Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 20. april 2006

Feltet.dk kort - 20. april 2006

20. april 2006 00:020


- Parløb: Odense Energi kører i Holland
- Mads Kaggestad: Tvivler på Giro d’Italia deltagelse
- Ivan Basso: Touren er vigtigst
- Brian Holm: Ullrich er hvor han plejer at være
- Razzia: NAS arresterer syv personer i Italien
- Tour de France: Andersen tror ikke på sejr til Valverde
- Giro d’Italia: Basso har stor respekt for modstanderne
- Giro d’Italia: Saunier Duval satser stort!
- Giro d’Italia: 10-mandstrup hos Liberty Seguros udtaget
- Giro del Trentino: Cunego stadigvæk i spidsen
- Niedersachsen: Dobbelt op for Petacchi og Milram
- Giro d’Italia: Chance for tre danskere på Team CSC
- Liege-Bastogne-Liege: Riis tror på Basso
- Fleche Wallonne: Schleck - Jeg kunne have vundet
- Bjarne Riis: Ullrich kan ikke bruges på Team CSC
- Giro d’Italia: Nicki topmotiveret
- Kim Andersen: Snart Kroons tur til at vinde
- Auktion: Højste bud 6.999 kroner
- Jan Ullrich: Bekræfter start i Tour de Romandie

De korte nyheder opdateres løbende.Parløb: Odense Energi kører i Holland


Team Odense Energi-rytterne, Jakob Dyrgaard og Martin Lollesgaard, deltager fredag i et internationalt Parløb på cyklebanen i den hollandske by Alkmaar. Gennem flere år har Cykling Odense klubben bag Team Odense Energi haft samarbejde med den hollandske klub, der gennem flere år har deltaget i det traditionsrige Fyen Rundt, mens Odense-rytterne ofte i vinterhalvåret har gæstet den hollandske bane.

I parløbet bliver de to ryttere fra Team Odense Energi bl.a. matchet mod den nykårede verdensmester i pointsløb Peter Schep, mens en anden interessant og hård konkurrent bliver Wim Stroetinga, som er en af verdens bedste i Scratch, og naturligvis som Schep også er unik til Parløb.

For Jakob Dyrgaards vedkommende er det første start i et international løb efter, at han kort før 6-dagesløbet i Ballerup blev ramt af ”kyssesyge”.

Tilbage til toppenMads Kaggestad: Tvivler på Giro d’Italia deltagelse


Den norske rytter, Mads Kaggestad, udgik i gårdagens Flèche Wallonne og nu begynder nordmanden at frygte for formen er på vej nedad, og han ikke kommer til start i Giro d’Italia.

”Alt går godt. Bortset fra at jeg udgik i mit første løb i går. Jeg kan ikke lide at stå af”, påpeger Mads Kaggestad til Feltet.dk og fortsætter: ”Jeg ved ikke, hvor jeg står i forhold til Giroen. Jeg var bare træt efter Amstel - Ingen energi - Nul kræfter”.

Kaggestad er også selv i tvivl om, det vil være en god ide at stille til start i Giroen, men han håber det alligevel.

”Jeg ved ikke helt, men jeg har hele året cyklet med Giro holdet og håber på at få lov til at deltage. Vi er mange, som er usikre på, om vi skal cykle eller ikke. Men et eller to dårlige løb, så er man ude af holdet... Jeg ved ikke helt, hvad der er det mest rigtige. Det gik ’tungt’ i Baskerlandet også, men jeg tror, at løbet i går var, fordi jeg var træt efter Amstel Gold Race. Uanset hvor mange løb, der vil være godt at få kørt fremover, så håber jeg på en løbspause efter de norske mesterskaber”, fastslår Kaggestad.

Sikre på deltage i Giroen hos Credit Agricole er Francesco Bellotti, Nicolas Vogondy og Yannick Talabardon lige nu.

Nordmanden har stillet til start i 30 løb i år og næste stop er Romandiet Rundt.

”Romandiet bliver hårdt, men alle cykelløb er hårde. Jeg vil være godt tilfreds med en placering i blandt de 10. bedste på en etape og 30-40 samelagt”, slutter Kaggestad.

Tilbage til toppenIvan Basso: Touren er vigtigst


Ivan Basso fortæller i et interview med Ritzau, at det er en drøm at vinde enten Giro d´Italia eller Tour de France i år. Al fokus er i øjeblikket på Giro d´Italia, men det franske etapeløb er ifølge Basso det største.

”Tour de France er det vigtigste løb, men lige nu tænker jeg på, at jeg vil vinde Giro'en. Eller rettere, jeg vil forsøge at vinde Giro'en”, siger Basso til Ritzau.

Tilbage til toppenBrian Holm: Ullrich er hvor han plejer at være


T-Mobiles danske sportsdirektør Brian Holm kan forstå Bjarne Riis kritik af Jan Ullrich, men understreger samtidig, at det først er i juli, at Tour de France skal afgøres.

”Vi kan da også godt selv se, at Ullrich ikke ligefrem ligner Lance Armstrong i topform lige nu, så jeg forstår godt kritikken, og Bjarne er i sin gode ret til at sige sådan. Men vent bare en fem-otte år, så kan Ivan Basso heller ikke køre for sejren i både Giro d'Italia og Tour de France,” siger han til Ritzau.

Ifølge Holm er det helt naturligt, at den noget ældre Ullrich vælger et andet program end Ivan Basso og mener i øvrigt ikke, at Riis udtalelser vil virke som et spark bagi hos Ullrich, som bl.a. Rolf Sørensen har været fremme med. ”Hvis den slags kritik gjorde indtryk på Ullrich, så var han nok ikke så tyk, som han er lige nu,” siger Holm, der ikke tror, at Bjarne Riis har haft anden bagtanke med udtalelsen end, at han mener det.

Holm fortæller dog samtidig, at der er positive meldinger fra Toscana, hvor Ullrich i øjeblikket træner og understreger samtidig, at den tyske rytter ikke ser værre ud end i de foregående år.

Tilbage til toppenRazzia: NAS arresterer syv personer i Italien


Med kun 16 dage til Giro d’Italia starter har den italienske anti-doping komite, NAS, ifølge Gazzetta dello Sport, i dag været på razzia og har arresteret syv personer med tilknytning til cykelsporten.

Blandt de syv personer er, Daniele Masiani, sportsdirektør for Continental holdet OTC Doors-Lauretana, Leonardo Guidi, bror til den nuværende Phonak rytter Fabrizio, Michele Scotto d’Abusco som kører på Ceramica Flaminia holdet og Clemente Cavaliere som kører på Endeka holdet.

Den kun 23-årige Michele Scotto d’Abusco blev i juli måned sidste år fyret fra Lampre holdet, da han i en blod test af UCI havde vist unormale værdier. Mindre end et år senere, står han altså igen i orkanens øje, hvilket har fået hans hold til at suspendere ham.

Ved razziaen blev mange produkter fundet, hvor af flere af dem ikke er tilladt at sælge i Italien.

Tilbage til toppenTour de France: Andersen tror ikke på sejr til Valverde


Alejandro Valverde imponerede op ad Mur de Huy stigningen i gårsdagens Fleche Wallone, men det gør ikke den spanske rytter til favorit i årets Tour de France, mener den danske sportsdirektør Kim Andersen.

”Han sad fremme stort set hele tiden, og han kørte et flot løb. Og med den bakke, som løbet slutter på, giver det helt sig selv, at den bedste mand vinder. Med hensyn til Tour de France, så tror jeg dog ikke så meget på ham, og det skyldes især, at han ikke har så meget erfaring endnu i de store etapeløb,” siger han således til Jyllands-Posten.

Tilbage til toppenGiro d'Italia: Basso har stor respekt for modstanderne


Forleden udtalte Bjarne Riis, at han havde svært ved at få øje på en rytter, der skulle kunne slå Ivan Basso i dette års Giro d´Italia. Det kan Ivan Basso til gengæld, der modsat sin

"Når jeg snakker med journalister, er det mit indtryk, at de tror, det bliver let at vinde Giroen. Men helt ærligt tror jeg, det bliver virkelig hårdt. Jeg har meget stor respekt for fire-fem af de øvrige favoritter. Det bliver virkelig hårdt, men jeg tror, jeg er klar til at køre en stor Giro," siger Ivan Basso til TV2.

Ivan Basso mener således, i modsætning til sin chef og tilsyneladende dele af pressen, at både Gilberto Simoni, Paolo Savoldelli, Damiano Cunego og Danilo Di Luca vil blive svære at slå i det store italienske etapeløb.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Saunier Duval satser stort!


Mange peger på Ivan Basso som vinder af Giro d’Italia, men sportsdirektør hos Saunier Duval Mauro Gianetti mener, at hans bedste kort, Gilberto Simoni, kan vinde løbet igen. Simoni valgte ved årsskiftet at skifte fra Lampre holdet til Saunier Duval, så han kunne satse 100% på Giro d’Italia og ikke risikere at komme til at køre for holdkammeraten Damiago Cunego, som også bejler til Giro d’Italia tronen i år.

”Holdets mål er helt klart Giro d’Italia. Med Simoni på holdet ved vi, at vi kan vinde. Han har vundet løbet to gange, og hvis han har vundet to gange, så kan han vel også vinde engang mere? Det her løb er en stor prøve for mit hold,” forklarer Mauro Gianetti til Feltet.dk, som den 7. maj starter på det, der virker som den største entydige satsning i holdets historie.

”Simoni må vi i starten passe på, og så må vi hjælpe ham på holdtidskørslen. I den sidste del af løbet er der så mange bjerge, at han der kan gøre en forskel. Nu må vi forberede os, for i Giro d’Italia er niveauet så højt, da der er ryttere som Basso, Di Luca, Savoldelli til start.”

I årets Tour de France har holdet ikke nogle oplagte ryttere til podiet, dog kan det forventes, at Marchante vil gøre det godt i dette løb. Imens holdet ser stærkere ud til Vuelta a España.

”I Tour de France har vi også holdet til et godt resultat, men vi kører denne gang ikke efter det samlede klassement. I Marchante (José Angel Gómez, red.) har vi dog et emne til en top 10. I Vuelta Êspana kan vi med Koldo Gil, Marchante, Millar og måske Simoni spille en rigtig stor rolle,” smiler sportsdirektøren.

Tilbage til toppenGiro d’Italia: 10-mandstrup hos Liberty Seguros udtaget


Det spanske hold, Liberty Seguros, har udtaget en 10-mandstrup til Giro d’Italia. Truppen består kun af fire spanske ryttere, som er Daniel Navarro Garcia, Unai Osa Eizaguirre, Javier Ramirez Abeja og Marcos Serrano Rodriguez.

Desuden består holdet af Dariusz Baranowski (Polen), Assan Bazayev (Kazakthan), Giampaolo Caruso (Italien), Koen de Kort (Holland), Michele Scarponi (Italien) og Serguei Yakovlev (Ukraine).

Liberty Seguros hold er naturligvis opdateret i Giro d’Italia managerspillet.

Tilbage til toppenGiro del Trentino: Cunego stadigvæk i spidsen


Dagens 168 kilometer lange etape i Giro del Trentino blev vundet af David Munoz fra det spanske Comunidad Valenciana hold. Munoz viste sig at være hurtigst, da etapen blev afgjort i en spurt. Munoz vandt foran Kuchynski og Pidgornyy.

I det samlede klassement er det stadigvæk Lampre-Fondital ryttere, Damiano Cunego, som er i front. I morgen køres sidste etape, så det ligner endnu en sejr til den unge rytter, som dermed får mere selvtillid inden Giroen starter.


Cunego på podiet / Foto: Bettini


Resultat af 3. etape
1David Munoz Baron - Ecv4.01.42
2Aliaksandr Kuchynski - Flms.t.
3Ruslan Pidgornyy -Tens.t.
4Massimo Codol - Tens.t.
5Kanstantin Siutsou - Asas.t.

Samlet stilling efter 3. etape
1Damiano Cunego - Lam12.39.40
2Luca Mazzanti - Pan0.04
3Eddy Ratti - Nsm0.08
4Andrea Tonti - Asa0.10
5Emanuele Sella - Pan0.14

Tilbage til toppenNiedersachsen: Dobbelt op for Petacchi og Milram


2. etape af Niedersachsen Rundfahrt blev kørt fra Nienburg til Bückeburg over 178,0 km. Igen sejrede italieneren Alessandro Petacchi (Milram). Denne gang vandt han massespurten foran Rabobanks Graeme Brown og Paco Wrolich på 3. pladsen.

Samlet fører Alessandro Petacchi fortsat.

Resultat af 2. etape
1PETACCHI, Alessandro-MRM04:11:26
2BROWN, Graeme-RAB00.00.00
3WROLICH, Peter-GST00.00.00
4HONDO, Danilo-TLM00.00.00
5RADOCHLA, Steffen-WIE00.00.00
6VELO, Marco-MRM00.00.00
7POLLACK, Olaf-TM000.00.00
8HAYMAN, Mathew-RAB00.00.00
9RUTKIEWICZ, Marek-INT00.00.00
10HEIZMANN, Elnathan-TRS00.00.00
..
90HØJ, Frank-GST05.12.00

Samlet stilling efter 2. etape
1PETACCHI, Alessandro-MRM00.00.00
2BROWN, Graeme-RAB00.00.10
3HONDO, Danilo-TLM00.00.14
4WROLICH, Peter-GST00.00.16
5KOPP, David-GST00.00.19
6POLLACK, Olaf-TM000.00.20
7CIOLEK, Gerald-WIE00.00.20
8VELO, Marco-MRM00.00.20
9HEIZMANN, Elnathan-TRS00.00.20
10COHNEN, Stefan-NSM00.00.20
..
92HØJ, Frank -GST00.07.02

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Chance for tre danskere på Team CSC


Seks mand er allerede mere eller mindre klar til Giro d´Italia på det danske Team CSC mandskab. Det drejer sig selvfølgelig om Ivan Basso, der får tempostærke Jens Voigt og Bobby Julich ved sin side, som de formentlig også vil være i Tour de France. Derudover er Giovanni Lombardi, Volodymyr Gustov og Nicki Sørensen rimelig sikre på at komme til start i det italiensk etapeløb og derudover er to danske ryttere i spil.

”Til de sidste tre pladser har vi fire mand inde i billedet, Michael Blaudzun, Andrea Peron, Christian Vande Velde og Jakob Piil,” siger Kim Andernsen til Politiken.

”Jakob har været syg, efter at han gjorde comeback, og Blaudzun har i nogen tid haft problemer med pandehulebetændelse, men jeg mener stadig, at der er gode chancer for, at vi har tre danskere på holdet til Giroen”.

Jakob Piil skulle ligeledes være med i bruttotruppen til dette års Tour de France.

Tilbage til toppenLiege-Bastogne-Liege: Riis tror på Basso


Efter Karsten Kroon og Frank Schleck de seneste løb har udgjort toppen af hierarkiet på Team CSC, så er Ivan Basso formentlig bedste bud på en sejr i Liege-Bastogne-Liege. Det mener Bjarne Riis i hvert fald.

”Ivan kørte godt i dag og arbejdede hårdt for Fränk Schleck og Karsten Kroon, og det er helt klart de tre, der er i spil igen på søndag, hvor ruten ligger bedre til Basso, fordi den kræver mere udholdenhed. Vi har selvfølgelig også nogle outsidere på søndag, men det er de tre, det ligger bedst til igen," sagde den danske holdejer efter gårsdagens Fleche Wallone til Ritzau.

Tilbage til toppenFleche Wallonne: Schleck - Jeg kunne have vundet


Det blev til en tredje- og fjerdeplads for Team CSC i gårsdagens Felche Wallonne. Et godt resultat for det danske mandskab. Alligevel kunne vinderen af Amstel Gold Race ikke lade være med at ærgre sig efter løbet.

”Det var et godt løb for os, og to mand i top fem er tilfredsstillende, men jeg burde være stukket lidt tidligere på den sidste stigning. Jeg kom til at sidde nede bagi, og det kostede nogle kræfter at komme helt op til de forreste. Jeg havde fantastiske ben og kunne have vundet igen,” sagde Schleck til Berlingske Tidende efter løbet.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ullrich kan ikke bruges på Team CSC


Forleden udtalte B.S. Christiansen at man ikke kunne bruge Michael Rasmussen og nu er det så Bjarne Riis tur til at fortælle at man ikke kan bruge Jan Ullrich på Team CSC.

”Jan har ikke den mentalitet, jeg kræver på mit hold. Godt nok har han en stærk personlighed, for det skal man have, når tyskerne hvert år forventer, han vinder Tour de France, men det er ikke én, jeg kan bruge,” siger Bjarne Riis til BT.

Den danske team-ejer kaldte forleden den tyske rytters form for katastrofal, men ser da gerne, at det måske giver Jan Ullrich et los bagi.

”Sådan må han da gerne tage det, for det er synd for sporten, hvis ikke han bliver klar. Vi vil helst slå ham, når han er skarpest. Jeg ønsker at se ham så god som muligt”, siger Bjarne Riis til Ritzau.

Tilbage til toppenGiro d´Italia: Nicki topmotiveret


Danske Nicki Sørensen har vist stor formfremgang på det seneste og er topmotiveret til at hjælpe Ivan Basso til sejr i næste måneds Giro d´Italia

”Jeg har tænkt på det løb siden december måned. Jeg føler mig ekstremt motiveret, fordi vi har Ivan Basso, der kører for at vinde,” siger Nicki Sørensen til BT.

Den danske rytter har boet i Italien de seneste fem år, men har aldrig før stillet til start i det italienske etapeløb.

Tilbage til toppenKim Andersen: Snart Kroons tur til at vinde


Efter en fjerdeplads i Amstel Gold Race og en tredjeplads i Fleche Wallonne er Team CSC danske sportsdirektør Kim Andersen ikke i tvivl om, at det kun er et spørgsmål om tid før at den hollandske rytter henter den første sejr for det danske hold.

”Det varer ikke så længe før, at det bliver Kroons tur til at vinde. Det var snert på i dag, og det havde ikke krævet meget, for at det var lykkedes, men i dag mente Kroon dog også, at det var den stærkeste, der vandt,” sagde Kim Andersen efter Fleche Wallonne til Jyllands-Posten.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 6.999 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Bekræfter start i Tour de Romandie


Fra på tirsdag er det endelig så vidt, at T-Mobiles Tour-katajn, Jan Ullrich, starter sin 2006-sæson. Det sker samtidig med at startskuddet til Tour de Romandie lyder.

Den overbeslastningsskade, der har plaget ham den seneste tid er nu helt overvundet, og han er nu med egne ord ”fuldstændig tilbage på sporet”.

”Jeg kan nu belaste knæet fuldt ud. Jeg har heller ingen problemer mere efter at have kørt tempo-træning efter en motorcykel med fuld gas,” fortæller han på sin hjemmeside.

Nu gælder det ifølge den rødhårede østtysker om at øge belastningen yderligere i den næste uges tid, så han kan følge med i Schweiz. ”Det er det eneste, det gælder om i mit første løb, ikke andet,” slutter han.

Tilbage til toppen

Læs også
Skuffet verdensmester: Jeg troede, jeg ville blive professionel
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger