Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 17. februar 2006

Feltet.dk kort - 17. februar 2006

17. februar 2006 00:170
- Floyd Landis: Kører muligvis Giroen - men uden ambitioner
- Damiano Cunego: Slår Bassos vinterrekord
- QuickStep: Klar til mindre franske endagsløb
- Davitamon Lotto: Klar til hjemmebanedebuten
- Gianluca Bortolami: Far for 2. gang
- Volta ao Algarve: Hunt overtager førertrøje fra holdkammerat
- Linda Villumsen: Jeg satser på EM
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- Saunier Duval: 4 ryttere i vindtunnel
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...Floyd Landis: Kører muligvis Giroen - men uden ambitioner
Floyd Landis, der stiller til start i Tour of California med store ambitioner, kører sandsynligvis både Giro d’Italia og Tour de France.

”Lige nu er planen, at jeg kører Paris - Nice efter jeg har kørt California, derefter Criterium International, Tour of Georgia, altså det samme som sidste år,” forklarer Floyd Landis i et større interview med CyclingNews.com.

Efter Tour of Georgia ser det dog ud til, at Landis får et andet program end sidste år, da han planlægger at køre Giro d’Italia.

”Jeg vil sandsynligvis kører Giroen og Touren. Hvis jeg køre Giroen - det vil jeg sandsynligvis - det kun vil være for at køre. Ingen andre dagsordener. Jeg tror ikke, at det vil muligt at prøve at vinde begge to. Det er sket før, men det er meget sjældent. For en amerikaner, er det eneste løb, som rigtig gælder noget Touren, det er det største i cykling. Så jeg vil tage chancen og satse på det. Jeg tror, det er det bedste at gøre”, tilføjer Landis.

Floyd Landis skal dog først køre Tour of California på søndag, hvor man hos Phonak har store forventninger til amerikaneren om, at han skal nemlig hente årets første sejr hjem til det schweiziske hold, det skriver Phonak på deres hjemmeside fredag.


Damiano Cunego: Slår Bassos vinterrekord
Tilfredsheden var stor da Bjarne Riis d. 15 januar kunne se tilbage på årets første test på Monte Serra i Italien, som langt de flere italienske ryttere i dag bruger til at måle deres form uden for konkurrence. Holdets absolutte stjerne og frontfigur i Giro d´Italia og Tour de France, Ivan Basso, havde forbedret sit bedste vinter-resultat og havde forceret den 6,125 km. lange stigning i tiden 16 minutter og 40 sekunder, 30 sekunder bedre end året før.

14 dage senere er den tidligere vinder af Giro d´Italia Damiano Cunego klar til sin vintertest. Og den viser at han er i topform. Cunego er nemlig 15 sekunder bedre end Basso med tiden 16 minutter og 25 sekunder.

Der er forhåbentlig et spetakulært Giro d´Italia i vente!

Kilde: Bicirace.com.


QuickStep: Klar til mindre franske endagsløb
QuickStep er klar til at de to mindre franske løb Haut Var og Classic Haribo, som køres her i weekenden.

QuickStep stiller til start med Ad Engels, Nick Nuyens, Ivan Santaromita, Cédric Vasseur, Bram Tankink, Hubert Schwab, GeertVerheyen og Jurgen Van De Walle i lørdagens Haut Var.

Søndag stiller holdet til start i Classic Haribo med Francesco Chicchi, Kevin Van Impe, Servais Knaven, Hubert Schwab, Bram Tankink, Kevin De Weert, Jurgen Van De Walle og Wouter Weylandt.

Sportsdirektør til begge løb vil være Guercilena.


Davitamon Lotto: Klar til hjemmebanedebuten
Det belgiske ProTour hold, Davitamon Lotto, meddeler, at de har holdet klar til hjemmebanedebuten i denne sæson. Davitamon Lotto stiller med et stærkt hold til begge af de belgiske semiklassikere.

Til næste lørdags Omloop Het Volk har holdet udtaget Wim De Vocht, Nico Mattan, Robbie McEwen, Gert Steegmans, Tom Steels, Leon Van Bon, Peter Van Petegem og Wim Vansevenant. Reserver til løbet af Jan Kuyckx, Björn Leukemans og Bert Roesems.

Til søndagens Kuurne-Brussel-Kuurne stiller holdet med et lidt anderledes hold, hvor der er byttet ud på flere pladser. Nic Ingels, Jan Kuyckx, Björn Leukemans, Nico Mattan, Bert Roesems, Peter Van Petegem, Wim Vansevenant og Henk Vogels. Reserver til dette løb vil være Wim De Vocht, Nick Gates og Leon VanBon.

Gianluca Bortolami: Far for 2. gang
Få dage efter at Gianluca Bortolamis indstillede sin karriere, kan han glæde sig over, at han igen er blevet far til en dreng. Gianlucas kone Michéle fødte i dag kl. 17:30 parrets andet søn, som var 49 cm lang og vejede 3,22 kg. Barnet blev født i Ieper i Belgien.

Feltet.dk ønsker parret tillykke.


Volta ao Algarve: Hunt overtager førertrøje fra holdkammerat
Davitamon - Lotto rytteren Gert Steegmans var hurtigst på 3. etape af det spanske etapeløb Volta ao Algarve, som i dag blev kørt fra Castro Marin -Faro. Steegmans vandt massespurten foran Jeremy Hunt (Unibet) og Markus Zberg (Gerolsteiner).

Feltet knækkede over på dagens etape, så det var et reduceret felt, der ankom til Faro. Cirka 70 ryttere spurtede derfor kun om sejren. Danske Claus Michael Møller var igen med feltet hjem.

Jeremy Hunt (Unibet) overtager løbets førertrøje fra holdkammeraten Marco Zanotti.

Resultat af 3. etape
1 STEEGMANS, Gert - DAVITAMON-LOTTO 4:55:34
2 HUNT, Jeremy - UNIBET.COM s.t..
3 ZBERG, Markus - GEROLSTEINER s.t..
4 VERBRUGGHE, Rik - COFIDIS s.t..
5 HOVELYNCK, Kurt - CHOCO. JACQUES-TSV s.t..
6 RIBEIRO, Sergio - BARBOT-HALCON s.t..
7 FARIA, Claudio - MADEINOX-BRICA-CANEL s.t..
8 ZIEGLER, Thomas - T-MOBILE TEAM s.t..
9 SABIDO, Hugo - BARLOWORLD s.t..
10 REBELLIN, Davide - GEROLSTEINER s.t..
..
51 MØLLER, Claus - BARBOT-HALCON s.t..


Samlet stilling efter 3. etape
1 HUNT, Jeremy - UNIBET.COM 12:59:35
2 STEEGMANS, Gert - DAVITAMON-LOTTO 02
3 SABIDO, Hugo - BARLOWORLD 03
4 ZBERG, Markus - GEROLSTEINER 04
5 LOPES, Pedro - LA ALUMINIOS-LIBERTY 08
6 MENGIN, Christophe - FRANÇAISE DES JEUX 09
7 SERPELLINI, Marco - UNIBET.COM 09
8 VITORINO, Nelson - DUJA-TAVIRA 10
9 SINKEWITZ, Patrik - T-MOBILE TEAM 10
10 FARIA, Claudio - MADEINOX-BRICA-CANEL 10
..
56 MØLLER, Claus - BARBOT-HALCON 12Linda Villumsen: Jeg satser på EM
Det store danske talent Linda Villumsen satser til sommer på Europamesterskabet i landevejscykling. Det bliver en af danskerens største mål.

”Vi tager på træningslejr 20. februar, og så kører jeg det første løb den 12. marts, som er det belgiske løb Het Volk. Formen er ok til løb, men det er ikke meningen, at jeg skal toppe her fra starten, da jeg vil prøve at satse lidt på EM”, forklarer Linda Villumsen til Feltet.dk.

Linda Villumsen kører den 5. marts - forud for Het Volk - et lille kriterium, hvor hun får mulighed for at se, hvordan formen er.

Linda Villumsen har desuden besluttet, at lukke sin dagbog her på Feltet.dk. Årsagen er, at hendes hold Buitenpoort Flexpoint fremover står for dagbogen. Siden vil snarest blive åbnet.

Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop


Saunier Duval: 4 ryttere i vindtunnel
Det bliver et rigtigt stærkt felt, når Tour of California skydes i gang søndag. ProTour Saunier Duval-Prodir stiller også til start med et stærkt hold anført af Gilberto Simoni. Holdet består desuden af Koldo Gil, Ángel Gómez Marchante, Riccardo Riccò, José Alberto Benítez, Aaron Olson, Charles Dionne og Marco Pinotti.

Efter løbet sender Saunier Duval fire ryttere afsted til vindtunneltests i San Diego. De fire ryttere er Gilberto Simoni, Koldo Gil, Ángel Gómez Marchante samt David Millar. De vil teste holdets nyeste enkeltstartsudstyr samt den nye Scott Plasma ramme.


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger