Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 18. april 2006

Feltet.dk kort - 18. april 2006

18. april 2006 00:080


- Danilo Hondo: Starttilladelse fra UCI
- Fleche Wallonne: Gerolsteiner med flere muligheder
- Tour de Georgia: Team CSC - Perfekt start for os
- Fleche Wallonne: Kashechkin klar - men ser frem til Liege
- GP Palio del Reciotto: 2. plads til Jonas Aaen
- Fleche Wallonne: Lampre nu nede på 6 ryttere
- Karsten Kroon: Jeg er en bedre rytter nu
- Thor Hushovd: Flytter til Schweiz
- Anthony Geslin: Vi tog chancen
- Paris-Camembert Lepetit: Geslin sejrede i Frankrig
- Giro del Trentino: Panarias Mazzanti sejrede
- Team CSC: Holdet udtaget til Århus og Grand Prix Herning
- Bjarne Riis: Helt katastrofalt med Ullrich
- Bjarne Riis: Ivan Basso er langt foran konkurrenterne
- Feltet.dk: Følg Fleche Wallone direkte kl. 13.00
- Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet
- Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet
- Fleche Wallonne: Lampre kun til start med 7 ryttere
- Auktion: Højste bud 5.050 kroner
- Roskilde: Et flot Paris-Roubaix kostede i Kalundborg

De korte nyheder opdateres løbendeDanilo Hondo: Starttilladelse fra UCI


Så skulle det være rigtig nok. Den nyansatte Team Lamonta-rytter, Danilo Hondo, kan endelig få sit comeback. UCI har nemlig givet deres tilladelse til, at han kan starte i morgen, når startskuddet til Niedersachsen-Rundfahrt lyder.

Den planlagte start i gårsdagens Rund um Köln blev ikke til noget, idet UCI endnu ikke havde haft tid til at godkende hans skifte til det tyske continental hold, men en talsmand for det tyske etapeløb bekræftede her til aften, at Hondo var blevet godkendt.

Tilbage til toppenFleche Wallonne: Gerolsteiner med flere muligheder


For sportsdirektør Christian Henn lyder devisen for morgendagens Fleche Wallonne til Gerolsteiner-rytterne, at de skal fortsætte, hvor de slap i søndags. "Hvis det er muligt, så med et endnu bedre resultat," lyder det.

I søndags blev kaptajnen, Davide Rebellin, sekser, og målet er en plads på podiet i morgen. For et år siden blev det til en tredjeplads i Fleche Wallonne, og for to år vandt han her sin anden sejr i den enestående trible af sejre i de tre Ardennerklassikere. Det er derfor også Rebellin, der er kaptajn hos Gerolsteiner i morgen, men ifølge Christian Henn, så er der flere kort at spille med.

Her tænker han ikke mindst på Stefan Schumacher og Fabian Wegmann, der i søndags kom i mål på henholdsvis en niende- og en 13. plads, for ikke at tale om Andrea Moletta, der kom ind kort efter på en 16. plads. "Vi kan angribe og køre offensivt, og vi skal have en med fremme hele tiden," erklærer han.

Team Gerolsteiners hold til Flèche Wallonne:
Andrea Moletta (Italien), Davide Rebellin (Italien), Matthias Ruß (Tyskland), Ronny Scholz (Tyskland), Stefan Schumacher (Tyskland), Fabian Wegmann (Tyskland), Beat Zberg (Schweiz) og Markus Zberg (Schweiz)

Tilbage til toppenTour de Georgia: Team CSC - Perfekt start for os


Lars Michaelsen åbnede Tour of Georgia 2006 på fornemste vis for Team CSC med en flot spurtsejr på den 207 kilometer lange etape mellem Augusta og Macon.

”Lars og Rodriguez spurtede i hver sin side af vejen, men Lars var simpelthen hurtigst. Alt forløb perfekt for os, og man kan jo sige, at vi lagde ud på den bedst tænkelige måde. Vi var på forkant med løbet, og det udviklede sig til en flot finale, hvor Allan Johansen også nåede at sætte et godt angreb ind på stigningen på den afsluttende rundstrækning”, sagde en yderste tilfreds Tristan Hoffman efter første etape.

Tilbage til toppenFleche Wallonne: Kashechkin klar - men ser frem til Liege


Liberty Seguros-Würth var i dag ude at træne på morgendagens rute til Fleche Wallonne. Holdet, som stiller til start med Contador, Davis, Extebarria, Jaksche, Kashechkin, Redondo, Serrano og Vicioso, kørte omkring 80 kilometer fra Liege til Huy, og passerede den afsluttende stigning to gange, da hverken Contador eller Redondo har kørt den før.

En af Liberty rytterne følte sig dog på hjemmebane i dag. ”Jeg har boet tæt her ved, i Vise, i omkring fire år, så jeg kender alle vejene,” udtalte Andrey Kaschckin efter træningsturen. ”Jeg er kommet her til klassikerne i god form. Jeg kan lide alle tre, men jeg fortrækker Liege-Bastonge-Liege. Det er den, som jeg gerne vil vinde en dag.”

Ifølge Kaschckin passer Liege ham bedre end Fleche Wallonne. ”Den er mere krævende, med længere stigninger, som ikke er for de eksplosive ryttere. Det er det ikke muligt for en sprinter at vinde, det kræver en rytter med stor udholdenhed.”

”Fleche er ikke så selektiv, og det er normalt, at der kommer en gruppe på 50 ryttere ved foden af Huy, og den som vinder, er den mest eksplosive. Det er meget svært at gøre noget, hvis du ikke kommer med et forspring på 30 sekunder til et minut.”

Tilbage til toppenGP Palio del Reciotto: 2. plads til Jonas Aaen


Team GLS har i øjeblikket stor succes. Tirsdag kørte en af Roskilde-holdets nye ryttere, Jonas Aaen Jørgensen en 2. plads hjem i det italienske kategori 1.2 løb, GP Palio de Reciotto. ”Løbet er et stort løb hernede”, fortæller Jens Sørensen fra Italien. Der var 200 mand til start og løbet blev gennemført i silende regn.

”Først kører vi 6 omgange á 20 km, hvor vi kører halvvejs opad et bjerg og ned igen”, fortæller Jonas Aaen.

”Løbet blev ét langt udskilningsløb, hvor folk faldt af bagfra hver gang vi ramte stigningen. Sidste omgang bliver en større på 35 km og her skal vi helt op til toppen af bjerget og ned igen til et opløb ved foden af bjerget. Stigningen er på 10 km, og jeg kommer med i det, der viser sig at blive det afgørende hug”, fortæller Jonas Aaen.

”Vi kommer samlet over toppen, og så følger en vild nedkørsel. Alle ved at her kan løbet vindes. Ermanno Capelli fra det italienske UniDelta hold får revet sig løs og kører i mål med et hul på 10 sekunder ned til gruppen. Vi kommer så 6 mand ind, og jeg tager spurten i gruppen foran Marco Corti fra UC Bergamo holdet”.

Mandag kørte rytterne Giro del Belvedere i omegnen af Treviso, og også her havde Jonas Aaen næsen fremme. ”Vi slutter løbet med nogle omgange på en rundstrækning. Der er ’en led knold’, som vi skal over 3 gange. Den stiger op til 20%. 2. gang vi skal over den, bliver det hele splittet”, fortæller Jonas Aaen og fortsætter: ”Der ryger en gruppe på 7 mand af sted, og dem ser vi ikke mere til. Jeg sidder i gruppen lige bagved, og vi er vel 15-16 mand. Jeg bliver nr. 4 i gruppens spurt, og tager dermed 11. pladsen i løbet.”


Fleche Wallonne: Lampre nu nede på 6 ryttere


Patxi Vila har fået feber og misser dermed Fleche Wallone. Dermed kommer Lampre kun til start med 6 ryttere i morgen. De 6 ryttere er Giuliano Figueras, Ruggero Marzoli, Marco Marzano, Salvatore Commesso, Evgueni Petrov og Tadej Valjavec.

Tilbage til toppenKarsten Kroon: Jeg er en bedre rytter nu


Karsten Kroon har kun været hos Team CSC i fire måneder - alligevel synes CSC-rytteren, at han har udviklet sig siden skiftet fra Rabobank.

"Jeg er blevet en bedre rytter, end jeg var før. Jeg træner anderledes. Jeg har haft en masse kontakt med Bjarne Riis, især i de seneste uger, og jeg får en masse støtte fra holdet og selvtillid fra Bjarne," siger Kroon tirsdag til TV 2 Sporten forud for den belgiske semiklassiker Fleche Wallonne.

Hvilket var årsagen til hollænderens skifte til Team CSC. Karsten Kroon forklarede tidligere på året til Feltet.dk, at han ikke var tilfreds med taktikken hos Rabobank og rollen som hjælperytter.

”Jeg havde nogle problemer på holdet (Rabobank, red.) i denne sæson (sidste sæson, red), og hovedproblemet var, at man havde mange stærke og gode ryttere som Michael Boogerd, Erik Dekker og Oscar Freire. Og de var ikke altid bedre end mig, men alligevel skulle jeg arbejde for dem, og det gav nogle problemer. Derfor besluttede jeg også, at jeg ville forlade holdet. Jeg snakkede med min manager om det, hvor vi diskuterede de emner, som kunne være interessante. Naturligvis var Team CSC øverst på min liste, og derfor kontaktede jeg Bjarne (Riis, red.), og vi nåede frem til en kontrakt, hvilket jeg er meget tilfreds med,” tilføjede Kroon med et stort smil på læben. ”Holdet har en helt speciel holdånd og er meget respekteret i feltet. Så for mig var det helt klart mit første valg.”

Nu har Karsten Kroon så fået den ønskede rolle, men der følger også et stort pres med i denne situation. Især forud for Amstel Gold Race, hvor hollænderen skulle stå distancen for første gang.

”Det var et stort pres på mig, særligt fordi det var på hjemmebane. Jeg bor kun fire kilometer væk. Så jeg var meget glad for, at jeg kunne køre så stærkt og hjælpe Frank med at vinde," tilføjer Karsten Kroon til TV2 Sporten.

Husk du kan følge Karsten Kroon næste løb, Fleche Wallonne, her på Feltet.dk i morgen fra kl. 13:00.

Tilbage til toppenThor Hushovd: Flytter til Schweiz


Thor Hushovd har valgt at flytte til Schweiz i den nærmeste fremtid sammen med kæresten Susanne, oplyser nordmandens træner Atle Kvålsvoll i en pressemeddelelse. Grunden til Hushovd flytter er bl.a. socialt og træningsmæssigt, da han kommer til at bo tættere på holdkammeraterne Patrice Halgand og Laszlo Bodrogi.

Hushovd er igen klar til at køre løb, når han stiller til start i etapeløbet 4 Dage ved Dunkerque i tidsrummet 3. til 7. maj.

Tilbage til toppenAnthony Geslin: Vi tog chancen


Bouygues Telecom takker holdkammeraterne for hjælpen til hans flotte sejr I det franske endagsløb Paris-Camembert Lepetit.

"Jeg er glad for at vinde efter min holdkammerat Laurent Brochard," forklarede Geslin og henviser til holdkammeratens sejr for et år siden.

"Lefèvre kørte mig frem med 500 meter til mål, og han afleverede mig med 200 meter til mål. Jeg ville gøre det godt her. Vi tog chancen og ventede i lang tid før at vi spillede med om sejren - tak til Jérôme’s arbejde i udbruddet."

Løbet har faktisk også budt på danske sejre i 1991 vandt Brian Holm nemlig, og i 1986 vandt Kim Andersen.

Tilbage til toppenParis-Camembert Lepetit: Geslin sejrede i Frankrig


Kun 13 hold var til start i årets udgave af det franske endagsløb Paris-Camembert Lepetit, som blev kørt for 67. gang. Ud af de 13 hold var der kun 5 ProTour hold til start - alle franske. Allerede tidligt i løbet stak 12 ryttere fra feltet. Det var bl.a., Patrice Halgand og Anthony Charteau (Crédit Agricole), Vincent Jérôme (Bouygues Telecom) og Sergey Matveyev (Panaria), som der var de mest aktive. De blev dog alle hentet.

Laurent Lefèvre (Bouygues Telecom) angreb sammen med Leonardo Duque (Cofidis). Men de blev også hentet med to kilometre til mål, så slog Charles Guilbert (Bretagne-Jean Floc’h) kontra, Geslin var den første til køre med ham, og en 10 mandsgruppe rev sig løs. I spurten kunne ingen slå Geslin, som sejrede foran Cédric Coutouly fra Agritubel og Charles Guilbert fra Bretagne-Jean Floc’h.

Resultat
1 Anthony Geslin (Fra/Bouygues Telecom) 4.38.38 (43,067 km/h)
2 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel
3 Charles Guilbert (Fra) Bretagne-Jean Floc’h
4 Eric Leblacher (Fra) Française des Jeux
5 Emilien-Benoît Berges (Fra) Auber 93
6 Leonardo Duque (Col) Cofidis
7 Moises Aldape (Mex) Panaria
8 Ludovic Turpin (Fra) Ag2R 0.02
9 Laurent Lefèvre (Fra) Bouygues Telecom 0.04
10 Nicolas Roche (Irl) Cofidis 0.06

Tilbage til toppenGiro del Trentino: Panarias Mazzanti sejrede


Efter en andenplads i søndagens Giro d'Oro, så trådte Ceramica Panaria-rytteren det sidste skridt op på sejrspodiet i dag, i det italienske endagsløb Giro del Trentino. Dagens løb blev kørt fra Arco til Castello Tesino over 162 km.

Luca Mazzanti vandt foran Naturino-rytteren Eddy Ratti, imens Damiano Cunego fra Lampre tog sig af den sidste podieplacering.

Resultat
1 Luca Mazzanti (Ita) Ceramica Panaria-Navigare
2 Eddy Ratti (Ita) Naturino - Sapore di Mare
3 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital
4 Andrea Tonti (Ita) Acqua & Sapone
5 Emanuele Sella (Ita) Ceramica Panaria-Navigare

Tilbage til toppenTeam CSC: Holdet udtaget til Århus og Grand Prix Herning


Den australske sprinter, Stuart O´Grady, er på listen over de Team CSC-ryttere, der stiller til start i årets udgaver af Grand Prix Herning - "En forårsdag på heden" og Colliers Classic i Århus, der afvikles henholdsvis lørdag den 29. april og søndag den 30. april 2006. Efter måneders pause, grundet et brækket kraveben og flere brækkede ribben, er O´Grady således klar til de danske landeveje.

”Kondicyklen har været flittigt i brug”, siger sportsdirektør Dan Frost, som ikke forventer så alt for meget af O’Grady til de danske løb.

Holdet tæller udover Stuart O´Grady følgende navne: Kasper Klostergaard, Martin Pedersen, Allan Johansen, Brian Vandborg, Lars Michaelsen, Marcus Ljungqvist og sidste års danske mester Lars Bak. Matti Breschel forventes desuden også klar til comeback efter hans alvorlige skade, hvor brud på to ryghvirvler har holdt ham væk fra træningen siden begyndelsen af marts.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Helt katastrofalt med Ullrich


Team CSCs team-ejer, Bjarne Riis, retter i dagens BT en hård kritik af sin tidligere holdkammerat og formentlig største udfordre til Ivan Basso i Tour de France, Jan Ullrich. Ifølge Riis, der forleden mødte den tyske rytter på en træningstur i Toscana, er Jan Ullrich langt fra topformen.

”Det er efter min overbevisning helt katastrofalt med Jan Ullrich. Det er tydeligt, at han ikke kan lide at køre cykel. Og så kan jeg ikke forstå, hvorfor han gider være professionel cykelrytter,” siger Riis, der mener at Jan Ullrich spilder sit talent.

På T-Mobile tager man kritikken med ophøjet ro. ”Det preller fuldstændig af på Jan, og det ved Bjarne også godt. Jan er blevet kritiseret for alt muligt gennem sin lange karriere, og han er fuldstændig ligeglad. På den måde er han uhyre stærk rent psykisk”, siger holdets danske sportsdirektør Brian Holm til kritikken, mens holdets team-manager Olaf Ludwig ikke mener han behøver at tage stilling til Bjarne Riis mening om Jan Ullrich.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ivan Basso er langt foran konkurrenterne


Ligesom Bjarne Riis mindre og mindre tror på, at Jan Ullrich vil kunne udfordre Ivan Basso i dette års Tour de France, så har den danske team-ejer svært ved at se at andre skulle kunne udfordre Team CSCs italienske stjerne.

”Jeg holder selvfølgelig øje med konkurrenterne. Og det er min overbevisning, at Ivan er langt foran. De andre får travlt, hvis de skal nå ham i år”, siger en selvsikker Riis i BT og følger op i Politiken.

”... jeg tror mere end nogensinde på, at Ivan har mulighed for at vinde både Giro og Tour. Og for nu at blive ved Giroen, kan jeg slet ikke forestille mig, hvem der skulle besejre ham”.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Følg Fleche Wallone direkte kl. 13.00


Feltet.dk har nok engang direkte opdatering af endagsløbet Fleche Wallone, som køres i morgen onsdag den 18. april. Løbet kan følges her på siden fra kl. 13.00.

Tilbage til toppen
Manager: Dyst imod dine venner m.m. i Giro-spillet


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets første store etapeløb Giro d’Italia er spillet allerede åbnet, og der er flere præmier end nogensinde før.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen
Manager: Over 250 hold ikke godkendt, men oprettet


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 06/05-2006 klokken 13:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Giro d’Italia"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Giro d’Italia spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Giro d’Italia spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen
Fleche Wallone: Lampre kun til start med 7 ryttere


Lampre-Fondital's har udtaget holdet til Fleche Wallone, og holdet kommer kun til at bestå af 7 ryttere, når løbet afvikles imorgen den 19. april.

Giuliano Figueras, Ruggero Marzoli, Marco Marzano, Salvatore Commesso, Evgueni Petrov, Tadej Valjavec og Patxi Vila er de 7 ryttere, som skal tørne ud for det italienske ProTour hold.

"Flèche Wallonne er det særligt løb, især i betragtning af den afslutning opad Huy”, forklarer holdets sportsdirektør Fabrizio Bontempi og fortsætter: ”Vi klar til lave et godt resultat. Jeg tror, at Petrov og Valjavec kunne lave gode ting og holdet er konkurrencedygtigt.”

Tilbage til toppen
Auktion: Højste bud 5.050 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppenRoskilde: Et flot Paris-Roubaix kostede i Kalundborg


Et forstærket Roskilde CR ungdomsteam stillede påskedag til start i Petit Paris-Roubaix de Débutants, som blev kørt på en brostensbelagt rute i grænseområdet mellem Frankrig og Belgien, med start og mål i Dottignies.

”Vi havde stille med 6 mand i begge ungdomsårgange og havde derfor forstærket holdet med ryttere fra DCR-Ballerup og Slagelse CR”, fortæller Ove Dyrkilde fra klubben.

Rytterne var ude at prøvekøre ruten lørdag, og der var ikke som først antaget 500 m brosten, men der imod 2 km på hver omgang af 7,5 km.

”De første lå pænt - ikke som i Danmark, hvor vi kører på brosten i Tønder og i diverse gadeløb, men efter Belgiske forhold pænt. De sidste 1500 meter mere end bare ujævne. Det var rent lotterispil at komme igennem, men vi kunne dog se, at der skulle køres fra front, og at man skulle ligge på midten af pavéerne”, fortæller han.

Løbsdagen startede vådt, men det klarede op inden starten gik. ”Vi troede naivt på, at det betød knap så fedtede brosten, men der tog vi fejl”, siger Ove Dyrkilde. Arrangørerne havde folk ude med vandslanger som vandede de værste brostenspassager, så de alligevel blev som sæbe at køre på.

”Vore 6 ryttere i årgang 1991 startede først. Allerede ved starten styrtede de første og Niels Olsen røg ned i andet sving. Efter en halv omgang punkterede Thorvald Larsen, men vi havde folk med hjul stående på strategiske steder, så han fik et nyt. I sådan et løb kommer man bare ikke tilbage efter en punktering, og efter en hård kamp måtte både Niels og Thorvald se sig pillet ud af løbet. Christian Kreutfeldt styrtede på et pavéstykke og måtte en tur på hospitalet i en af de ambulancer som nærmest ikke lavede andet den eftermiddag, end at køre mellem løbet og hospitalet. Christian kunne dog hurtig udskrives med en forstuvet hofte,” beretter Dyrkilde videre…

11 mand kommer væk, heraf ingen danskere, og det er ikke et løb, hvor man kommer op bagfra i slutningen.

”Vi får Samuel Rytter Ravn ind på en flot 13. plads. Den tredjebedste danske placering i løbets historie. Vi får Nicolai Aastrup ind som en flot nr. 31 mens vores 6. og sidste startende Pelle Clapp slutter lige udenfor præmierækken som nr. 42, der var 150 ryttere fra 6 lande til start.”

Årgang 1990 skulle ud på 7 hårde omgange i et felt på 175 mand. ”Mathias Lisson og jeg selv får kørt os helt frem foran, inden vi skal ind på de små veje. Jeg fornemmer, at de øvrige 4 også er med fremme. Så styrter de foran, og jeg rammer en af de faldne uden dog at komme med ned”, fortæller Morten Dyrkilde. Mathias får reddet sin plads og forbliver langt fremme gennem resten af løbet. Jeg ryger helt bagud og skal køre mig op en gang mere, så styrter de igen, og jeg kører elevator frem og tilbage i feltet. ”Jeg tror, der er 6-7 styrt på første omgang. Elevatorkørslen gør, at mine kræfter langsomt slipper op. Jon Timotej er involveret i et massestyrt på pavéerne. Jakob Mørkøv og Lenni Busk har begge defekt og kommer aldrig rigtig med i løbet igen og også Joachim Brüchmann bliver kørt helt flad til sidst. Af 175 startende kommer omkring 40 mand igennem løbet. Mathias Lisson slutter en flot nr. 20.

”Alt i alt kan de 12 ryttere se tilbage på en stor oplevelse, men også på et løb, der i hårdhed overstiger alt hvad de har prøvet før. De har lært noget, hvis det lykkes at blive inviteret igen til næste år. Efter løbet hastede rytterne med undtagelse af den skadede Christian Kreutzfeldt og hans banemakker Jacob Mørkøv hjemad, for at stille til start i Kalundborg CC’s løb. Med afgang fra Dottignies kl. 20 og en nats kørsel men med minimal søvn, var en start på Kalundborgs krævende rute kl. 9 næste morgen dog for stor en mundfuld. Niels Olsen sad med i gruppen lige efter de 4 forreste til han punkterede. I den 3 gruppe fuldførte Mathias Lisson og Morten Dyrkilde som henholdsvis nr. 13 og 14, mens de resterende 7 stod af cyklerne allerede på de første omgange. Det koster at køre brostensløb og springe nattesøvnen over”, smiler en alligevel tilfreds Ove Dyrkilde fra Roskilde CR.
Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-18/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 17/06-20/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger