Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 15. februar 2006

Feltet.dk kort - 15. februar 2006

15. februar 2006 00:430
- Levi Leipheimer: Bedre end nogensinde før
- Roskilde ungdom: På besøg hos Team GLS i Italien
- Tom Boonen: Verdensmesteren får endnu en pris
- Rabobank: Klar til de tre første ProTour løb
- Davitamon-Lotto: Evans tror på sig selv
- Liege-Bastogne-Liege: Fem wildcards uddelt
- Ruta del Sol: Petacchi - det var en stor sprint
- Paris-Roubaix: Wildcards uddelt i går
- Volta ao Algarve: Gerolsteiner sprintere oppe og nede
- Volta ao Algarve: Eisel stoppet af massestyrt
- Volta ao Algarve: Ny sejr til Unibet
- Ruta del Sol: Petacchi slog endnu engang Boonen
- Team CSC: Tour of California holdet udtaget
- Ludo Dierckxsens: Cykelhandler med ambitioner
- Gilberto Simoni: Magiske kræfter?
- Danilo Hondo: Påkørt af aggressiv bilist
- Mads Christensen: Gode takter i sæsonpræmiere
- T-Mobile: Sevilla tænker kun på Touren og Vueltaen
- 6-dagesløb: Gilmore og Keisse tog sejren
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 9.400 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Levi Leipheimer: Bedre end nogensinde før
Amerikanske Levi Leipheimer indleder sæsonen søndag i hjemstaten, når den første udgave af Tour of California skydes i gang. Og ifølge Gerolsteiner rytteren er han bedre end nogensinde før i karrieren forud for den kommende sæson.

”Jeg kan fortælle, at sammenlignet med sidste år er jeg på et højere niveau. Jeg vil sige, at det arbejde jeg allerede har gjort er lig med den træning jeg havde foretaget mig i marts sidste år,” siger han i et stort interview med Velonews.com, der blev foretaget i slutningen af januar.

Den nu 32-årige Leipheimer fortæller, at styrken er steget med alderen, og at han derfor kan gennemføre en langt højere træning end tidligere i karrieren. ”Jeg træner så meget hårdere end tidligere,” siger han. ”Nogen gange kan jeg ikke forstå det. Nogen gange er det bare, ’Wow’! Når jeg tænker tilbage på, hvordan jeg plejede at træne, så tænker ’hvordan var jeg overhovedet god’?

Selv ikke i 2001 da han sluttede som nummer tre i Vuelta a Espana, trænede han så hårdt som han gør i dag. ”Det er som om jeg har skulle træne mig selv til at kunne træne hårdere. Mentalt. Når du ved at du har gennemført under træningen, ved du at du kan gøre det og kan komme over det. Så bliver du stærkere i hovedet. Det er bare så positivt.”

Levi Leipheimer har af holdet fået lov at blive hjemme og selv sørge for træningen frem til den kommende sæson. Så er det op til ham selv at vise, at den hårde træning har båret frugt når den tre kilometer lange prolog skydes i gang i San Francisco på søndag.


Roskilde ungdom: På besøg hos Team GLS i Italien
Roskilde CR’s ungdomsteam drager fredag morgen af sted på en uges træningsophold i San Baronto i Italien. Gennem sit samarbejde med Team GLS har holdet fået plads i Team GLS italienske base på toppen af den berygtede San Baronto stigning. Opholdet i Italien skal bruges på 2 daglige træningspas og aftenmøder, hvor den kommende sæson bliver snakket igennem.

”En væsentlig sidegevinst er, at vi kan få rystet holdet godt sammen”, fortæller holdleder Ove Dyrkilde. Holdet har til den nye sæson fået tilgang af 3 ryttere udefra, så der er brug for at få lært hinanden godt at kende forud for sæsonen.

Turen giver lejlighed til at komme ud at køre med den danske cykellegende Rolf Sørensen, som bor i området og er tilknyttet Team GLS. Da der samtidig er en række af juniorrytterne fra Team GLS på ophold i huset, bliver der også lejlighed til at få et indblik i, hvordan et cykelhold som Team GLS fungerer.I kraft af holdets samarbejde med en af landets førende klinikker indenfor idrætsfysioterapi, Fysiocenter Roskilde, deltager der en fysioterapeutstuderende på hele turen.

”Det betyder at vi kan få massage, plejet skader og givet Fysiocenter Roskilde et godt billede af hver enkelt rytter”, fortæller Ove Dyrkilde. Fysioterapeuten vil også stå til rådighed for de tilstedeværende GLS-ryttere.

”Så får vi betalt lidt tilbage for gæstfriheden”, tilføjer og smiler Ove Dyrkilde.

Roskildes ungdomsteam er stadig i opbygningsfasen, og forventer at køre sine første løb i Belgien i weekenden d. 25. og 26. marts.


Tom Boonen: Verdensmesteren får endnu en pris
Den belgiske verdensmester Tom Boonen modtog den 10. februar prisen ”Trophèe National du Mèrite Sportif” (Årets sportsudøver).
Rabobank: Klar til de tre første ProTour løb
Som man kunne læse i gårdagens korte nyheder, så stiller Thomas Dekker alligevel ikke til start i etapeløbet Paris - Nice. Han har i stedet for valgt at satse på ProTour løbet Tirreno - Adriatico i Italien. Her får den unge hollænder følgeskab af flere prominente navne: Michael Boogerd, Oscar Freire, Juan Antonio Flecha, Pedro Horrillo, Bram de Groot, Marc Wauters og Thorwald Veneberg.

Der kommer dog en Dekker til start i etapeløbet Paris - Nice, da Erik Dekker stiller til start og Graeme Brown får din ProTour debut for Rabobank i selv samme løb. De to ryttere får selskab af Mathew Hayman, Jan Boven, Joost Posthuma, Grischa Niermann, Alexander Kolobnev. Rabobank har ladt en plads stå åben til Paris - Nice holdet.

Få dage efter Tirreno - Adriatico køres årets første ”klasikker” Milano - Sanremo, hvor holdet stiller til start med Oscar Freire, Erik Dekker, Thomas Dekker, Juan Antonio Flecha, Pedro Horrillo, Bram de Groot og Marc Wauters. Rabobank har også her ladt en plads stå åben.

Michael Rasmussen starter sæsonen den 26. februar med endagsløbet Clasica de Almeria.


Davitamon-Lotto: Evans tror på sig selv
Som vi skrev i går, forventer holdmanager Marc Sergeant for Davitamon-Lotto holdet, at Cadel Evans slutter i top fem i Tour de France i år, og den australske rytter er på linie med sin manager.

“For mig er der kun et mål i denne sæson. Jeg satser alt på Tour de France. Det skulle være muligt at slutte i top fem og hvorfor ikke podiet når jeg nu er deroppe. Derudover vil jeg også køre Ardennerklassikeren Liege-Bastogne-Liege,” udtaler Evans til den belgiske cykelside wieleruitslagen.

Evans ved også godt hvem som bliver hans konkurrenter i kampen om podiet. ”De største konkurrenter er naturligvis Basso og Ullrich. Men man skal bestemt ikke glemme Vinokourov, Leipheimer, Mancebo og Valverde.”

Evans er også tilfreds med årets rute, især at der ikke er nogen holdtidskørsel er vigtigt, da Evans ikke har et særligt stærkt hold sammenlignet med de andre podiekandidater. Derudover er der allerede nu en etape, som Evans glæder sig til. “Alle etaper er naturligvis vigtige i sådan et stort løb, men hvis jeg skal vælge en, vælger jeg etapen til L'Alpe d'Huez. Det er simpelthen magi at køre på det bjerg.”


Liege-Bastogne-Liege: Fem wildcards uddelt
Arrangørerne (ASO) af den største ardennerklassiker, Liege-Bastogne-Liege, uddelte i dag fem wildcards.

De fem hold som fik det glædelige budskab, var de tre belgiske hold, Chocolade Jacques - Topsport Vlaanderen, Landbouwkrediet - Colnago og Unibet.com. det franske hold Agritubel og det britiske hold Barloworld. Dermed er der mulighed for, at Mads Christensen får chancen for at køre dette elegante løb.

Samtidigt fik de fem hold også nyheden om, at de skal køre Fléche Wallonne.


Ruta del Sol: Petacchi - det var en stor sprint
For anden dag i træk vandt Petacchi over verdensmesteren Tom Boonen og for anden dag i træk valgte Petacchi taktikken med at tage Boonens hjul i finalen.

”Det var en meget svær spurt, fordi der til sidst var en lille stigning, så farten var ikke så hurtig, som jeg ønsker. Mine holdkammerater arbejdede hårdt for at indhente dagens udbrud. Til sidst var det en blanding af mine holdkammerater og Quickstep ryttere som kørte toget og inden spurten valgte jeg igen at tage Boonens hjul. Både Boonen og jeg startede vores spurt ved 200 mærket og jeg vandt igen,” udtalte en lykkelig Petacchi efter etapen.

Sejren var Petacchis tredje sejr i år, men der er stadigvæk langt op til de 25 sejre han tog sidste år.


Paris-Roubaix: Wildcards uddelt i går
Som Feltet.dk allerede forleden dag kunne fortælle, fik det italienske LPR hold et wildcard til årets Paris-Roubaix. I går kunne de franske arrangører (ASO) så sætte navn på de sidste fire wildcards og de gik til de to belgiske hold Unibet.com og Landbouwkrediet-Colnago, franske Agritubel og hollandske Skil-Shimano.


Volta ao Algarve: Gerolsteiner sprintere oppe og nede
Gerolsteiner havde inden dagens etape, satset på at begge deres sprintere Robert Förster og Markus Zberg begge kunne være med fremme i den afsluttende massespurt. Men allerede tre kilometer før mål forsvandt Försters muligheder, da han styrtede. Derfor kørte holdet alene for Zberg i finalen og han kørte en tredjeplads hjem, hvilket holdet var tilfreds med.

”Det var stærkt af Markus og af holdet. Vores store arbejde blev dermed belønnet,” udtalte sportsdirektør Raimund Dietzen efter etapen. Zberg var tæt på at blive involveret i det store massestyrt 300 meter før mål, men kom heldigt forbi de liggende ryttere. ”Det var heldigt Markus kom forbi, og derefter fik han det bedste ud af situationen.

Gerolsteiner kunne udover tredjepladsen til Zberg glæde sig over, at Rebellin kom fornuftigt ind med feltet så hans samlede sejrsmulighed stadigvæk eksistere.


Volta ao Algarve: Eisel stoppet af massestyrt
Med 300 meter til mål på dagens etape var der et massestyrt, hvor blandt andet Bernhard Eisel og Andreas Klier var involveret. ”Kort efter 300 mærket var der en rundkørsel og pludselig lå vi der alle sammen,” udtaler Eisel til sin hjemmeside. Eisel lå på det tidspunkt styrtet skete i fjerdeposition og var derfor ærgerlig. ”Jeg ville have haft en super position, men det er hvad der sker.”

Eisel selv håbe,r han kan fortsætte løbet i morgen, selvom han lige nu har et meget hævet knæ. ”Jeg forventer at kunne forsætte i morgen. I aften skal vores massør kigge på det, men som det er lige nu, så forsætter jeg i morgen.”


Volta ao Algarve: Ny sejr til Unibet
Det belgiske Unibet.com mandskab har fået en rigtig god start på sæsonen og hentede i dag endnu en sejr til listen, da Marco Zanotti vandt 1. etape af Volta ao Algarve.

Derved kommer han ligesom holdkammeraten Carlos Garcia Quasada i Ruta del Sol, i morgen til start i en løbsførertrøje.

Resultat af 1. etape
1. Marco Zanotti (ITA) Unibet.com
2. Marcus Zberg (TYS) Gerolsteiner 0'04"
3. Pedro Soeiro (POR) Riberalves-Alcobaça
4. Gert Steegmans (BEL) Davitamon-Lotto
5. Wesley Van Der Linden (BEL) Chocolade Jacques
6. Christophe Detilloux (BEL) Française des Jeux
7. Chad Hartley (USA) TIAA-Cref
8. Kurt Hovelynck (BEL) Chocolade Jacques
9. Martin Garrido (ARG) Duja-Tavira
10. Tom Leezer (HOL) Rabobank
...
99. Claus Michael Møller Barbot-Halcon


Ruta del Sol: Petacchi slog endnu engang Boonen
Den italienske supersprinter gentog gårsdagens etapesejr, da han også på 4. etape besejrede verdensmesteren Tom Boonen i spurten.

Carlos Garcia Quasada fører fortsat løbet samlet

Resultat af 4. etape
1 PETACCHI, Alessandro (ITA) TEAM MILRAM 4t07'11"
2 BOONEN, Tom (BEL) QUICK STEP - INNERGETIC
3 BROWN, Graeme (AUS) RABOBANK
4 GARCÍA QUESADA, Carlos (SPA) UNIBET.COM
5 TRENTI, Guido (USA) QUICK STEP - INNERGETIC 0'03"
6 ISASI FLORES, Iñaki (SPA) EUSKALTEL - EUSKADI 0'05"
7 PASAMONTES RODRÍGUEZ, Luis (SPA) UNIBET.COM 0'05"
8 GARCÍA RENA, Rodrigo (SPA) KAIKU 0'05"
9 OLIVIER, Lénaic (FRA) AGRITUBEL 0'06"
10 GÓMEZ GÓMEZ, Ángel (SPA) SAUNIER DUVAL - PRODIR 0'06"

Samlet stilling efter 4. etape
1 GARCÍA QUESADA, Carlos (SPA) UNIBET.COM 16t18'13"
2 GARCÍA RENA, Rodrigo (SPA) KAIKU 0'05"
3 GARCÍA QUESADA, Adolfo (SPA) ANDALUCIA - PAUL VERSAN 0'16"
4 ISASI FLORES, Iñaki (SPA) EUSKALTEL - EUSKADI 0'20"
5 PASAMONTES RODRÍGUEZ, Luis (SPA) UNIBET.COM 0'23"
6 BONILLA BONILLA, José Adrián (KRI) COMUNIDAD VALENCIANA 0'27"
7 ZAUGG, Oliver (SCH) SAUNIER DUVAL - PRODIR 0'32"
8 LLORET ZARAGOZA, Manuel (SPA) COMUNIDAD VALENCIANA 26'38"
9 DEL NERO, Jesús (SPA) 3 MOLINOS RESORT 27'31"
10 CALVENTE CORBAS, Manuel (SPA) AGRITUBEL 27'52"


Team CSC: Tour of California holdet udtaget
På Team CSCs pressekonference i går i den Californiske by Solvang, har Bjarne Riis offentliggjort navnene på de ryttere, der stiller til start i Tour of California den 19. februar.

Holdet ser ud som følger: Lars Bak, Fabian Cancellara, Bobby Julich, Karsten Kroon, Stuart O'Grady, Christian Vande Velde, Jens Voigt og David Zabriskie.

“Vi stiller med et særdeles motiveret mandskab, der kan vinde Tour of California,” udtaler Bjarne Riis til holdets hjemmeside (team-csc.com).

Den danske team-ejer har tidligere spået, at David Zabriskie og Fabien Cancellara godt kan gå hen og blive et og to i det samlede klassement i det amerikanske etapeløb.


Ludo Dierckxsens: Cykelhandler med ambitioner
Den tidligere professionelle rytter Ludo Dierckxsens, der stoppede karrieren i juli 2005 efter 12 sæsoner på landevejen, er blevet cykelhandler, fortæller Sportwereld.be i dag. Sammen med en partner har han åbnet en onlineshop samt en forretning i byen Meerhout, hvor han sælger både cykler og tilbehør samt cykeltøj. Cyklerne bærer navnet Moozes, og mærket dækker over såvel racercykler som mountainbikes og almindelige turcykler. Se onlineshoppen på www.moozes.com

Med tiden vil Ludo og partneren ekspandere virksomheden med en række nye forretninger over hele Belgien.


Gilberto Simoni: Magiske kræfter?
Den tidligere Giro vinder Gilberto Simoni har tilsyneladende flere evner end dem, der umiddelbart kommer til syne på cyklen. I går bragte Gazetta dello Sport en historie, der daterer sig tilbage til 2003. I dag kan den læses i Sportwereld.be, og iflg. historien skal lyden af Simonis stemme angiveligt have bragt en italiensk pige ud af en fire måneder lang coma.

Pigen, Chiara, var ude at cykle med sin bror, da de blev frontalt påkørt af en bil. Broderen dør, mens Chiara overlever men kommer ikke til bevidsthed. Efter fire måneder beslutter forældrene at afspille en båndoptagelse med et interview med Simoni efter hans Giro sejr samme år - og pigen vågner igen! Hendes første ord var angiveligt: Beppo, som hun altid havde kaldt sit store cykelidol.


Danilo Hondo: Påkørt af aggressiv bilist
Den tyske sprinter Danilo Hondo, der pt. afsoner en to års karantæne men stadigvæk træner på fuld kraft, er i mandags blevet kørt ned af en aggressiv bilist i nærheden af Cape Town, Sydafrika, fortæller cyclingnews.com.

Honda var på træningstur med en ven, Tony Brown, og T-mobile rytteren Matthias Kessler, da den ca. 65-årige bilist kørte op på siden af dem og skældte dem ud. Derefter ventede bilisten tilsyneladende på, at rytterne kørte frem, hvorefter han iflg. både Kessler og Brown, kørte Hondo ned med vilje.

Hondo er endnu ikke sikker på hvor meget skade, han har lidt. Han skal nu til en nærmere lægeundersøgelse.

Mærkværdigt nok kontaktede bilisten den lokale politimyndighed og anmeldte de tre cyklister for at have overfaldet ham, hvilket de på det kraftigste benægter. Hondo overvejer angiveligt et sagsanlæg mod den aggressive bilist.


Mads Christensen: Gode takter i sæsonpræmiere
Mads Christensen debuterede i går for sit nye Barloworld mandskab og det blev med det unge danske talent i front. På løbets første stigning valgte danskerens forhenværende mandskab Quick Step at sætte sig frem, hvilket Mads Christensen havde forudset og mens omkring 120 ryttere blev sat i splittelsen sad han fortsat med fremme.

På den næste stigning angriber Laszlo Bodrogi (Credit Agricole) og Mads Christensen vælger at køre ham op på nedkørslen, hvilket lykkedes. Til gengæld opgiver Bodrogi relativt hurtigt på den næste 14 km. lange stigning og Mads Christensen kører alene. Han kunne dog ikke gøre meget ved at en 14 mands gruppe, med Paolo Bettini i front, fire kilometer før mål bragede forbi ham. Mads Christensen kunne ikke sidde med og rastede ned igennem feltet. Men det betød mindre for Mads Christensen.

”Jeg kunne have valgt at køre afventende, og så havde jeg nok været i mål med Bettini. Nu fik jeg i stedet prøvet mig selv af i et udbrud på 80 km, og det var bestemt godt for moralen,” siger Mads Christensen til Politiken.

”Det vigtige for mig er, at jeg fik en rigtig god start på sæsonen. Dagen var meget tilfredsstillende for mig,” siger han ligeledes til Ekstra Bladet. ”Jeg kan mærke, at jeg kan køre stærkt, og at jeg har en god acceleration.”

Løbet blev som vi skrev i går afgjort da en femmandsgruppe kørte væk fra gruppen med Paolo Bettini, hvor Alessandro Ballan (Lampre-Fondital) viste sig hurtigst i spurten.


T-Mobile: Sevilla tænker kun på Touren og Vueltaen
T-Mobile rytteren Oscar Sevilla er i øjeblikket i gang med det spanske løb Ruta del Sol, men det er udelukkende for at få kilometer i benene og ikke for at lave resultater. Sevilla har nemlig kun to mål for denne sæson, og det er at køre stærkt i juli og september, under henholdsvis Touren og Vueltaen. Derfor vil der i de kommende måneder kun blive kørt løb, med et mål for øje, træning, træning og atter træning.

Først henne i slutningen af marts vil Sevilla teste sig selv i Semana Internacional. ”Det bliver min første seriøse test. Inden det løb vil der være små test, men jeg vil tage det stille og roligt, da jeg ikke vil forcere noget. Hvis vi så kommer til maj og formen ikke er der, så vælger jeg at tage en pause. Hvis formen er der, vil jeg køre nogle løb i tyskland og Dauphine Libere,” udtaler Sevilla til den spanske avis Marca.


6-dagesløb: Gilmore og Keisse tog sejren
Belgierne Matthew Gilmore og Iljo Keisse blev en populær vinder af 6-dagesløbet i Hasselt i Belgien. I en yderst spændende finale, lykkedes det de to belgiere at forsvare deres føring foran hollænderne Roberts Slippens og Danny Stam. Dermed vandt Gilmore/Keisse deres anden sejr i denne sæson, da de tidligere også vandt 6-dagesløbet i Gent.

For Jimmi Madsen, sluttede han i sit sidste 6-dagesløb på en 11. plads sammen med Marc Hester. De to danskere var 17 omgange efter, mens Michael Smith Larsen og Jacob Moe Rasmussen var 32 omgange efter på en 14. plads.

Slutstilling i Hasselt 6-dagesløb
1 Matthew Gilmore/Iljo Keisse (Bel) 330 pts
2 Robert Slippens/Danny Stam (Hol) 289

2 omgange efter
3 Tom Steels (Bel)/Marco Villa (Ita) 242
4 Kurt Betschart (Swi)/Peter Schep (Hol) 149

4 omgange efter
5 Kenny De Ketele/Steve Schets (Bel) 310

5 omgange efter
6 Gerd Dörich (Tys)/Alexander Aeschbach (Swi) 129

6 omgange efter
7 Wouter Van Mechelen/Dimitri De Fauw (Bel) 428

10 omgange efter
8 Niki Terpstra (Hol)/Erik Weispfennig (Tys) 158
9 Lars Teutenberg/Andreas Kappes (Tys) 68

16 omgange efter
10 Martin Liska/Jozef Zabka (Slo) 94

17 omgange efter
11 Jimmi Madsen/Marc Hester (Dan) 63

19 omgange efter
12 Steven Deneef/Ingmar De Poortere (Bel) 190

25 omgange efter
13 Nicky Cocquyt/Davy Tuytens (Bel) 154

32 omgange efter
14 Michael Smith Larsen/Jacob Moe Rasmussen (Dan) 72


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 9.400 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger