Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

DBR sejrer i C- og D-klassen ved Uno-X Cup

DBR sejrer i C- og D-klassen ved Uno-X Cup

21. maj 2020 19:00

DanishBikeRiders snuppede sejren i både C- og D-klassen ved 3. afdeling af Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk, da Brian Larsen og Niels-Ove Nielsen kom først over målstregen i deres respektive løbsklasser. Michael Weber-Hansen og Nielsen fører henholdsvis C- og D-klassen samlet. Uno-X Cup fortsætter på tirsdag, når vi viser 4. afdeling direkte fra klokken 20.00.


Se afslutningen på begge løb i ovenstående video. D-klassens afslutning vises efter 1.27.40.

C-klassen

Brian Larsen blev den tredje etapevinder i C-klassen, da Uno-X Cup i tirsdags fortsatte med 3. afdeling.

 

Danskeren vandt en spurt fra en mindre gruppe, som kom samlet til målstregen.

 

Kasper Lyskjær og Anders Hut kom over stregen som henholdsvis toer og treer, men er efterfølgende begge blevet diskvalificeret for at have overtrådt kategoriens grænse for watt pr. kilo.

 

I stedet slutter Dan Damgaard og Oscar Just på de nederste pladser på podiet.

 

I den samlede stilling har Michael Weber-Hansen overtaget føringen fra Michael Petersen. Oscar Just er toer, 13 point efter den nye etter. Jesper Bechmann Olsen blev løbets topscorer med 42 point og er nu femmer i klassementet.

 

D-klassen

I D-klassen tog Niels-Ove Nielsen en overbevisende sejr, da han kom i mål med næsten et minut til Søren Mathiassen på andenpladsen og yderligere 26 sekunder til Michael Mortensen på tredjepladsen.

 

Nielsen gjorde forskellen på anden tur op ad Leg Snapper, og ved den indlagte spurt blot 1,5 kilometer senere havde han allerede opbygget 18 sekunders forspring til Remi Nielsen, Flemming Sørensen, Mathiassen og Mortensen.

 

Den afstand voksede støt på de følgende to omgange, hvor de fire forfølgere i stedet kunne koncentrere sig om kampen om andenpladsen.

 

Her var Mathiassen bedst, da han på sidste omgang kørte fra de tre øvrige. Bagved ham kunne Mortensen til slut spurtbesejre Sørensen i en direkte duel om det nederste trin på podiet.

 

I klassementet er Niels-Ove Nielsen med sejren ny mand i spidsen. Remi Nielsen blev femmer i tirsdags, men falder ned på den samlede andenplads. Mortensen, Sørensen og Mathiassen runder i den rækkefølge top fem af.

 

Feltet.dk modtager gerne videooptagelser af løbet. Disse kan sendes til Frese@feltet.dk.

 

Uno-X Cup fortsætter på tirsdag med 4. afdeling (tilmeld dig her), og vi livestreamer igen fra klokken 20.00 med løbsstart et kvarter senere.

 

Hvis du ikke fik læst om herrernes A-løb, kan du finde det her.

 

Etapereferat (C-klassen)

Fire omgange på Innsbruckring var på menuen, da det tirsdag aften gjaldt 3. afdeling af Uno-X Cup på Zwift.

 

Godt 36 kilometer skulle således forceres med bakken Leg Snapper (400 m á 7,2 %) som den primære højdemæssige udfordring godt tre kilometer fra målstregen.

 

96 ryttere var til start, da C-klassen tirsdag aften tog hul på det tredje af i alt otte løb i Uno-X Cup.

 

Tempoet var højt fra start, og feltet knækkede da også efter blot én kilometers kørsel. 55 mand kørte væk fra de øvrige, og inden foden af Leg Snapper var dette antal nede på 49.

 

Jesper Bechmann Olsen (Cykelmagasinet) nåede toppen som første mand, og kun 17 ryttere var fortsat med i frontgruppen, da der blev gjort status i bunden af den efterfølgende nedkørsel.

 

Derefter var det blevet tid til at køre om point ved den første indlagte spurt, og her åbnede Oscar Just, men trods sit angreb på bakken havde Olsen overskud til at køre forbi og sikre sig de fem point.

 

Just blev toer efterfulgt af Martin Lohse (DBR), Kenneth Larsen (DCU) og Michael Weber-Hansen (DBR).

 

Frontgruppen fortsatte mod første passage af målstregen, men de blev jagtet hårdt af en forfølgergruppe på hele 21 ryttere, og lige efter stregen fik disse igen tilslutning til fronten.


Anden omgang

38 ryttere var således samlet, da det gik løs med anden tur op ad Leg Snapperen. Her splittede gruppen igen, og små grupper med betragtelig afstand i mellem sig blev spredt udover nedkørslen.

 

Olsen, Dennis Ladefoged (DBR), Brian Larsen (DBR), Jamie Pearson, Dan Damgaard, Weber-Hansen, Kenneth Larsen og Martin Scheibel var blandt rytterne i den nye frontgruppe, som samlede sig efter turen ned ad bakken.

 

I den indlagte spurt blev det et opgør mellem Olsen og Ladefoged, og den duel vandt førstnævnte med et mulehår. Larsen, Just og Weber-Hansen sikrede sig de resterende point.

 

12 mand var samlet efter spurten, men på de følgende kilometer skulle frontgruppen vokse støt, så 31 mand var i spidsen umiddelbart efter anden passage af målstregen.

 

Tredje omgang

En enkelt rytter måtte give slip på de indledende kilometer af omgangen, men ellers var gruppen fortsat intakt, da det var blevet tid til tredje gang op ad Leg Snapper.

 

Olsen angreb atter, så snart rytterne ramte bakken. I et kæmpe gear arbejdede danskeren sig op ad, og kun Damgaard og Anders Hyt formåede at svare i første omgang.

 

Weber-Hansen, Kasper Lyskjær, Pearson, Scheibel og Kenneth Larsen var dog ikke langt efter trioen på toppen, og de kom hurtigt op på nedkørslen.

 

I alt var blot ni ryttere tilbage til at spurte om de indlagte point, og her var Weber-Hansen klart hurtigst foran Olsen og Damgaard. De tre danskere fik skabt sig et forspring med spurten, men kort efter var der igen samling.

 

De ni forreste fik selskab af yderligere syv ryttere kort før målstregen, og således var 16 ryttere samlet ud på sidste omgang.

 

Finaleomgangen

12 mand jagtede de forreste, men selvom afstanden blot var 20 sekunder, så kom disse ryttere aldrig for alvor tilbage i kampen om sejren.

 

Den skulle i stedet afgøres blandt de 16 forreste, som i samlet flok tog hul på Leg Snapperen for sidste gang med 3,5 kilometer til mål.

 

Her greb Hyt og Brian Larsen initiativet, og de fik lidt luft til konkurrenterne. Pearson, Weber-Hansen, Damgaard, Lyskjær og Rasmus Svith fulgte lige i hælene på de to danskere på den hurtige nedkørsel.

 

I alt samledes 13 ryttere i front efter bakken, og efter et hårdt løb havde ingen den store lyst til at investere i den sidste spurt blot to kilometer fra mål.

 

Weber-Hansen åbnede spurten, og han formåede at holde samtlige konkurrenter bag sig trods en hurtig afslutning fra Olsen.

 

Dermed skulle løbet afgøres i en spurt fra den lille gruppe, og her åbnede Weber-Hansen en lang spurt med Hyt på hjul. Hyt gik hurtigt forbi sin landsmand, men han blev selv passeret af Brian Larsen, som tog sejren.Samtlige resultater fra 3. afdeling af Uno-X Cup kan ses her - her kan du også tjekke, om dit resultat er blevet registreret.


De respektive klassementer i Uno-X Cup finder du lige her.

 

*Husk, at hvis du IKKE kan finde dig selv i resultatlisten, kan det skyldes regelbrud, manglende sammenkobling af dine Zwift- og Zwiftpower-profiler  eller manglende medlemskab af DCU e-cykling.


**Referatet har ikke taget hensyn til eventuelt senere diskede ryttere. Eventuelt ikke-registrerede ryttere blandt de ti første over stregen på løbsdagen vil blive angivet under nedenstående resultatliste.

Resultat af 3. afdeling af Uno-X Cup (C-klassen)

1. Brian Borgen Larsen   51.36
2. Dan Damgaard   st.
3. Oscar Just    
4. Michael Weber-Hansen  
5. Rasmus Svith    
6. Jesper Bechmann Olsen  
7. Kenneth Larsen    
8. Martin Trenter   + 41
9. Thor Thiim Hansen   + 43
10. Steen Petersen    


Kasper Lyskjær, Anders Hyt og Martin Scheibel (alle for mange watt pr. kilo) samt Jamie Pearson (forkert kategori) sluttede alle i de 15 bedste, men kan af nævnte årsager ikke registreres i de officielle resultater.

Klassementet

1. Michael Weber-Hansen 107 p
2. Oscar Just   94
3. Michael Petersen   87
4. Kenneth Larsen   86
5. Jesper Bechmann Olsen 80
6. Brian Borgen Larsen   63
7. Søren Jensen   55
8. Martin Trenter   51
9. Stuart Baker   48
10. Thor Thiim Hansen   47
10. Martin Lohse   47Resultat af 3. afdeling af Uno-X Cup (D-klassen)

1. Niels-Ove Nielsen   1.00.04
2. Søren Mathiassen   + 57
3. Michael Mortensen   + 1.24
4. Flemming Sørensen   + 1.26
5. Remi Nielsen   + 2.52
6. Arnar Ingi Sigurdsson   + 3.34
7. Leon Vinther   + 3.55
8. Mick McMahon   + 4.46
9. Jonas Ekergarn   + 7.14
10. Simon Holding   + 7.23


Klassementet

1. Niels-Ove Nielsen   126 p
2. Remi Nielsen   111
3. Michael Mortensen   102
3. Flemming Sørensen   102
5. Søren Mathiassen   78
6. Mick McMahon   63
7. Arnar Ingi Sigurdsson   51
8. Valdas Zabulionis   50
9. Jonas Ekergarn   49
10. Peter Loader   47
10. Jørgen Lindemann   47


Even Mortensen (manglende pulsbælte) og Javi Gimenez (forkert kategori) sluttede begge i top ti, men kan ikke registreres. Desuden var hverken V. Ferreira, J. Bang, R. Fransen, G. Ruberto eller S. Daly koblet op til Zwiftpower.com, hvorfor de heller ikke fremgår af resultatlisten.
 

Uno-X Cup er lavet i samarbejde med Feltet.dk og Danmarks Cykle Union samt sponsorerne EliteZakoboFusionSISTissotAmaton og Garmin.

DEL
INFO
E-cykling
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 31/05-07/06

Course de la Paix Grand P...(2.NCUP) 04/06-07/06

Course de la Paix Grand P...(2.NCUP) 04/06-07/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 05/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 06/06

Tour de Suisse(2.UWT) 07/06-14/06

Elfstedenronde(1.1) 07/06

OVO Energy Women's Tour(2.WWT) 08/06-13/06

Mont Ventoux Dénivelé C...(1.1) 08/06

Tour de Korea(2.1) 10/06-14/06

La Route d'Occitanie(2.1) 11/06-14/06

Saarland Trofeo(2.NCUP) 11/06-14/06

Cycling Tour of Bihor - B...(2.1) 12/06-14/06

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

NYE SKO? GUIDE, SAMMENLIGN OG FIND FORHANDLER