Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 14. marts 2006

Feltet.dk kort - 14. marts 2006

14. marts 2006 07:210
- Martin Mortensen: Problemer med vægten
- Milano-Sanremo: Hushovd er klar
- Phonak: Testonsteron-niveau fem gange højere end tilladt
- Jaksche: Derfor forlod jeg Bjarne Riis
- Milano-Sanremo: Bettini klar til start
- Milano-Sanremo: Lampre kan spille på flere kort
- Tirreno-Adriatico: Endelig lykkedes det for Milram holdet
- Tirreno-Adriatico: Team CSC tilfredse - trods to styrt
- Brabantse Pijl: 12 ProTour hold til start
- Milano-Sanremo: McEwen ingen tøsedreng!
- Tirreno-Adriatico: Kirsipuu også færdig
- Tirreno-Adriatico: Veneberg udgået
- Sascha Urweider: Handlede i god tro?
- Lars Bak: Går formentlig glip af forårsklassikerne
- Team CSC: Amputerede ambitioner i forårsklassikerne
- Bjarne Riis: Ivan er uhyrer stærk
- Tour de France: Riis giver Piil god tid

De korte opdateres løbende...


Martin Mortensen: Problemer med vægtenDen danske U23 enkeltstartsmester Martin Mortensen fortæller på www.feltet.dk/mortensen, at han har haft nogle problemer med vægten. Normalt er problemet, at rytterne tager for meget på, men det er det ikke for Martin Mortensen. Desuden fortæller Martin Mortensen omkring de første starter, hvor det er blevet til flere top 10 placeringer.

Se mere på: www.feltet.dk/mortensen


Milano-Sanremo: Hushovd er klar
På sidste etape af Tirreno-Adriativo lykkedes det ikke for norske Thor
Hushovd at gentage sejren fra 4. etape, men i løbet af den sidste uge har
nordmanden vist, at han er klar til de kommende udfordringer.

"Jeg fandt ikke helt den rigtige position i spurten, men det vigtigste er, at
jeg har det godt og føler mig stærk. Jeg er klar til Milano - San Remo på
lørdag," udtaler Hushovd, som på dagens etape blev nummer 4, til sin
hjemmeside, Thor-Hushovd.com.


Phonak: Testonsteron-niveau fem gange højere end tilladt
Ifølge Phonak-holdets sportsdirektør, René Savary, viste Sascha Urweiders dopingprøve et testosteronniveau fem gange over den tilladte grænse. Det fortalte han i schweizisk tv, og ifølge Matthias Kamber, som er leder af landets officielle dopingbekæmpelse, så er en sådan massiv overskridelse næppe alene en følge af et kontamineret kosttilskud.

Men uanset årsagen, og ligegyldigt om Urweider bare har været naiv, så har det seneste dopingtilfælde på det schweiziske hold bestemt ikke gjort livet lettere for holdledelsen. Listen med dopingsyndere på Team Phonak bliver længere og længere, efter holdets ’anno horribilis’ 2004 med sagerne omkring Oscar Camenzind, Tyler Hamilton og Santiago Perez, så var der forholdvis roligt sidste år, idet der dog var Fabrizio Guidi’s positive A-prøve I en epo-test. Her viste B-testen sig imidlertid at være negativ.

Sascha Urweider har i Schweiz talt blandt landets talentmasse, ikke mindst efter sin andenplads ved de nationale mesterskaber i 2004, og få måneder efter skrev han da også sin første prokontrakt med Phonak efter at have kørt på holdet som stagiaire.


Jaksche: Derfor forlod jeg Bjarne Riis
Jörg Jaksche fortæller i et interview med CyclingNews.com hvorfor han i sin tid valgte at forlade Team CSC til fordel for spanske Liberty Seguros-Würth. For mange virkede det ret uforståeligt, at han valgte at skifte efter en succesfuld sæson med sejre i Paris-Nice og Middelhavet Rundt.

”Jeg har kendt Bjarne Riis i lang tid. Han hjalp mig i karrierens sværeste tid, da jeg ville stoppe med at cykle. Som Tourvinder havde han ikke behøvet at hjælpe en ukendt, ung rytter. Det skylder jeg ham tak for. En aften i Italien talte jeg med ham om holdets fremtid, og han fortalte mig på sin sædvanlige åbne og anstændige måde, at han var tvunget til at skyde private penge i holdet for at stoppe finansielle huller. Det ønskede jeg ikke, og derfor skiftede jeg til Liberty, selvom jeg stadig havde kontrakt med CSC,” siger han i interviewet.


Milano-Sanremo: Bettini klar til start
Quickstep holdet og Paolo Bettini er i dag blevet enige om, at den olympiske mester stiller til start i weekendens Milano-Sanremo. Den 31-årige storfavorit, styrtede i fredags på tredjeetape af Tirreno-Adriatico og har siden kæmpet lige siden, for at kunne stille til start.

”Jeg har det bedre. Dag for dag er det blevet lidt bedre, selvom jeg dog stadigvæk har smerter i ryggen og i mit højre knæ, hvilket gør det er svært at stå op i pedalerne. Desværre er Milano-Sanremo det længste løb i hele sæsonen. Jeg håber dog at smerterne i ryggen og knæet ikke begrænser mine muligheder i finalen,” udtaler Bettini her til aften.

Med både Bettini og Boonen på holdet, fremstår Quickstep holdet, som holdet alle skal slå.


Milano-Sanremo: Lampre kan spille på flere kort
Manager Giuseppe Martinelli udtog i dag de otte ryttere, som skal forsvare holdets farver i weekendens klassiker Milano-Sanremo. Damiano Cunego, Alessandro Ballan, Danilo Napolitano, Claudio Corioni, Giuliano Figueras, Paolo Fornaciari, Gorazd Stangelj og Matteo Carrara.

Dermed har holdet flere kort at kunne spille ud. Både Ballan og Napolitano har, i henholdsvis Tirreno-Adriatico og i Paris-Nice vist, at sprinterformen er, lige hvor den skal være. Det vil sige, at holdet står stærkt hvis det bliver en større gruppe som kommer samlet til mål. Derudover har man i Cunego manden, som kan være med til at springe feltet på Poggio

Samtidigt med at holdet til Milano-Sanremo blev offentliggjort, valgte man også at udtage holdet til Settimana Ciclistica Internazionale Coppi e Bartali og her er det følgende ryttere som skal køre. Damiano Cunego, Marzio Bruseghin, Danilo Napolitano, Paolo Tiralongo, Morris Possoni, Tadej Valjavec, Gorazd Stangelj og Silwester Szmyd.


Tirreno-Adriatico: Endelig lykkedes det for Milram holdet
Efter fire 2. pladser lykkedes det endelig for Milram holdet at få en sejr på sidste etape af Tirreno-Adriatico.

”En perfekt spurt,” udtalte Petacchi efter etapen. ”Mine holdkammerater arbejdede perfekt og jeg startede min spurt med 180 meter til mål. Vi besluttede os for at køre en kort spurt, da finalen gik lidt nedad og der var modvind.”

Næste mål for Petacchi bliver nu weekendens Milano-Sanremo. ”Jeg håber vi får den samme afslutning som sidste år. Jeg vil forsvare mig mod angreb på Cipressa og Poggio, men derudover har vi et stærkt hold, som også kan vinde på andre måder.”

Sejren var Petacchis første sejr på ProTouren i år. Totalt har Petacchi vundet hele 16 sejre på ProTouren og har dermed vundet seks sejre mere end nummer to på listen, som er Tom Boonen.


Tirreno-Adriatico: Team CSC tilfredse - trods to styrt
Det danske ProTour hold er tilfredse med resultatet i Tirreno-Adriatico, det er konklusion efter det italienske etapeløb i dag sluttede.

”Hvis man ser bort fra de to styrt undervejs, har Tirreno-Adriatico været et godt løb for os. Vi tog en flot etapesejr med Cancellara, og med tre ryttere blandt de første elleve i den samlede stilling har vi været et af de stærkeste hold til start”, konkluderede Team CSCs sportsdirektør Scott Sunderland efter sidste etape af løbet.

Samtidig har løbet fungeret som en god forberedelse til Milano-San Remo og de andre store endagsløb, der venter i april.

”Og så har det været godt at se, at Basso allerede har et højt niveau, selvom han ikke har arbejdet specifikt for at skulle lave resultater nu”, tilføjede Scott Sunderland.

Team CSC blev nummer to i holdkonkurrencen efter Discovery Channel.


Brabantse Pijl: 12 ProTour hold til start
Der kommer intet mindre end 12 Protour hold til start den 26. marts i Brabantse Pijl. Det er en forøgelse på fire stk. i forhold til sidste år, hvor Rabobanks Oscar Freire løb med sejren. Andre potentielle favoritter i 2006 er fx Boogerd, Vanhuffel, Hushovd, Nuyens, Paolini, Zabel og Cancellara.


Milano-Sanremo: McEwen ingen tøsedreng!
Sprinteren Robbie McEwen, der sammen med danske Matti Brechel var nede og kysse asfalten i sidste etape på Driedaagse van West-Vlaanderen, er ikke nogen tøsedreng. Han har tænkt sig at stille op på lørdag. ”Også selv om ryggen er brækket”, som han i dag har sagt til Sportwereld.be

”Jeg har store problemer med ryggen. Det gør meget ondt. Så ondt, at jeg er nødt til at putte min forplejning i venstre lomme, da jeg simpelthen ikke kan nå hen til den højre”, siger den lille australier. I morgen skal McEwen en tur på sygehuset for at have ryggen undersøgt.

”Men jeg stiller op i Milano-Sanremo. Også selv om der er brækket et eller andet. Jeg har måttet opgive Tirreno-Adriatico, men jeg dropper helt sikker ikke Milano-Sanremo”.

Sej fyr. Eller måske ufornuftig?


Tirreno-Adriatico: Kirsipuu også færdig
Måske har de trænet for meget og kørt for få løb? I hvert fald fortsætter skadeslisten med svulme op, fortæller Sportwereld.be i dag. Senest viser det sig, at de skader som Jaan Kirsipuu pådrog sig ved et styrt på 3. etape i Tirreno-Adriatico i fredags, alligevel er noget alvorligere end først antaget.

Ud over en del hudafskrabninger og andre småskader har Kirsipuu brækket sin venstre hæl, hvilket betyder at forårets klassikere er strøget af kalenderen for hans vedkommende.


Tirreno-Adriatico: Veneberg udgået
I går måtte Rabobank mandskabet kæmpe hårdt for at forsvare Thomas Dekkers førertrøje i Tirreno-Adriatica. Det lykkedes, men ikke uden omkostninger, fortæller cyclingnews.be. Den hollandske rytter Thorwald Veneberg, der sidste år vandt sin karrieres hidtil største sejr i Grote Scheldeprijs, måtte efter et sammenstød med en hund indlægges på sygehuset i Terramo. Her konstaterede lægerne, at han havde brække kravebenet og sandsynligvis også har brud på siddebenet.


Sascha Urweider: Handlede i god tro?
Den schweiziske rytter Sascha Urweider er blevet testet positiv for brug af testosteron, men hævder at han har handlet i god tro.

”Men jeg troede ikke, det var doping. Jeg havde bestilt midlet via internet i Tyskland, og de garanterede, at det ikke indeholdt doping,” siger han ifølge Ekstra Bladet.

Endnu er resultatet af B-prøven ukendt.


Lars Bak: Går formentlig glip af forårsklassikerne
Den danske mester Lars Bak skulle formentlig have deltaget i forårsklassikkerne efter at både Stuart O´Grady og Matti Breschel er ude det meste af foråret. Men Bak tør ikke sige noget om, hvordan programmet i foråret kommer til at se efter styrtet i Tirreno-Adritico.

Den danske mester forsøgte at træne i går mandag, men måtte opgive efter fem minutter. ”Det føles som om, jeg får en kniv jaget ind i rygsøjlen, når jeg træder igennem. Jeg kan kun ligge på den ene side og sover derfor også dårlig om natten, så jeg må nok forvente, at der går et par dage endnu, inden jeg kan komme i gang med træningen igen,” siger han til Jyllands-Posten.


Team CSC: Amputerede ambitioner i forårsklassikerne
Efter at både Matti Breschel og Stuart O´Grady er ude af forårsklassikerne, er ambitionerne struet gevaldigt ned. Specielt O´Grady havde man ventet sig meget af i Milano-San Remo og han har de seneste måneder trænet talrige gange på den afsluttende Poggio-stigning.

”Det er med andre forventninger, vi går til Milano-Sanremo, end hvis Stuart O'Grady havde været klar,” siger Bjarne Riis til Politiken, der også mener at Matti Breschel vil blive savnet.

”Vi vil da stadig kunne lave et pænt resultat, og ryttere som Kurt Asle, Cancellara og Kroon er virkelig godt kørende netop nu. Men O'Grady havde været prikken over i'et.”

Matti Breschel skulle dog formentlig blive udskrevet fra hospitalet i dag, men det er endnu umuligt at sige noget om, hvornår han eller O´Grady vender tilbage til løbsstarter.


Bjarne Riis: Ivan er uhyrer stærk
Efter en god enkeltstart er Ivan Basso kørt frem på en samlet 7. plads i årets første Pro Tour optræden i Tirreno-Adriatico. Ifølge team-ejer Bjarne Riis er det langt fra tilfældigt.

”Sidste år var hans mor alvorligt syg, men i denne vinter har der ikke været så mange bekymringer, og det er en væsentlig forskel. Så vi kommer til at se en Ivan, der er uhyre stærk,” siger han til BT.

Hvor stærk Ivan Basso er i forhold til Jan Ullrich får man at se i Circuit de la Sarthe, hvor de begge er til start.


Tour de France: Riis giver Piil god tid
Det danske Pro Tour mandskab Team CSC står måske med den breddeste trup forud for Tour de France i holdets historie, men det betyder ikke at man ikke vil vente på at Jakob Piil kører sig i form før holdet der skal forsøge at sikrer Ivan Basso sejren udtages

”Jakob har god tid, og der bliver ikke tale om, at han skal forcere noget for at nå det. Jeg er villig til at vente lang tid på at udtage rytterne,” siger Bjarne Riis til BT.

Sidste år blev holdet først udtaget en uge før Tour-starten.
Læs også
Tidligere rytter i hårdt angreb på Armstrong: Har påvirket generationer
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger