Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Etapevindere udkæmpede stor sprinterduel

Etapevindere udkæmpede stor sprinterduel

21. maj 2020 14:00

Frederik Jensen vandt en stor spurtduel med Kenneth Larsen og sikrede sig sin anden sejr i træk, da B-rytterne tirsdag aften lagde vejen forbi Innsbruck ved 3. afdeling af Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk. Jensen deler fortsat den samlede føring med Alexandar Lander. Uno-X Cup fortsætter på tirsdag, når vi viser 4. afdeling direkte fra klokken 20.00.

Se afslutningen på løbet i ovenstående video.

Kenneth Larsen blev under Feltet.dk Race Series kendt som B-klassens helt store spurtkonge, men i tirsdags fandt Fusion Development-rytteren sin overmand.

 

Frederik Jensen formåede nemlig at spurtbesejre Larsen og dermed tage sin anden sejr i træk ved Uno-X Cup. Kim Gydemand blev treer af de i alt 24 ryttere, som kom med til mål.

 

Jensen og Alexandar Lander fik begge 39 point ved løbet, hvorfor de to fortsat deler den samlede føring.

 

Larsen scorede flest point af alle ved 3. afdeling med i alt 40 af slagsen, hvilket placerer ham som nummer fire i klassementet lige efter Steffen Kruse Hansen.

 

I holdkonkurrencen har Fusion Development lagt yderligere luft ned til Køge SportsTerapi på andenpladsen. DanishBikeRiders er treer.

 

Feltet.dk modtager gerne videooptagelser af løbet. Disse kan sendes til Frese@feltet.dk.

 

Uno-X Cup fortsætter på tirsdag den 26. maj med 4. afdeling (tilmeld dig her), og vi livestreamer igen fra klokken 20.00 med løbsstart et kvarter senere.

 

Hvis du ikke fik læst om herrernes A-løb, kan du finde det her.

 

Etapereferat

Fire omgange på Innsbruckring var på menuen, da det tirsdag aften gjaldt 3. afdeling af Uno-X Cup på Zwift.

 

Godt 36 kilometer skulle således forceres med bakken Leg Snapper (400 m á 7,2 %) som den primære højdemæssige udfordring godt tre kilometer fra målstregen.

 

I alt mødte 166 B-ryttere op, heriblandt adskillige fra seriens to hidtil dominerende mandskaber, Fusion Development og Køge SportsTerapi.

 

Det var da netop også disse to hold, som greb fronten, da det store felt ramte Leg Snapperen for første gang efter fem kilometer.

 

Lennart Kruse, Søren Larsen, Alexandar Lander (alle KST), Kim Gydemand og Simon Hedegaard (begge Fusion Dev) førte an i et hæsblæsende tempo, som skabte den første udskilning.

 

Kruse og hollandske Tim Knieb rundede toppen med et lille hul til de nærmeste forfølgere, men på nedkørslen blev der skabt samling, og dermed skulle 40 mand spurte om de første indlagte point efter syv kilometer.

 

Her åbnede Martin Juul (TBR Racing) spurten, men som ofte set før var Kenneth Larsen (Fusion Dev) hurtigste mand, da han overhalede alle på de sidste 100 meter. Steffen Kruse Hansen (Fusion Dev), Lander og Thomas Skøtt (CK Aarhus) blev henholdsvis toer, treer og firer.

 

Spurten strakte gruppen, men ved målstregen havde de 40 ryttere igen samlet sig. 15 sekunder senere fulgte en forfølgergruppe på 18 ryttere.

 

Anden omgang

På anden omgang tog frontgruppen sig en mindre puster, og det tillod forfølgergruppen at nærme sig. Men de 18 mand formåede akkurat ikke at få kontakt før bunden af Leg Snapperen, hvor frontgruppen løftede tempoet voldsomt.

 

Igen var det særligt KST, som tog initiativet med flere ryttere blandt de forreste, men splittelserne i feltet var betydeligt mindre end på første tur over bakken.

 

Gydemand, Lander, Davur Magnusson, Mikkel Staunsholm (Vision), Thomas Vejle (Sydkysten), Hans Jessen Andersen (DBR) og Jacob Hansen (KST) rundede toppen som de første i det 38 mands store felt.

 

I den efterfølgende spurt kickede Lander først, men han blev passeret af Magnusson, og selvom Larsen igen kom stærkt på de sidste meter, så kom Fusion Development-sprinteren denne gang for sent. Lander, Kristian Nissen (Fusion Dev) og Andersen var over stregen som de næste.

 

Spurten kostede fire mand pladsen i front, hvorfor 34 ryttere passerede målstregen i samlet flok efter to af de fire omgange. En forfølgergruppe på 16 ryttere optog forfølgelsen, men var med et tidstab på 30 sekunder reelt ude af kampen om sejren.

 

Tredje omgang

Derefter faldt der ro på tingene, indtil positionskampen mod den tredje passage af Leg Snapperen gik i gang.

 

På selve bakken angreb Kasper Jul Pedersen (Fusion Dev), men rytterne havde tydeligvis brugt de foregående kilometer på at samle kræfter til bakken, og farten gjorde det derfor umuligt at køre afgørende væk.

 

Danskeren blev således hentet på nedkørslen, hvor en lang linje af i alt 32 ryttere hamrede ned mod den tredje indlagte spurt.

 

Steffen Kruse Hansen åbnede spurt med Nissen på hjul, men igen viste Lander og Magnusson sig som aldeles spurtstærke og overspurtede Fusion Development-rytterne. Lander fik de fem point, mens sidste uges vinder Frederik Jensen (SIB) viste sig frem som treer.

 

Den forreste håndfuld ryttere fik med den hurtige spurt skabt afstand til rivalerne, men dette hul blev hurtigt lukket, og dermed kørte 32 ryttere ud på sidste omgang i spidsen.

 

Finaleomgangen

Ingen truede gruppen bagfra, og måske derfor blev der slækket en anelse på tempoet i starten af finaleomgangen. Alle ventede blot på den sidste passage af Leg Snapperen.

 

På bakken angreb Knieb, og kun Vejle og Hansen var i stand til at følge hollænderens hjul. Lander førte en forfølgergruppe på seks ryttere over toppen godt fem sekunder efter de tre førende.

 

Afstanden var imidlertid så små, at en regruppering atter var uundgåelig på nedkørslen. I alt samledes 25 mand, og de skulle afgøre pointene på både den indlagte spurt og målstregen.

 

Den indlagte spurt var placeret med blot to kilometer til mål, men det forhindrede ikke Jan Rasmussen (Fusion Dev) i at gå benhårdt efter pointene. Kruse Hansen var dog klart hurtigst, og han tog de fem point foran Esben Theibel (Team QuickPay) og Rasmussen.

 

Ingen udnyttede kaosset i forbindelse med spurten til angreb, og dermed endte det hele i en spurt mellem 24 ryttere.

 

Afslutningen udviklede sig til en spændende duel mellem vinderne af de første to afdelinger: Frederik Jensen og Kenneth Larsen.

 

For selvom det var Hansen og Lander, der åbnede spurten, så kom de to tidligere etapevindere blæsende bagfra på de sidste 100 meter, og her viste Jensen sig hurtigst, da han smuttede forbi Larsen og snuppede sejren.

Du kan se hele B-løbet i denne video. Vi sender en stor tak til Peter Poulsen for lån af materialet.
 

 

Samtlige resultater fra 3. afdeling af Uno-X Cup kan ses her - her kan du også tjekke, om dit resultat er blevet registreret.

De respektive klassementer i Uno-X Cup finder du lige her.

 

*Husk, at hvis du IKKE kan finde dig selv i resultatlisten, kan det skyldes regelbrud, manglende sammenkobling af dine Zwift- og Zwiftpower-profiler  eller manglende medlemskab af DCU e-cykling.


**Referatet har ikke taget hensyn til eventuelt senere diskede ryttere. Eventuelt ikke-registrerede ryttere blandt de ti første over stregen på løbsdagen vil blive angivet under nedenstående resultatliste.


Resultat af 3. afdeling af Uno-X Cup (B-klassen)

1. Frederik Jensen   47.46
2. Kenneth Larsen   st.
3. Kim Gydemand    
4. Alexandar Lander    
5. Jacob Hansen    
6. Martin Juul    
7. Kristian Nissen    
8. Thomas Skøtt    
9. Simon Oxenham    
10. Simon Hedegaard    


Klassementet

1. Alexandar Lander   98 p
1. Frederik Jensen   98
3. Steffen Kruse Hansen   85
4. Kenneth Larsen   84
5. Kristian Nissen   82
6. Kim Gydemand   68
6. Kristoffer Smed   68
8. Esben Theibel   62
9. Thorben Oksen   59
10. Hans Jessen Andersen 55


Holdkonkurrencen

1. Fusion Development   295 p 
2. Køge SportsTerapi   249
3. DanishBikeRiders   125
4. Team SIB     98
4. Team QuickPay   98
6. TBR Racing   44
7. St. Tiernans CC   43
8. eCykle Klub Danmark ZT 40
9. Bolt Race Team   34
10. CK Aarhus   31

 

Uno-X Cup er lavet i samarbejde med Feltet.dk og Danmarks Cykle Union samt sponsorerne EliteZakoboFusionSISTissotAmaton og Garmin.

DEL
INFO
E-cykling
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 31/05-07/06

Course de la Paix Grand P...(2.NCUP) 04/06-07/06

Course de la Paix Grand P...(2.NCUP) 04/06-07/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 05/06

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 06/06

Tour de Suisse(2.UWT) 07/06-14/06

Elfstedenronde(1.1) 07/06

OVO Energy Women's Tour(2.WWT) 08/06-13/06

Mont Ventoux Dénivelé C...(1.1) 08/06

Tour de Korea(2.1) 10/06-14/06

La Route d'Occitanie(2.1) 11/06-14/06

Saarland Trofeo(2.NCUP) 11/06-14/06

Cycling Tour of Bihor - B...(2.1) 12/06-14/06

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

CYKELHJELM? BLIV INSPIRERET, FIND FORHANDLER OG MANGE SPAR PENGE