Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Deltag på Python Camp Mallorca

Deltag på Python Camp Mallorca

02. april 2020 21:33

Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.

Vi elsker sol og varme, og hvad er bedre end at kunne cykle under blå himmel i høj sol og endda i et terræn med både bjerge, flade veje og smuk udsigt?

Nej, vel - det er der intet, der er. Derfor rykker Python Pro en del af butikken til Mallorca fra 3. april til og med 14. juni 2020. 


"Vi sender en vognfuld cykler derned og etablerer en "PYTHON CAMP", hvor man kan komme ned og køre på vores RF-C303 racer med Shimano Ultegra Di2 8070 disc," smiler Python Pros ejer Leif Nielsen, når han fortæller om det nye tiltag. 
 

"Vi etablerer os på hotellet Whala!Beach, som ligger lige ned til strandpromenaden i Playa De Palma. Her er alle slags cykelruter, hvor der imod sydøst er flade veje som i Danmark. Mod nordøst er der kuperet terræn med bakker og små bjerge på op til knap 300 meter blot 10 kilometer fra hotellet. Mod vest skal man kun cykle 14 kilometer, før man rammer de seriøse bjerge på op til 1000 meter." 


 

Hotellet ligger ved den 4,5 kilometer lange promenade langs stranden, som er én lang række af butikker, restauranter, barer og cafeer. Der er også en cykelsti hele vejen til Palma by, så man let i ro og mag, kan cykle på shopping- eller sightseeingtur.
 

Har du lyst til at komme og cykle på en af Python Pros cykler på Mallorca, så har du nu muligheden.

"Vi tilbyder, at du kan bo på samme hotel som os, få en dejlig stor morgenbuffet hver morgen, og frit benytte en af vores cykler i hele perioden, hvor du bor der." 
 

Der er hele tiden en Python mand på stedet, og han kan hver dag rådgive om cykelruter, sightseeing ture, Python-cykler og meget mere. Cyklen er til rådighed dagligt fra klokken 9.00 til 17.00. 
 

"Vi sørger for en cykel i den rette størrelse, men du skal selv medbringe pedaler og cykelhjelm. Herudover er det eneste, som du selv skal sørge for flybilletter samt transport mellem lufthavn og hotellet, samt eventuelt en rejseforsikring eller cykelforsikring," tilføjer Leif Nielsen.

Skulle du efter endt ophold eventuelt få lyst til at erhverve dig en Python racer, så er det også muligt at finde en løsning på det, meddeleler Leif Nielsen. 


Du kan booke din plads på Python Pros webside, så du selv kan gå inde og booke plads og angive, hvilken størrelse cykel du vil køre på.

Har du spørgsmål, så kan du maile til info@pythonpro.com eller ringe til Camp-manager Bent Edal på telefon 40469106. 


Hotellet

Hotellet Whala!Beach ligger lige ned til strandpromenaden i Playa de Palma. Fra hotellets pool- og barområde på toppen af hotellet, er der en helt fantastisk udsigt over stranden, byen og helt til Palma de Mallorca.


 

Hotellet har følgende faciliteter: buffet restaurant, døgnbemandet reception, aircondition, elevator, pool bord, turist information, inden- og udendørs bar, udendørs pool, flere tagterasser, baggageopbevaring, box på værelserne (gebyr), billeje (gebyr), lufthavns transfer (gebyr), lægeservice (gebyr). Det er et ikke ryger hotel og kæledyr er ikke tilladt.

 

"Gennem receptionen er der adgang til en cykelkælder, hvor Python Pro cykler hænger i holdere på væggen. Fra cykelkælderen er der adgang til et udendørs område, hvor der er vand og slange, så cyklen kan skylles og vaskes, såfremt der er behov for det," forklarer Camp-manager Bent Edal.I kælderen er der ligeledes et værkstedsbord med diverse værktøj og cykelpumpe. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension. Morgenmad er inkluderet i prisen, mens middags- og aftensmad kan tilkøbes, og der serveres i buffet restauranten.

 

Transport muligheder og priser
200 meter fra hotellet går busrusten A2, som kører pendulfart mellem lufthavn og Palma de Playa. Prisen er kun fem euro hver vej. Hotellets stoppested hedder (490 s'Arenal - torrent des Jueus). Det er en meget enkel og effektiv transport form.
 

Til højre for hotellet går ”Palma Express” bussen, så du let kan komme til og fra Palma de Mallorca. Den hedder rute 25. Der er flere andre busruter til Palma, men denne er den absolut hurtigste og den kører cirka hver 20. minut fra 8.00 til 20.00. Til denne kan du med fordel benytte et 10-turs kort. Camp manager Bent Edal er gerne behjælpelig med at skaffe disse.

En taxa mellem lufthavn og hotel koster cirka 23-28 euro, mens en taxa til Palma de Mallorca koster cirka 25-30 euro.

Området
Lige udenfor hotellets dør løber den 4,5 kilometer lange strandpromenade langs Playa de Palma. Denne består er én lang række af restauranter, cafeer, butikker, supermarkeder og meget mere. 
 

I den vestlige ende af promenaden starter en cykelsti, som fører hele vejen til Palma de Mallorca. Her kommer man forbi små havne og smukke udsigtspunkter på vej til ”hovedstaden”. 
 

Det anbefales at tage en dag til Palma de Mallorca, som er en fantastisk by med utallige sightseeing og shoppingoplevelser.
 

Cykler og cykelgrej
Cyklerne på stedet er model PYTHON RF-C303. De er alle bygget med komplet Ultegra Di2 version 8050/8070 og er med skivebremser. 

Størrelser: XS, S, M, L, XL (Se geometri på www.pythonpro.com)
Gearing: 50x34T foran og 11-30T bagpå
Pedalarmslængde: 172.5mm
Frempindslængde: 100mm (XS), 110mm (S), 120mm (M+L), 130mm (XL)
Styrbredde: 420mm midt/midt
Hjulsæt: Shimano WH-RS171 (700x25C dæk)
Sadel: Selle Italia X1 (Du er velkommen til at medbringe egen sadel)
Pedal: Er der ikke på - så dem skal du selv huske at tage med
Cykelhjelm: Er obligatorisk - så husk den. (Ingen cykelhjelm = ingen cykel)

Du vælger cykelstørrelse hjemmefra, så vi er sikre på, at din størrelse er til rådighed ved ankomst. Størrelse vælges ud fra geometriskema. Du har den samme cykel alle dage under dit ophold.

Cyklen hentes i cykelkælderen. På ankomst dagen kan cyklen benyttes fra 14-17 og samt fra 9-17 de følgende dage. På afrejsedagen skal cyklen afleveres senest klokken 12.00, da den skal være klar til næste gæst klokken 14.00.
 

Cyklen har monteret en lille sadeltaske med to slanger, et multitool og to dækjern. Multitool og dækjern skal også ligge der når du afleverer cyklen igen. Slanger afregnes med 29,- kroner per styk - dog er de to første gratis.


Der vil også være mulighed for at købe energi- og proteinbarer på stedet.


Python på Mallorca

"Vi er på Mallorca for at cykle, og kommer du til vores camp, så har du frie hænder til at cykle lige så meget, eller lige så lidt, du vil. Der er ingen programmer, ingen tvungen træning, ingen obligatoriske møder og ture. Du er med andre ord fri til at cykle lige så meget - eller lidt du vil, individuelt eller i grupper. Du kan altid spørge Camp-manageren og få råd og vejledning," forklarer Leif Nielsen og tilføjer:
 

"Han kan altid give gode råd om cykelruter, udflugter, offentlig transport, spisesteder, cafeer og meget andet. Men han er ikke en turistguide - han er blot en cykelentusiast, ligesom I andre er. Han cykler ikke med Jer. I cykler på egen hånd." 

 

Hvad koster det så?

Priserne varierer alt efter, hvilken periode man vælger. Starten af april er billigst og så stiger de langsomt frem mod sommeren. Jo tættere på juli desto højere priser. 
 

Ved ophold mellem 4. og 11. april er priserne per person f.eks. følgende:

I delt dobbeltværelse: Fra kr. 696,- pr. døgn eller 3.995,- for en uge*
I enkeltværelse: Fra kr. 799,- pr. døgn eller 4.586,- for en uge*
(Bemærk minimumsophold er 5 nætter)

Ved booking af minimum syv sammenhængende dage ydes, der en rabat på 15%. Derved fremkommer ugeprisen.

*Ovenstående ugepriser er kampagnepriser, hvor der er fratrukket 18% i stedet for 15%. Kampagnen gælder kun ved ugeophold fra 4. til 11. april 2020.Prisen inkluderer:

- Stor morgenbuffet hver morgen under opholdet.
- Fri afbenyttelse af en af vores cykler fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen.
- Ruteforslag (spørg Camp Manager Bent Edal)
- Udflugtsforslag (spørg Camp Manager Bent Edal)

Cyklens størrelse skal angives hjemmefra, og du har den samme cykel alle dagene

Se alle dagspriser her www.pythonpro.com/python-camp-mallorca

 

Ansvar og forsikring

Når du låner en af Python Pros cykler har du selv ansvaret for tilbagelevere den efter endt låneperiode i samme stand, som da du modtog den.

Det vil sige du har ansvaret for at udbedre eventuelle skader, som er opstået i låneperioden. Såfremt den bortkommer eller stjæles har du pligt til at betale erstatning svarende til genanskaffelsesprisen.

Mange indboforsikringer dækker ved lån af cykel, så det er en god idé at checke dette hjemmefra. Dækker din indboforsikring ikke, eller vil du være sikker på, ikke at stå med et eventuelt erstatningsansvar, kan vi tilbyde en forsikring, som dækker i låneperioden. Den koster 20 kroner per dag.

Du cykler på eget ansvar, for egen risiko og er selv ansvarlig for at overholde landets love og regler. 


BOOK OG SE MERE PÅ PYTHON PROS WEBSITE

DEL
INFO
Motion
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Healthy Ageing Tour(2.NCUPJW) 10/04-12/04

Itzulia Basque Country(2.UWT) 06/04-11/04

Circuit Cycliste Sarthe -...(2.1) 07/04-10/04

Healthy Ageing Tour(2.NCUPJW) 10/04-12/04

Ronde van Vlaanderen(1.NCUP) 11/04

Paris-Roubaix(1.UWT) 12/04

Klasika Primavera de Amor...(1.1) 12/04

Paris-Camembert(1.1) 14/04

GP Beiras e Serra da Estrela(2.1) 17/04-19/04

Tour du Finistère(1.1) 18/04

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger