Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 15. april 2006

Feltet.dk kort - 15. april 2006

15. april 2006 00:050


- Loir-et-Cher: Jacob Moe tog selv initiativet
- Amstel Gold Race: Schleck håber på beskyttet rolle
- Frank Schleck: Vil køre klassement i Touren en dag
- Tour Nord Isère: Norske Rasch viser igen god kørsel
- Tour du Finistère: Kolesnikov sejrede
- Bouygues Telecom: Giro d’Italia holdet klar
- T-Mobile: Bruttotrup klar til Giroen
- Bane VM: Rasmussen genvandt ikke Scratch mesterskabet
- Saunier Duval: Samme hold til Amstel og Fléche Wallonne
- Giro d´Italia: Larsson klar det store italienske etapeløb
- Bane VM: Danmark kun nummer 10
- Giro d´Italia: Jens Voigt til start?
- Bane VM: Kasper Jessen kun nummer 35
- Alex Rasmussen: Tror på prof-kontrakt på landevejen
- Bane VM: Alex Rasmussen tror på guld
- Loir-et-Cher: Guldhammer i sprintertrøjen
- Retssag: Armstrong og Simeoni stopper retssag
- George Hincapie: Fravalgte operation af hensyn til Tour´en
- George Hincapie: Troede på sejren
- Amstel Gold Race: Wim Vanhuffel med
- Amstel Gold Race: Phonak med M&M
- Bane VM: Carrara vandt spændende Pointløb
- Auktion: Højste bud 5.050 kroner
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet

De korte nyheder opdateres løbende

Loir-et-Cher: Jacob Moe tog selv initiativet


Gårdsdagens vinder i etapeløbet Tour de Loir-et-Cher, danske Jacob Moe fra Team GLS, var forud for lørdagens fjerde etape usikker på mulighederne for at forsvare trøjen. Løbet gav dog mere eller mindre sig selv, fortæller Jacob Moe, da det blev kørt i stærk vind og silende regn. Alle fik mere ud af at komme frem og arbejde, end at sidde i vinden.

”Vi kommer femten til seksten mand af sted, hvor jeg selv og Thomas Oredsson var med fra Team GLS. Jeg havde fantastiske ben i dag, og da gruppen på et tidspunkt er ved at gå i stå, sætter jeg mig selv op, for at holde farten oppe. Jeg trækker gruppen alene over ti til femten km og farten ligger på 46-47 km/t. Da vi er ca. 1000 m fra mål, træder der fire mand forbi mig, men jeg får set det og sat mig ind på hjul. Det giver mig lige en puster, som gør, at jeg kan træde fra dem i spurten og vinde for anden dag i træk”, forklarer Jacob Moe Rasmussen efter etapesejren.

Da rytteren, som samlet lå nr. 2 i det samlede klassement ikke var med den første gruppe, så øger danskeren også i det samlede klassement. Mulighederne er derfor nu rigtig gode for, at Jacob Moe selv kan sikre sig den samlede sejr i Tour de Loir-et-Cher i morgen.

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Schleck håber på beskyttet rolle


Team CSC stiller i de kommende Ardenner-klassikere til start med flere gode bud på en topplacering. En af dem er Frank Schleck, der er kommet sig over styrtet i Baskerlandet Rundt.

”I Amstel Gold Race vil vi have Kroon, som er meget motiveret. I Liege-Bastogne-Liege vil vi sætte vores lid til Ivan Basso. Der er også Jens Voigt, som har haft lidt problemer igennem vinteren, men med ham ved man aldrig. Han bliver vores joker. Jeg selv håber på at få en beskyttet rolle. Men jeg må vente at se, hvad vores taktik bliver,” siger han til velo-club.net.

Tilbage til toppenFrank Schleck: Vil køre klassement i Touren en dag


Frank Schleck får efter al sandsynlighed sin debut i Tour de France til sommer. Selvom det aldrig før er blevet til en start i verdens største cykelløb, er det drømmen en dag selv at køre efter det samlede klassement.

”Hvorfor ikke? Det er hvad jeg håber på. Jeg er i en virkelig god skole og har en stor vinder som læremester. I år vil jeg deltage i Tour de France for at lære og jeg håber ikke mindst at kunne være ved Ivan Bassos side i de store bjerge. Men hvis jeg en dag selv ønsker at være den som er i forgrunden må jeg stadig forbedre mig på enkeltstarterne,” siger Schleck til velo-club.net.

Frank Schleck har i år haft et omfattende løbsprogram og skal i den kommende uge til start i Amstel Gold Race, Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege. Herefter er det tid til en pause før Lxembourg Rundt og Schweiz Rundt skal bruges som den sidste forberedelse forud for Tour de France.

Tilbage til toppenTour Nord Isère: Norske Rasch viser igen god kørsel


I dag blev 3. etape af det franske etapeløb, Tour Nord Isère, kørt. Etapen havde start og mål i St. Maurice L'exil og blev kørt over 183,5 km.

Etapen endte med spansk sejr, da Eduardo Gonzalo (Agrutubel) vandt, men norske Gabriel Rasch (Maxbo Bianchi) viste igen flot kørsel og blev nummer to efterfulgt af Matija Kvasina (Perutnina Ptuj).

Samlet fører Tomislav Danculovic (Perutnina Ptuj)


Resultat af 3. etape
1Eduardo Gonzalo Ramirez (Spa-Agr)4.52.43
2Gabriel Rasch (Nor-Tmb)s.t.
3Matija Kvasina (Cro-Per)s.t.
4Christophe Laurent (Fra-Agr)s.t.
5Tomislav Danculovic (Cro-Per)0.04


Samlet stilling efter 3. etape
1Tomislav Danculovic (Cro-Per)11.51.39
2Eduardo Gonzalo Ramirez (Spa-Agr)1.20
3Matija Kvasina (Cro-Per)1.25
4Gabriel Rasch (Nor-Tmb)1.36
5Christophe Laurent (Fra-Agr)1.39

Tilbage til toppenTour du Finistère: Kolesnikov sejrede


Russeren Sergey Kolesnikov (Dynamo Moscow) sejrede i det franske endagsløb Tour du Finistère, da han kom først over stregen foran franskmanden Pierrick Fédrigo (Bouygues Telecom) og Mikel Gaztañaga (ATOM).


Resultat
1 Sergey Kolesnikov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow 4.34.34
2 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 0.46
3 Mikel Gaztanaga Echeverria (Spa) Atom 0.47
4 Mirko Allegrini (Ita) Ceramica Panaria-Navigare 2.02
5 Yuri Trofimov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow 3.02

Tilbage til toppenBouygues Telecom: Giro d’Italia holdet klar


Det mindre franske ProTour hold, Bouygues Telecom, har holdet klar til dette års første store etapeløb, Giro d’Italia. Holdet består af hele 8 franske ryttere, som har fået lidt krydderi i form af hollænderen Stef Clement.

Udover Stef Clement stiller Bouygues Telecom til start med: Giovanni Bernaudeau, Sébastien Chavanel, Pierre Drancourt, Andy Flickinger, Yohann Genè, Arnaud Labbe, Yoann Le Boulanger og Laurent Lefèvre.

Holdet er naturligvis opdateret i Feltet.dks store Giro d'Italia managerspil.

Tilbage til toppenT-Mobile: Bruttotrup klar til Giroen


T-Mobile har reduceret deres Giro d’Italia trup til kun at bestå af 12 ryttere, hvor udfra at de 9 ryttere, som skal repræsentere det tyske hold i Giroen skal findes.

De 12 ryttere er Scott Davis, Linus Gerdemann, Serhiy Honchar, Matthias Kessler, Andre Korff, Jorg Ludewig, Daniele Nardello, Olaf Pollack, Michael Rogers, Bram Schmitz, Thomas Ziegler og Jan Ullrich.

Tilbage til toppenBane VM: Rasmussen genvandt ikke Scratch mesterskabet


Danske Alex Rasmussen genvandt ikke verdensmesterskabet i Scratch, da det blev kørt lørdag eftermiddag. I stedet for blev det til fransk sejr, da Jérôme Neuville vandt foran Angel Colla og Ioannis Tamouridis.

Et udbrud fik lov til at få lang snor af hovedfeltet, og det endte med at favoritterne ikke kunne hente dem til sidst, derfor kunne hjemmepublikummet til juble den nye franske verdensmester.

Alex Rasmussen sluttede som nummer 12.


Resultat:
1 Jérôme Neuville (Frankrig)
2 Angel Colla (Argentina)
3 Ioannis Tamouridis (Grækenland)
4 Wim Stroetinga (Holland)
5 Danilo Napolitano (Italien)
6 Rafal Ratajczyk (Polen)
7 Vasil Kiryienka (Hviderusland)
8 Andreas Muller (Tyskland)
9 Unai Elorriaga Zubiaur (Spanien)
10 Ivan Kovalev (Rusland)
..
12 Alex Rasmussen (Danmark)

Tilbage til toppenSaunier Duval: Samme hold til Amstel og Fléche Wallonne


Saunier Duval-Prodir har udtaget holdet til de kommende opgaver, og holdet har besluttet at stille til start med det samme hold i søndagens Amstel Gold Race og onsdagens Flèche Wallonne. Holdet stiller til start med Benítez, Bertogliati, Cobo, Durán, Gil, Gómez Marchante, Lobato og Mori.

Imens holdet bliver ændret på en plads til Liège-Bastogne-Liège, da Bertogliati bliver erstattet af Simoni.

I Tour de Georgia stiller holdet til start med Fernández, Mazur, Olson, Pagliarini, Pinotti, Rinero og Ventoso.

I Giro del Trentino stiller holdet til start med De la Fuente, Fritsch, Piepoli, Simoni, Trentin og Zaugg.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Larsson klar det store italienske etapeløb


Den svenske Francaise des Jeux rytter Gustav Larsson er klar til årets Giro d´Italia, det skriver han på sin hjemmeside (gustavlarsson.com).

”Det er nu klart at jeg skal køre Giro d´Italia. Jeg ser virkelig frem til mit første store etapeløb. Bedre sent end aldrig,” skriver han således.

Tilbage til toppenBane VM: Danmark kun nummer 10


Her til formiddags blev kvalifikationen for 4000 meter for hold kørt. Danmark havde håbet på en tid omkring 4,08 og en placeringen omkring nummer 8. Allerede i starten af Danmarks løb opstod der hul mellem rytterne, hvilket kostede værdifulde tiendedele. Efter første kilometer var de dog alligevel pænt med på en ottendeplads, men de kunne ikke holde tempoet, og tabte tid i forhold til deres danske rekord og tid i forhold til deres konkurrenter. På den sidste kilometer tog Alex Rasmussen nogle meget hårde føringer, som gjorde at danskerne kom ind i tiden 4.10,174, og dermed var de to sekunder fra deres rekord løb tidligere i år.

Finalen kommer til at køres mellem Australien og England, som begge var fuldstændig suveræne. Det ligner en meget spændende finale. Bronzekampen kommer til at stå mellem Ukraine og Holland.


Resultat af kvalificeringen
1 Storbritanien 4.04,074
2 Australien 4.04,403
3 Holland 4.06,494
4 Ukraine 4.07,165
5 New Zealand 4.07,530
6 Tyskland 4.07,873
7 Spanien 4.08,542
8 Rusland 4.09,954
9 Frankrig 4.10,162
10 Danmark 4.10,174
11 Belgien 4.11,989
12 USA 4.14,952
13 Italien 4.17,276
14 Polen 4.20,892

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Jens Voigt til start?


Mere og mere tyder på, at Team CSC har valgt at sende Jens Voigt til start i Giro d´Italia. I hvert fald bekræfter Frank Schleck overfor velo-club.net, at Ivan Basso, Jens Voigt, Christian Vande Velde og Bobby Julich stiller til start. Samt at det er meget sandsynligt, at Giovanni Lombardi, Andrea Peron, Michael Blaudzun og Nicki Sørensen også er at finde i det italienske etapeløb.

Den tyske tempokonge var ellers ikke med i den trup holdet offentliggjorde i vinters, hvor Volodomir Gustov og Inigo Cuesta til gengæld var på, men specielt sidstnævnte har haft problemer med helbredet her i foråret og det kunne meget vel være den spanske rytter, som Jens Voigt skal afløse. Med Jens Voigt i truppen må det danske ProTour mandskab regnes som storfavoritter til at vinde den 38 km lange holdtidskørsel, som i år er blevet tilføjet Giro d´Italia ruten.

Tilbage til toppenBane VM: Kasper Jessen kun nummer 35


Den danske sprinter, Kasper Jessen, var her til morgen i aktion i 200 meter sprinten. Desværre var Kasper Jessen langt fra at kvalificere sig videre. Med tiden 10,709 var der langt op til kineseren på 24. pladsen, som kørte i 10,553. Taget i betragtning at Kasper Jessen tidligere har kørt i 10,355 var tiden skuffende.

Bedste tid havde ikke overraskende hollænderen Theo Bos, som kørte i tiden 10,100. Den forsvarende verdensmester tyskeren Rene Wolf skuffede der i mod, og havde klart dårligste tid af alle 43 deltagere.

Tilbage til toppenAlex Rasmussen: Tror på prof-kontrakt på landevejen


Alex Rasmussens kvaliteter på cykelbanen har længe været kendt, men den unge verdensmester går også med drømme på landevejen.

”Nu tror jeg på, at jeg kan få en professionel landevejskontrakt en dag. Det troede jeg ikke rigtigt på for bare et år siden. Nu har vi kørt rigtigt meget landevej, og vi lever stort set som professionelle. Jeg tror på, at jeg kan komme igennem selv de lidt længere etapeløb, hvor jeg tidligere tvivlede på, om jeg kunne klare de korte”, siger Alex Rasmussen til Fyns Siftidende.

De seneste år er flere baneryttere søgt ud på landevejen for at vende tilbage på banen til de store mesterskaber og den danske team-ejer hos Team CSC, Bjarne Riis, har da også tidligere opfordret den unge rytter til at søge på landevejen. ”Det er svært at bedømme hans eventuelle kvaliteter på landevejen. Umiddelbart kan jeg slå fast, at den første forudsætning for begå sig i skrappere selskab i den sammenhæng er, at han smider seks-syv kilo. Men det er indlysende, at han strutter af talent, så hvis han går med en sådan drøm, synes jeg, han skulle forsøge”, understregede Bjarne Riis således under seksdagesløbet i februar overfor Politiken.

Det er dog nok mest sandsynligt, at Alex Rasmussen først forsøger en professionel karriere på landevejen efter OL i Beijing 2008.

Tilbage til toppenBane VM: Alex Rasmussen tror på guld


De foregående world cups er absolut ikke gået som Alex Rasmussen havde håbet. Verdensmesterskabstrøjen har givet meget opmærksomhed i feltet og gang på gang har den danske verdensmester måtte se sig slået. Men sådan går det ifølge Alex Rasmussen ikke i eftermiddag, når mesterskabet skal forsvares.

”Jeg forventer at genvinde mit scratchmesterskab,” er den klare melding til Fyns Stifttidende. ”Jeg ser mig selv som en af de hurtigste i feltet, så jeg håber på, at vi kommer samlet hjem, for jeg føler mig i meget bedre form end sidste år. Jeg vil i hvert fald sørge for, at farten bliver høj, så det bliver så svært som muligt at komme af sted undervejs.”

Alex Rasmussen stiller også til start i 4000 meters holdforfølgelsesløb, men er til gengæld sluppet for et kvalifikationsløb scraths her til formiddag grundet for få tilmeldte. De to største konkurrenter bliver formentlig russeren Ivan Kovalev og polakken Rafat Ratcjczyk.

Tilbage til toppenLoir-et-Cher: Guldhammer i sprintertrøjen


Thomas Guldhammer fra Glud & Marstrand Horsens erobrede Langfredag den grå sprintertrøje i det franske etapeløb, Tour du Loir-et-Cher, da han sad med i det afgørende femmands udbrud, der blev etableret efter fem kilometer.

Udbruddet, der på et tidspunkt havde et forspring på næsten 5 minutter holdt indtil de små omgange i finalen, hvor Guldhammer kørte sig til en første- og en andenplads i de indlagte spurter.

Tilbage til toppenRetssag: Armstrong og Simeoni stopper retssag


Både Lance Armstrong og Filippo Simeoni har trukket deres udtalelser om hinanden tilbage, så dermed kunne retten i Latina (Italien) i går stoppe retshandlingerne.

”Sagen er slut, da begge partner har trukket deres udtalelser tilbage,” udtalte advokaten Enrico Nan ifølge Philadelphia daily news efter retsmødet..

Sagen startede da Simoeni udtalte sig om Armstrong og lægen Michele Ferrari i den franske avis Le Monde i 2003. Det fik Armstrong til at beskylde den italienske rytter, om udelukkende at være interesseret i en lavere dopingstraf, ved at vidne mod Ferrari.

Ferrari blev senere erkendt skyldig i sportssvindel i 2004.

Tilbage til toppenGeorge Hincapie: Fravalgte operation af hensyn til Tour´en


Som Feltet.dk allerede har skrevet tidligere, skal George Hincapie ikke gennemgå en skulderoperation. Årsagen det dette skyldes simpelthen at han ikke har tid til at holde pause.

”En operation er ikke godt for mig lige nu”, siger han til greenvillenews.com. ”Det ville medføre seks til otte uger, hvor jeg slet ikke måtte belaste skulderen. Det kan jeg ikke rigtig tillade mig lige nu. Hvis jeg ikke gennemgår en operation kan jeg belaste skulderen. Jeg bliver blot nødt til at finde mig i smerterne.”

Efter planen skal George Hincapie tilbage til Europa i maj, hvor han skal gennemkøre bjergetaperne i alperne i dette års Tour de France, hvilket fortsat er planen.

”Jeg vil tilbage på cyklen så hurtigt så muligt, arbejde mig igennem smerten, forsøge at forblive trimmet og møde op i den bedst mulige form i juli.”

Tilbage til toppenGeorge Hincapie: Troede på sejren


Johan Bruyneel var skuffet. Dirk Demol er efter eget udsagn ikke kommet over det. Ikke desto mindre styrtede George Hincapie i søndagens Paris-Roubaix efter at styret knækkede for den amerikanske rytter. Nu antyder George Hincapie, at han ville have vundet løbet uden det styrt.

”Det eneste jeg tænkte på da jeg slog min hånd var, hvordan jeg kunne holde trofæet over mit hoved”, siger han til greenvillenews.com. ”Jeg var meget selvsikker og følte mig god. Det var meget ærgerligt at det skete.”

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Wim Vanhuffel med


Davitamon Lotto har fundet frem til rytteren, som skal erstatte Peter Van Petegem i søndagens klassiker Amstel Gold Race. Først så det ud til at blive Wim Vansevenant, men holdet har i stedet for valgt Wim Vanhuffel, oplyser holdet i en pressemeddelelse.

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Phonak med M&M


Det bliver Koos Moerenhout, som er det schweiziske Phonak holds eneste hollænder og belgieren Axel Merckx, der skal fungere som holdkaptajner i søndagens Amstel Gold Race.

"Som hollænder er Amstel Gold Race dobbelt vigtig for mig," siger 32-årige Moerenhout i en pressemeddelelse. "Jeg har forberedt mig bedst muligt til så vigtigt et løb, og jeg håber på et godt resultat."

Begge ryttere har trænet hårdt for at kunne yde deres bedste. Koos Moerenhout har trænet bag en motorcykel de seneste dage, og Axel Merckx har kørt stigningerne tynde omkring hjemmet i Monaco.

Phonaks Hold til Amstel Gold Race:
Martin Elmiger, Bert Grabsch, Nicolas Jalabert, Axel Merckx, Koos Moerenhout, Alexandre Moos, Miguel Angel Perdiguero, Gregory Rast

Tilbage til toppenBane VM: Carrara vandt spændende Pointløb


Kvinderne kørte sent i går aftes pointløbet ved Bane VM. Først efter den sidste spurt, kunne Carrara fra Italien kåres som vinder. Olga Slyusareva, som i går vandt sølv i forfølgelsesløb, måtte endnu engang nøjes med sølv. De to damer havde dog lige mange point, men Carrara vandt på flest førstepladser.

Resultat af Pointløbet
1 Vera Carrara (Italien) 35 pts
2 Olga Slyusareva (Rusland) 35
3 Gema Pascual Torrecilla (Spanien) 32
4 Yoanka Gonzalez (Cuba) 32
5 Katherine Bates (Australien) 29

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 5.050 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppenManager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet


Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?

Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet herTilbage til toppen

Læs også
Armstrong: Det er prisen man betaler for at være den bedste
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger