Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 14. april 2006

Feltet.dk kort - 14. april 2006

14. april 2006 10:130
- Danilo Hondo: Har frigørelsesklausul
- Lampre: Cunego fortsætter sine Giro forberedelser
- Amstel Gold Race: Kun en plads tæller for Rabobank
- VM Bane: Bartko far og verdensmester
- VM Bane: Theo Bos suveræn i Keirin
- VM Bane: Kreutzfelt tabte på starten
- Team Miche: Flere løb til Hamburger
- Tour Nord Isère: Team Designa Køkken missede udbruddet
- Euskaltel: Sanchez ser frem til Ardenner klassikerne
- Amstel Gold Race: Demol tror på Gusev
- Amstel Gold Race: Paolini klar til at udnytte chance
- Auktion: Højste bud 5.000 kroner
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet

De korte nyheder opdateres løbende


Danilo Hondo: Har frigørelsesklausul
Danilo Hondo, der onsdag aften skrev under på en kontrakt med Continental holdet Team Lamonta afholder en pressekonference på mandag i forbindelse med Rund um Köln, hvor han vil fortælle mere om den nye kontrakt.

Kontrakten løber til udgangen af denne sæson, og øjeblikket er hans primære mål simpelthen at køre løb igen, og derfor bliver der udover Rund um Köln også til at stå Niedersachsen Rundfahrt, Rheinland-Pfalz-Rundfahrt og Rund um den Henninger Turm på løbskalenderen. Han har dog ikke opgivet håbet om en kontrakt med et Pro Tour hold, og der er derfor indføjet en frigørelsesklausul i kontrakten med Team Lamonta, såfremt der skulle vise sig en mulighed.


Lampre: Cunego fortsætter sine Giro forberedelser
Med kun tre uger til Giroen starter, er Damiano Cunego nu i gang med sine sidste forberedelser. På søndag kører han Giro d'Oro og fra tirsdag til torsdag i næste uge gælder det så Giro del Trentino, hvor Cunego kører efter den samlede sejr.

Cunego vil bruge løbende til at forbedre sin form, så den bliver endnu bedre, end da han vandt Coppi e Bartali og blev slået af Carlos Sastre i Klassika Primavera.

I Giro d'Oro får Cunego selskab af Paolo Tiralongo, Marzio Bruseghin, Morris Possoni, Matteo Bono, Sylwester Szmyd, Mauro Santambrogio og Marius Sabaliauskas.

Mens Paolo Tiralongo, Sylwester Szmyd, Matteo Bono, Marzio Bruseghin, Morris Possoni, Marius Sabaliauskas og Daniele Bennati skal gøre Cunego selskab i Giro del Trentino. Dermed får Bennati comeback efter sin længere pause.


Amstel Gold Race: Kun en plads tæller for Rabobank
Endnu har Rabobank holdet ikke vundet noget stort i år, derfor er presset også enormt på det hollandske hold inden søndagens Amstel Gold Race på hjemmebane.

I går var rytterne ude at køre 200 kilometer af ruten. Holdet blev fuldt af tv-hold, fotografer og pressen generelt. På et tidspunkt var en motionist tæt på at køre ind i rytterne, da han blev forstyrret af en af fotograferne.

”Det var et cirkus,” udtalte sportsdirektør Massen efter træningsturen til Velonews.com. ”Men det viser bare, hvor store forventninger er til Amstel Gold Race. Presset er altid på holdet i dette løb. Vi har endnu ikke vundet en klassiker i år, så der vil kun være en plads som tæller for os.”

Michael Boogerd er holdets førstemand, men også Erik Dekker og Thomas Dekker, er blandt outsiderne.


VM Bane: Bartko far og verdensmester
Ligesom australske Katie Mactier gjorde det i går, gjorde britiske Paul Manning det i dag. Manning kørte VMs klart hurtigste tid, men blev kun belønnet med bronzemedaljen.

Årsagen til dette skyldes formiddagens kvalifikation. Tyske Robert Bartko var klart hurtigst, mens Jens Mouris fra Holland slog Manning med 1½ tiendedel. Dermed skulle verdensmesteren findes i en kamp mellem Mouris og Bartko.

Mouris lagde klar bedst ud i finalen, og havde halvvejs næsten 1 sekund ned til Bartko, et forspring som han næsten havde intakt med 1 kilometer til mål. Her fik Bartko virkelig fart i cyklen og på de sidste fire omgange, var han et halvt sekund hurtigere end Mouris pr. omgang. Dermed kunne Bartko lade sig hylde som verdensmester, bare et par dage efter at han var blevet far for anden gang.

Resultat af kvalificeringen
1 Robert Bartko (Tyskland) 4.23.115 (54.728 km/t)
2 Jens Mouris (Holland) 4.24.045
3 Paul Manning (Storbritanien) 4.24.198
4 Fabien Sanchez (Frankrig) 4.24.780

Kampen om guldet
1 Robert Bartko (Tyskland) 4.23.473 (54.654 km/t)
2 Jens Mouris (Holland) 4.24.480

Kampen om bronze medaljen
3 Paul Manning (Storbritanien) 4.20.902 (55.193 km/t)
4 Fabien Sanchez (Frankrig) 4.29.014


VM Bane: Theo Bos suveræn i Keirin
Aftenens finale i Keirin startede meget taktisk, og sluttede med at hollænderen Theo Bos i suveræn stil tog verdensmesterskabet.

Da de seks ryttere kørte ud på næstsidste omgang, lå Theo Bos i femte position med sin landsmand, og forsvarende verdensmester, Teun Mulder i sit hjul. Så startede Bos sit angreb og Mulder prøvede at hænge på, men blev hængende i tredjeposition og kunne således ikke følge med, da Bos slog et kæmpe hul ned til de resterende ryttere, da de kørte ud på sidste omgang. Allerede med 75 meter til mål kunne Bos rejse sig op, og lade sig hylde som vinder.

Bagved tog spanieren Raimondez sølvmedaljen, mens franskmanden Tournant tog sig af bronzen.

Resultat af Keirin
1 Theo Bos (Holland)
2 José Antonio Escuredo Raimondez (Spanien)
3 Arnaud Tournant (Frankrig)
4 Mickaël Bourgain (Frankrig)
5 Teun Mulder (Holland)

VM Bane: Kreutzfelt tabte på starten
Hertil aften blev 1,000 meter på tid afgjort, og engelske Chris Hoy tog sejren i suveræn stil, da han med tiden 1.01,361 vandt med syv tiendedele ned Commen Wealth mesteren Ben Kersten. Dermed har Chris Hoy nu vundet denne distance hele 3 gange, da han også vandt i 2002 og 2004. Franskmanden Pervis, som sidste år blev nummer 7, kunne glæde hjemmepublikummet med en flot bronzemedalje, og dermed skubbe årets World Cup vinder, hollænderen Veldt, ud at podiet.

For Daniel Kreutzfelt blev det til en 25 og sidsteplads over seks sekunder efter Chris Hoy, men halvdelen af den tidsafstand blev tabt alene på de første 250 meter. Om det var gearet som var for stort - eller bare nervøsitet - vides ikke, men det tog den unge dansker alt for langt tid at få cyklen i gang. Positivt er det dog, at Kreutzfelt har fået en værdifuld erfaring, som han kan bruge de næste mange år.

Resultat af 1,000 meter på tid
1. C. Hoy - Gbr - 1.01,361
2. B. Kersten - Aus - 1.02,085
3. F. Pervis - Fra - 1.02,696
4. T. Veldt - Hol - 1.02,909
5. K. Sireau - Fra - 1.03,107
25. D. Kreutzfelt - Dan - 1.07,647


Team Miche: Flere løb til Hamburger
Selvom Bo Hamburgers hold ikke fik nogen wild cards til ProTour løbene, får Hamburger rig mulighed for at lufte benene i den kommende tid.

I den kommende periode skal holdet køre fire løb, Giro D´ore, Giro del Trentino. Ciruito di Sestri og Giro Dell Appennino, og her er Hamburger til start i alle fire løb.


Tour Nord Isère: Team Designa Køkken missede udbruddet
Dagens 155,8 kilometer lange etape fra Harvieu Chavagneux til St Quentin Fallavier Ville Nouvelle, blev afgjort af et otte mands stort udbrud, desværre kom det danske hold Team Designa Køkken ikke med da toget kørte. Derudover mistede man Allan Bo Andresen, der kæmpede sig igennem etapen 41,11 min efter vinderen, desværre var det uden for tidsgrænsen.

Etapen blev vundet af Tomasz Kiendys, mens nummer to på dagens etape, Bostjan Mervar, overtog den samlede førsteplads. Bedste Team Designa Køkken rytter i den samlede stilling, er stadigvæk Michael Reihs som er på tiendepladsen.

Resultat af 1. etape
1 Tomasz Kiendys (Pol) Knauf Team 3.38.16
2 Bostjan Mervar (Slo) Perutnina Ptuj
3 Bart Oegema (Ned) AVC Aix En Provence
4 Alexandre Aulas (Fra) Chambery Cyclisme Formation
5 Remi Cusin (Fra) VC Lyon Vaulx en Velin
...
12 Michael Reihs (Den) Team Designa Køkken 1.48
46 Rene Jørgensen (Den) Team Designa Køkken
88 Daniel Foder (Den) Team Designa Køkken
101 Michael Larsen (Den) Team Designa Køkken 15.31

Udgået - Allan Bo Andersen (Den) Team Designa Køkken 41.11

Samlet stilling efter 2. etape
1 Bostjan Mervar (Slo) Perutnina Ptuj 6.58.40
2 Tomasz Kiendys (Pol) Knauf Team 0.01
3 Bart Oegema (Ned) AVC Aix En Provence 0.07
4 Manuel Calvente (Spa) Agritubel 0.10
5 Alexandre Aulas (Fra) Chambery Cyclisme Formation 0.11
...
10 Michael Reihs (Den) Team Designa Køkken 1.42
47 Rene Jørgensen (Den) Team Designa Køkken 1.59
82 Daniel Foder (Den) Team Designa Køkken
99 Michael Larsen (Den) Team Designa Køkken 15.42

Pointkonkurrencen efter 2. etape
1 Bostjan Mervar (Slo) Perutnina Ptuj 26 pts
2 Tomasz Kiendys (Pol) Knauf Team 25
3 Matej Marin (Slo) Perutnina Ptuj 25
4 Michael Reihs (Den) Team Designa Køkken 24

Euskaltel: Sanchez ser frem til Ardenner klassikerne
Efter at have fået store tæsk i Flandern Rundt, Gent-Wevelgem og Paris-Roubaix, er vi nu kommet til de endagsløb, hvor Euskaltel-Euskadi holdet igen kan vise sig fremme. Og med en Samuel Sancehz i topform, håber man at kunne levere topresultater.

”Jeg er i meget god form, hvilket jeg beviste med mine resultater i Pais Vasco. Ruten i de kommende tre løb, (Amstel, Fleche Wallonne og Liege) passer meget godt til mig. Jeg vil prøve at vinde en af dem,” udtaler Sanchez til holdets hjemmeside.

Til at støtte Sanchez har holdet udtaget Iban Mayo, Iker Camaño, Unai Etxebarria, Aitor Hernandez, Iñaki Flores, Joseba Albizu og Andoni Aranaga. Selvom flere af disse ryttere ikke har vist ret meget indtil videre, er Sanchez sikker på at det nok skal vende. ”Når en viser god form og god moral, så kan alt ske.”


Amstel Gold Race: Demol tror på Gusev
Efter den store skuffelse i Paris-Roubaix, ser Discorvery Channel nu frem mod Amstel Gold Race på søndag. For sidste søndag var en kæmpe skuffelse ifølge manager Dirk Demol, ”Efter Roubaix blev jeg nødt til at holde et par fridage, jeg var simpelthen så skuffet. Det var den mest skuffende dag i hele min cykel karriere, både på cyklen og i bilen,” udtaler Demol til holdets hjemmeside og fortsætter. ”Jeg har den største respekt for Cancellara, men han ville ikke have kunnet sætte Hincapie, ligesom han gjorde med Gusev, ej heller ville han have kunnet slået ham i en spurt på velodromen. Det er meget hårdt, når du har fokuseret hele vinterens træning, og hele din forårs satsning på et løb, men det er, sådan det er.”

I søndagens Amstel Gold Race stiller Discovery Channel til start med syv ryttere, José Bento Azevedo, Fumiyuki Beppu, Stijn Devolder, Vladimir Gusev, Jose Azevedo, Jurgen Van den Broeck, og Guennadi Mikhaylov.

”Jeg satser på Devolder, Azevedo og Gusev. Selvfølgelig har vi ambitioner, men vi skal også være realistiske. Gusev er vores bedste mand, han har vi strålende form i Flandern og Roubaix. Hvor højt han kan slutte i Amstel, må vi afvente at se.”

Demol tipper at Michael Boogerd og Erik Dekker som løbets største favoritter, men har Filippo Pozzato (Quick Step), Jens Voigt (CSC) og Steffen Wesemann (T-Mobile) som deres største konkurrenter.


Amstel Gold Race: Paolini klar til at udnytte chance
Efter at have misset afgørelsen i Flandern Rundt, grundet en punktering lige efter Kwaremont, hvor Hoste og Boonen lavede det afgørende udbrud, ser den italienske rytter, Luca Paolini, nu frem til søndagens Amstel Gold Race.

“Mit mål er helt sikkert at få succes i Amstel, da holdet i Fleche og Liege vil køre for Garzelli og Di Luca, hvilket er okay. Jeg havde en god følelse i Flandern, og i de sidste dage er jeg prøvet at komme i endnu bedre form,” udtaler Paolini.

Paolini har sammen med en del af Liguigas holdet været i træningslejr i Salsomaggiore, hvor sportsdirektør Mario Scirea, har sørget for at finpudse Paolinis form.

Auktion: Højste bud 5.000 kroner
Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.


Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet
Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?

Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet her


Læs også
Pogacar meldes klar til monument og stor klassiker
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger