Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 12. marts 2006

Feltet.dk kort - 12. marts 2006

12. marts 2006 00:050
- Team Odense Energi: Styrt og uheld i Kroatien
- Paris-Nice: Tilfredshed på amputeret CSC hold
- Tirreno-Adriatico: CSC har høje forventninger til Cancellara
- Tirreno-Adriatico: Riis tilfreds med Bassos enkeltstart
- Tirreno-Adriatico: Cancellara glad for positivt signal
- Het Volk: De Groede vandt kvindernes udgave
- Iban Mayo: Satser stort i denne sæson
- Mario Cipollini: Vil have sit eget hold
- Volta ao Santarem: Møller nummer 17 samlet
- Tirreno-Adriatico: Klöden kritiserer ruten
- Tirreno-Adriatico: Ruteændring i morgen
- Midtjyske MTB Vinter Cup: Finalen afviklet
- Tirreno-Adriatico: Ruteændring i morgen
- Paris-Nice: Intern fransk ballade
- Andrey Kashechkin: Kun på 70%
- Team Festina Vejle: Præsenteret lørdag
- Feltet.dk: Følg 6. etape af Paris - Nice fra 13.15

De korte nyheder..



Team Odense Energi: Styrt og uheld i Kroatien
Ved årets første landevejsopgave for Team Odense Energi, Porec Trophy i Kroatien var det en sæsondebut med såvel styrt som uheld, der prægede teamets deltagelse. I det 134 km lange løb gik det allerede tidligt galt for Casper Jørgensen, der tabte sin pedal og var dermed ude af løbet.

Særligt Daniel Kreutzfeldt bragte sig flot i fokus, da han var med i en udbrydergruppe over godt 60 km. Alex Rasmussen styrtede midtvejs, men kom op igen, men med kun 4 km tilbage, hvor der var to ryttere i udbrud, måtte verdensmesteren endnu en gang bide i asfalten, og chancen for en topplacering var væk.

Marc Hester blev bedste ”Energi-rytter” på en plads omkring nr. 15. Positivt for holdet var, at Martin Lollesgaard fuldførte sit første eliteløb. For teamet byder de næste dage på hård træning frem til torsdag, hvor der tages hul på etapeløbet Istrian Spring Trophy


Paris-Nice: Tilfredshed på amputeret CSC hold
På Team CSC havde håbet, at Frank Schleck på dagens sidste og hårdeste etape af Paris-Nice kunne have kørt sig på podiet i den samlede stilling. I stedet lykkedes det for Caisse d´Epargne rytteren Antonio Colom og derved sluttede den luxembourgske mester på en samlet femteplads.

”Der blev angrebet en del til sidst, men vi havde simpelthen ikke det fornødne hold til at gøre forskellen i dag,” erkendte Alain Gallopin, der kun havde fire ryttere til start på dagens etape efter at sidste års vinder Bobby Julich ikke stillede til start på etapen.

Til trods for at holdet de seneste to sæsoner har hentet sejren i det sydfranske etapeløb, var der dog alligevel tilfredshed at spore på det danske mandskab.

”Men vi har trods alt kørt et fint løb, og hvis man ser bort fra de mange styrt, har vi fået, hvad vi gik efter i det her Paris-Nice. Med en prologsejr, en førertrøje og en rytter i top-5 sammenlagt har vi markeret os overbevisende, og jeg synes, at rytterne har gjort det godt. Frank Schleck fortsætter med at imponere og kommer ud af løbet med gode muligheder for at lave resultater i de kommende løb”, slutter Gallopin.


Tirreno-Adriatico: CSC har høje forventninger til Cancellara
Den danske holdejer, Bjarne Riis, var særdeles positiv efter dagens etape af Tirreno-Adriatico. Efter en uge, hvor Team CSC har været plaget af uheld sluttede ugen fantastisk, da Fabian Cancellara hentede en etapesejr i etapeløbet Tirreno-Adriatico.

”Fabian er en fantastisk enkeltstartsrytter, og han er typen, der vinder, når han har formen. Og det er godt at se, at han er ved at være på plads til klassikerne, og jeg kan mærke, at han er meget tændt på at gøre det godt. Han er en utrolig spændende rytter at arbejde med, og det er naturligt, at vi har høje forventninger til ham”, forklarer Bjarne Riis efter dagens etape i Italien.


Tirreno-Adriatico: Riis tilfreds med Bassos enkeltstart
Den italienske stjernerytter, Ivan Basso, kørte i dag den 20 kilometer lange enkeltstart i Tirreno-Adriatico i 8. bedste tid, hvilket er tilfredsstillende for den danske holdejer Bjarne Riis.

”Ivan kørte en rigtig god enkeltstart, men var uheldig at køre, mens vejret allerværst. Han havde tabt væsentligt mindre til Fabian, hvis han havde kørt under andre betingelser, men han kan sagtens være tilfreds med sin præstation. Karsten Kroon kørte den bedste enkelstart, jeg har nogensinde har set ham køre, og han gjorde et virkelig godt indtryk i dag”, sagde Bjarne Riis.

Ovenpå enkeltstarten har Team CSC nu tre ryttere blandt de første elleve i den samlede stilling med Basso og Kroon på henholdsvis syvende- og ottendepladsen og Kurt Asle Arvesen på 11. pladsen.


Tirreno-Adriatico: Cancellara glad for positivt signal
Med en flot sejr på den 20 kilometer lange enkeltstart omkring Servigliano tog Fabian Cancellara sin første triumf hos Team CSC.

”Jeg har set frem til at kunne vinde min første sejr hos Team CSC, og jeg er meget glad for, at den kom nu ovenpå en uge, hvor vi været ramt af mange uheld”, sagde Fabian Cancellara efter sejren.

Den tempostærke schweizer vandt etapen med et forspring på tre sekunder til Leif Hoste (Quickstep-Innergetic) på andenpladsen.

”Det var et godt tidspunkt at sende et positivt signal ud og markere, at vi er på rette vej. For mig er sejren også en bekræftelse på, at formen er ved at være der til klassikerne. Jeg har arbejdet godt henover vinteren og ser frem til at komme nordpå og udfordre brostenene”, smilede schweizeren.

Ivan Basso var næstbedst for Team CSC på ottendepladsen.

Het Volk: De Groede vandt kvindernes udgave
I dag startede den europæiske cykelsæson for kvinderne. Det blev til hollandsk sejr, da Suzanne de Goede vandt den første udgave af kvindernes Omloop Het Volk, da i dag blev kørt i Belgien. Det knap 100 kilometer lange løb bød på flere udbrud.

Suzanne de Goede var dog bedst, da løbet skulle afgøres og vandt løbet foran Mirjam Melchers-Van Poppel og Tanja Hannes.


Iban Mayo: Satser stort i denne sæson
Mayo blev efter fantastisk kørsel i Tour de France i 2003 spået til at blive en seriøs udfordrer til Lance Armstrongs, på denne tid, faste Tour-trone. Mayo vandt en etape og sluttede sekser lige efter holdkammeraten Haimar Zubeldia, der kun overgik Mayo på den sidste enkeltstart.

Mayo kørte fantastisk i 2004. Han markerede sig kraftigt i Dauphiné Libéré, et løb han vandt med bl.a. to sejre på enkeltstarter. En af dem var en bjergenkeltstart (opad Mont Vetoux), hvorpå han også slog Lance Armstrong. I 2004-udgaven af Tour de France var der også en bjergenkeltstart, så det tegnede godt for den dengang 26-årige rytter.

Men af en eller anden ukendt årsag floppede Mayo totalt i Touren. Han fik ikke en eneste sejr, og manden, der lige havde slået selveste Lance Armstrong, formåede ikke engang at markere sig på en etape, og til sidst valgte han at udgå! Siden han udgik, har han stort set ikke leveret et eneste resultat, der er værd at skrive hjem om.

Mayo der den 1. marts gjorde sin sæson-debut siger til CyclingNews.com om løbet ”Jeg har det rigtig godt. Selvfølgelig led jeg lidt i dag (1. marts red.), men dette løb skal bruges som start på sæsonen og skal hjælpe mig til at gøre det bedre i de kommende løb”.

Til spørgsmålet om hvordan han har det psykisk siger Mayo, at han har det overraskende godt, og han glæder sig til at komme i gang. Og som altid før sæsonen vil man gøre det så godt som muligt og så vidt muligt nå sine mål. Da han blev bedt om at beskrive året 2003 sagde han: ”2003 var et fantastisk år og ikke bare i Tour’en, men hele sæsonen. Sandheden er nok at jeg gerne vil have sådan et år endnu en gang.” Mayo fremhæver også etapen på Alpe d´Huez, som han vandt. ”Det var en fantastisk dag. At tænke på at jeg har kørt lige op med Lance Armstrong er fantastisk, et fantastisk Tour de France i det hele taget”

I 2006 har Mayo to store mål, nemlig Tour de France og Vuelta a Éspana. Derudover vil han køre Vuelta al Pais Vasco, de tre Arndenner-klasikkere: Liege-Bastogne-Liege, Fleche Wallonne og Amstel Gold Race og så selvfølgelig etapeløbene: Catalunya, Asturias og Dauphiné.

Mayo ser et lille problem i at hans hold Euskatel-Euskadi kun rekrutterer fra Baskerlandet.

”Baskerlandet er et lille område, så selvfølgelig er det sværere at finde gode ryttere. Men når det er sagt, så synes jeg vil klare os godt.” Men der er da også visse fordele- ”Det er dejligt at have så mange fans, der støtter os pga. holdets identitet. Vi har et ungt hold, men vi er meget opsatte. Holdet har fremtiden foran sig, og jeg tror, at det har potentiale. Jeg håber, at vi rykker os meget på det cykelmæssige plan i år og kommer til at køre med de bedste.”

Mario Cipollini: Vil have sit eget hold
Som aktiv var han god for talrige sejre, og nu vil han også jagte succes’en som team manager. Et år efter afslutningen på en lang karriere planlægger den tidligere verdensmester at få siteget cykelhold.

"Jeg vil opbygge et hold med en klar identitete. Et hold med samme trøje, uafhængig af sponsoren. Jeg vil have et hold, som investerer i ungdommen, også takket være en permanent struktur med mekanikere, massører, læger, som står til rådighed for de unge ryttere. Holdet skal først og fremmest give en chance til unge uden økonomiske midler," siger han i et interview i dag med den italienske avis Gazzetta dello Sport.

Derudover har han også planer om en kollektion af sportstøj og tilbehør til cykelryttere. "Cykelsporten har et stort vækstpotentiale og er meget populær i Italien," forklarer han om grunden til dette. Selv var han i sin aktive karriere også kendt for opsigtsvækkende outfit.


Volta ao Santarem: Møller nummer 17 samlet
I dag blev sidste etape af Volta ao Santarem kørt i Portugal. Et nyt etapeløb i Portugal, som blev vundet af Rabobanks Lars Boom.

Den sidste etape blev kørt fra Colega til Santarem over 166 km. Etapen endte i en massespurt, hvor Kaiku-rytteren Jon Bru var bedst foran Claus Michael Møllers holdkammerat Sergio Ribeiro. Jorge Ferro blev nummer tre. Claus Michael Møller sluttede selv som nummer 35 på dagens etape og nummer 17 samlet.

Resultat af 4. etape
1 Jon Bru (Spa) Kaiku 3.33.10
2 Sergio Ribeiro (Por) Barbot-Halcon
3 Jorge Ferrio (Spa) 3 Molinos Resort
4 Manuele Spadi (Ita) Ceramica Flaminia
5 David Garcia (Spa) La Aluminios-Liberty Seguros
..
35 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon

Samlet slutstilling
1 Lars Boom (Ned) Rabobank 13.13.37
2 Ben Day (Aus) Carvalhelhos-Boavista 0.13
3 Manuel Lloret (Spa) Comunidad Valenciana 0.17
4 William Walker (Aus) Rabobank 0.24
5 Jan Hruska (Cze) 3 Molinos Resort 0.29
6 Kai Reus (Ned) Rabobank 0.33
7 Renato Silva (Por) Imoholding-Loule Jardim Holding 0.44
8 Jussi Veikkanen (Fin) Française Des Jeux 0.46
9 Rodrigo Garcia (Spa) Kaiku 0.50
10 Hector Guerra (Spa) La Aluminios-Liberty Seguros 0.52
..
17 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 1.09


Tirreno-Adriatico: Klöden kritiserer ruten
Tyske Andreas Klöden er ikke imponeret af ruten for dette års Tirreno-Adriatico. Selv kæmper han i øjeblikket med at komme i form efter en lang pause, men han siger selv, at han er, hvor det kan forventes efter så lang en pause, men selvom han ikke ligger og kæmper med om sejren, så mener han, at der trækkes store veksler på rytternes sikkerhed.

På sin hjemmeside kritiserer han ruten i kraftige vendinger. ”På de to første etaper var der dele af ruten, som havde huller så store som fodbolde. Derudover er ruten som helhed men især på de sidste tyve kilometer ikke sikret tilstrækkeligt. Parkerede biler til højre og venstre, busser som holder på vejen lige efter et sving giver ikke lige indtryk af, at arrangørerne skænker vores sundhed mange tanker.”

De mange uheld er derfor ifølge Klöden en logisk konsekvens. ”Når ca. 200 ryttere kommer med en fart på 60 km i timen, så vil det give alvorlige styrt under disse betingelser. Det gik blandt andet ud over Stuart O’Grady. Facit: brækket kraveben og dertil fem ribben,” raser han og kræver, at der skrides ind overfor arrangørerne.

Tirreno-Adriatico: Ruteændring i morgen
Arrangørerne bag Tirreno-Adriatico har valgt at ændre ruten på morgendagens etape. Etapen skulle ellers have sluttet på en bjergtop, men det gør etapen alligevel ikke pga. det dårlige vejr.

Dermed må Team CSCs Ivan Basso vente lidt endnu med at få testet formen helt, da han havde udset sig denne stigning til at teste formen.

I stedet køres fem omgange omkring Toricella Sicura.


Midtjyske MTB Vinter Cup: Finalen afviklet
Randers Cykleklub af 1910 var i dag søndag arrangør af finalen i den Midtjyske MTB Vinter Cup, som er blevet kørt over 6 afdelinger i løbet af vinteren. Dagens afdeling blev kørt i smukt, men koldt solskinsvejr i Fussingø Skoven vest for Randers, og på trods af det hårde vintervejr var små 50 ryttere mødt op til dagens finale.
Finalen havde endda deltagelse af et par professionelle MTB ryttere, idet svenske Emil Lindgren fra Team Bianchi og danske Jakob Fuglsang fra Team Designa Køkken/Team Cannondale-Vredestein begge havde valgt at henlægge dagens træning til Fussingø.

Allerede inden dagens finale havde Jakob Bering og Steen Schmidt fra RC af 1910 sikret sig den samlede 1. og 2. plads, så den største spænding var kampen om den samlede 3. plads, hvor dagens placering ville blive afgørende for, om det skulle være Henrik Kirk, Århus 1900 MTB eller Jesper Kvist, RC af 1910, der skulle have den sidste plads på podiet. Også i børnerækken var der spænding til det sidste, hvor dagens resultat skulle afgøre, om Karl Magnus Larsen, RC af 1910 eller Emil Kastrup, ÅMK skulle øverst på podiet i det samlede resultat.

Dagens resultat - voksne:
Dagens løb blev kørt i et meget højt tempo, og allerede efter første omgang var Emil Lindgren og Jakob Fuglsang i spidsen i voksen klassen, mens RC’s Jakob Bering og Steen Schmidt samt et par svenskere var lidt efter. Denne stilling holdt løbet ud, dog måtte Jakob Bering halvvejs i løbet udgå med en punktering.

Længere nede i rækkerne kæmpede Jesper Kvist og Henrik Kirk om at blive bedst placeret i dagens afdeling. En kamp, som Henrik Kirk længe så ud til at ville vinde, men med to omgange igen fik han defekt, og han måtte se Jesper Kvist køre forbi, og dermed snuppe den samlede 3. plads.

Resultat
1. Emil Lindgren, Team Bianchi1.09.01
2. Jakob Fuglsang, Team Designa Køkken/Team Cannondale-Vredestein1.09.04
3. Anders Ljungberg, Sverige1.15.10
4. Joel Carlsson, Sverige1.15.19
5. Steen Schmidt, RC af 19101.17.36

Sammenlagt resultat - voksne (6 præmier sammenlagt):
1. Jakob Bering, RC af 1910
2. Steen Schmidt, RC af 1910
3. Jesper Kvist, RC af 1910
4. Henrik Kirk, Århus 1900 MTB
5. Peter Sørensen, MMC-Silkeborg
6. Søren Kaas, Århus 1900 MTB


Dagens resultat - børn:
Her lagde Karl Magnus Larsen, RC af 1910 rigtig hårdt ud, og allerede efter 1. omgang var han 1½ minut foran Emil Kastrup, ÅMK, mens Christian Carlsbæk Møller, RC af 1910 var godt med på 3. pladsen.

Emil Kastrup, ÅMK valgte at udgå ude på 2. omgang, og dermed var den samlede sejr i hænderne på Karl Magnus Larsen, RC af 1910, som også vandt dagens afdeling helt suverænt.

Resultat:
1. Karl Magnus Larsen, RC af 191036.27
2. Christian Carlsbæk Møller, RC af 191048.01
3. Christian Hedegaard Sørensen, RC af 191048.19
4. Mads Würtz Schmidt, RC af 191036.41 (- 1 omg.)
5. Rasmus Hviid Schmidt, RC af 191041.05 (- 1 omg.)

Sammenlagt resultat - børn (6 præmier sammenlagt):
1. Karl Magnus Larsen, RC af 1910
2. Emil Kastrup, ÅMK
3. Christian Carlsbæk Møller, RC af 1910
4. Mads Würtz Schmidt, RC af 1910
5. Sebastian Carlsbæk Møller, RC af 1910
6. Frederik Svendsen, RC af 1910

Næste søndag starter MTB sommersæsonen med MTB Maraton Cup i Silkeborg over 76 km.

Ugen efter er alle RC rytterne i træningslejr i Silkeborg, og i weekenden 1. og 2. april køres de første landevejsløb.


Paris-Nice: Intern fransk ballade
Ikke siden Laurent Jalaberts etapesejr i 2002 har et fransk rytter sejret i Paris-Nice. Med en klar fransk overvægt i det afgørende udbrud på gårsdagens etape havde de franske ryttere alle muligheder for at ændre på den statistik, men i stedet begyndte rytterne at skændes om sekundære placeringer i klassementet.

”Ingen ville tage ansvaret,” sagde den tidligere toer i det sydfranske etapeløb, Sandy Casar, ifølge Cyclingnews, da han kom i mål.

”Chavanel anklagede mig for blot at ville være den bedste franskmand (i klassementet, red.). Jeg fortalte ham, at jeg allerede var den bedste franskmand i klassementet. Det var helt tydeligt, at det var det eneste han var interesseret i. Han er en lille rytter,” erklærer Sandy.

Til gengæld var Andrey Kashechkin helt kold og overlod arbejdet i gruppen til de franske ryttere. Herefter kunne han køre fra dem alle på den afsluttende stigning, mens de franske ryttere begyndte at køre mod hinanden.

Sylvain Chavanel angreb således på nedkørslen og forsøgte at lukke hullet til den kasakhiske rytter alene, hvorefter holdkammeraten Davide Moncoutié satte sig på hjul i gruppen. Thomas Voeckler, Sandy Casar og belgieren Jürgen van De Walle skulle således selv forestå jagten i gruppen ind mod mål. Chavanel kom i mål fem sekunder før gruppen, og de franske ryttere kunne således ”fejre” deres sekundære placeringer, mens Andrey Kashechkin blev hyldet på podiet som dagens etapevinder.

Sandy Casar rykker på etapen fra en 14. til en samlet 12. plads og er fortsat den bedst placerede franske rytter i klassementet.

Andrey Kashechkin: Kun på 70%
Den kasakhiske rytter Andrey Kashechkin (Liberty Seguros-Würth) mener trods den flotte solo-sejr på gårsdagens etape i Paris-Nice, at han endnu mangler en del, før han når topformen.

“Jeg er på 70% af min kapacitet. Det var ikke mit mål at køre efter klassementet i Paris-Nice. Jeg er her for at forberede mig på Ardenner klassikerne, hvor jeg vil lede Liberty Seguros, men derefter i Tour de France, vil jeg arbejde for Alexandre (Vinokourov, red.),” sagde han efter etapesejren til Cyclingnews.


Team Festina Vejle: Præsenteret lørdag
Team Festina Vejle blev lørdag præsenteret for offentligheden med deltagelse af sponsorer, klubrepræsentanter, forældre og øvrige støtter. Det nyeste DCU Junior Team blev præsenteret i Hanstholm Køkkeners udstillingslokaler i Vejle, hvor Peter Meinert var vært. Der var mødt et bredt udsnit frem af sponsorer, klubmedlemmer fra Vejle CK, Vejle Cykel Motion, forældre samt øvrige støtter til arrangementet. Den uformelle præsentation gav rige muligheder for at tale med både rytterne og lederne. Den ene af managerne, Michael Guldhammer, præsenterede rytterne, sæsonplanen og målsætningen for sæsonen 2005.

Planen som Michael Gregersen og Michael Guldhammer har afstemt og koordineret med landstræner Morten Bennekou, byder på flere store udenlandske løb. I sæsonplanlægningen er der taget hensyn til den danske junior cup - Bell Cuppen, som teamet vil forsøge at dominere og genvinde for andet år i træk.

Michael Guldhammer takkede sponsorerne, og Vejle CK for den støtte de har ydet til projektet. Uden økonomisk støtte ville et så ambitiøst projekt ikke være muligt. Men det kan også nytte, det viste juniorprojektet 2005.

Læs mere om præsentationen og holdet på www.vejlejunior.dk


Feltet.dk: Følg 7. etape af Paris - Nice fra 13.15
I lighed med de foregående dage er der også i dag LIVE-opdatering på Feltet.dk fra Paris-Nice. Følg i dag 7. og sidste etape fra kl. 13.15 her på Feltet.dk. Du finder den direkte opdatering ved at klikke på ”LIVE” i menuen til venstre.


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EM - Kvinder(CCW) 23/09

EM - U23 Kvinder(CCW) 22/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - U23 Herrer(CC) 22/09

EM - U23 Kvinder(CCW) 22/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - U23 Herrer(CC) 22/09

EM - Kvinder(CCW) 23/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

EM - Herrer(CC) 24/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger