Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 12. april 2006

Feltet.dk kort - 12. april 2006

12. april 2006 00:020
- Peter Van Petegem: Styrt koster kravebensbrud
- Gerolsteiner: Michael Rich med højre arm i gibs
- Gerolsteiner: Rebellin til Amstel med brækket ribben
- Saul Raisen: Viser fremgang
- George Hincapie: Undgår operation
- Fleche Wallonne: Masser af danske kvinder til start
- Mads Christensen: Intet Amstel til den unge rytter
- Barloworld: Astarloa ser frem til Ardenner-klassikere
- Euskaltel: Tager Giro-bruttotrup på træningslejr
- Tour de la Côte Picarde: Fuglsang henter UCI-point
- Scheldeprijs Vlaanderen: Boonen klar til pause med sejr
- Paris-Roubaix: Roskilde CR’s ungdomsryttere klar
- GP de Denain: Landbouwkredit klar
- Loir-et-cher: Jakob Moe i top-10
- Leif Hoste: På vej til Davitamon-Lotto?
- Team Kvickly Odder: Til start i Paris-Roubaix
- Tom Boonen: Forsvarer ikke Pro Tour-trøjen
- Fabien Cancellara: Jeg vinder Paris-Roubaix 3-4 gange
- Bane-landstræner: Selvtillid og egoisme skal sikre medalje
- Tour de Suisse: Fabian Cancellara til start
- Loir-et-Cher: Satser på klassement og etapesejre
- Auktion: Højste bud 5.000 kroner
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
- Jan Ullrich: Pevenage træder vande
- Doping: Ben Berdens karantæne stadfæstet

De korte nyheder opdateres løbende

Peter Van Petegem: Styrt koster kravebensbrud
Peter Van Petegem varinvolveret i et alvorligt styrt i Grand Prix de l'Escault, og blev kørt på hospitalet, hvor man konstaterede brud på kravebenet, og han er dermed den anden Davitamon-Lotto rytter, der opføres på skadeslisten indenfor bare et par dage.

Holdkammeraten Tom Steels, der styrtede i søndags i Paris-Roubaix, er ligeledes ude med et brud ved venstre skulder. Steels blev opereret på et hospital i Antwerpen og håber nu, at han kan begynde genoptræningen i begyndelsen af juni, men en start i Tour de France ser ud til at være udelukket.


Gerolsteiner: Michael Rich med højre arm i gibs
Michael Rich er nu føjet til skadeslisten på det tyske Gerolsteiner-hold. Den 36-årige enkeltstartsspecialist kan risikere en tre uger lang løbspause. En CT scanning på universitetsklinikken i Freiburg har vist, at der er slået en flig af knoglen i højre albue.

”Jeg fik gips på med det samme. Jeg skal nu med sikkerhed holde tre ugers pause og skåne armen,” fortæller han. Skaden skete under et styrt i sidste weekends Paris - Roubaix. ”Det skete to brostensstykker før Arenbergskoven. Der væltede en rytter plu8dselig foran mig, og kunne ikke nå at undvige. Ærgerligt at jeg nu formentlig kan vinke farvel til deltagelse i etapeløbene i Niedersachsen og i Rheinland-Pfalz.,“ lyder det fra en trist Michael Rich.


Gerolsteiner: Rebellin til Amstel med brækket ribben
Davide Rebellin er i øjeblikket generet i sin forberedelse til de forestående Ardennerklassikere, og især til de nært forestående Amstel Gold Race. Han har nemlig brækket et ribben.

"Mandag i denne uge mærkede jeg smerter i brystet og det var vanskeligt at trække vejret. Undersøgelsen hos lægen viste et ribbensbrud." Bruddet skete sidste torsdag, da han styrtede på fjerde etape i Baskerlandet Rundt, men han mærkede i første omgang ikke noget til skaden på den vanskelige etape om fredagen eller på den afsluttende enkeltstart.

Trods skaden vil den hårdføre italiener dog stille til start i Amstel Gold Race på søndag. "Det går efterhånden bedre. Torsdag vil jeg træne i meget lang tid, og så efterfølgende lade mig tjekke endnu en gang. Min form er i orden, og derfor vil jeg helt sikkert starte i Amstel, hvis ikke medicinske grunde taler direkte imod det,“ siger en optimistisk Davide Rebellin.

Saul Raisen: Viser fremgang
Kampen er langt fra ovre for den unge lovende rytter Saul Raisen, der forleden gennemgik en hjerneoperation efter et styrt i Circuit de la Sarthe. Men heldigvis er der nu tegn på fremgang hos den unge amerikanske rytter.

Credit Agricole holdet skriver således på deres hjemmeside, at Saul Raisin nu er ved bevisthed og har kunnet bevæge både fingre og tær efter operationen. Sauls onkel Johnny Raisin bekræfter fremgangen, men understreger, at der fortsat er lang vej igen.

”I dag var en rigtig god dag,” siger han til Atlanta Journal-Constitution. ”Alle er begejstret for det. Vi håber bare, at han fortsætter fremgangen. Men lægerne siger at ikke alle dage vil blive gode.”


George Hincapie: Undgår operation
Den amerikanske Discovery Channel rytter George Hincapie skal alligevel ikke gennemgå en operation i skulderen. Hincapie styrtede i søndagens Paris-Roubaix da styret knækkede på en af de berygtede brostensstykker. Lægerne har nu konstateret at skulderen er gået af led, samt at håndledet er slemt forslået, men at der ikke bliver brug for en operation.

Hincapie får nu skulderen tapet op og i slynge. ”Jeg er glad for at høre, at jeg ikke bliver nødt til at gennemgå en operation. Jeg vil være af cyklen i omkring en uge og ser frem til at genoptage træningen så jeg kan være i form til det næste løb i kalenderen Dauphiné Libéré i starten af juni efterfulgt af Tour de France i juli,” siger Hincapie fra hjemmet i Greenville til holdets hjemmeside (thepaceline.com).


Fleche Wallonne: Masser af danske kvinder til start
Når kvinderne på onsdag i næste uge kører fjerde afdeling af World Cuppen med Fleche Wallone, er der flere danske kvinder på startlisten.

Trine Hansen, Lise Christensen, Mette Fischer, Dorthe Lohse stiller alle til start for Bianchi Aliverti Kookai holdet, Linda Villumsen for Buitenpoort-Flexpoint holdet, mens den sidste rytter er Maja Adamsen fra Fenixs - Colnago holdet.

Spørgsmålet er så, om en af de danske piger kan forhindre Britten Nicole Cooke i at vinde sin tredje sejr i løbet og dermed tangere rekorden på tre sejre, som italieneren Fabiana Luperini har.

Mads Christensen: Intet Amstel til den unge rytter
Efter et skuffende Tirreno-Adriatico, valgte Mads Christensen selv at droppe Milano-Sanremo. Nu da Barloworld har sat navnene på rytterne til Amstel Gold Race, blev der denne gang ikke plads til den unge danske rytter.

”Jeg skal i stedet køre Giro del Trentino i midten af næste uge, og det ser jeg frem til, eftersom holdet ikke fik tildelt et wild card til Giro d’Italia. Og det er ærgerligt, for det ville jeg virkelig gerne have kørt i år,” udtaler Mads Christensen til Berlingske Tidende.

Mads Christensen føler dog at han er i balance og forholdet til holdet passer ham perfekt. Dermed er det kun at håbe, at de gode resultater snart kommer.


Barloworld: Astarloa ser frem til Ardenner-klassikere
Barloworlds har modtaget wildcards til Amstel Gold Race, Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege, og holdets absolutte topnavn Igor Astarloa ser frem til et par gode resultater til det sydafrikanske hold.

”Jeg er meget motiveret for at gøre det godt her i Belgien. I både Tirreno-Adriatico og Criterium International kunne jeg have gjort det bedre, men jeg bliver nødt til fortsat at være positiv,” siger den tidligere verdensmester.

Forventningerne er specielt høje til Fleche Wallone, hvor Astarloa vandt tilbage i 2003. ”At komme tilbage til Belgien er altid rart fordi vejene og løbsruten virkelig passer til min kørestil, og det er her, hvor jeg helt sikkert vil gøre det godt.”


Euskaltel: Tager Giro-bruttotrup på træningslejr
Det baskiske Euskaltel-Euskadi mandskab tager i disse dage på en længere træningslejr nær Derio i Spanien for holdets bruttotrup til det kommende Giro d´Italia.

Træningslejren vil have deltagelse af Roberto Laiseka, David López, Markel Irizar, Iker Flores, Gorka Verdugo, Antton Luengo, Iban Mayoz, Koldo Fernández de Larrea, Rubén Pérez, Beñat Albizuri, Iban Iriondo og Unai Uribarri, samt sportsdirektørerne Miguel Madariaga og Igor González de Galdeano.

Tour de la Côte Picarde: Fuglsang henter UCI-point
Team Designa Køkken stillede i dag til start i 2. afdeling af U23 World Cuppen. Det 174 km lange "Tour de la Côte Picarde" med 190 startende ryttere blev som forventet en barsk affære. Holdet stillede desværre til start uden Chris Anker Sørensen, der ellers havde en samlet 6. plads i World Cuppen at forsvare. Han kommer først i konkurrence igen midt i maj pga. det brækkede håndled og kraveben fra styrtet i Belgien.

Til gengæld havde holdet sat en god erstatning ind for Chris Anker, nemlig den formstærke Jakob Fuglsang, som sammen med Christian Alex Hansen, Kasper Thustrup, Morten Gottlieb, Andreas Frisch og Thomas Kvist skulle tage kampen op med den øvrige U23 verdenselite.

Løbets første 100 km blev kørt i rimeligt fladt terræn og med en markant sidevind. Allerede efter ca. 30 km kørsel blev Gottlieb, Frisch og Kvist desværre involveret i et stort styrt, som gjorde at de reelt var ude af løbet.

Kasper Thustrup og Christian Alex Hansen formåede heldigvis at beskytte Jakob Fuglsang godt igennem løbets første 100 flade km. Herefter kørte rytterne ind i et meget kuperet terræn og det lykkedes for Christian Alex at komme med i et 9-mands udbrud lige efter forplejningen og med ca. 70 km til mål. Desværre slog kræfterne ikke helt til og Christian Alex måtte på et tidspunkt slippe gruppen, som efterfølgende viste sig at holde hjem!

Fuglsang kom med i en forfølgergruppe, som udover Christian Alex fik fanget yderligere 3 ryttere fra frontgruppen. I den spændende finale lykkedes det for en rigtig godt kørende Jakob Fuglsang at blive nr. 8 i "Tour de la Côte Picarde" og dermed at score 3 UCI point.

Holdet tager direkte videre til "62ème Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise", som er et UCI 1.2 eliteløb over 156 km. Løbet køres søndag den 16. april - så der bliver tid til nogle vigtige træningsdage i det franske imellem de to løb.

Det endelige resultat og den samlede stilling i U23 World Cuppen foreligger endnu ikke.


Scheldeprijs Vlaanderen: Boonen klar til pause med sejr
Tom Boonen vandt ikke overraskende den 94. udgave af det belgiske endagsløb Scheldeprijs Vlaanderen, som blev kørt fra Antwerp til Schoten.

Quick Step holdet kørte et godt løb, hvor 7 ryttere fra holdet kom med i det afgørende udbrud. Kun 22 ryttere gennemførte løb, og dermed var vejen banet til Tom Boonens 13. sejr i år, og holdets 22. sejr. Ikke nok med det, så kunne holdet også fejre, at det blev en dobbelt sejr, da Steven De Jongh blev nummer to.

“Holdet arbejdede rigtigt godt sammen i dag,” forklarede Boonen efter løbet. ”Vi var fantastiske, og alle kørte godt. Knaven, Hulsmans, Weylandt og De Jongh var fantastiske i finalen, og jeg afsluttede bare deres fantastiske arbejde ved at vinde. Dette løb er det sidste for mit vedkommende i et stykke tid. Nu vil jeg holde pause og begynde at forberede mig frem imod Belgien Rundt.”


Paris-Roubaix: Roskilde CR’s ungdomsryttere klar
Roskilde CR’s ungdomsryttere stiller søndag til start i ungdomsudgaven af den legendariske brostensklassiker Paris-Roubaix.

”Vi er inviteret til løbet”, fortæller holdleder Ove Dyrkilde fra Roskilde og fortsætter stolt: ”Vi har fået lov at stille med et 6 mandshold i hver af de 2 ungdomsårgange 1990 og 1991. I årgang 1990 stiller vi med Mathias Lisson, Jon Timotej og Morten Dyrkilde, som alle 3 har gjort det rigtig godt i Belgien for 14 dage siden. Vi supplerer truppen med 3 ryttere fra DCR-Ballerup, nemlig Joachim Brüchmann, Jacob Mørkøv og Lenni Helleskov Busk. 1990’erne skal køre 60 km og passere 7 pavéstykker.”

1991 årgangen bliver det Niels Olsen, Samuel Rytter Ravn, Nicolai Aastrup, Pelle Clapp, Christian Kreutzfeldt fra Roskilde, som suppleres af Thorvald Larsen fra Slagelse. 1991’erne skal køre 45 km og passerer i alt 5 pavéstykker. Alle 8 Roskilde-ryttere var i præmierækken begge dage, da klubben for 14 dage siden kørte 2 løb i Belgien, og det bliver spændende og se om de kan gentage denne triumf.

”Vi er glade for at kunne invitere ekstra ryttere med, når vi nu har muligheden for det. Vi har holdt et rytter- og forældremøde og fortalt lidt om løbet. Rytterne har fået besked på at lade deres carbonhjul og andet lire-grej blive hjemme. De er forberedt på et rigtig hårdt løb, men også på en oplevelse, de måske kun får én gang i deres cykelliv. Roskilde-rytterne drager af sted fredag aften og vil bruge lørdagen på at gennemkøre ruten og lade op på hotellet. Straks efter løbet bliver kursen sat mod Danmark. Det kunne jo være vi kunne nå til start i Kalundborg mandag morgen. Enten har vi noget at prale af, eller også har vi noget at revanchere”, smiler holdlederen fra Roskilde.

GP de Denain: Landbouwkredit klar
Det belgiske hold Landbouwkredit Colnago er klar til morgendagens franske endagsløb GP de Denain. Holdet stiller til start med følgende ryttere: Jurgen van Loocke, Mathieu Criquielion, Kevin Neirynck, Sjef de Wilde, David Verheyen, Filip Meirhaeghe, James van Landschoot og Fréderic Amorison.

Sportsdirektører for det belgiske hold vil være Claude Vancoillie.


Loir-et-cher: Jakob Moe i top-10
Første etape af Tour du Loir-et-cher blev en dag på kontoret for de 6 startende GLS ryttere. Etapen var på 155 km hvor rytterne først kørte en stor runde på ca. 125 km, og derefter sluttede af med nogle mindre omgange omkring målet i Billy.

”Der blev ikke kørt specielt hårdt i dag, men det virkede alligevel som om det stærke russiske hold ”Omnibike - Dyrnamo Moskva” styrede begivenhederne. Da dagens første udbrud kører allerede efter 10 km har russerne da også en mand med,” fortæller Lars H. Thomsen fra Team GLS.

”De holder længe et forspring på omkring 5 minutter til feltet. Ca. midtvejs i løbet beder Velo Club Roubaix om hjælp til at få kørt dem ind, og vi sætter to mand på opgaven,” fortæller sportsdirektør Tom Breschel, som fortsætter. ”Sammen med Rabobank, Bodysol, Bianchi og de norske Sparbanken Vest, får vi dem hentet inde på de små omgange med ca. 10 km til mål.”

”Inde på de sidste 1000 meter forsøger Moe at komme alene af sted, og han holder feltet mellem 10 og 20 meter bag sig mens han æder sig fra 500 meter mærker ind forbi 300 meter skiltet, men de når desværre at få ham kort før mål. Jakob Moe bliver dog dagens bedst placerede danske rytter med en placering mellem nr. 6 og nr. 10. Det ser ud til at vi får Thomas Oredsson ind omkring nr 14-15 stykker,” fortæller Lars H. Thomsen, men det var ikke dagen hvor vi sat trumf på, desværre.

Torsdagens 203 km lange 2. etape skulle gerne bruges til en markering fra Team GLS. ”Alle mand føler sig friske, og vi har ikke sat til i klassementet. Der kommer nogle stykker med sidevind, hvor vi må se hvad vi kan udrette. Vi er ved at være sultne, så vi har et godt øje til etapen i morgen,” slutter Lars H. Thomsen. Team GLS skal ud på lidt af en køretur da starten er placeret omring 100 km fra holdets hotel.


Leif Hoste: På vej til Davitamon-Lotto?
Leif Hoste har haft en forrygende forårssæson, hvor det, hvis ikke havde været for en diskvalifikation i Paris-Roubaix, var blevet til to andenpladser i årets to største brostensløb, Flandern Rundt og Paris-Roubaix.

Den belgiske rytter skal have forlænget kontrakten efter denne sæson og de gode resultater har selvfølgelig gjort flere hold interesseret. Davitamon-Lottos manager Marc Sergeant, der tidligere har rådet over Hoste, indrømmer da også overfor HNB, at han er interesseret i Discovery Channel rytteren. ”Han har været i top-3 over de stærkeste ryttere hele foråret,” lyder den naturlige forklaring.”

På Discovery Channel tager man det dog foreløbig den store interesse med sindsro. ”Efter forårsklassikerne er kørt begynder vi at arbejde på en forlængelse af hans kontrakt”, forsikre sportsdirektør Dirk Demol.

Team Kvickly Odder: Til start i Paris-Roubaix
Team Kvickly Odder skal den 28. maj deltage Paris-Roubaix for U23 ryttere. Og det glæder selvfølgelig Odder-mandskabet.

”Odders team har været heldige med deres udenlandske løbsprogram i 2006, da det har ikke været nemt for de danske team, at få start i diverse internationale løb i år. Odders U23 ryttere skal udover Paris-Roubaix deltage i Tour de Berlin i juni måned, som også er et UCI U23 løb,” skriver holdet i en pressemedelelse.

Teamet skal også køre et af de store nationale løb i Belgien "Hasselt-Spa-Hasselt" i maj måned samt det norske GP Ringerike. Efter sommerferien skal teamet deltage i blandt andet Roserittet i Norge som er UCI kat. 2.2. og UCI løbet Tryptique des Barrages UCI kat. 2.2 (U23 løb).


Tom Boonen: Forsvarer ikke Pro Tour-trøjen
Den førende rytter i Pro Tour-klassementet har ingen intentioner om at forsvare førertrøjen i de kommende Ardenner-klassikere og dukker således formentlig først op igen i Tour de France.

”Det er helt naturligt for mig at holde pause nu, selv om der er et nyt ProTour-løb på søndag med Amstel Gold Race og andre følger umiddelbart efter. Den samlede førsteplads i den konkurrence indgår slet ikke i mine planer. Selvfølgelig vil jeg gerne vinde den, men det vil være alt for svært for en rytter af min type at satse på det,” fortalte Tom Boonen efter Paris-Roubaix rapportere Politiken.

Den store belgiske sprinter er dog til start i dagens Scheldeprijs ved Antwerpen, hvor han igen er at regne for løbets store favorit.


Fabien Cancellara: Jeg vinder Paris-Roubaix 3-4 gange
Den 25-årige Fabian Cancellara var ikke beskeden da han efter sejren i søndagens Paris-Roubaix udtalte sig til Het Niewsblad.

”Jeg regner med at vinde løbet yderligere tre-fire gange, men først vil jeg forinden vinde prologen i Tour de France og så hjælpe Ivan Basso frem til slutsejr. Enkeltstartssejr i Schweiz Rundt og VM er også med i planen,” lød det således fra Cancellara.

Det næste stykke tid skal i øvrigt bruges på at opgradere den nuværende Audi A6 til en A7, samt en skiferie med kæresten Stefanie.

Bane-landstræner: Selvtillid og egoisme skal sikre medalje
Målet er en medalje ved OL i Beijing i 4000 meters holdforfølgelsesløb og recepten på succes, er ifølge den nye danske banelandstræner Heiko Salzwedel, mere selvtillid og egoisme hos de danske ryttere.

”Det er nogle meget ambitiøse og dedikerede ryttere, men de skal begynde at tro mere på sig selv og være mere egoistiske. De gør ikke tingene for mig, men for sig selv, og de skal vænne sig til, at de er i fokus, mens andre er til for at hjælpe dem”, understreger Heiko Salzwedel overfor Fyns Stiftidende.

En stor del af den fremgang holdet har vist det seneste år, der kulminerede med en dansk rekord og sejr ved world cup stævnet i Sydney, skyldes således ifølge landstræneren, at rytterne ikke længere holder igen i starten af for at være friske til finalen. ”Der er en stor frygt for at fejle på dette hold, også større end jeg havde forventet. Rytterne er lidt sky, og de er ikke meget for at tage en risiko”, siger Heiko Salzwedel. ”Den svaghed skulle vi arbejde med, og der er sket dramatiske forandringer med især nogle af rytterne.”

Heiko Salzwedel, der også arbejder med talentarbejdet på det tyske storhold T-Mobile, er dog godt klar over at det først nu for alvor bliver svært, da der vil være længere mellem forbedringerne og forventningspresset vil stige. ”Det første år, som nu er gået, er det letteste. Alt er nyt og spændende for rytterne, og de lægger ikke mærke til de fejltagelser, jeg laver - for det gør jeg - nøjagtigt ligesom dem”, erkender Heiko Salzwedel.


Tour de Suisse: Fabian Cancellara til start
Schweizeren Fabian Cancellara stiller til start i Tour de Suisse (Schweiz Rundt) i juni måned, det bekræfter arrangørerne i dag. Det kan forventes, at schweizeren vil gøre en god figur i dette løb forud for de nationale mesterskaber samt Tour de France.

Tour de Suisse køres i 2006 fra den 10.-18. juni.


Loir-et-Cher: Satser på klassement og etapesejre
Glud & Marstrand Horsens deltager fra i dag til 16. april i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher. Horsens-holdet har deltaget i løbet, der er kategoriseret som UCI 2.2., siden 2000, og var især i 2003 med til at dominere løbet som vinder af holdkonkurrencen og med Morten Christiansen som samlet nr. 2 og Jacob Nielsen som samlet vinder af den indlagte spurtkonkurrence og nr. 8 i klassementet.. Især Morten Christiansen har i siden hjemkomsten fra Tour de Normandie talt fokuseret om den etapesejr, han skal ned og have i Tour du Loir-et-Cher.

Og det er netop Christiansen og Nielsen, der satses på i klassementet, når rytterne i dag tager hul på løbet med første etape, 157 km fra Blois til Billy.

Holdet i Tour du Loir-et-Cher består af: Jacob Nielsen, Morten Christiansen, Alexander Kristoff, Kim Marius Nielsen, Thomas Guldhammer og Flemming Rasmussen


Auktion: Højste bud 5.000 kroner
Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?

Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet her


Jan Ullrich: Pevenage træder vande
Mens team manager Olaf Ludwig i går udtrykte optimisme omkring Jan Ullrichs forestående sæsondebut i Tour de Romandie, så er sportsdirektør Rudy Pevenage mere henholdende i sine udtalelser.

“Han er smertefri. Nu vil vi så også træne i bjergene. Og i næste uge træffer vi så en afgørelse om, hvorvidt han starter sæsonen i Tour de Romandie fra den 25. april,” lyder det fra den omstridte rådgiver for Jan Ullrich. Ifølge forlydender vil træningen i Toscana foregå sammen med nytilkomne Lorenzo Bernucci.


Doping: Ben Berdens karantæne stadfæstet
Den belgiske cross-rytter, Ben Berden, ankede sin dom for epo-misbrug til den internationale sportsdomstol. Berden blev oprindelig idømt 15 måneders karantæne af det belgiske dopingforbund, men det blev af UCI ændret til to års udelukkelse.

Hans anke til CAS bragte dog ikke den ønskede nedsættelse. De stadfæstede nemlig dommen fra det internationale cykelforbund.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger