Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 10. april 2006

Feltet.dk kort - 10. april 2006

10. april 2006 09:220
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Paris-Roubaix: Bryneel: Den næst stærkeste vandt
- Jens Voigt: Øjenvidne til den historiske double
- SparNord løbet: Fem nationaliteter til start
- Paris-Roubaix: Bruyneel - Ens regler for alle
- Scheldeprijs Vlaanderen: Ciolek i aktion
- Thor Hushovd: Meget tilfreds med foråret
- Paris-Roubaix: Davitamon-Lotto protesterer
- Scheldeprijs Vlaanderen: Boonen stiller til start
- Mie Bekker Lacota: Jeg var nervøs før sæsonstarten
- Paris-Roubaix: Steels brækkede kravebenet
- Amstel Gold Race: Phonak holdet er udtaget
- Tom Boonen: Andre ryttere var stærkere end mig
- UCI: Denne uges UCI løb
- Team Sparebank: Frastjålet cykler til en værdi af 400,000
- Amstel Gold Race: Team CSC har udtaget syv ryttere
- Paris-Roubaix: ASO uenig i diskvalifikation
- Glud & Marstrand: Udviklingssamarbejde med Newline
- Hincapie: Hjem til operation
- Swisspower Cuppen: To danskere på podiet
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
- Paris-Roubaix: Team CSC fik fejret sejren
- Paris-Roubaix: Kreder vandt juniorløbet
- Paris-Roubaix: Riis - Det var helt vildt
- Auktion: Højste bud 4.900 kroner

De korte nyheder opdaters løbende


Paris-Roubaix: Bryneel: Den næst stærkeste vandt
Discovery Channel har indtil videre haft et okay forår, anden plads i Flandern Rundt ved Leif Hoste, samt vinder af Dreidaagse de Panne. Derfor var forhåbningerne også i top inden gårsdagens Paris-Roubaix. Efter Bruyneels mening blev de toer og fire i går, da han ikke, (som i kan læse i dagens korte længere nede) kan acceptere diskvalificeringen af Hoste og Gusev. Selv med en anden og fjerdeplads, er Bruyneel yderst skuffet, da han mener en 100 procent sikker sejr, forsvandt med Hincapies styrt.

”George var vores mand og jeg tror det er nemt at sige, at hvis han ikke var styrtet, så er jeg 100 procent sikker på, at en rytter fra Discovery Channel ville have vundet. Det er derfor jeg er så skuffet. Efter George styrtede, tror jeg, at det var den næst stærkeste mand som vandt.”

”Vi har arbejdet mange år på at vinde dette løb, og vi viste, at vi kunne gøre det. Selv med alle uheldene, blev vi ved med at kæmpe. Jeg var meget imponeret over den måde Vladimir og Leif kørte, især efter George styrtede. Jeg blev ved med at motivere dem, og fortalte dem, at de andre var trætte, så det var tid til at vise mod. Vladimir kørte med Cancellara og Leif dækkede af, indtil han fik beskeden, ”Han er blevet sat”, og derefter angreb Leif så hårdt, at kun Van Petegem kunne følge ham. De kørte fantastisk.”


Jens Voigt: Øjenvidne til den historiske double
I et interview med den tyske hjemmeside Radsport-Aktiv.de fortæller Jens Voigt om hans mål for denne sæson, og det er ikke så meget de personlige sejre, han fokuserer mest på.

“Patetisk formuleret, så vil jeg gerne være øjenvidne til den historiske double. Jeg vil gerne være på hold med Tour-vinderen. Jeg vil hjælpe min kaptajn og ven Ivan Basso med at vinde Touren. Hvilken følelse vil det ikke være at køre langs Seinen på den sidste etape og ind i Paris, otte ryttere i CSC-trøjen og den niende, Ivan, i gult. Det vil være et stykke cykelsportshistorie, som jeg gerne vil være med til at skrive,” erklærer han.

Voigt mener ikke, at det vil være umuligt at vinde både Giroen og Touren samme år, når kaptajnen er Ivan Basso. ”Hans motor kommer måske langsommere i omdrejninger, men så holder den også længere end alle andre.” Han vurderer desuden, at årets Giro-rute er som skabt til Basso, og med hensyn til Tour de France, så mener han, at de foregående års resultater taler for sig selv.

På spørgsmålet om, hvad han har tænkt sig, når kontrakten med Team CSC udløber efter 2007, svarer han, at det jo ikke er sikkert, at han stopper med at køre, men at han derimod gerne så sig selv i samme rolle, som Giovanni Lombardi havde tidligere, som en slags mentor for de unge ryttere. ”Så går jeg hen til Bjarne og siger: Giv mig lidt mindre i løn, men så har jeg også mindre stress og kan i stedet hjælpe de unge ryttere og videregive mine erfaringer.”


SparNord løbet: Fem nationaliteter til start
Når Holstebro Cykel Club og Herning Cykle Klub, i samarbejde med SparNord, afvikler SparNord løbet over 3 etaper i Påsken bliver det med ikke mindre end 5 nationalitet på startlisterne. Udover danske ryttere består felterne også af Tysker, Nordmænd, Svensker og en enkelt New Zealænder. Godt 800 cykelryttere skal dyste om ære, blomster, præmier og førertrøjer i 20 forskellige felter, lige fra de yngste drenge og piger på 9 år, over den danske elite i A-klassen, til Veteranklasserne.

1.etape afvikles Skærtorsdag i Asp by, ca. 10 kilometer nordvest for Holstebro. Her skal de forskellige felter køre på enten en 10 eller 18 kilometer lang rundstrækning, som skal gennemkøres x antal gange alt efter klassen.

Dagen efter er det Vildbjerg og omegn der ligger asfalt til de mange cykelryttere. Her køres der på henholdsvis en 4,6 og 11 kilometer rute. De samlede distancer på 2. etape er ikke så lange, så her lagt op til en meget intens etape.

Sidste etape afvikles også i og omkring Vildbjerg hvor der køres på nogle længere omgange og hvor felterne skal ud på nogle lange distancer. Efter 3 hårde dage kan de samlede vindere kåres på Pugdalvej i Vildbjerg i løbet af lørdagen.

Både i A klassen og hos juniorerne er felterne på ca. 100 ryttere, og det er med garanti at tilskuerne bliver vidne til nogle spændende løb nå hele den danske cykelelite stiller til start i det midtjyske. Juniorerne afvikler første afdeling af Danmarks Cykel Unions landsdækkende Cup, Bell Cup. En løbserie, som landstrænerne bruger som udtagelsesløb. Derfor er stort set alle danske juniorryttere til start. Hertil kommer så 20 nordmænd, som traditionen tro altid har gode juniorryttere.

Hos A klassen stiller der mange stærke hold til start. Team GLS, Glud & Marstrand Horsens og Team Odense Energi stiller talstærkt op, så det lokale Team Herning Elite kommer på en svær opgave i SparNord løbet. Men Herning Cykle Klubs eliteryttere er klar til at tage kampen op mod de andre stærke danske hold.

Paris-Roubaix: Bruyneel - Ens regler for alle
Selv 24 timer efter løbet, er manager Johan Bruyneel for Discovery Channel holdet, stadigvæk ikke kommet overens med den beslutning som UCIs kommissærer tog i går.

”Vi vil protestere til UCI, for reglerne skal være ens for alle. Rytterne i 2-4 position kørte igennem og ingen stoppede dem. Boonen, Flecha og Ballan blev nødt til at stoppe, eftersom toget kom, men derefter fortsatte de, selvom bommen var nede og det røde lys blinkede. Der kunne have kommet endnu et tog lige bagved, så de brød også reglerne. Så hvad skulle kommissærerne gøre? Diskvalificere dem også? Ingen gjorde noget med vilje, og det havde ingen indflydelse på vinderen af løbet, så jeg syntes vi skal respektere løbet som det oprindeligt sluttede. Jeg ved, at håbet for at få det er lille, men jeg bliver nødt til at forsøge.”

Eftersom Davitamon-Lotto også har protesteret, ser det ud til, at denne sag ikke er slut endnu.


Scheldeprijs Vlaanderen: Ciolek i aktion
Team Wiesenhof-Akud har taget konsekvensen af, at både Scheldeprijs Vlaanderen og GP de Denain i de seneste år er blevet vundet af sprintere, så man satser på den tyske mester, Gerald Ciolek, og Steffen Radochla, når det går løs i Belgien onsdag og Nordfrankrig torsdag.

"Scheldeprijs byder ganske vist på et par topografiske vanskeligheder, men den lille stigning er hovedsagelig farlig, fordi de smalle gader trækker feltet ud og ruten derefter er meget vindblæst," vurderer sportsdirektøren Jens Heppner, der jo selv har en mangeårig erfaring som aktiv at trække på.

I GP de Denain i Nordfrankreich er det næsten altid kommet til en spurtafgørelse, og skulle sportsdirektøren ikke selv vide råd, så kan han såmænd spørge holdets pressetalsmand. Marcel Wüst vandt nemlig løbet tilbage i 1994, i en spurt.

Wiesenhof-Akuds hold til de to løb:
Gerald Ciolek, Artur Gajek, Felix Odebrecht, Steffen Radochla, Torsten Schmidt, Corey Sweet, Gregor Willwohl


Thor Hushovd: Meget tilfreds med foråret
Efter at være udgået af Paris-Roubaix i går, grundet sygdom, tager Thor Hushovd nu hjem til Norge for at holde lidt ferie. ”Nu trænger jeg til hvile, restitution og ny grundtræning, så jeg kan få bygget mig op igen,” udtaler Hushovd til Verdens Gang.

Hushovd har i foråret vundet to meget flotte sejre, Gent-Wevelgem og en etapesejr i Tirreno-Adriatico. ”To store sejre er vældigt godt, særligt den i Gent-Wevelgem. Spurtsejren mod Alessandro Petacchi viser, at jeg er blevet lidt bedre end i fjor. Jeg har løftet mig endnu et skridt”

Nu gælder det så Tour de France og her skal Hushovd køre følgende program inden. 4 dage ved Dunkerque, Volta Catalunya samt Dauphiné Libéré eller Schweiz Rundt.

Paris-Roubaix: Davitamon-Lotto protesterer
Det belgiske ProTour hold, Davitamon-Lotto, er utilfreds med afgørelsen af gårdagens klassiker, Paris-Roubaix. Derfor har de nu valgt at protestere til UCI over afgørelsen.

”Efter at have genset pressebilleder, samt TV-billeder fra såvel VRT og fransk TV m.m., så har ledelsen hos Davitamon-Lotto besluttet at skrive en officiel protest til UCI. Adskillige fejl er helt klart blevet begået under og efter løbet, hvilket resulterer i at Peter Van Petegem har mistet en flot podieplacering. Pga. dette har både Peter mistet point på den individuelle ProTour rangliste og i holdkonkurrencen samt sportsdirektørerne må finde sig i, at starte længere tilbage i kortegen,” skriver holdet i en pressemeddelelse.


Scheldeprijs Vlaanderen: Boonen stiller til start
Det belgiske løb, Scheldeprijs Vlaanderen, får også selskab af den belgiske verdensmester Tom Boonen, som stiller til start i endagsløbet. QuickStep har udtaget holdet til onsdagens løb.

Udover Tom Boonen stiller QuickStep til start med Wilfried Cretskens, Steven De Jongh, Kevin Hulsmans, Servais Knaven, Sebastien Rosseler, Geert Verheyen og Wouter Weylandt. Sportsdirektør for holdet vil være Wilfried Peeters.


Mie Bekker Lacota: Jeg var nervøs før sæsonstarten
Den danske verdensmester, Mie Bekker Lacota, afslører i hendes nyeste opdatering på www.feltet.dk/girlpower, at hun var nervøs før den danske sæsonstart i år. Husk du også kan læse mere om de to andre piger: Trine Schmidt og Maria Bornak.

Paris-Roubaix: Steels brækkede kravebenet
Davitamon-Lottos Tom Steels, der har været belgisk mester fire gange, og som også i karrieren har vundet ni etapesejre i Tour de France, var ude for et alvorligt styrt i gårsdagens Paris-Roubaix.

Ved styrtet pådrog Tom Steels sig et brud på venstre kraveben, og han kan nu se hen imod en længere løbspause.


Amstel Gold Race: Phonak holdet er udtaget
Manager John Lelangue har i dag offentliggjort navnene på de otte ryttere, som skal køre næste weekends Amstel Gold Race.

Holdet har to stærke kort at spille ud. Axel Merckx som inden denne sæson kom til holdet, samt Miguel Angel Perdiguero som i det netop overstået Pais Vasco viste at formen er i top.

De otte udtagende ryttere er: Martin Elmiger, Bert Grabsch, Nicolas Jalabert, Axel Merckx, Koos Moerenhout, Alexandre Moos, Miguel Angel Perdiguero, Gregory Rast.


Tom Boonen: Andre ryttere var stærkere end mig
Tom Boonen, der søndag kunne være blevet den første til at vinde både Flandern Rundt og Paris-Roubaix to år i træk, havde ikke nogen undskyldninger, da han efter løbet udtalte sig til den franske sportsavis L´Equipe.

”Jeg vil ikke lede efter nogen undskyldninger, nogle ryttere var bare stærkere end mig. Nogen mener, at Tom Boonen ikke har ret til at være træt. Men det er ingen skam at være træt. Jeg er ikke Supermand.”

Boonen blev oprindeligt kun nummer 5, men da Hoste, Gusev og Van Petegem blev diskvalificeret, blev han rykket op til en 2. plads. ”Det var kommissærernes opgave at stoppe dem, jeg ville også have kørt over,” udtaler Boonen med henvisning til jernbaneoverskæringen.

Efter en lang forårssæson med sejre i Qatar, Paris-Nice, E3 Prijs Vlaanderen, Vuelta a Andalucia og Flandern Rundt, i alt 12 stk., fortsætter Boonen med nogle enkelte endagsløb, inden han arbejder frem mod Tour de France. ”Sidste år blev jeg nødt til at udgå, og det gør stadigvæk ondt. Da jeg kørte ind på Velodromen i slutningen af Paris-Roubaix, tænkte jeg allerede på Touren. Jeg drømmer om at vinde etaper og den grønne trøje.”

UCI: Denne uges UCI løb
12.04.2006 Scheldeprijs Vlaanderen - BEL 1.HC
12.04.2006 Tour de la 'Côte Picarde' - FRA 1.2U
12.04.2006 - 16.04.2006 Tour du Loir-et-Cher 'E. Provost' - FRA 2.2
13.04.2006 GP de Denain Porte du Hainaut - FRA 1.1
13.04.2006 - 16.04.2006 Rhône-Alpes Isère Tour - FRA 2.2
15.04.2006 Salzkammergut-Giro - AUT 1.2
15.04.2006 Tour du Finistère - FRA 1.1
16.04.2006 Amstel Gold Race - ITA PRO
16.04.2006 Giro d'Oro - ITA 1.1
16.04.2006 Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise - FRA 1.2
16.04.2006 Rund um Düren - GER 1.2
16.04.2006 Tro-Bro Léon - FRA 1.1


Team Sparebank: Frastjålet cykler til en værdi af 400,000
Ifølge den norske avis Dagbladet, blev det norske hold Team Sparebank Vest, som i sidste uge var i Frankrig, for at køre Circuit des Ardennes, natten mellem fredag og lørdag frastjålet otte karbon cykler til en værdi af ca. 400,000 kroner.

Ifølge holdets administrative leder, Per-Ivar Bøe, ligner det et bestillingstyveri. ”Jeg ser ikke bort fra et bestillingstyveri. Tyvene viste åbenbart godt hvad de ville have og i hvilket rum i bilen cyklerne befandt sig.”


Amstel Gold Race: Team CSC har udtaget syv ryttere
Dagen efter holdets store sejr i Paris-Roubaix, satte manager Bjarne Riis navnene på de syv ryttere, som skal forsvare holdets farver i næste weekends Amstel Gold Race, og dermed også forsvare førstepladsen på ProTourens rangliste.

På hjemmebane i Holland kan man forvente en Karsten Kroon i topform, med lyst til at lave et stort resultat. Derudover fik Fränk Schleck kørt Klasika Primavera i går, så hvis ikke formen er forsvundet efter styrtet i Pais Vasco, så er også han klar til at sidde med fremme.

De syv ryttere ifølge Team-csc.com er:

Karsten Kroon, Jens Voigt, Michael Blaudzun, Peter Luttenberger, Andea Peron, Nicki Sørensen og Fränk Schleck.

Paris-Roubaix: ASO uenig i diskvalifikation
Da UCIs kommissærer i går valgte at diskvalificere Hoste, Van Petegem og Gusev, var arrangørerne ASO ikke enige i beslutningen.

”Det er rigtigt der i disse regler, men måske skulle man have lavet en undtagelse ud fra sportslig fairness og etik. Efter 250 kilometers løb, og med vished om at dette ikke havde nogen effekt på vinderen af løbet, måske man ikke skulle have fulgt reglerne bogstaveligt,” udtalte løbsansvarlig Jean-Francois Pescheux ifølge Cyclingnews.com efter løbet.

Også Jean-Marie Leblanc syntes det var en hård dom. ”Regelsættet var lavet, fordi der var situationer som behøvede et regelsæt. Men det var ikke sagen i dag. Cancellara passerede overkørslen, og bommene gik ned bagved ham. De tre forfølgere, som ikke kunne se toget komme, overtrådte sikkert regelsættet, men det influerede ikke på løbet. Alle kunne se at Cancellara øgede sit forspring og dem bagved skulle kæmpe om andenpladsen. Jeg syntes denne afgørelse er meget hård”


Glud & Marstrand: Udviklingssamarbejde med Newline
Da Glud & Marstrand Horsens forleden holdt teampræsentation hos virksomheden Glud & Marstrand A/S, var det for første gang i dansk cykeltøj fra Newline.

Newline er allerede et stærkt navn indenfor løbetøj, og man ønsker nu også at satse stort på cykelsporten. Derfor har man brug for at indgå i et tæt samarbejde med ryttere, der kan teste nyudviklet tøj under ekstreme forhold.

Til det formål har man altså valgt at samarbejde med Glud & Marstrand Horsens, som allerede med tilfredshed har testet tøjet i barskt vejr i etapeløbene Tour de Normandie og det netop afsluttede Settimana Ciclistica Lombarda.

Her fik rytterne bl.a. lejlighed til at teste nogle nyudviklede regnjakker i åndbart materiale.

Det er den tidligere professionelle landevejsrytter Michael Kyneb, der på vegne af Newline har indgået aftalen med Glud & Marstrand Horsens.

"Vi vil gerne udvikle super kvalitetstøj, der tænker på rytteren, og det skal Glud & Marstrand Horsens hjælpe os med", siger Michael Kyneb, "og så vil vi gerne identificeres med et hold, der udstråler fightervilje og som ind imellem kan drille de store".

Det har også spillet ind i overvejelserne, at Glud & Marstrand Horsens har et stort internationalt program, så Newlines tøj kan profileres i det meste af Europa, hvor Newline i forvejen er repræsenteret i 17 lande.

Og så var det næppe helt uden betydning, at man præsterede en flot fjerdeplads på 1. etape af Danmark Rundt sidste år, netop mens Newlines direktør og grundlægger Helge Petersen var til stede.


Hincapie: Hjem til operation
Måske med udsigt til sit største resultat i sin karriere styrtede George Hincapie i går i Paris-Roubaix, da styret knækkede af på en af de hårde brostensstykker.

Straks efter løbet var færdigt, blev Hincapie kørt til hospitalet, og her kunne man konstatere, at han havde en tre centimeter lang fraktur mellem kravebenet og skulderbladet.

”Vi ved endnu ikke hvor længe, Hincapie skal holde pause,” udtalte sportsdirektør Dirk Demol til pressen efter løbet.

Hincapie tager nu tilbage til USA, hvor han allerede i aften skal på operationsbordet.

Swisspower Cuppen: To danskere på podiet
De to danske mountain bike ryttere Jakob Fuglsang og Peter Riis Andersen, deltog i weekenden i løb i Schweiz og Tyskland, med gode resultater til følge.

”Jakob Fuglsang og jeg kørte anden afdeling af Swisspower Cuppen i Renach ved Basel og blev henholdsvis nummer to og tre i et tæt spurtopgør med fotofinish. Vinderen blev sidste års toer, Martin Gujan (CH-Atleticum) som krydsede stregen omkring halvtreds sekunder før Jakob og jeg. Jakob forsvarede derved også U23 førertrøjen i cuppen, og ligger desuden nummer to i swisspowercuppens eliteklassement,” udtaler Peter Riis Andersen.

”100km nordligere, i tyske Offenburg kørte vi så dagen efter første afdeling af Bundesligaen, også denne gang med succes. Jeg blev nummer fire efter Forian Vogel CH-Swisspower), Lado Fumic (Ger-FBI) og Silvio Bundi (CH-Alteticum) og tog dermed sejren i det samlede klassement over de to dage. Jacob havde en middelmådig dag, men det lykkedes ham at holde fast i den samlede femteplads.”

Resultat af Swisspower cuppen
1 Martin Gujan (Swi) Pragg-Jenaz GR 1.47.59
2 Jakob Fuglsang (Ger) Silkeborg 0.48
3 Peter Riis-Andersen (Den) 0.48
4 Andreas Kugler (Swi) Arbon TG 1.21
5 Nicolas Filippi (Fra) Cabannes 2.56
6 Balz Weber (Swi) Bachenbülach ZH 3.10
7 Joris Boillat (Swi) Les Bois JU 4.00
8 Gion Manetsch (Swi) Erlenbach ZH ZH 4.11
9 Benjamin Rudiger (Ger) Kirchzarten BW 4.19
10 Marcel Bartholet (Swi) Tuggen SZ 4.30


Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?

Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet her


Paris-Roubaix: Team CSC fik fejret sejren
Hvordan reagerer man, når man lige har vundet det største endagsløb på den internationale cykelkalender. Det spørgsmål stod Team CSC holdet med i går eftermiddag.

Svaret blev ifølge Ekstra Blandet en sejrsfest på Park Hotel. Fabian Cancellara holdte tale til hele holdet, og takkede alle dem, som havde været med til at hjælpe ham. Derefter blev der fortjent fejret igennem.

”At vinde Paris-Roubaix er lige så stort som at vinde VM. Det skal fejres. Og hvad pokker, der er jo et helt år til næste Paris-Roubaix, så der er tid nok til at komme sig”, sagde Michaelsen med et grin. Sportsdirektør Tristan Hoffmann var enig med den danske rytter. ”Det er ikke hver uge, vi vinder sådan et løb. Og det går ikke vildt til. Vi har det bare godt, og gutterne har fortjent det.”

Paris-Roubaix: Kreder vandt juniorløbet
Et større samlet felt kom ind på Velodromen i Roubaix i går i juniorløbet. Da i blandt danske Morten Reckweg, som dog ikke havde flere kræfter til at tage kampen op imod de bedste juniorerne. Raymond Kreder vandt en tæt spurt foran Dries Ingels og Sven Vandousselaere, der tog sig af 3. pladsen. Sidste års vinder af Paris-Roubaix Michaël Baer blev nummer 8.


Foto: Løbet afgøres i en tæt spurt


Danske Morten Reckweg sluttede på en 27. plads, imens Morten Brinch Jensen kun to ud af elleve startende danskere ryttere gennemførte løbet.

Resultat:
1 Raymond Kreder (Ned) DCM Voorselaar 2.56.56
2 Dries Ingels (Bel) Bodysol Lotto CT Menen
3 Sven Vandousselaere (Bel) Balen Bicycle Club CT
4 Gasper Mulej (Slo) Slovenian National Team
5 Giorgio Brambilla (Ita) US Biassono Lesco
6 Jochen Vankerckhoven (Bel) Balen Bicycle Club CT
7 Jan Ghyselinck (Bel) Avia Wielerteam Waasland
8 Michaël Baer (Swi) Swiss National Team
9 Klaas Lodewyck (Bel) Avia Wielerteam Waasland
10 Baptiste Planckaert (Bel) Bodysol Lotto CT Menen
..
27 Morten Reckweg (Den) Vejle Cykel Klub 0.11
46 Morten B Jensen (Den) Team Herning Juniors 8.06

Flere billeder


Foto: Podiet i juniorernes Paris-Roubaix


Foto: Morten og Anders Reckweg efter løbet


Foto: Morten Reckweg triller i målParis-Roubaix: Riis - Det var helt vildt
De sidste år har Riis været med i sportsdirektør bilerne i Paris-Roubaix, i år havde han dog valgt at overlade ansvaret til Sunderland og Hoffmann. Set ud fra resultatet må det siges at være en god idé.

”Endelig er jeg der ikke selv, og så vinder vi,” kommer det fra en storgrinende Bjarne Riis til BT, kort efter at Cancellara i går havde kørt alene over stregen og den danske manager fortsatte, ”Men det er fedt nok, og det var helt vildt, det han lavede.”

Selvfølgelig er det svært at vurdere, hvilket resultat som er det største i Team CSCs historie, men Riis mener dette er helt i toppen.

”Det er måske det største resultat i holdets historie, det er i hvert fald et af dem, for sådan noget er selvfølgelig svært at sammenligne. Paris-Roubaix er i mine øjne det flotteste éndagsløb i kalenderen, og den måde Fabian vinder det på, viser stor, stor klasse."

Allerede i næste weekend køres der Amstel Gold Race, og der satser Team CSC på endnu engang at være med til at præge løbet.


Auktion: Højste bud 4.900 kroner
Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)


Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Vuelta a Castilla y Leon(1.1) 23/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

OL - Herrer(JO) 03/08

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger