Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 13. marts 2006

Feltet.dk kort - 13. marts 2006

13. marts 2006 00:230
Artiklen fortsætter efter videoen.
- Børn & Unge: Træningslejr i Næstved
- Zinaida Stahurskaja: Suspenderet i to år
- David Moncoutié: Overvejer Tour-bjergtrøje
- Tirreno-Adriatico: 4. andenplads til Milram
- Tirreno-Adriatico: CSC ærgelige og tilfredse på samme tid
- Phonak: Landis - Min største sejr
- Doping: Phonak med endnu en sag
- Nokere-Koerse: QuickStep klar uden Boonen
- Milano-Sanremo: CSC klar til årets første klassiker
- Jan Ullrich: Sæsonstart den 4. april
- Milano-Sanremo: Dårlig prognose for Bettini
- Statistik: Danske UCI-point opdateret
- Mario Cipollini: Når solsorten synger …
- Peter Riis: Klar til en ny MTB-sæson

De korte opdateres løbende...


Børn & Unge: Træningslejr i Næstved
Distrikts Sjællands træningslejr for Børn og Unge-ryttere blev afviklet i den forløbne weekend med næsten deltagerrekord, da 123 ryttere i alderen 9-16 år var tilmeldt. Som vanligt, fristes man næsten til at sige, blev lejren afholdt af Næstved BC på Kalbyri skolen i Næstved.Vejret satte sit præg på afholdelsen. Nattetemperaturer på ned til -12 grader og stedvist fygesne på de små veje betød ruteomlægninger og programændringer. Størst skuffelse var der nok over at det vanlige cykelløb ikke kunne afvikles, så man lige kunne se konkurrenterne an. Men det forhindrede ikke børn og voksne i socialt samvær og kilometre i benene. Gamle venskaber blev fornyet og nye cykler beundret. Trods frost var der kun mindre skader og ingen havde behov for besøg på skadestuen.


Zinaida Stahurskaja: Suspenderet i to år
Den tidligere verdensmester og vinder af kvindernes udgave af Tour de France, Zinaida Stahurskaja, er blevet suspenderet i to år.

Den hviderussiske rytter leverede sidste forår tre positive dopingprøver. Først blev hun testet positiv for steroid-produktet stanozolol efter et løb i Italien, og siden blev testet positiv for testosteron i San Marino og i Tyskland.

Stahurskaja er 34 år og det må således ventes at karrieren er ovre.


David Moncoutié: Overvejer Tour-bjergtrøje
David Moncoutié (Cofidis) udtaler til Radio France, at han efter sejren i bjergkonkurrencen i Paris-Nice overvejer at udfordrer Michael Rasmussen (Rabobank) når det til juli gælder den prikkede bjergtrøje i Tour de France.

Den danske bjergged kan ligeledes vente at duellere med Christophé Moreau (AG2r) på bjergtinderne i Alperne og Pyrenæerne i verdens største etapeløb i kampen om bjergpoint.


Tirreno-Adriatico: 4. andenplads til Milram
Først kørte Zabel to andenpladser hjem og nu er det også lykkedes Petacchi at indkøre to andenpladser i Tirreno-Adriatico. Dermed er det endnu ikke lykkedes ”succesparret” at indkøre nogen sejre i det italienske Protour løb.

”Jeg er meget tilfreds med min form, selvom jeg er ked af, at jeg ikke vandt i dag. I dag havde jeg ikke nogen forventning om at vinde etapen, men i løbet af dagen, troede jeg på, at jeg kunne vinde. Uheldigvis lykkedes Bertagnollis angreb til sidst.

I morgen har Team Milram og Petacchi endnu engang en mulighed, da sidste etape indtil San Benedetto del Tronto plejer at slutte i en massespurt.


Tirreno-Adriatico: CSC ærgelige og tilfredse på samme tid
Det lykkedes ikke Team CSC holdet at avancere i den samlede stilling på dagens etape i Tirreno-Adriatico, alligevel var holdet dog tilfredse efter den hårde etape, som havde budt på stor udskilning.

"Der var ikke ret meget mere end 30 ryttere, der kom ind i samme tid, og her havde vi Basso, Kroon og Arvesen med, så det må bestemt siges at være tilfredsstillende, og det betyder, at vi holder vores pladser i den samlede stilling. Det var en skam for os, at bjergetapen i dag måtte aflyses, for det kunne have givet en mulighed for at flytte lidt rundt på klassementet. Sådan skulle det ikke være, men på den positive side var etapen i dag formentlig en bedre forberedelse til Milano-Sanremo”, sagde Scott Sunderland efter den 179 kilometer lange etape fra San Benedetto del Tronto til Torricella Sicura.


Phonak: Landis - Min største sejr
Med sin anden sejr på bare 14 dage, viste amerikaneren, Floyd Landis, at han er i topform i øjeblikket, og dermed er selvtilliden også helt i top.

”Denne store sejr, i sæsonens første Protour løb, er min største triumf indtil videre. Den store selvtillid jeg tankede op med min sejr i Tour of California, spillede en meget vigtig rolle i dette,” udtaler Landis til holdets hjemmeside og fortsætter med at takke sine holdkammerater. ”Uden fem fantastiske hjælperyttere, Axel Merckx, Koes Moernhout, Alexandre Moos, Martin Elmiger og Nicolas Jalabert, ville dette ikke have været muligt for mig. De var simpelthen fantastiske…”

Landis mener de to store sejre er indhentet på to vidt forskellige måder. ”I Californien grundlagde jeg det hele på den 20 kilometer lange enkeltstart. I Paris-Nice viste jeg, at jeg stadigvæk er en god bjergrytter.”

Landis glæder sig derudover, at han allerede på nuværende tidspunkt i sæsonen, har haft en førertrøje på i otte dage, da det både giver ham og holdet en værdigfuld erfaring.


Doping: Phonak med endnu en sag
Den 25-årige schweizer, Sascha Urweider, er den seneste rytter, som er blevet testet positiv i en dopingtest, mens han har repræsenteret Phonak holdet.

Holdet meddeler i dag, at Urweider den 14. februar er blevet testet positiv for testosteron. Indtil resultatet af B-prøven foreligger, har holdets manager, John Lelanque, valgt at suspendere Urweider.


Nokere - Koerse: QuickStep klar uden Boonen
Når endagsløbet Nokere-Koerse køres i Belgien på onsdag, så bliver det uden den belgiske verdensmester Tom Boonen. I stedet for stiller QuickStep med: Francesco Chicchi, Leonardo Scarselli, Kevin De Weert, Jurgen Van De Walle, Wouter Weylandt, Ad Engels, Geert Verheyen og Sebastien Rosseler. Rik Van Slycke vil være sportsdirektør for holdet.


Milano-Sanremo: CSC klar til årets første klassiker
På trods af mange skader blandt mulige profiler til Milano-Sanremo, Matti Breschel og Stuart O’Grady, har Team CSC i dag udtaget et hold, som på den rigtige dag, kan levere et flot resultat i årets første klassiker.

Kurt-Asle Arvensen, Fabian Cancellara, Volodymir Gustov, Allan Johansen, Karsten Kroon, Marcus Ljungqvist, Fränk Schleck og Andrea Peron.

Både Arvesen, Kroon og Cancellara har vist glimrende form i Tirreno-Adriatico, mens Schleck i Paris-Nice har vist, at han kan sidde med, når der bliver kørt stærkt på stigningerne. Et krav for CSC er dog, at løbet ikke slutter i en stor massespurt, da de uden førnævnte Breschel og O´Grady, ikke har en mand som kan kæmpe med Zabel, Petacchi, Boonen eller Freire.


Jan Ullrich: Sæsonstart den 4. april
Den tyske tour-favorit Jan Ullrich kommer ikke til start i nogle af forårsklassikerne, det meddelte holdet i dag på t-mobile-team.com. I stedet startes forberedelserne d. 4 april i Circuit Cycliste Sarthe, som også den danske mester Lars Bak har på programmet.

”Det er et godt løb at komme i gang på,” siger Ullrich. ” Det er ikke for hårdt, men du skal stadig kører med for at holde dig til. Jeg kan også teste et par småting, specielt min enkeltstart.”

Også Serhiy Honchar og Michael Rogers vil deltage i det franske etapeløb. Honchar vil allerede i denne uge, sammen med Guiseppe Guerini, støde til Jan Ullrich i Toscana til en lille træningslejr.


Milano-Sanremo: Dårlig prognose for Bettini
Efter al sandsynlighed at dømme kommer ”fårekyllingen” ikke til start på lørdag i den første store forårsklassiker. Efter sit styrt i Tirreno-Adriatico i fredags prøvede han for første gang at sidde på cyklen i går, fortæller Sportwereld.be i dag.

Efter ti minutter måtte han stå af og ringe hjem til konen, så hun kunne starte bilen og hente ham. Smerterne var alligevel for store, og knæet hævede. I dag skal han sandsynligvis til undersøgelse på hospitalet i Lucca, og beslutningen om evt. deltagelse i ”La Primavera” vil blive udskudt til det senest mulige tidspunkt.


Statistik: Danske UCI-point opdateret
Feltet.dks statusliste over UCI point indkørt af Team CSC og øvrige danske ryttere er nu blevet opdateret. Denne gang efter en række løb den seneste måned. Blandt de meste interessante er selvfølgelig Pro Tour løbet Paris - Nice, men et andet interessant løb var Driedaagse van West-Vlaandere (2.1), hvor Matti Breschel viste meget flotte takter indtil han desværre styrtede i spurten på sidste etape, og kom alvorligt til skade.

Se listen over danske UCI-point her, du kan også finde den ved at klikke på "Statistik" og "Danske UCI-point".


Mario Cipollini: Når solsorten synger …
Løvernes konge var i går sammen med sin gamle lead-out mand, Mario Scirea, tilskuer til enkeltstarten i Servigliano under Tirreno-Adriatici og fik sig en snak med den belgiske sportsavis Sportwereld, der selvfølgelig var glade for at høre at deres landsmand Tom Boonen er den gamle sprintkonges favorit til tronen.

”Boonen er den af de aktive sprintere i dag, der ligner mig mest. En flot fyr med en karisma, der overskrider cykelsporten. Bare se hvordan virksomhederne står i kø for at tegne sponsorkontrakter med ham. Atletisk betragtet er han bedre, end jeg var. Jeg kunne aldrig have vundet Flandern Rundt eller Paris-Roubaix”, siger Cipollini, der i dag ville have endnu større problemer, da han har lagt tretten kilo til vægten, siden han stoppede for knap et år siden.

Tom Boonen er også hans favorit til Milano-SanRemo på lørdag. Ved siden af Petacchi men over Freire.

Som mange eksryttere har Cipollini haft problemer med overgangen til ”det civile liv”. I maj 2005 forlod han sin kone og børnene, men forholdet er nu genoptaget.

”Det var en post karriere depression”, fortæller Cipollini. ”Kort tid efter jeg var stoppet, tog jeg til Giroen. Jeg er stadig en del af cykelverdenen, tænkte jeg. Men det var en fejl. Det blev gjort klart for mig, at jeg nu hørte hjemme på den anden side af afspærringen. Jeg forstod med det samme, at jeg måtte gøre noget helt andet med resten af mit liv”.

Derefter kastede han sig ud i andre aktiviteter blandt andet som danser i et ugentligt TV show. Og et stykke tid gik det da også meget godt med at få fortiden lidt på afstand.

”Så begyndte solsortene at synge. Visse lyde eller lugte kobler ens underbevidsthed helt automatisk med tidligere livserfaringer. Solsortens sang førte mig til Flandern, til træningen og ventetiden på de store klassikere. Jeg savner cyklen og konkurrencen. Så meget står klart for mig. Cykelsporten sidder dybt. Dybere end jeg forestillede mig, da jeg stoppede karrieren”, sluttede Cipollini.


Peter Riis: Klar til en ny MTB-sæson
Første afdeling af Copa Catalunya blev søndag kørt, hvilket var Peter Riis Andersens første løb i år.

”Jeg var selvfølgelig spændt på, hvordan formen var efter fire måneders løbspause. OL-sølvvinderen José Hermida, som bor i det område, hvor løbet blev kørt, var selvfølgelig forhåndsfavorit, men det meste af den spanske elite var også til start. Efter fem omgange og en køretid på 1:43, kom jeg i mål som nummer tre, 2:20 efter vinderen og 56 sekunder efter nummer to VM-sølvvinderen fra 2004. Marc Trayter blev nr. 4, 10 sekunder efter mig. Sæsonens første store mål er World Cup afdelingen den 2. april på den caribiske ø Curacao, så indtil da er der specifik mountainbiketræning på programmet”, forklarer Peter Riis til Feltet.dk.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Vuelta a Castilla y Leon(1.1) 23/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

OL - Herrer(JO) 03/08

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger