Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 15. maj 2006

Feltet.dk kort - 15. maj 2006

15. maj 2006 01:020
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Team GLS: I morgen kan blive en dræber i Olympias Tour
- Herning CK: Ny A-rytter på vej
- Jakob Bering: Havnede i spansk cocktail
- Olympias Tour: Michael Mørkøv har brækket skulderen
- Friedensfahrt: Anden sejr til Hondo i træk
- Olympia's Tour: GLS igen med fremme
- Volta a Catalunya: Hruska nægtet starttilladelse
- Phonak: Santiago Botero tester formen
- Volta a Catalunya: Team CSC har holdet klar
- Tour de l’Aude: Trixi Worrack kørt ned af politiet
- Feltet.dk: Mange besøgende giver serverproblemer

De korte nyheder opdateres løbendeTeam GLS: I morgen kan blive en dræber i Olympias Tour


”Vi kørte faktisk et godt cykelløb” fortæller manager Tom Breshel fra GLS lejren i Holland ovenpå dagens 2. etape i Olympias Tour. ”Det er selvfølgelig svært at glæde sig over, når man har Michael liggende på sygehuset med en brækket skulder”.

”Vi havde planlagt dagen således, at vi ikke skulle tage initiativ, men deltage i de ting der skete. Det lykkedes rigtig godt. Vi var med i alt, hvad der rørte sig og havde kontrol på etapen. Feltet blev splitte flere gange i sidevinden. Vi sad fremme hver gang, men det blev samlet igen. Vi sætter os frem med omkring 6 km til mål. Mellem 3 og 2 km mærket sker katastrofen. Michael er helt sikkert feltets hurtigste mand og vores kort i spurten. To ryttere fra Rabobank vælger at lægge sig ind i vores gruppe, som er sat frem for at køre spurten for Michael. Pludselig vælter det hele, og Michael er desværre en af dem der ligger dernede. I mål får vi Jacob Moe ind som nr. 8 og Kasper Jebjerg ind som nr. 9.”

Taber af Michael Mørkøv gør selvfølgelig holdets muligheder mindre, men de har stadig hurtige afsluttere som Jacob Moe, Kasper Jebjerg og Anders Lund med i løbet.

”Vi har Jonas Aaen til stigningerne og Lasse Bøchmann, Jimmy Hansen og Thomas Oredsson til at køre tempo, så vi er godt rustet”, fortæller Tom Breshel, Thomas Oredssson var i øvrigt også involveret i et styrt på dagens etape, men han forventes at være på cyklen, når løbet genoptages tirsdag med 183 km fra Heerhugowaard til Surhuisterveen. Rytterne skal køre 35 km på et dige ud til Nordsøen.

”I dag er der direkte rygvind, men hvis det veksler til sidevind i morgen, bliver det en dræber, hvor vi skal holde os helt fremme for ikke at ryge af og komme til at sidde på 2. eller 3. vifte”, slutter Tom Breschel fra Heerhugowaard i Holland.

Tilbage til toppenHerning CK: Ny A-rytter på vej


Herning Cykle Klubs B-rytter Simon Jul Andreasen har med weekendens 5. plads i Horsens sikret sig så mange point, at oprykning til cykelsportens A-klasser er meget tæt på. Kun 6 point skiller Simon Jul fra at starte i cykelsportens fornemste klasse, og de point kan sikres med en 2. plads på søndag, når Odense ligger asfalt til det næste løb på dansk grund.

Tilbage til toppenJakob Bering: Havnede i spansk cocktail


Jakob Bering kørte lørdag d. 13. maj en 3. plads hjem i juniorklassens MTB World Cup i Madrid. Ruten bestod af fire omgange på en hurtig 7.7 km rundstrækning. På startlisten var der ryttere fra Frankrig, Portugal, Andorra, Ungarn, Spanien og naturligvis Danmark. Ruten havde flere korte, stejle stigninger, men var pga. den tørre beskaffenhed en meget hurtig rute. Allerede i slutningen af første omgang slap en gruppe på fem mand afsted, hvor Bering fik selskab af tre spaniere og en franskmand. Ruten havde flere lange passager, hvor løbet mest af alt mindede om et landevejsløb, hvorfor gruppen hurtigt fik skabt et godt hul til forfølgerne.

Spanierne forsøgte at splitte gruppen ved at rykke på skift på de flade strækninger, men de spanske ryttere var ikke tilstrækkeligt enige om denne taktik til, at de kunne splitte gruppen. I stedet blev det på de stejle bakker midt på ruten, at der blev etableret en tre mands gruppe med dansk repræsentation.

"Jeg forsøgte at prøve dem af på 3. omgang, men jeg fik aldrig for alvor hul," fortalte Bering efter løbet. I stedet blev der kørt kontra, og de David Alonzo Maria og Oliver Gilabert fra Spanien slog det afgørende hul i slutningen af 3. omgang. Derefter blev der jagtet hårdt uden at det ændrede på stillingen. På 4. omgang satsede Bering alt på de teknisk svære nedkørsler og var en overgang meget tæt på at lukke hullet til de to forreste. "Efter den sidste stigning gav jeg den alt. Der var ikke langt op, men jeg kunne ikke nå dem." I mål var Bering 46 sekunder efter David Lozano Riba, der trak det længste strå i finalen.

"Jakob kørte et virkelig godt løb. Vi har arbejdet frem mod denne World Cup i flere måneder, så jeg vidste, at han ville være med helt fremme. Løbet blev nøjagtig lige så hårdt, som vi havde forventet. Selvom ruten kan virke flad og hurtig, så må man ikke tage fejl af at løbet var afsindig hårdt. Kæden bliver holdt stram hele tiden for at udnytte de små huller, der bliver skabt på bakkerne" fortæller træner Jesper Therkildsen.

I næste weekend skal Bering prøve kræfter med en ny World Cup, denne gang i området omkring Formel 1 banen i Spa, Belgien. "Sidste år punkterede jeg tre gange i Spa. Men jeg kan faktisk rigtigt godt lide ruten. Den er meget teknisk og det passer mig godt," fortalte en tilfreds Bering efter anstrengelserne.

MTB World Cup Madrid, Junior 30.5km
1 David Lozano Riba, Spa 1.18.29
2 Oliver Aviles Gilabert, Spa + 1
3 Jakob Bering, Dan + 46
4 Angel Maria Perez Abad, Spa +1.47
5 Balaguer Frédéric, Fra +2.08
6 Frederic Del Arce, Fra +2.20
7 Jacinto Fiuza, Por +3.48
8 Platon Antoine Muret Vitus, Fra +5.06
9 Eduardo Recassens Gasso, Spa +5.13
10 Enero Lejaretta Elkobora, Spa +5.44

Tilbage til toppenOlympias Tour: Michael Mørkøv har brækket skulderen


Team GLS-rytteren Michael Mørkøv var mandag involveret i et voldsomt styrt på 2. etape af Olympias Tour i Holland. Styrtet skete mellem 2 og 3 km før mål, hvor Michael Mørkøv var ved at gøre sig klar til spurten.

Det er en ærgerlig Michael Mørkøv som fra sygesengen i Holland beretter: ”Jeg var lige nået topformen. Jeg vandt min første A-sejr i forrige weekend, og i dette løb oplevede jeg at være den, holdet kørte for i stedet for at være den, der kørte for de andre. Jeg er i superform, så det er drønærgerligt at ligge her.”

”Michael lå med øvrige ryttere fremme og kontrollerede løbet. Vi havde raketten klar til at skyde Michael af. Pludselig ryger der 2 Rabobank-ryttere på tværs og så ligger hele flokken ned. Det er forbandet ærgerligt. Michael var virkelig udset til at skulle være et aktiv for os i dette og flere kommende løb. Det er bare så synd for ham, for han har knoklet for at nå topformen,” forklarer Tom Brechel.

På spørgsmålet om, hvornår Michael Mørkøv forventer at være klar igen siger han: ”En skulder tager lang tid, og formen skal bygges op igen. Jeg håber at blive klar til at køre EM i parløb sammen med Alex (Rasmussen), og så håber jeg at blive klar til Post Danmark Rundt i august.”

Tilbage til toppenFriedensfahrt: Anden sejr til Hondo i træk
Dagens etape i Fredsløbet blev præget af flere angreb, men ligesom gårdagens etape, så endte etapen i en massespurt, hvor Danilo Hondo (Lamonta) nok engang sejrede foran Sebastian Siedler (Team Milram) og Gabriele Balducci (Acqua e Sapone). Etapen blev kørt fra Beroum til Karlovy Vary over 167,1 km.

Samlet fører Lamonta-rytteren fortsat.

Resultat af 2. etape
1 Danilo Hondo (Ger) Team Lamonta 3.52.27
2 Sebastian Siedler (Ger) Team Milram
3 Gabriele Balducci (Ita) Acqua e Sapone
4 Baden Cooke (Aus) Unibet.com
5 Andrea Tonti (Ita) Acqua e Sapone
6 Steffen Radochla (Ger) Team Wiesenhof Akud
7 Marek Rutkiewicz (Pol) Intel-Action
8 Giosue Bonomi (Ita) Barloworld
9 Martin Mares (Cze) Naturino-Sapore Di Mare
10 Volodymyr Dyudya (Ukr) Team Milram 0.04
..
28 Bo Hamburger (Den) Miche
61 Mads Christensen (Den) Barloworld

Samlet stilling efter 3. etape
1 Danilo Hondo (Ger) Team Lamonta 11.23.44
2 Sebastian Siedler (Ger) Team Milram 0.09
3 Baden Cooke (Aus) Unibet.com 0.14
4 Steffen Radochla (Ger) Team Wiesenhof Akud 0.16
5 Giosue Bonomi (Ita) Barloworld 0.24
6 Andre' Schulze (Ger) Team Lamonta
7 Andrea Tonti (Ita) Acqua e Sapone
8 Marek Rutkiewicz (Pol) Intel-Action
9 Martin Mares (Cze) Naturino-Sapore Di Mare
10 Lars Wackernagel (Ger) Team Wiesenhof Akud 0.25
..
24 Bo Hamburger (Den) Miche 0.28
84 Mads Christensen (Den) Barloworld 0.57

Tilbage til toppenOlympia's Tour: GLS igen med fremme


Det danske kontinentale hold, Team GLS, blandede sig igen i massespurten i etapeløbet Olympia's Tour. Det danske hold fik dog ikke to podieplaceringer, som de fik i går, men to ryttere sluttede i top 10. Det var Jacob Moe Rasmussen, som blev nummer 8 efterfulgt af Kasper Jebjerg på 9. pladsen.

Etapen endte i en massespurt for Borut Bozic var bedst og sejrede. Etpaen blev kørt fra Noordwijkerhout til Heerhugowaard over 169 km.

Resultat af 2. etape
1 Borut Bozic (Slo) Perutnina Ptuj 3.39.37
2 Marco Bos (Ned) Cyclingteam Jo Piels
3 Peter Mohlmann (Ned) Fondas P3Transfer Team
4 Andrew Vancoillie (Bel) Profel Ziegler Continental Team
5 Sebastian Paddags (Ger) KED Bianchi Berlin
6 Jos Pronk (Ned) Procomm-Van Hemert
7 Gediminas Bagdonas (Ltu) Team Kleipeda
8 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team GLS
9 Kasper Jebjerg (Den) Team GLS
10 Danil Komkov (Rus) Premier
..
14 Jonas Aaen Jorgensen (Den) Team GLS
19 Anders Lund (Den) Team GLS
50 Lasse Bochman (Den) Team GLS
70 Jimmy Hansen (Den) Team GLS
74 Thomas Oredsson (Den) Team GLS
116 Michael Morkov (Den) Team GLS


Samlet Stilling efter 2. etape
1 Borut Bozic (Slo) Perutnina Ptuj 7.13.09
2 Niki Terpstra (Ned) Ubbink-Syntec Cycling Team 0.01
3 Rick Flens (Ned) Rabobank Continental 0.02
4 Jos van Emden (Ned) Rabobank Continental 0.03
5 Wim Stroetinga (Ned) Fondas P3Transfer Team 0.06
6 Jos Pronk (Ned) Procomm-Van Hemert 0.07
7 Martijn Maaskant (Ned) Rabobank Continental 0.10
8 Evgeny Popov (Rus) Rabobank Continental
9 Thomas Berkhout (Ned) Van Vliet-EBH-Advocaten 0.11
10 Huub Duyn (Ned) Rabobank Continental 0.12
..
20 Jacob Moe Rasmussen (Den) Team GLS 0.17
22 Michael Morkov (Den) Team GLS
24 Kasper Jebjerg (Den) Team GLS
44 Lasse Bochman (Den) Team GLS 0.24
51 Jonas Aaen Jorgensen (Den) Team GLS 0.26
60 Anders Lund (Den) Team GLS 0.32
61 Jimmy Hansen (Den) Team GLS 0.33
88 Thomas Oredsson (Den) Team GLS 0.46

Tilbage til toppenVolta a Catalunya: Hruska nægtet starttilladelse


Jan Hruska, som kører for 3 Molios Resort, fik ikke lov til at stille til start i etapeløbet Volta a Catalunya. Årsagen var, at tjekken havde for høj hæmatokritværdi.

Jan Hruska er den 4 rytter hos 3 Molios, som bliver forhindret starttilladelse.

Udover 3 Molios blev Comunitat Valenciana, Relax Glam, Rabobank og Kaiku testet.

Tilbage til toppenPhonak: Santiago Botero tester formen


Når Volta a Catalunya i dag starter med en 20,1 km enkeltstart i Salou, er det også starten på Santiago Boteros første test af formen i forbindelse med hans Tour de France opbygning.

Allerede på løbets anden dag går turen op i bjergene, og det er i det hele taget et krævende løb, der vil vise, hvem der er i form, og hvem der stadig mangler noget på den konto.

“Volta a Catalunya bliver først og fremmest en test for Santiago Botero med henblik på Tour de France,” udtaler sportsdirektør René Savary.

Savary har dog også forhåbninger til Miguel Angel Perdiguero, som vandt løbet for to år siden. Da det jo foregår nær han hjem, er han naturligvis også topmotiveret denne gang. Af Aurélien Clerc og Robert Hunter venter Savary gode placeringer i spurtafgørelserne.

Tilbage til toppenVolta a Catalunya: Team CSC har holdet klar


I dag starter etapeløbet Volta a Catalunya, som køres fra den 15. - 21. maj. Det danske ProTour hold skal forsøge at forsvare ProTour føringen i holdkonkurrencen, som de fører før løbet. Til det har holdet valgt følgende ryttere: Fabian Cancellara, Allan Johansen, Lars Michaelsen, Marcus Ljungqvist, Stuart O’Grady, Andrea Peron, Christian Vande Velde og Andy Schleck.

Marcus Ljungqvist har tidligere fortalt til Feltet.dk, at han ikke satser på dette løb, men i stedet for ser frem til Luxembourg Rundt. Fabian Cancellara kører desuden sit første løb efter den flotte Paris-Roubaix sejr.

Tilbage til toppenTour de l’Aude: Trixi Worrack kørt ned af politiet


Den tyske dameprofrytter, Trixi Worrack, fra Team Nürnberger måtte på anden etape af Tour de l`Aude i Frankrig lide den tort at blive kørt ned bagfra kort efter starten på gårsdagens etape, og det ikke mindre end af selveste politiet!

Da feltet pludselig stoppede på den regnvåde kørebane, kunne betjenten ikke nå at reagere. Worracks cykel blev totalskadet, og hun selv slog knæet ret alvorligt. Trods smerter fik hun hurtigt gang i reservecyklen, og sluttede etapens knap 104 kilometer på en andenplads i en frontgruppe på 19 ryttere.

"Skrammerne ser slemme ud," udtalte sportsdirektør fra Team Nürnberger, Jens Zemke, efter etapen.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Mange besøgende giver serverproblemer


Det er naturligvis altid rart med mange besøgende, når man driver en webside, men i øjeblikket kniber det med, at serveren kan følge med.

Feltet.dk vokser med rekord stor fart, og iøjeblikket går det desværre for hurtigt til, at vi kan følge med på serveren side. I sidste uge besøgte over 100.000 vores hjemmeside, og det gav flere serverproblemer.

P.t. arbejder vi på at finde en ny og holdbar serverløsning, men ting tager tid i øjeblikket, hvilket vi kun kan beklage over for vores trofaste brugere.
Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Vuelta a Castilla y Leon(2.1) 23/07-24/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger