Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 16. april 2006

Feltet.dk kort - 16. april 2006

16. april 2006 00:070
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Team CSC: Riis selvsikker forud for de næste løb
- Amstel Gold Race: Boogerd - Jeg er ikke dum
- Loir-et-Cher: Guldhammer vandt sprintertrøjen
- Loir-et-Cher: Alt under kontrol for Team GLS
- Amstel Gold Race: T-Mobile - Vi var det stærkeste hold
- ProTour statistik: Team CSC forsvarede førstepladsen
- Amstel Gold Race: Sjetteplads til Davide Rebellin
- Hastighedsgrænser: Bøde på 25 euro til cykelrytter
- Giro d’Oro: Cunego sejrede i Italien
- Bane VM: Muche vandt kvindernes keirin finale
- Tro Bro Léon: Renshaw vandt foran ”AG2r”
- Amstel Gold Race: Riis - Schleck viste sit potentiale
- Fränk Schleck: Så kom sejren endelig
- Bane VM: Craig Maclean og Theo Bos klar til finalen
- Bane VM: Maria Luisa vandt kvindernes scratch
- Bjarne Riis: Dropper planer om UCI-toppost
- Loir-et-Cher: Thomas Guldhammer fastholder trøje
- Bane VM: Parløbet sidste chance for dansk medalje
- Amstel Gold Race: Tre beskyttede ryttere på Team CSC
- Amstel Gold Race: Den vigtigste uge i Kroons karriere
- Ronde van Gelderland: Spijkerman snød Buitenpoort-Flexpoint
- Feltet.dk: Følg Amstel Gold Race direkte
- Auktion: Højste bud 5.050 kroner
- Manager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet

De korte nyheder opdateres løbendeTeam CSC: Riis selvsikker forud for de næste løb


Efter sejre i Paris-Roubaix og Amstel Gold Race har team CSC bevist, at de er klar til dette års klassikere og kan uden tvivl forvente lidt ekstra opmærksomhed i Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege. Men det er nu ikke noget, der bekymre Bjarne Riis.

”Selvfølgelig vil der være en masse fokus på os i de kommende løb, men det kan vi klare og vi har et stærkt hold til det,” siger han til procycling.com.

Lidt uventet blev dagens hårdeste modstander tyske T-Mobile, der havde hele tre mand med i finalen (Steffen Wesemann, Patrick Sinkewitzs og Sergui Ivanov).

”Jeg kunne se, at Rabobank havde det svært og at de kørte dem selv i stykker, men også, at T-Mobile var stærke, så jeg sagde til Frank og Karsten, at de skulle fokusere på dem og Bettini. Og det gjorde de helt perfekt”, konstaterede Riis efter Amstel Gold Race.

I morgen støder holdets helt store stjerne Ivan Basso til truppen og den danske team-ejer har allerede proklameret, at den italienske rytter vil være klar til at kæmpe med om sejren i de to kommende Pro Tour løb.

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Boogerd - Jeg er ikke dum


”Der vil altid være nogen, som kritiserer, når du ikke vinder. Det er sandt, at jeg ikke har gået på universitetet, men jeg er ikke dum,” sådan udtalte Michael Boogerd til Cyclingnews.com efter dagens Amstel Gold Race, hvor han efter et hårdt løb sluttede på tredjepladsen.

”Jeg er ikke nogen Eddy Merckx, så jeg kan ikke reagere på alle angreb. Hvis du kigger rundt og ser tre T-Mobile ryttere og Paolo Bettini, så er det bare om at spare på energien. Hvis jeg havde jagtet Schleck, og så havde tabt spurten til Bettini, så ville fansene, havde dybet mig i tjære og fjer. Jeg satsede på at T-Mobile ville indhente Schleck, men det gjorde de ikke.”

Boogerd ser nu frem til Liege-Bastogne-Liege, hvor han håber på at være i lige så god form som i dag.

Tilbage til toppenLoir-et-Cher: Guldhammer vandt sprintertrøjen


Thomas Guldhammer fra Glud & Marstrand Horsens vandt søndag sprintertrøjen for indlagte spurter i det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher, da sidste etape blev kørt som et kriterium over 12 omgange á 10 km i det centrale Blois.

Guldhammer førte konkurrencen komfortabelt inden sidste etape, og han sikrede sig trøjen endeligt ved at vinde den første af dagens indlagtespurter.

"Der var en nordmand, der rykkede på bakken lige før pointspurten på 3. omgang. Jeg fulgte efter og slog ham i spurten. Han fortsatte i udbrud, men jeg havde fået hvad jeg skulle", siger en tilfreds Thomas Guldhammer, der efter eget udsagn er "lidt øm i pølserne" efter fem hårde dage i Loire-dalen.

Den 18-årige Thomas Guldhammer har således vundet sin første sprintertrøje efter blot 3 måneder som seniorrytter.
Tilbage til toppenLoir-et-Cher: Alt under kontrol for Team GLS


Team GLS havde alt under kontrol på den sidste etape af det franske etapeløb Tour de Loir-et-Cher, der blev kørt som 12 omgange på en 7,5 km. lang rundstrækning.

”GLS’erne holdt feltet i et jerngreb, farlige folk blev kørt ind, mens ufarlige folk fik lov at køre. På den sidste omgang kommer 6 mand af sted og vi lod dem bare køre”, fortæller Jacob Moe Rasmussen.

”Til sidst gik det op for feltet, at de skulle arbejde hvis ikke løbet skulle være kørt. Udbruddet bliver kørt ind med 1000 meter til mål. På den sidste bakke, bare 300 meter før mål, giver jeg den bare fuld gas og åbner spurten. Jeg ender med at kunne køre over stregen med begge arme i vejret, og vinde for 3. dag i træk.”

Derved tog den danske rytter naturligvis også den samlede sejr. ”Jeg er bare kanon kørende i øjeblikket, så det er næsten ærgerligt, at jeg ikke skal køre løb igen før søndagens Post Cup,” siger Jacob Moe Rasmussen, der i slutningen af denne måned også kan se frem til GP Herning og Colliers Classic.
Tilbage til toppenAmstel Gold Race: T-Mobile - Vi var det stærkeste hold


“Vi var det stærkeste hold i feltet i dag, men desværre vandt vi ikke,” sådan udtalte T-Mobiles sportsdirektør, Valerio Piva, til holdets hjemmeside, efter at Amstel Gold Race var slut. ”Det var vores strategi at være aggressive fra løbets start. Siden alle nu er friske og i god form, så lykkedes den mission.”

Manager Ludwig var enig med sin sportsdirektør. ”Vi dominerede løbet fra start af. På papiret havde Rabobank det stærkeste hold, men vores offensive taktik forhindrede dem i at udnytte det,”

Med en Wesemann på andenpladsen, Sinkewitz som femmer og Ivanov som tier, vandt T-Mobile da også dagens holdkonkurrence, og dermed tyve point til ProTour ranglisten. Dermed var rytterne også glade efter løbet.

”Lige nu er alle rigtig glade. Måden vi præsterede på i dag, gjorde at hele holdet vandt,” udtalte Wesemann, mens Klier tilføjede, ”Vi gjorde alt rigtigt i dag, der var bare lige det, at Schleck var en lille smule bedre.”

Efter en forårssæson præget af uheld, skader og dårlig form, viste T-Mobile holdet, at de nu er tilbage for alvor.

Tilbage til toppenProTour statistik: Team CSC forsvarede førstepladsen


Med stor hjælp af Schlecks sejr i dag og Kroons flotte fjerdeplads, lykkedes det Team CSC at forsvare førstepladsen i ProTour konkurrencen. Bedste hold i Amstel Gold Race, jævnfør ProTour reglerne, var dog T-Mobile holdet, som havde hele tre mand i top ti.

Med førstepladsen i ProTour konkurrencen, har Team CSC fordelen af at være forreste bil i kortegen til Fleche Wallonne, ligesom de var det i dag.

Officiel stilling efter Amstel Gold Race
1.Team CSC113
2.Gerolsteiner112
3.Quick Step - Innergetic105
4.Discovery Channel Pro Cycling Team102
5.Rabobank102

På listen over hvilket hold som indtil videre har vundet flest ProTour point, nærmer Team CSC sig også her førstepladsen. Men det er dog stadigvæk Quick Step holdet som fører.

ProTour point stilling efter Amstel Gold Race
1.Quick Step - Innergetic225
2.Team CSC205
3.Lampre-Fondital183
4.Rabobank177
5.Discovery Channel Pro Cycling Team161

Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Sjetteplads til Davide Rebellin


På trods af et brækket ribben lykkedes det alligevel Gerolsteiners klassikerkaptajn, Davide Rebellin, at køre sig til en fornem sjetteplads i dagens klassiker, Amstel Gold Race.

Stefan Schumacher kom som næstbedste Gerolsteiner-rytter ind på niendepladsen, mens Fabian Wegmann tog sig af 13. pladsen og Andrea Moletta 16. pladsen, og de to første hentede dermed også point til Pro Tour konkurrencen.

Med dagens resultat avancerede det tyske hold også igen i holdstillingen i Pro Touren, hvor de nu indtager andenpladsen efter danske Team CSC. Gerolsteiner-holdetblev toer i dagens konkurrence, og ligger nu med 112 point bare et enkelt point efter det danske hold.

"Det var en gedigen præstation af holdet. Vi var egentlig repræsenteret i alle vigtige udbrud. Og med dagens resultat kan vi sagtens leve," erklærede sportsdirektør Christian Henn efter løbet.

Henn er da også positiv forud for næste uges opgaver med Fleche Wallonne på onsdag og Liége-Bastogne-Liége næste søndag. "Det, jeg så i dag giver forhåbninger til de kommende løb. Især hvis helingsprocessen for Davide fortsat skrider fremad, så han ikke har så mange problemer."

Fabian Wegmann er også forhåbningsfuld. "Vi var et af de stærkeste hold og var med til at skabe løbet. Derfor er jeg allerede nu spændt på Fleche," udtalte han, idet han dog anerkendte Fränk Schlecks sejr som fortjent. "Vi var alle godt kørende, og så håber man selvfølgelig på en podieplacering. Men Fränk Schleck viste til sidst, hvor stærk han er for tiden, og han vandt helt fortjent."

Tilbage til toppenHastighedsgrænser: Bøde på 25 euro til cykelrytter


En cykelrytter fra den lille by Uhlstädt i Thüringen må betale dyrt for sin sportslige formåen. I sidste weekend blev han taget med 42 km/t i en fartkontrol i et område, hvor hastighedsgrænsen ligger på 30 km i timen. Han kan nu imødese et bødeforlæg fra lovens lange arm på 25 euro, skriver Schweriner Volkszeitung.

Hastighedsbegrænsninger gælder nemlig også for cykelryttere.

Tilbage til toppenGiro d’Oro: Cunego sejrede i Italien


Den italienske stjernerytter, Damiano Cunego, viste søndag eftermiddag, at han er ved at være klar til Giro d’Italia, da han sejrede i det italienske endagsløb, Giro d'Oro. Italieneren sejrede foran landsmændene Giuseppe Palumbo og Luca Mazzanti.

Bo Hamburger blev nummer 65.

Resultat
1 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 4.42.00
2 Giuseppe Palumbo (Ita) Acqua & Sapone
3 Luca Mazzanti (Ita) Ceramica Panaria-Navigare
4 Rinaldo Nocentini (Ita) Acqua & Sapone
5 Przemyslaw Niemiec (Pol) Miche
6 David Munoz Banon (Spa) Comunidad Valenciana
7 Radoslav Rogina (Cro) Perutnina Ptuj
8 Amets Txurruka (Spa) Barloworld
9 Pedro Arreitunandia (Spa) Barloworld
10 Ezequiel Mosquera (Spa) Comunidad Valenciana
..
65 Bo Hamburger (Den) Miche 2.20

Tilbage til toppenBane VM: Muche vandt kvindernes keirin finale


Det blev til tysk sejr i kvindernes keirin finale ved bane verdensmesterskaberne i Frankrig. Tyskeren Christin Muche vandt foran franske Clara Sanchez og Shuang Guo fra Kina.

Colombianske Diana Maria Garcia Orrego gennemførte ikke finalen imens Mu di fra Kina blev diskvalificeret.

Resultat
1 Christin Muche (Tyskland)
2 Clara Sanchez (Frankrig)
3 Shuang Guo (Kina)
4 Jennie Reed (USA)

Tilbage til toppenTro Bro Léon: Renshaw vandt foran ”AG2r”


Søndag eftermiddag blev det franske endagsløb Tro Bro Leon kørt for 23. gang i Lannilis i Frankrig. Løbet endte i massespurt, hvor australieren Mark Renshaw var helt suveræn og vandt foran hele tre AG2r ryttere. Alexandr Usov blev nummer to foran holdkammeraterne Jean-Patrick Nazon og Lloyd Mondory.


Resultat
1 Mark Renshaw (Aus) Crédit Agricole) 4.46.54 (40.1 km/t)
2 Alexandr Usov (Blr) Ag2r Prévoyance) 0.01
3 Jean-Patrick Nazon (Fra) Ag2r Prévoyance
4 Lloyd Mondory (Fra) Ag2r Prévoyance
5 Lilian Jégou (Fra) Française des Jeux
6 Stéphane Bonsergent (Fra) Bretagne-Jean Floc'h
7 William Bonnet (Fra) Crédit Agricole
8 Jean-Luc Delpech (Fra) Bretagne-Jean Floc'h
9 Benoît Sinner (Fra) Agritubel
10 Eduard Vorganov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Riis - Schleck viste sit potentiale


Det var en naturligt glad team-manager, der efter den anden store triumf på blot en uge kunne sætte sig ind i TV2´s speakerboks efter Amstel Gold Race. Kort forinden havde Bjarne Riis kunne se sin unge luxembourgske rytter, Frank Schleck, køre alene over målstregen, som Fabian Cancellara gjorde det i Paris-Roubaix sidste søndag.

”Det er det vi har gået og ventet på med Frank. Vi ser det kæmpe talent som han er. Det er fantastisk og han fortjener det. Han har kæmpet hårdt for det. Han har trænet utrolig hårdt i vinter og ville køre stærkt i denne periode. Det er smukt at se ham få lov til det,” sagde Riis således.

Holdet sad i finalen fremme med både Frank Schleck og Karsten Kroon blandt den lille skare af favoritter, der skulle afgøre løbet, da Schleck med godt 10 km. igen vælger at angribe.

”Det vigtigste var at de ikke skulle sidde og føre, men i stedet forsøge at stikke. Det er det rigtige at gøre i den finale med de folk der sidder der. Jeg er overbevist om at det rigtige er at være på forkant som Frank var her og herefter se, hvad der sker. Det var det helt rigtige tidspunkt han fik hullet.”

Det danske Pro Tour mandskab har i denne sæson sadlet om og fokuseret langt mere på forårsklassikerne, hvilket har medført at holdet langt fra har hentet det samme antal sejre som i de foregående år tidligt på sæsonen.

”Jeg har aldrig været i tvivl om at vi havde et hold til de foregående klassikere, den i dag og hele den kommende næste uge. Vi er skarpe,” sagde Riis og pointerede på vanlig sindig jysk. ”Det går ret godt.”

Tilbage til toppenFränk Schleck: Så kom sejren endelig


Det var forståeligt nok en meget lykkelig og meget rørt Fränk Schleck, der efter dagens sejr blev interviewet til TV, lige efter at han var kørt over målstregen som vinder af dette års Amstel Gold Race, ni år efter at chefen selv stod øverst på sejrsskamlen i selv samme løb. Bjarne Riis var selv til stede og kunne lykønske sin luxembourgske rytter, der i går kunne fejre sin 26 års fødselsdag.

Dagens sejr var den anden i karrieren for den ældste af Schleck-brødrene og den første i et af de helt store løb, og han fortalte, hvor meget det betyder at have en team manager som Bjarne Riis, når sejrene lader vente på sig og tvivlen begynder at nage. Team manageren var blandt de første til med et kæmpeknus at gratulere sin unge rytter med den flotte sejr. ”De fleste kender Bjarne Riis som den rolige, mere cool type, men han kan også være emotionel. Og så stoler han på sine ryttere og har tillid til dem, og det giver moral, når det ser svært ud.”

Smil og tårer kæmpede side om side hos den unge rytter, der for bare en uge siden stadig var mærket af den hjernerystelse, han pådrog sig i Vuelta a Pais Vasco, og som ofte har været meget tæt på at vinde den sejr, der i dag kom som en forløsning. ”Jeg var ved at miste modet og troen på mig selv, men Bjarne sagde altid; ’Bare vent, det skal nok komme’. Og at vinde her i dag, i et af verdens største cykelløb, jeg har slet ikke fattet det endnu. Det er virkelig helt fantastisk og slet ikke til at forstå.”

Tilbage til toppenBane VM: Craig Maclean og Theo Bos klar til finalen


Den første af VM-semifinalerne i sprint på bane sluttede med endnu en sikker sejr til hollandske Theo Bos. Bos har dermed kvalificeret sig til finalen, mens tyske Stephan Nimke skal køre bronzekamp.

Craig MaClean (Storbritanien) slog Mickaël Bourgain (Frankrig) på målfoto i deres meget tætte 3. semifinalematch ved mændenes bane-VM-sprint.

Det betyder finale og bronzekamp ser sådan ud:
Finale: Theo Bos (Holland) mod Craig MaClean (Storbritanien)
Bronzekamp: Stephan Nimke (Tyskland) mod Mickaël Bourgain (Frankrig)

Tilbage til toppenBane VM: Maria Luisa vandt kvindernes scratch


Colombianske Maria Luisa Calle Williams vandt kvindernes scratch løb ved bane VM. Det lykkedes to ryttere at tage en omgang til feltet, og de to ryttere var Maria Luisa Calle Williams og Gina Grain fra Canada. I spurten vandt Maria Luisa Calle Williams spurten foran Gina Grain, imens russeren Olga Slyusareva tog sig af bronzemedaljen.

Resultat
1 Maria Luisa Calle Williams (Colombia)
2 Gina Grain (Canada)

1 omgang efter
3 Olga Slyusareva (Rusland)
4 Rebecca Quinn (USA)
5 Elke Gebhardt (Tyskland)
6 Annalisa Cucinotta (Italien)
7 Zhang Lei (Kina)
8 Adrie Visser (Holland)

Tilbage til toppenBjarne Riis: Dropper planer om UCI-toppost


Den danske team-ejer Bjarne Riis har tidligere luftet tanken om at søge ind i cykelsportens politiske arbejde. Men den tidligere Tour de France-vinder har nu i stedet valgt at bruge mere tid på familien.

”Jeg har før haft overvejelser om at engagere mig i mere end cykelholdet. For eksempel i forhold til politisk arbejde i UCI. Men det sidste halve års tid har jeg trukket de overvejelser til mig. For det første fordi jeg bruger meget krudt på Ivan Basso og på holdet. For det andet skal jeg altså til at bruge endnu mere tid på mig selv og på min familie. Jeg har ikke altid været god til at prioritere familien”, siger en ærlig Riis i et stort interview i BT.

Det øgede fokus på hjemmefronten har også medført, at holdets andre sportsdirektører har fået større ansvar. Kim Andersen har således allerede de seneste sæsoner haft ansvaret i Vuelta a Espana og Bjarne Riis var ikke med holdet da Fabian Cancellara forleden tog sejren i Paris-Roubaix. Men det betyder ikke, at Riis har planer om at trække sig ud af cykelsporten, måske snarere tværtimod.

”Det er nu, det begynder at blive rigtig sjovt, og nu vi har et solidt udbytte - både resultatmæssigt og økonomisk,” siger Riis, der i hvert fald forventer at fortsætte de næste fem-seks år.

”Når vi har vundet Touren tre-fire-fem gange, og hvis ikke jeg har den næste Ivan Basso på mit hold, så kan det være overvejelserne bliver anderledes. Så kan det være, det bliver mindre interessant at have cykelholdet.”

Tilbage til toppenLoir-et-Cher: Thomas Guldhammer fastholder trøje


Thomas Guldhammer fra Glud & Marstrand Horsens konsoliderede forspringet i den indlagte spurtkonkurrence, da han påskelørdag fik to andenpladser i de indlagte spurter på 4. etape af det franske etapeløb Tour du Loir-et-Cher. Thomas Guldhammer har dermed rigtigt gode chancer for at vinde trøjen sammenlagt, når løbet slutter søndag.

Desuden kunne Glud & Marstrand Horsens glæde sig over en andenplads på 4. etape, da Morten Christiansen, da en udbrydergruppe på ti mand skulle afgøre etapen mellem sig. Han er nu nr. 4 i det samlede klassement. Morten Christiansen var fra starten udset til at være holdets klassenentshåb, og lørdag blev altså dagen, hvor han slog til.

"Der har været ret vindstille på de første etaper, men i dag fik vi endelig noget blæsevejr", siger Morten Christiansen, der sammen med holdkammeraterne Jacob Nielsen og Thomas Guldhammer sad med, da den afgørende udskilning i sidevinden fandt sted.

I spurten blev den kraftige vind dog ændret fra ven til fjende, da Christiansen fik sig placeret forrest i modvinden med 400 meter til mål. Dermed var det let for en anden dansker, Jacob Moe Rasmussen, GLS, at passere Christiansen og køre sejren hjem. Jacob Nielsen og Thomas Guldhammer slap frontgruppen til sidst efter et stort hjælpearbejde for Morten Christiansen, men kom ind umiddelbart efter de forreste som nr. 12 og 13.

Tilbage til toppenBane VM: Parløbet sidste chance for dansk medalje


Bane VM i Bordeaux er ikke helt gået som man havde håbet for de danske deltagere. Sidste chance for en dansk medalje er formentlig dagens parløb, hvor Alex Rasmussen og Michael Mørkøv stiller til start.

”For et år siden aftalte vi, at vi skulle i top 5, og da både Alex og jeg er i superform, kan vi med lidt held få en medalje”, vurderer Michael Mørkøv overfor Fyns Stiftidende.

Det danske hold vil formentlig være blandt de mest scorende par i løbet, men til gengæld sidder flere nationer blot og venter på chancen for at hente en omgang. Der er således flere løb i løbet, hvilket gør disciplinen både spændende og uforudsigelig.

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Tre beskyttede ryttere på Team CSC


Michael Blaudzun har den seneste uge døjet med pandehulebetændelse og er derfor ikke helt på toppen forud for dagens Amstel Gold Race. Han kender da også hans plads i hierarkiet før dagens hollandske klassiker.

”Vi har tre folk, der kan vinde: Kroon, Schleck og Voigt. Resten af os arbejder for dem,” sagde Blaudzun således i går til Ekstra Bladet.

Tilbage til toppenAmstel Gold Race: Den vigtigste uge i Kroons karriere


Efter syv år som hjælperytter på Rabobank, hviler nu langt hovedparten af forventninger hos Team CSC til dagens Amstel Gold Race, på den 30-årige Karsten Kroon.

”Den kommende uge er den vigtigste i min karriere. Det er nu, jeg har min chance”, sagde en selvsikker Kroon i går til Ekstra Bladet.

Allerede sidste år følte han, at han havde chancen for at vinde hjemlandets største endagsløb, men fik her ordre til at slæbe for stjerner som Michael Boogerd og Oscar Freire. Det var ved den lejlighed, at han besluttede sig for skifte hold og køre sin egen chance.

I de seneste par uger har Karsten Kroon, der mindst to gange dagligt har været i kontakt med Bjarne Riis, toptunet formen forud for dagens løb, der med sine små korte stejle stigninger passer perfekt til den hollandske rytter.

”Alle år indtil nu har været en investering i min karriere. Nu skal jeg høste frugten af alt mit arbejde”, fastslog Kroon.

Tilbage til toppenRonde van Gelderland: Spijkerman snød Buitenpoort-Flexpoint


I det hollandske endagsløb, Ronde van Gelderland, som blev kørt over 140 kilometer, vandt hollandske Bertine Spijkerman noget overraskende foran to Buitenpoort-Flexpoint ryttere. Tanja Hennes tog sig af andenpladsen foran Mirjam Melchers.

Danske Linda Villumsen deltog også i løbet og kom i mål i samme tid som vinderen.

Resultat
1 Bertine Spijkerman - Therme Skin Care 3.38.54 (38.374 km/t)
2 Tanja Hennes - Buitenpoort-Flexpoint
3 Mirjam Melchers - Buitenpoort-Flexpoint
4 Kirsten Wild - AA-Drink Cycling
5 Claudia Witteveen - Merida WV Eemland
..
42 Linda Villumsen (Den) Buitenpoort-Flexpoint

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg Amstel Gold Race direkte


Feltet.dk har direkte opdatering af klassikeren Amstel Gold Race, som køres i dag. Løbet kan følges fra klokken 13:00 her på Feltet.dk.

Du finder den direkte opdatering ved at klikke på "LIVE" i menuen til venstre.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 5.050 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppenManager: Masser af præmier i Giro d'Italia spillet


Dette års Giro d’Italia står for døren. Feltet.dk byder dermed op til årets andet managerspil her på siden. Denne gang er du blevet den heldige sportsdirektør for et Giro d’Italia hold. Din manager har derfor bedt dig om at stille dit hold til løbet. Du skal sætte et hold bestående af 9 ryttere, som vælges fra listen over de 20 ProTour hold plus de to professionelle kontinentale hold Selle Italia - Serramenti Diquigiovanni og Ceramica Panaria - Navigare, som begge har fået et Wild Card til løbet. Du må max. have tre ryttere fra samme hold.

Din manager har kæmpet for at skaffe nye sponsorer til dit hold, men det er desværre ikke lykkedes, og derfor må du "nøjes" med et budget på 12 mio. kroner. Dermed kan du heller ikke forvente, at du får et af de dominerende Giro d’Italia hold, men måske kan du alligevel overraske Riis, Saiz m.fl.? Måske har du luret nogle ryttere, som ingen andre har opdaget?

Præmier til de 50 bedste samlet og etapevinderne!
Der vil være præmier til de 50 bedste placerede hold sammenlagt ved afslutningen af løbet samt etapepræmie til det bedste hold på hver enkelt etape. Præmierne vil blive offentliggjort løbende op til Giro d'Italia starten, men lad os allerede nu fastslå at vinderpræmien har en værdi af 17.999 kroner.

Hvert hold i Giro d'Italia spillet kan kun vinde en etapepræmie. En bruger, der har oprettet flere hold, kan dog godt vinde flere præmier, blot ikke med det samme hold.

Du finder spillet herTilbage til toppen

Læs også
Van der Poel belyser ”vanskelig” situation
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?