Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 20. februar 2006

Feltet.dk kort - 20. februar 2006

20. februar 2006 00:280
- Het Volk: Igen ramt af vejrproblemer
- Liberty Seguros: Vinokourov debuterer i Murcia
- Arnaud Coyot: Satser på Paris-Roubaix
- Barloworld: Begejstring over wildcards
- Tour of California: CSC vil have revanche på enkeltstarten
- Paolo Bettini: På vej til spansk hold?
- Tour of California: Julich - vigtigt for amerikansk cykelsport
- Tour of California: 200.000 tilskuere til prolog
- Fidel Castro: Får cykel af Eddy Merckx
- Tour of California: En i-Pod rigere
- Tour of California: Zabriskie fik kædeproblemer
- Tour of California: Julich overrasket
- Tour of California: Leipheimers drøm gik i opfyldelse
- Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
- Team CSC: Klar til den kommende weekend
- Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner

De korte nyheder opdateres løbende...


Het Volk: Igen ramt af vejrproblemer
Daviitamon-Lotto skulle have kørt Het Volk ruten igennem tirsdag, men på grund af det dårlige vejr, har man valgt at aflyse den planlagte gennemkørsel/test af ruten, da det risikerer at bringe rytternes sundhed i fare.

”Det var meget overskyet, da vi fløj over Portugal i lørdags. Der var heller ikke meget at se af Frankrig fra oven. Det er ikke tilrådeligt at lade dem køre en gang mere under de samme forhold med risiko for at de pådrager sig sygdom etc.

På grund af det dårlige vejr er holdledelse og ryttere blevet enige om at aflyse den planlagte gennemkørsel af ruten i morgen eller i overmorgen. Efter gennemkørsel ville Davitamon-Lotto også have afholdt et pressemøde, men det er ligeledes aflyst.


Liberty Seguros: Vinokourov debuterer i Murcia
Liberty Seguros-Würth holdet vil i morgen være til start i etapeløb løbet Vuelta a Valencia med et hold, der er meget lig holdet til Tour Down Under i Australien, der blev kørt i slutningen af januar.

Holdet stiller nemlig til start med Allan Davis, Carlos Barredo Aaron Kemps, Koen de Kort, Jose Antonio Redondo, Jose Joaquín Rojas, Eladio Sanchez og Sergey Yakovlev.

Efter det spanske etapeløb køres der Almeria’s Classic. Dette vil finde sted d. 26. februar og vil bestå af følgende ryttere: Allan Davis, David Etxebarria, Javier R. Abeja, Carlos Abellán, Dariusz Baranowski. Iván Santos, Marcos Serrano og Ángel Vicioso.

Truppen er i store træk den samme, der også stiller op til Murcia Rundt, der køres fra den 1. marts. Lige med undtagelse at Allan Davis, der bliver udskiftet med kazahkstaneren Alexander Vinokourov, der dermed kører sit første løb i Liberty Seguros-trøjen.


Arnaud Coyot: Satser på Paris-Roubaix
Søndag overgik den ellers relativt ukendte Arnaud Coyot, Thor Hushovd i Classic Haribo med en så lille margin, at der måtte målfoto til for at afgøre vinderen af løbet. Nu sætter han alt ind på Paris-Roubaix.

”Jeg har forberedt mig specifikt på Paris-Roubaix og de andre klassikere. Og det er klart at en sådan sejr giver selvtillid fremover,” siger han til sport24.com.

Den 25-årige franskmand blev sidste år nummer 10 i Paris-Roubaix.


Barloworld: Begejstring over wildcards
I den seneste tid har Barloworld modtaget wildcards til Tirreno-Adriatico, Milano-San Remo, Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege. Det skaber selvfølgelig begejstring på kontinentalholdet.

”Team Barloworld er begejstret for at blive inviteret til så prominente løb. En af holdets mål i 2006 er at køre så mange Pro Tour-løb så muligt,” siger team-manager Corti til Supercycling.

Danske Mads Christensen ventes at stille til start i Milano-San Remo, ligesom det ville være spændende at se det unge talent i Liege-Bastogne-Liege, hvor han tidligere er blevet nummer to i U23 udgaven.


Tour of California: CSC vil have revanche på enkeltstarten
Team CSC var tæt på at hente årets første sejr på prologen af Tour of California. Kun Levi Leipheimer kunne overgå Bobby Julich, men nu ser man frem til onsdagens enkeltstart.

”Overordnet ser det godt ud for os, og der er ingen tvivl om, at Zabriskie er ude på at tage revanche på tredje etapes enkeltstart. Men jeg tror, at der allerede vil ske en del på anden etape, som bliver meget krævende,” udtalte sportsdirektør Scott Sunderland, der var positivt overrasket over Bobby Julichs gode form.

”Bobby Julich har ikke haft Tour of California som et decideret mål, så det er flot, at han laver næstbedste tid i dag.”

Tirsdagens enkeltstart er 27,4 km. lang.


Paolo Bettini: På vej til spansk hold?
Iflg. den spanske avis Marca, overvejer Paolo Bettini et holdskifte. Han kan se en ende på kontrakten med Quick Step, der udløber efter denne sæson og ”vil sagtens kunne trives på et spansk hold, hvor der er mange af høj kvalitet. Desuden er den spanske måde at leve på ikke langt fra den italienske, så det vil jeg ikke have problemer med”, siger den lille italiener.

I takt med Tom Boonens støt voksende sejrsliste og deraf følgende popularitetseksplosion, virker Bettini måske også en anelse tilsidesat på det belgiske hold. F.eks. har verdensmesteren krævet 100% støtte fra hele holdet under Flandern Rundt, et løb Bettini ellers gerne selv vil forsøge at vinde. Måske forholder det sig i realiteten sådan - for nu at citere en slidt westernkliche - at ”this team aint big enough for the both of us” (dette hold er ikke stort nok til os begge).


Tour of California: Julich - vigtigt for amerikansk cykelsport
Efter Lance Armstrongs farvel som cykelatlet er det et åbent spørgsmål, hvem der skal tage over på den amerikanske cykelscene. Flere af favoritterne til at overtage efter den syvdobbelte mester i Tour de France er til start i Tour of California - tilsyneladende yderst motiverede.

”Det her er februar, det er ikke Tour de France, men alligevel snakker alle om at hente en etapesejr. Jeg er meget overrasket over, hvor seriøst folk tager dette løb,” siger Boby Julich til Cyclingnews.

Bobby Julich har selv som dreng flere gange været til start i Californiske cykelløb og han håber at det nye løb kan være med til at sætte gang en ny udvikling. ”Det er specielt for mig at deltage i dette løb og måske være med til at motivere den næste generation af amerikanske ryttere på den samme måde som jeg blev motiveret,” siger han til Velonews.com.

”Det er op til os at inspirere den næste generation og jeg tror, at Tour of California kan hjælpe os med det.”


Tour of California: 200.000 tilskuere til prolog
Ikke færre end 200.000 fans menes at af fulgt rytterne i Tour of California på gårsdagens prolog i San Franciscos gader. Et antal man ellers kun ser til de allerstørste cykelsports begivenheder i Europa. Og det gjorde indtryk på rytterne.

”Jeg fik gåsehud,” sagde dagens vinder Levi Leipheimer til L.A. Times. ”Det her har jeg aldrig prøvet før. Jeg følte det som jeg kørte på en luftbølge. Det var virkelig specielt. Jeg følte virkelig den samme atmosfære som under Tour de France.”

Også Bobby Julich var imponeret. ”Al den larm”, sagde han. ”Det oplever du som amerikaner ikke ret ofte. Det gjorde mig supermotiveret.”

Men det var ikke kun de hjemlige ryttere, der kunne mærke det store publikums opbud. ”Publikum var fantastisk, alle skreg ’godt arbejde, godt arbejde’”, fortalte den uzbekiske mester Sergey Lagutin, der netop er skiftet fra Italien til det amerikanske Navigator mandskab, til Dailypeloton da han kom i mål. ”I Italien får du meget sjældent den slags opbakning.”


Fidel Castro: Får cykel af Eddy Merckx
I forbindelse med sit besøg på Cuba for at overrække 1000 cykler til mindrebemidlede sportsudøvere og landsbylæger i Guantanamo området, får legenden Eddy Merckx i dag mulighed for at møde en anden legende - blot inden for det verdenspolitiske felt. Nemlig den cubanske præsident Fidel Castro.

Fidel Castro har været leder af verdens i dag reelt eneste tilbageblivende kommunistiske nation, Cuba, siden 1959 hvor har tog magten ved en blodig revolution. Han er en karismatisk leder med hang til militær påklædning og store cigarer.

Eddy Merckx medbringer en specielt fremstillet Merckx cykel som gave til den cubanske leder, der fylder 80 år i august måned i år. Måske er den udrustet med cigarholder på styret?


Tour of California: En i-Pod rigere
Det er helt normalt, at der uddeles forskellige reklame artikler både forud og under cykelløb. Men som sædvanlig er alting lidt større i USA. Således fik alle rytterne uddelt en i-Pod af arrangørerne inden starten på gårsdagens prolog.


Tour of California: Zabriskie fik kædeproblemer
David Zabriskie var udråbt til en af Tour of Californias helt store favoritter efter han på Team CSCs træningslejre har vist særdeles god form. Desværre kom den amerikanske rytter i problemer da kæden sprang af i det han drejede ind på den afsluttende stigning op mod mål. Zabriskie endte således ni sekunder efter en anden af forhåndsfavoritterne Levi Leipheimer.

”Når man tænker på, hvor meget tid Zabriskie tabte på grund af kæden, er det yderst imponerende, at han stadigvæk kører en femteplads hjem på så kort en prolog," siger sportsdirektør Scott Sunderland fra Californien. "Det fortæller mig, at han helt sikkert sad med en stor mulighed for at presse Leipheimers tid."

Zabriskie var nu langt fra den eneste der kom galt afsted. Den australske enkeltstartsmester Nathan O´Neill styrtede således i det sidste sving før mål angiveligt også fordi kæden sprang af. Han endte alligevel på en 25. plads.


Tour of California: Julich overrasket
Måske fortæller Bobby Julichs opvarmning til gårsdagens prolog i Tour of California i virkeligheden, hvilke forventninger den rutinerede amerikaner gik i til løbet med. For i stedet for nogen form for specialtræning tog han en cykeltur til Golden Gate Bridge. Alligevel blev han kun overgået af Levi Leipheimer i mål.

”Jeg kendte ikke rigtig mine grænser, så jeg rejste mig aldrig fra sadlen og forsøgte ikke at skade mig selv for meget,” indrømmede han efter han kom i mål til Cyclingnews.

”Jeg var totalt overrasket over at krydse målstregen i bedste tid,” sagde han. ”Jeg er virkelig glad, gosh, det er mit første løb i år.”


Tour of California: Leipheimers drøm gik i opfyldelse
Levi Leipheimer beviste i går, at han har trænet præcist så hårdt som han har bebudet og vandt den bare 3,2 km. lange prolog i Tour of California med næsten fem sekunder til Bobby Julich.

”Jeg har drømt om muligheder for at vinde denne prolog og bære den første førertrøje nogensinde i Tour of California i min egen hjemby,” sagde han efter sejren.

Den amerikanske rytter har fået lov af sit tyske Gerolsteiner mandskab at blive hjemme i Californien i hele vinterpausen, og har derved været fritaget fra alle træningslejre og holdpræsentation, kun for at være helt klar til Tour of California.

”Det er virkelig en drøm der gik i opfyldelse, fordi jeg har drømt om dette hele vinteren. Jeg har trænet hårdt. Ord kan ikke beskrive, hvor specielt dette er for mig.”

Kilde: Cyclingnews.com


Shop: Tilbud på Cykelsporten 2003 og 2004
Feltet.dks webshop har udvidet med flere produkter. Det er i første omgang magasiner, som webshoppen er udvidet med. Vi har fået flere magasiner af "Cykelsporten" på lager. Tidligere har vi kun solgt Cykelsporten 2005, men nu sælger vi også magasinet fra de tidligere år. (2003-2004).

Feltet.dk har lavet forskellige pakkeløsninger, hvor du kan kombinere nogle forskellige pakker, bl.a. købe Cykelsporten 2003 og 2004 i en samlet pakkeløsning eller hvad med Cykelsporten 2003 - 2005? Så du har alle magasinerne, måske dit nye samleobjekt?

Du kan se mere om magasinerne og bestille dem på www.feltet.dk/shop


Team CSC: Klar til den kommende weekend
Team CSC har holdene klar til den kommende weekend, hvor der køres løb i Belgien og Schweiz. Til de belgiske semiklassikere Omloop Het Volk og Kuurne-Bruxelles-Kuurne stiller holdet med: Kurt-Asle Arvesen, Matti Breschel, Allan Johansen, Kasper Klostergaard, Marcus Ljungqvist, Lars Michaelsen, Martin Pedersen og Luke Roberts.

Til de schweiziske løb GP Chiasso og GP Lugano stiller Team CSC til start med: Michael Blaudzun, Volodymir Gustov, Christian Müller, Peter Luttenberger, Fränk og Andy Schleck, Nicki Sørensen og Brian Vandborg.

Het Volk kan i øvrigt følges direkte via Feltet.dk live opdatering.

Kilde: Team-CSC.com


Feltet.dk Auktion: Førende bud nu - 11.000 kroner
Feltet.dk har startet et nyt tiltag op på hjemmesiden - auktioner. Den første auktion er lavet i samarbejde med EnergySport.dk, hvor du har mulighed for at komme til at køre med det samme udstyr som det danske ProTour hold Team CSC bruger.

Auktionspakken indeholder: Et Zipp 404 hjulsæt incl. bremseklodser og Zipp Quick releases samt et sæt Speedplay ZERO Titanium CSC Edition og High5 Energi produkter. Pakken har en vejledende udsalgspris på i alt 16.185 kroner. Se mere om produkterne, klik her.

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og på auktionssiden.

Auktionen løber frem til den 8. marts kl. 15.00.

Bemærk hvis man ønsker at give et annonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr, by og telefonnummer til redaktionen.

Budhistorik:
- Brian Høgild Hansen (11.000 kroner)
- Jacob Holme (10.000 kroner)
- Claus Nielsen (9.700 kroner)
- Jacob Holme (9.600 kroner)
- Claus Nielsen (9.500 kroner)
- Brian Høgild Hansen (9.400 kroner)
- Jacob Holme (9.200 kroner)
- Claus Nielsen (9.000 kroner)
- Jacob Holme (8.900 kroner)
- Brian O. Hjort (8.600 kroner)
- Lau Kierulff (8.500 kroner)
- Chris Jensen (8.000 kroner)
- Jeppe Bo Lauersen (500 kroner)
- Troels Kristensen (250 kroner)
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger