt, så nogle af de lettere (ryttere) som måske Foldager og Heby kan presse sig forbi Amdi.

 

Jeg tror, at jeg bliver tvunget ud i noget, hvor jeg skal prøve noget offensivt. Drømmescenariet vil jo være, at jeg kommer afsted i en seks-syv mandsgruppe henover toppen af den sidste stigning, uden at Amdi er der.

 

Det er umiddelbart det, som jeg går efter - at komme afsted i en gruppe.

 

Ja, det tror jeg (at Amdi vil gå efter den første indlagte spurt, red.). Han vil se, om han kan få lidt ekstra point, og så tror jeg, at han vil prøve at gå så dybt, som han overhovedet kan for at komme henover (Epic KOM).

 

Jeg tror, at han tænker, at hvis han kommer hjem i samme gruppe som mig, så burde han ikke tabe tre point. Så må vi se med de indlagte, men jeg tror, at han vil gøre alt for at komme med henover.

 

Kør eller se Uno-X Cup

Du kan her tilmelde dig 8. afdeling af Uno-X Cuppen.
 

Samtlige afdelinger af Uno-X Cuppen livestreames og kommenteres her på Feltet.dk, på vores Facebook-side samt på vores Youtube-kanal fra klokken 20.00.

 

Med fire styrkebaserede løbsklasser og en klasse forbeholdt kvinder appellerer Uno-X Cup til motionister på alle niveauer.

I livestreamet viser vi, foruden hele A-løbet, afslutningerne fra samtlige løbsklasser. Desuden dækker vi alle seriens fem klasser med både løbsreferater og resultatartikler her på Feltet.dk. 

Du kan her læse alt om Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk.
 

Uno-X Cup er lavet i samarbejde med Feltet.dk og Danmarks Cykle Union samt sponsorerne EliteZakoboFusionSISTissotAmatonGarmin og P. O. Auto. 

DEL
INFO
E-cykling
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ladies Tour of Norway(2.WWT) 13/08-16/08

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 16/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

Prudential RideLondon-Sur...(1.UWT) 16/08

Great War Remembrance Race(1.1) 14/08

KOGA Slag om Norg(1.1) 16/08

La Poly Normande(1.1) 16/08

Tour de l'Avenir(2.NCUP) 14/08-19/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 16/08

Prudential RideLondon-Sur...(1.UWT) 16/08

KOGA Slag om Norg(1.1) 16/08

La Poly Normande(1.1) 16/08

GP Stad Zottegem(1.1) 18/08

Tour du Limousin(2.1) 18/08-21/08

Omloop Mandel-Leie-Scheld...(1.1) 22/08

Schaal Sels(1.1) 23/08

Tour de Indonesia(2.1) 24/08-29/08

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

NY MOUNTAINBIKE? GUIDE, SAMMENLIGN OG FIND FORHANDLER