Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 1. april 2006

Feltet.dk kort - 1. april 2006

01. april 2006 01:170
- Rund um Hüttenberge: De danske damer suveræne
- T-Mobile: Pollack også tilføjet skadeslisten
- Rund um Hüttenberge: God sæsonstart for CK Aarhus
- Hel van het Mergelland: André Steensen igen bedst
- Rund um Hüttenberge: Den danske junior succes fortsætter
- Tour de France: Basso kører enkeltstart på mandag
- Ciclista a Mallorca: Biolo Gianpaolo slog til i spurten
- Hel van het Mergelland: Endelig sejr til Mihaylo Khalilov
- Team CSC: Martin Pedersen meldes i god form
- Jakob Piil: Ramt af influenza
- Team GLS: Vil med i baby-giro
- Flandern Rundt: Følg løbet fra 12:00
- Flandern Rundt: Afbud fra Steffen Wesemann
- Flandern Rundt: Gerolsteiner håber på top-ti
- GP Indurain: Ny afslutning
- Flandern Rundt: Liberty kun til start med 7 ryttere
- Flandern Rundt: Milram ændrer holdet
- Flandern Rundt: 6 danske kvinder til start
- Afstemning: Hvem vinder Flandern Rundt?
- Girlpower: På tur til Mallorca

De korte nyheder opdateres løbende...


Rund um Hüttenberge: De danske damer suveræne
3 Esbjerg-ryttere var med til start blandt de mange danske damecykelryttere, da den tyske landevejssæson blev indledt med det 15. Rund um Hüttenberge i den nordtyske by Ascheffel.

I dameklassen var det Henriette Frederiksen, Karina H. Nielsen og Heidi Christiansen, der indledte den forestående sæson på fornemste vis, da det lykkedes Karina H. Nielsen at komme med i et udbrud med 2 Odense-ryttere allerede efter første omgang. Det lykkedes de 3 dameryttere at få et lille hul efter en lille stigning, og det skulle snart vise sig, at rytterne i feltet ikke havde den store iver for at lukke hullet. Det lykkedes Karina H. Nielsen at holde hjem, og i den afgørende spurt vandt hun foran Nina Lund fra Team Odense Energi med endnu en Esbjerg-rytter Heidi Christiansen på en flot 4. plads.

5 ud af de 6 bedste var danskere.

Resultat
1KarinaHegelund Nielsen-Esbjerg CR
2NinaLund-Team Odense Energi
3KathrinHorn-RV Germania
4HeidiChristiansen-Esbjerg CR
5MariaKruse-Team Odense Energi
6NikolineHansen-Bov CC
7AnneBertram-R.V. Germania Hamburg
8RunaPütz-RST Lübeck
9ChristinGrimm-RSC Sprintteam Schwerin
10CorneliaKramer-Rendsburger BC


T-Mobile: Pollack også tilføjet skadeslisten
T-Mobile’s skadesliste bliver ved med at vokse. Nu er sprinteren Olaf Pollack også blevet tilføjet skadeslisten. Pollack har knæproblemer, som gør ham tvivlsom til endagsløbene Gent-Wevelgem og Paris-Roubaix i den kommende uge. Tyskeren bliver dog i øjeblikket behandlet af holdets sportsdirektør Ralph Schürer.

"Det ser ikke så godt ud lige nu, men jeg håber stadig på det bedste,” forklarer Pollack, der har vundet begge T-Mobiles sejre i år.


Rund um Hüttenberge: God sæsonstart for CK Aarhus
Cykle Klubben Aarhus (CK Aarhus) havde sæsonstart i det tyske løb Rund im Naturpark Hüttenberge, som bliver kørt fra byen Ascheffel syd for Flensborg. Løbet blev kørt i silende regn på små veje med en kraftig vind. Flere veje var smurt ind i mudder og med den silende regn gjorde det ikke nemt at køre cykelløb - et cykelløb som blev kørt som et rigtigt ”Paris Roubaix”.

CK Aarhus stillede til start med: Joachim Parbo, Kristian Nissen, Jacob Schneevoigt, Mads Nielsen, Morten Meinsner, Lars Ejaas, Jonas Hvid, Claus Nielsen, Martin Wang Hjørngaard, Eskil Vammen, Peter F. Johansen og juniorrytteren Johannes Ollerup. Mads Byer havde lagt sig syg og var derfor ikke til start. CK Aarhus ryttere viste sig allerede fra starten, at de ville sætte deres præg på løbet.

”Jacob og Mads stak med i et af de første udbud, der kørte af sted, som holdte et par omgange (25 km), og derefter blev der ellers stukket i højre og venstre side af vejen. Løbet var her svært at kontrollere for vores ryttere. Efter en tid kom 15 mand af sted, hvor vi havde Claus med. Det så lovende ud, da de fleste hold var repræsenteret i udbruddet, hvorfor feltet gik lidt i stå. Udbruddet blev reduceret til 8 mand og på et tidspunkt var forspringet oppe på 4 min til feltet. Udbruddet holdt til stregen, hvor Claus spurtede sig til en flot 5. plads. Samtidigt var Mads kørt alene med 10 km igen og holdt alene til mål og blev således nr. 9. Morten var kørt af sted sammen med én anden rytter som desværre ikke vil tage føringer, så han overspurtede Morten som kom ind på en 12. plads. I feltet spurtede Jacob sig ind på en 15. plads og Lars og Kristian sad godt med,” skriver CK Aarhus i en pressemeddelelse.

Martin måtte udgå med nedslidte bremseklodser på de glatte veje. Eskil var uheldig at punktere og Jonas var en tur i asfalten.

Alt i alt en rigtig god sæsonstart fra CK Aarhus med en 5., 9., 12. og 15. plads, hvor flere danske og udenlandske teams blev sat godt til vægs. Claus blev bedste dansk placeret ryttere og ser nu kun frem til at køre CK Aarhus eget løb i morgen den 2. april.

Claus siger selv om dagens løb: ”Det var hårdt og ekstremt derude i dag, men dejligt at vi er kommet i gang efter en lang.


Resultat
1MarcelBollmann-TEAM SWB RRG Bremen
2HendrikWerner-Team Heinz von Heiden
3SergeHerz-Team Heinz von Heiden
4SönkeThiel-Ideal Tile Cycling Team NY
5ClausNielsen-CK Aarhus
6VladiRiha-TEAM SWB RRG Bremen
7SvenEckart-Harvestehuder RV
8MichaelMcGee-Team Raceineurope.com
9ChristianKux-Continental Team Milram
10MadsNielsen-CK Aarhus
11KrisitanEgholm-Team Odense Energi
12MortenMeinsner-CK Aarhus
15JacobSchneevoigt-CK Aarhus

Hel van het Mergelland: André Steensen igen bedst
André Steensen blev bedste Glud & Marstrand Horsens-rytter som nr. 21 i lørdagens Hel van het Mergelland i Holland. Efter et regulært udskilningsløb på løbets mange skrappe stigninger, sad Steensen med i den 21-mands gruppe, der på de sidste kilometer skulle afgøre løbet mellem sig. Men han måtte desværre slippe gruppen til sidst.

"Jeg måtte slippe 10 km før mål i noget sidevind", fortæller André Steensen fra Holland.

"Det var et langt udskilningsløb, og den sidste halvdel af løbet var i øsende regnvejr. Det gjorde løbet endnu hårdere, så jeg er godt tilfreds med min præstation. Det tegner godt for fremtiden", mener 18-årige André Steensen.


Rund um Hüttenberge: Den danske junior succes fortsætter
Sidste år havde Danmark de bedste juniorer, og selv om mange af sidste års juniorer er rykket op som seniorer, så fortsætter Danmark med at dominere i juniorrækken. I dag blev der kørt juniorløb i det tyske løb Rund um Naturpark Hüttenberge i området nord for Kiel. Danskerne besatte i dag 19 ud af 20 første pladser.

Der var mange danske ryttere til start, og de kom til at sætte deres aftryk på løbet. Tidligt i løbet kom Niki Østergaard med i dagens første udbrud sammen med Jacob Gye Madsen fra Odder og Ricky Ernø Jørgensen fra Vejle.

”Midtvejs i løbet kommer vi ind i en strid modvind, og det benyttede vi til at sætte os frem og køre rulleskift, for at splitte feltet”, fortæller Mikkel Lund fra Team GLS og fortsætter: ”Da vi trækker os fra fronten kører Vejles Morten Reckweg kontra. Jeg kommer med sammen med Christoffer Juul-Jensen fra Odder, og vi kommer op til de 3 i front. Vi får at vide, at der er GLS ryttere på vej op og slapper lidt af. Da der ikke kommer nogen op laver Niki et ryk og Reckweg går med ham. Rykket betyder at Ricky Ernø og Jacob Gye ryger af”.

Foran kører Reckweg igen kontra og Niki Østergaard, som først lige er kommet tilbage fra en skadespause, må slippe ham. Morten Reckweg var der ingen, der kunne fange, og han vandt senere det tyske løb.

”Da Odderrrytteren og jeg kommer op til Niki, forsøger vi at køre Reckweg ind i fællesskab, men hullet var blevet for stort. På vej mod mål rykker Niki og jeg på skift, for at gøre Christoffer Juul-jensen mør, og det er også min fornemmelse, at det lykkedes. I målområdet indhenter vi ungdomsfeltet, hvilket gør opløbet lidt kaotisk, men jeg tager løbets 2. plads, Niki bliver nr. 4 og bagved kommer Morten Høberg ind som nr. 6. Med 3 mand i top 6 kan man måske ikke være utilfreds, men med lidt mere is i maven derude, kunne vi nok have kørt med om sejren”, siger Mikkel Lund, som de opmærksomme nok har bemærket at han er nyoprykket fra ungdomsklassen i denne sæson. Han markerede altså sig flot med en 2. plads i sin første start i juniorklassen.


Resultat - top 20
1MortenReckweg-Team Festina Vejle
2MikkelLund-Team GLS
3ChristopherJuul-Jensen-Odder CK
4NikiØstergaard-Team GLS
5JakobBering-Randers CK
6Morten HøbergNielsen-Team GLS
7RickyEnø Jørgensen-Team Festina Vejle
8RasmusGuldhammer-Team Festina Vejle
9ChristianSoelvsten-Odder CK
10Gye MadsenJacob-Odder CK
11Nicolaj F.Olesen-Team GLS
12JensenLeth-Odder CK
13RasmusUrbak-Odder CK
14MathiasPoulsen-Odder CK
15MarkChristensen-Odder CK
16SteffanHansen-Esbjerg CR
17Bo PorsgaardPedersen-Odder CK
18JonasSøndergard-Team GLS
19NilsJablonski-VfR Büttgen 1912 e.V.
20MikkelSchiøler-Team GLS


Tour de France: Basso kører enkeltstart på mandag
Team CSCs sportsdirektør Alain Gallopin fortæller til Cyclismag, at Ivan Basso på mandag vil træne sin enkeltstart, når han træner på 8. etape af dette års Tour de France rute.

8. etape af dettes års Tour de France går fra Saint-Grégoire til Rennes over 52 kilometer. Enkeltstarten er den næstlængste i dette års Tour de France. Den længste er 19. etape af, som går fra Le Creusot til Montceau-les-Mines.

Efter træningen vil CSC-rytteren rejse videre til etapeløbet Circuit de la Sarthe.

Ciclista a Mallorca: Biolo Gianpaolo slog til i spurten
Dagens etape i 136 kilometer lange etape i Spanien, endte ikke overraskende i en massespurt, da ruten ikke satte rytterne på nogen udfordringer.

I spurten var Gianpaolo Biolo, fra det italienske landshold, hurtigst og vandt sikkert foran Francisco Pacheco.

Danske Søren Petersen kom i mål 40 sekunder efter feltet, men avancerede alligevel en placering i den samlede stilling, så han nu ligger nummer 91.

Resultat af 4. etape
1 Biolo Gianpaolo (Ita) Italian National Team 2.58.49
2 Francisco Pacheco (Spa) Comunidad Valenciana-Garcamp
3 Lucas Sebastian (Arg) Dip.Leon-Ibiza y Formente
4 Andre Schulze (Ger) Team Lamonta
5 Alexander Gut (Ger) Team Lamonta
...
129 Søren Petersen (Den) Team Lamonta 0.40

Samlet stilling efter 4. etape
1 Pedro Romero (Spa) Spiuk-Extremadura 10.14.25
2 Mikhail Ignatiev (Rus) Tinkoff Restaurants
3 Pavel Brutt (Rus) Tinkoff Restaurants 0.02
4 Ivan Rovny (Rus) Tinkoff Restaurants 0.04
5 Francisco Pacheco (Spa) Comunidad Valenciana-Garcamp 0.07
...
91 Søren Petersen (Den) Team Lamonta 11.57


Hel van het Mergelland: Endelig sejr til Mihaylo Khalilov
Team LPR-rytteren Mihaylo Khalilov vandt lørdag eftermiddag det hollandske løb Hel van het Mergelland. Ukanieren sejrede foran hollænderen Martijn Masskant (Rabobank) og Bert Scheirlinckx (Jartazi).

Resultat
1Mihaylo Khalilov (Ukr-Lpr)5.01.29
2Martijn Maaskant (Ned-Rb3)s.t.
3Bert Scheirlinckx (Bel-Jar)0.01
4Thomas Berkhout (Ned-Vve)0.03
5Floris Goesinnen (Ned-Vve)s.t.
6Valery Kobzarenko (Ukr-Nic)0.10
7Steven Kleynen (Bel-Lan)0.46
8Igor Abakoumov (Bel-Jar)1.24
9Sergey Lagutin (Uzb-Nic)s.t.
10Nico Sijmens (Bel-Lan)s.t.

Team CSC: Martin Pedersen meldes i god form
Martin Pedersen, der i næste uge sendes til start i Gent-Wevelgem og Paris-Roubiax, meldes efter gårsdagens Route Adélie de Vitré i god form.

”Han er i virkelig god form. Han kørte et godt løb,” sagde holdet franske sportsdirektør Alain Gallopin til Ekstra Bladet.

Martin Pedersen endte som nummer 48 i det 191 km. lange løb.


Jakob Piil: Ramt af influenza
Den danske cykelrytter Jakob Piil, der netop er kommet tilbage fra en lang skadespause, blev fredag nødt til at melde afbud til Route Adélie de Vitré pga. influenza.

Piil kommer heller ikke til start i GP Rennes på søndag og sandsynligvis heller ikke Circuit de la Sarthe, der starter tirsdag, fortæller holdets franske sportsdirektør Alain Gallopin til Ekstra Bladet.


Team GLS: Vil med i baby-giro
Team GLS håber at udvide holdets løbsprogram i denne sæson på stort set alle fronter. Blandt andet ønsker man at få lov at deltage i den såkaldte baby-Giro, Giro Ciclistico d'Italia. Løbet afvikles fra d. 9. til 18. juni og er et løb for ryttere under 26 år.

”Vi regner med at stille op i dobbelt så mange løb, hvor man kan få UCI-point”, siger Tom Breschel til Dagbladet og pointerer, at man ønsker at forbedre sidste års 25. plads på den europæiske kontinentale rangliste.

Holdet satser også på igen at komme til start i Tour de l´Avenir, hvor man sidste blev siet fra kort inden starten, som populært kaldes mini-Tour de France.


Flandern Rundt: Følg løbet fra 12:00
Feltet.dk vil i morgen have live opdatering fra den belgiske klassiker Flandern Rundt. Vi starter kl. 12:00. Klik på LIVE i menuen til venstre på forsiden, og så vil du kunne følge løbet.

Gadeløb i Ringsted: Frank Schleck som hovednavn
Team CSCs stortalent Frank Schleck er hovednavnet, når der den 26. maj køres gadeløb i Ringsted.

”Vi gik efter en af CSC´s ryttere, der ikke skal køre Giroen (Giro d´Italia, red.) og vi synes ikke, de hjemlige ryttere var interessante nok”, siger Poul Schmidt fra Team Cycling Ringsted til Dagbladet.

Frank Schleck skal lidt over en måned senere efter planen debutere i Tour de France.


Flandern Rundt: Afbud fra Steffen Wesemann
T-Mobiles klassikerspecialist, Steffen Wesemann, har været nødt til at melde afbud til morgendagens 90. udgave af Flandern Rundt. Han har fået en virusinfektion, som hæmmer hans vejrtrækning, og han bliver derfor erstattet af André Korff.

"I denne tilstand ville Steffen ikke kunne spille den store rolle i afslutningen, og det er for risikabelt at tage ham med bare for at hjælpe holdet i begyndelsen af løbet. Derfor skal han rekonvalecere sig i ro og mag for at være klar igen til Paris-Roubaix wieder," siger sportsdirektør Valerio Piva til holdets hjemmeside.

Team T-Mobiles hold til Flandern Rundt:
Lorenzo Bernucci (Italien), Marcus Burghardt (Tyskland), André Greipel (Tyskland), Sergey Ivanov (Rusland), Andreas Klier (Tyskland), Bram Schmitz (Holland), Stephan Schreck (Tyskland), André Korff (Tyskland).

Flandern Rundt: Gerolsteiner håber på top-ti
Gerolsteiners sportsdirektør, Christian Henn, og hans ryttere vil gerne ”have et ord at skulle have sagt”, når afgørelsen skal falde i morgen i Flandern, også selvom han naturligvis anerkender Boonens rolle som den helt store favorit.

"Naturligvis er Tom Boonen den store favorit, men vi vil sælge os selv dyrest m uligt,"erklærer han og uddyber, at en top-ti placering ville være et fint resultat.

Før de er så vidt, er der dog et hårdt stykke arbejde, der skal gøres. "Afgørelsen falder på Geraardsbergen. Før det er den første udskilning sket. Derefter handler det om placeringerne. Hvis vi stadig er med, er meget muligt."

Team Gerolsteiners hold i Flandern Rundt:
Heinrich Haussler (Tyskland), Frank Høj (Danmark) , David Kopp (Tyskland), Sven Krauß (Tyskland), Sebastian Lang (Tyskland), Stefan Schumacher (Tyskland), Peter Wrolich (Østrig) og Markus Zberg (Schweiz).

GP Indurain: Ny afslutning
I dag køres endagsløbet GP Miguel Indurain i og omkring Estalla (Navarra). Løbet giver bl.a. debut til Joseba Beloki, og man kan naturligvis ikke forvente, at se ham i topform allerede nu. Beloki har valgt at starte sæsonen senere i år, fordi at han satser på at være i topform, når dette års Tour de France løber af stablen.

Selve ruten til dette års udgave af GP Miguel Indurain er desuden blevet ændret. Normalt plejer ruten, at slutte med et fladt stykke ind til Estalla by, men i år slutter den med en stigning på godt en kilometer opad, hvilket naturligvis er en stor fordel for Belokis holdkammerater David Etxebarria, Aitor Osa og Alberto Contador.


Flandern Rundt: Liberty kun til start med 7 ryttere
Når Flandern Rundt bliver skudt i gang i morgen, så stiller det spanske ProTour Liberty Seguros kun til start med 7 ryttere. Holdet stiller med det samme hold, som køres ”3 dage ved Panne”, dog bliver Luis León Sanchez, Javier R. Abeja og Carlos Barredo erstattet af australierne Allan Davis og Aaron Kemps.

Dermed bliver holdet: Allan Davis, Koen De Kort, Aaron Kemps, Jose Joaquin Rojas Gil, Eladio Sanchez Prado, Ivan Santos Martinez og Carlos Abellan Ossebach.

Flandern Rundt: Milram ændrer holdet
Milram har besluttet at ændre holdet til Flandern Rundt, da to ryttere døjer med skader. Det er Fabio Sacchi og Alberto Ongarato, som ikke stiller til start, da de har problemer efter styrt. I stedet for stiller det tyske ProTour hold til start med: Alessandro Petacchi, Erik Zabel, Maarten Den Bakker, Alessandro Cortinovis, Ralf Grabsch, Enrico Poitschke, Christian Knees og Marco Velo.

Fabio Sacchi har slået sit højre knæ i Waregem, da han deltog i endagsløbet Dwars door Vlaanderen. Desuden har slået det ene af hans øjenbryn så meget, at han måtte efterfølgende syes med seks sting.

Ongarato døjer derimod med hånden og måtte udgå i Tirreno-Adriatico, hvilket også betød, at italieneren missede Milano-Sanremo.


Flandern Rundt: 6 danske kvinder til start
Når kvindernes udgave af Flandern Rundt køres for 3. gang i morgen. Det bliver det med dansk deltagelse. Faktisk stiller hele 6 danske kvinder til start. Hos Buitenpoort-Flexpoint er Linda Villumsen til start. Desuden er Maja Watt Adamsen til start for hendes hold Fenixs - Colnago. Samt alle danskerne hos Bianchi Aliverti er til start i form af Lise Christensen, Trine Hansen, Mette Fischer og den tre dobbelte danske mester Dorte Lohse.

Dorte Lohse har vist, at hun har er i form, senest med en podieplacering i det italienske løb, GP Costa Etrusca. Hvis Lohse er kommet over hendes fysiske problemer, så er hun Danmarks bedste kort, når løbet skal afgøres i morgen. Desuden har Trine Hansen også været rigtig godt kørende i de første løb, så alt i alt er, der måske lagt op til en dansk overraskelse i morgen…


Afstemning: Hvem vinder Flandern Rundt?
Feltet.dk har lavet en ny afstemning om, hvem der vinder Fladern Rundt, som køres den 2. april? Tror du på Alessandro Ballan kan slå Tom Boonen eller bliver det en helt tredje, som vinder?

Stem her!.

Girlpower: På tur til Mallorca
De tre danske kvindetalenter, Trine Schmidt, Maria Bornak og verdensmesteren Mie Bekker Lacota, er i øjeblikket på en træningstur på Mallorca. Det har de tre piger valgt at inddrage Feltet.dks læsere i turen, derfor kan du læse mere om turen på www.feltet.dk/girlpower.

Du kan også se billeder og ønske Maria Bornak tillykke med de 18 år, som hun fyldte forleden. Feltet.dk ønsker naturligvis også Maria tillykke med de 18 år.
Læs også
Skuffet verdensmester: Jeg troede, jeg ville blive professionel
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce