Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 16. marts 2006

Feltet.dk kort - 16. marts 2006

16. marts 2006 08:560
- ProTour statistik: Find det totale overblik her
- Jakob Piil: Længere fremme end håbet
- Team CSC: O´Grady ude 4 uger, Breschel 2 måneder
- Milano-Sanremo: Luis León Sanchez erstatter Isidro Nozal
- Landbouwkredit: Verstrepen har ikke brækket noget
- SIF Cykling: Vil vise DCU vejen frem via fusion
- Sverige: Nyt stort U23 tiltag
- Milano-Sanremo: Di Luca heller ikke til start
- Team CSC: Cuesta med korsbåndskade
- Commonwealth Games: Gerrans ikke til start
- Milano-Sanremo: Acqua & Sapone kører for Rinaldo Nocentini
- Milano-Sanremo: Naturino satser på Murilo Fischer
- Milano-Sanremo: Moser tror på sejr til Pettachi
- Team Odense Energi: Pigerne har nu egen hjemmeside
- Milano-Sanremo: QuickStep med meget stærkt hold
- Thomas Riber-Sellebjerg: Træningslejren forløber fint
- Team Kvickly Odder: Sæsonen starter i Belgien
- Volta Catalunya: Fem wildcards uddelt

De korte opdateres løbende...


ProTour statistik: Find det totale overblik her
Feltet.dk har i lighed med sidste år, samlet en stor mængde statistik omkring ProTouren. Du kan blandt andet finde følgende:

-Resultater af alle løbende (Alle pointgivende placeringer)
-Samlet stilling i ProTour (Løbende opdateret efter hver etape)
-Indkørte point, af ryttere som ikke kører på ProTour hold
-Nationslisten
-Holdrangliste (Som UCI har lavet den)
-Holdrangliste (Lavet ud fra indkørte ProTour point)
-Ryttersejre (Hvem har vundet flest ProTour løb)
-Sejre pr. land
-Sejre pr. hold
-Hvilket land har flest ProTour ryttere
-Holdenes alders gennemsnit (CSC er ikke det yngste…)
-Hvem er den ældste rytter på ProTouren
-Hvem er den yngste rytter på ProTouren
-Hvad er aldersinddelingen på ProTouren

Hvis der skulle være ønske om flere statistikker, er i velkommen til at stille forslag. De skal bare sendes til Kenneth@feltet.dk

Du finder det hele her: Pro Tour statistik 2006


Jakob Piil: Længere fremme end håbet
Efter en træningslejr i Italien er optimismen nu igen begyndt at indtræde hos Jakob Piil og han ser nu frem til næste uges sæsonstart i Settimana Internationale Coppi de Bartoli

”Nu er jeg egentlig kommet godt i gang med træningen. Jeg har trænet lidt over fem uger og fremskridtene har været utrolig store,” fortæller han i cykelmagasinet 1. Etape på Viasat Sport 1..

”Det er selvfølgelig altid hårdt at starte op med træningen igen. Pt. som formen er nu ser det faktisk ret fornuftigt ud. Jeg glæder mig til at komme i gang med at kører løb i næste uge, for at se, hvor langt jeg egentlig er nået. Men jeg tror at jeg er længere fremme end jeg egentlig har turde håbet på.”

Team CSC: O´Grady ude 4 uger, Breschel 2 måneder
Når Team CSCs læge Joost De Maeseneer skal gøre skadeslisten op kan han notere hele ni ryttere med større eller mindre skader. Mens de fleste af rytterne forventes tilbage indenfor kort tid, så er der længere udsigter for Stuart O´Grady og Matti Breschel.

”Omkring O´Grady, var det en virkelig slem styrt,” fortalte det danske mandskabs læge i cykelmagasinet 1. Etape på Viasat Sport 1. ”Alle fraktuerne han har, er det man kalder ”venlige frakturer”. Selvfølgelig er det frakturer, men de kunne være værre. Hans situation er allerede forbedret meget og jeg forventer, at han vil kunne vende tilbage meget snart, hvilket vil sige omkring 4-6 uger. Så jeg tror, at det for O´Grady går det den rigtige vej.”

Det danske talent Matti Breschel må dog nok acceptere at skulle vente lidt længere. ”Det går den rigtige vej, men det vil tage længere tid at komme sig. Vi håber at han om 2-2½ måned vil kunne komme tilbage på cyklen.”

Til gengæld var der godt nyt om Jens Voigt, der i vinters brækkede kravebent, hvilket medførte en mindre operation. ”Jeg mener at han er tæt på topformen. Der er et lille spørgsmål omkring Liege-Bastogne-Liege - om han han møder op på 100%. Det kan ske at han kun kommer med 95% og det er måske ikke nok til at vinde løbet. Men det er sikkert, at han vil komme til løbet imellem 95-100%.”


Milano-Sanremo: Luis León Sanchez erstatter Isidro Nozal
Manolo Saiz har i dag lavet den sidste ændring på holdet, der stiller til start i lørdagens Milano-Sanremo. Luis León Sánchez viste god form i Paris - Nice, og han vil derfor erstatte Isidro Nozal, som har fået influenza efter Tirreno-Adriático.

Liberty Seguros stiller desuden til start med følgende ryttere: Alexander Vinokourov, Allan Davis, Andrey Kashechkin, Jörg Jaksche, Giampaolo Caruso, Ángel Vicioso og Jose Joaquín Rojas.

Holdet træner for sidste gang på ruten fredag.


Landbouwkredit: Verstrepen har ikke brækket noget
Johan Verstrepen er i dag blevet undersøgt efter sit styrt i gårdagens Nokere-Koerse. Undersøgelsen har vist, at Verstrepen ikke har brækket noget. Verstrepen er dog blevet anbefalet at køre med hånden bundet ind de kommende dage.

Jurgen Van Loocke styrtede også i gårdagens løb, men trods smerter i ryggen, så forventer holdet og Van Loocke, at han kan fortsætte det nuværende program uændret.

SIF Cykling: Vil vise DCU vejen frem via fusion
Fra den 1. februar er klubberne Midtjyllands Mouintainbike Club (MMC) og Silkeborg IF Cykling fusioneret til: Silkeborg IF Cykling. Fusionen er besluttet på respektive generalforsamlinger i begge klubber. Og derved underlagt gældende vedtægter i SIF.

Målet med fusionen er, at udnytte fælles ressourcer optimalt for derved og opnå de bedste sportslige og økonomiske forhold for medlemmerne af de to klubber. Dette gælder både organisatorisk i forhold til DCU ( Dansk Cykle Union ) og i forhold til lokale myndigheder og samarbejdspartnere.

”Målet er desuden at sikre, at medlemmerne ikke skal vælge mellem 2 grene af cykelsporten - men kan kombinere aktiviteterne på en måde, som man til enhver tid finder mest hensigtsmæssigt. Det er samtidig en erkendelse af, at de 2 grene af sporten på mange måder supplerer hinanden. Ved fusionen af de 2 klubber og i og med SIF Cykling er ”Moderklub” for Team Designa Køkken, og at der nu er etableret Sportscollege med cykling på programmet, vil Silkeborg nu være Danmarks førende og største cykelby!”, forklarer formand for Silkeborg IF-Cykling, Henrik Sølvsten.

”SIF Cykling vil vise resten af DCU, hvordan man fremmer cykelsporten i Danmark, herunder og vise at Mouintainbike hører til på lige fod med Landevejscykling i klubberne” tilføjer Henrik Sølvsten.

SIF Cykling rummer nu både: Banecykling, Cross Cykling, Landevejs Cykling og MTB.


Sverige: Nyt stort U23 tiltag
Sveriges Cykle Forbund (Svenska Cykelförbundet) har igangsat et nyt U23 tiltag, der på mange måder ligner det danske Team Post Danmark, hvor man satser maksimalt på at hjælpe de største U23 talenter. Målet er medaljer ved de internationale mesterskaber, men på et punkt halter man en smule efter.

”Vi kommer ikke i dag til at kunne støtte rytterne rent økonomisk, ud over i form af trænerstøtte, fysiske test, samlinger og internationale udlandsture,” fortæller sportschef Hans Falke til Feltet.dk.

Alligevel er svenskeren meget begejstret for det nye tiltag, som han mener åbner nye perspektiver for svensk cykelsport.

”Det svenske Cykle Forbund kan nu med støtte fra SOK (Den svenske olympiske komité, red.) gennemføre en omfattende satsning med et U23-mandskab. Det er en del af en langsigtet satsning for vores mest lovende unge ryttere, der er i deres første seniorår, som gør at vi aktivt kan gå ind og påvirke rytternes udvikling.”

”Det er en forudsætning for, at Sverige i fremtiden skal have ryttere med blandt de bedste i verdenseliten. Da vil vi have mulighed for at opfylde vore mål om medaljer ved de internationale mesterskaber.”

Holdet kommer til at bestå af Jonas Bjelkmark, Johan Lindgren, Filip Rudenstam (CK Cykelcity.se), Viktor Folkesson, Fredrik Johansson, Lucas Persson, Michael Stevensson, Mattias Westling (Team Mälarenergi CK) og Viktor Renäng (Malmö-Staffanstorps CK).

Løbsprogram
7-9/4 Circuit des Ardennes (Frankrig)
12/4 Tour de la Côte Picarde (Frankrig)
23/4 Ronde van Vlananderen (Belgien)
2-6/6 Tour de Berlin (Tyskland)
13-16/7 EM, Valkenburg (Holland)
23-27/8 GP Tell (Schweiz)
1-3/9 Rosenrittet (Norge)
20-23/9 VM, Salzburg (Østrig)


Milano-Sanremo: Di Luca heller ikke til start
Danilo Di Luca må også sige fra til ProTourens første én-dags løb, fortæller cyclingnews.com i dag. Di Luca, der sidste år vandt netop ProTouren samlet, har et stykke tid været plaget af tandsmerter. Her til morgen har han været til en radiologisk undersøgelse. Resultatet blev et mindre operativt indgreb i overmunden, og di Luca har fået ordineret en antibiotika kur de næste fem dage.

Team CSC: Cuesta med korsbåndskade
Team CSCs nye spanske rytter Inigo Cuesta kan nu skrive sig på den lange skadesliste hos Team CSC. Ifølge wieleruitslagen.be skete skaden for nyligt under en træningstur. Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er, men den kan måske få betydning for forberedelser til Giro d´Italia, hvor det er planlagt at han skal hjælpe Ivan Basso til sejr.


Commonwealth Games: Gerrans ikke til start
Ag2r rytteren Simon Gerrans kommer ikke til start i Commonwealth Games alligevel. I stedet skal han i dag indlægges på et hospital i Frankrig og opereres. I forbindelse med hans styrt i GP d'Ouverture la Marseillaise, hvor han skadede højre skulder og venstre kraveben, undergik han derefter en operation. De problemer, der nu bringer ham tilbage på operationsbordet, stammer fra en infektion, der er opstået i skulderen efter operationen for fem uger siden.

”Skulderen svulmede op under Tirreno-Adriatico, og vi var nødt til at lægge is på hele tiden. Til sidst hjalp det ikke mere, og såret gik i stykker og viste sig at være totalt inficeret”, fortæller den skuffede Gerrans, som allerede skulle have siddet i flyet på vej til Australien.

Der vil sandsynligvis gå en måneds tid, før han igen kan komme på cyklen, men han regner med at kunne flyve Down Under næste uge for at heppe på resten af det australske hold.


Milano-Sanremo: Acqua & Sapone kører for Rinaldo Nocentini
Det professionelle kontinentale hold, Acqua & Sapone Caffè Mokambo, har også udtaget deres hold til Milano-Sanremo. Holdet stiller til start med et stærkt hold, hvor kaptajnen bliver Rinaldo Nocentini, der sluttede på en samlet 14. plads i Tirreno Adriatico.

"Vi har et virkelig godt hold. Rinaldo Nocentini er vores rytter, der har den bedste sprint, og så har vi to ryttere som Arekeev og Soler, der er i god form, og som kan køre med i de lange udbrud”, udtaler sportsdirektør Franc Gini til CyclingNews.com.

Holdet stiller til start med følgende ryttere: Alexander Arekeev, Andrus Aug, Gabriel Balducci, Andrea Masciarelli, Rinaldo Nocentini, Giuseppe Palumbo, Andrea Rossi og Mauricio Soler. Sportsdirektører vil være Franc Gini og Bruno Cenghialta.

Milano-Sanremo: Naturino satser på Murilo Fischer
Et af de mindre hold i dette års Milano-Sanremo er udtaget. Det er Naturino-Sapore di Mare. Holdet satser på den brasilianske sprinter Murilo Fischer i det 293 kilometer lange løb.

"Vores hold kører for Murilo Fischer. Han er vores kaptajn og for ham er det årets første test. Vi vil også forsøge angreb via vores unge ryttere Agnoli og Ascani, som kørte godt i Tirreno-Adriatico og er kommet ud med en god form."

Holdet stiller til start med følgende ryttere: Valerio Agnoli, Luca Ascani, Antonio Murilo Fischer, Cristian Gasperoni, Massimiliano Gentili, Leonardo Giordani, Massimo Giunti og Massimiliano Mori. Sportsdirektør er Vincenzo Santoni.


Milano-Sanremo: Moser tror på sejr til Pettachi
Tidligere vindere af La Primavera er så småt begyndt at gå til bookmakerne og gøre deres indsats. Således også vinderen fra 1984, Francesco Moser, der har Allessandro Pettachi som topfavorit, fortæller Sportwereld.be i dag.

”Hans spurt i sidste etape af Tirreno-Adriatico overbeviste mig. Han er i topform og kommer meget bedre over stigningerne end tidligere. Men skulle Boonen vinde vil det også være fortjent”, siger Moser. Og han vil da heller ikke afvise en femte sejr til Erik Zabel.

”Sprinterholdene vil nemt kunne kontrollere feltet på Poggio. Så hvis man har benene til det gælder det om at komme væk tidligere og fx forsøge at skille fårene fra bukkene på Capo Berta”.


Team Odense Energi: Pigerne har nu egen hjemmeside
Du kan nu følge de fem piger på Team Odense Energi på nærmeste hold, da de 5 piger har oprettet en ny hjemmeside, www.cyklingodense.dk/lady. Man kan finde info om holdet, rytterne, sæsonen samt meget mere.Pigerne var desuden samlet til den første fælles træning i weekenden, hvor formen blev pudset af frem mod sæsonstart, som finder sted den 1. april i Tyskland.

Milano-Sanremo: QuickStep med meget stærkt hold
Det mest vindende hold i år, QuickStep - Innergetic, stiller til start i Milano - Sanremo med et rigtig stærkt hold. Som man tidligere har kunnet læse, så er Paolo Bettini kommet sig efter styrtet i Tirreno - Adriatico. Desuden er den belgiske verdensmester naturligvis også klar til at brage ud for det belgiske hold. De 2 ryttere får desuden selskab af 6 andre stærke ryttere: Davide Bramati, Wilfried Cretskens, Nick Nuyens, Filippo Pozzato, Matteo Tosatto og Guido Trenti. Sportsdirektør for holdet bliver Serge Parsani.


Thomas Riber-Sellebjerg: Træningslejren forløber fint
Som man kunne læse i gårdagens nyheder her på Feltet.dk, så er Team GLS i øjeblikket på træningslejr i Italien. Det gælder også U23-rytterne, som der er med i Italien. De sidse 14 dage har Thomas Riber-Sellebjerg tilbragt i Italien, og der har han skrevet en dagbogsopdatering på.

Læs mere på: www.feltet.dk/sellebjerg


Team Kvickly Odder: Sæsonen starter i Belgien
Team Kvickly Odder kører til Belgien i den kommende weekend for at køre deres første løb. Teamet starter ud med 2 Kermesse-løb den 18. marts, et 1.12b løb på ca. 110 km og et 1.13 open U-23 løb også på ca. 110 km. Søndag gælder det 2 spændende nationale løb i Belgien, Challenge de Hesbaye i Trogneè som for 2 år siden var UCI registreret. Der er flere kendte Continental team til start i det løb, blandt andet Davitamon - Lotto - VC Ardennes, løbet er på 150 km. Det bliver Lars Werenberg, Alexander Gustafsson, Martin Adelfred, Klaus Stenger og Jacob Kodrup, der starter i Trogneè.


Team Kvickly Odder: Jacob Kodrup, Martin Adelfred, Alexander Gustafsson, Lars Werenberg, Morten Lambert, Christian Pedersen og Klaus Stenger

Det andet løb er kommet via en invitation til Odder Cykel Klub, det er Grand Prix International i Dottignies, arrangøren af det løb, arrangerer nogen af de største Dame-, Ungdoms- og Crossløb i Belgien. Løbet er for U-23 ryttere, og fra Odder deltager, Christian Moberg, Søren Pedersen, Morten Lambert, Peter Hansen, Søren Pugdahl og Christian Pedersen, løbet er på 111 km.

9 af teamrytterne bliver i Belgien frem til onsdag, hvor der sluttes af med et Kermesse-løb om onsdagen.

Næste opgave bliver La Boucle de l Àrtois UCI 1.2 og Prix des Flandres Francoises i Frankrig den 1. og 2. april, der skal holdet deltage med 8 ryttere pr. løb. Og til sidst inden sæsonstarten i Danmark, gælder det etapeløbet den 8.-9. april Vlaabderens Tweedaaagse van de Gaverstreek, der er der 3 etaper på 2 dage. Løbet var UCI registreret for 2 år siden.


Volta Catalunya: Fem wildcards uddelt
Arrangørerne af den 86. udgave af "Volta" Ciclista a Catalunya, som skal køres fra den 15. til den 21. maj, har hertil morgen offentliggjort de fem hold, som har fået et wildcard.

Comunidad Valenciana, Relax, Andalucia Paul Versan, Kaiku og 3 Molinos fik den gode besked og dermed er der hele 25 hold som stiller til start. Udover de fem wildcard hold, drejer det sig selvfølgelig om de 20 ProTour hold.

Dermed er der hele 200 ryttere til start, hvilket er en tangering af ProTour rekorden i et ProTour etapeløb.


DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger