Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 21. april 2006

Feltet.dk kort - 21. april 2006

21. april 2006 12:100


- Feltet.dk: Vi beklager den lange nedetid
- Giro del Trentino: Bennati fuldendte Lampre succesen
- Niedersachen: Petacchi vandt tredje etape
- Udo Bölts: Hvorfor har Ullrich ikke kørt løb endnu?
- Giro d’Italia: Davide Rebellin til start
- Gerolsteiner: Heller ingen LBL til Frank Høj
- Post Cuppen: Team Herning Elite i stærkeste opstilling
- UniBet.com: Klar til Herning og Århus
- Tour de Georgia: CSC havde håbet på sejr og førertrøje
- Tour de France: Kan Gomez Merchante køre i top-5?
- Auktion: Højste bud 6.999 kroner

De korte nyheder opdateres løbende.Feltet.dk: Vi beklager den lange nedetid


Feltet.dk har desværre i dag været nede i adskillige timer, og det er bare ikke godt nok. Vi arbejder nu på at få lokaliseret vores serverproblemer, så vi kan undgå det i fremtiden.

Vi beklager mange gange!

Tilbage til toppenGiro del Trentino: Bennati fuldendte Lampre succesen


I dag blev sidste etape af Tione-Arco kørt over 172 km. Etapen endte i en massespurt, hvor Lampre-Fondital rytteren Daniele Bennati sejrede foran Ariel Maximiliano Richeze (Ceramica Panaria) og Marco Marcato (Team Androni Giocattoli).


Daniele Bennati vinder sidste etape / Foto: Bettini


Lampre succesen blev fuldendt, da Damiago Cunego samlede samlet.

Resultat af 4. etape
1 Daniele Bennati (Ita) Lampre-Fondital 3.48.45
2 Ariel Maximiliano Richeze (Arg) Ceramica Panaria-Navigare
3 Marco Marcato (Ita) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi
4 Antonio D'aniello (Ita) Miche
5 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas
6 David Munoz (Spa) Comunidad Valenciana
7 Blazej Janiaczyk (Pol) Team Androni Giocattoli-3C Casalinghi
8 Ivan Fanelli (Ita) Amore & Vita-McDonald's
9 Mauro Gerosa (Ita) Miche
10 Daniele Pietropolli (Ita) Team Tenax Salmilano
..
49 Bo Hamburger (Den) Miche
85 Mads Christensen (Den) Barloworld

Samlet slutstilling
1 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 16.28.25
2 Luca Mazzanti (Ita) Ceramica Panaria-Navigare 0.04
3 Eddy Ratti (Ita) Naturino-Sapore Di Mare 0.08
4 Andrea Tonti (Ita) Acqua Sapone 0.10
5 Emanuele Sella (Ita) Ceramica Panaria-Navigare 0.14
6 Sylvester Szmyd (Pol) Lampre-Fondital 0.22
7 Przemyslaw Niemec (Pol) Miche 0.27
8 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval-Prodir 0.37
9 Ezequiel Mosquera Miguel (Spa) Comunidad Valenciana 0.43
10 Tomasz Nose (Slo) Adria Mobil
..
84 Mads Christensen (Den) Barloworld 40.00
114 Bo Hamburger (Den) Miche

Tilbage til toppenNiedersachen: Petacchi vandt tredje etape


Niedersachen-Rundfahrt lever op til forudsigelserne. Det er blevet sprinternes legeplads, ikke mindst efter at Harzen er blevet droppet på ruteplanen. På dagens tredje etape viste Team Milrams supersprinter, Alessandro Petacchi endnu en gang, at han er i en klasse for sig.

Ingen af de øvrige holds sprintere formåede at slå den lynhurtige italiener i dagens afsluttende massespurt efter de 184,8 km fra Bückenberg til Rheda-Wiedenbrück, og han har dermed sikret sig tre sejre ud af tre mulige indtil videre og forsvarede dermed sin føring i det samlede klassement. Endnu en gang var det i øvrigt Danilo Hondo, fra det lille Team Lamonta, der kom ind på andenpladsen.

Etapen blev dog skæmmet af et styrt umiddelbart før målstregen, og allerværst gik det ud over hollandske Kenny van Hummel, der stærkt blødende og med en foreløbig diagnose fra løbslægen på en forstuvet ryg blev kørt på hsopitalet. De øvrige implicerede ryttere slap med mindre skrammer.

Det var Steffen Radochla, der forårsagede styrtet og som rev Olaf Pollack, Marco Velo, Graeme Brown og Kenny van Hummel med sig i faldet. Det er endnu uklart, om Radochla forud for styrtet karambolerede med en tilskuer eller vejafspærringen.

Morgensdagens fjerde etape fører rytterne 196,9 km fra Rheda-Wiedenbrück til Duderstadt. Løbet slutter på søndag i Göttingen.

Resultat af 3. etape:
1. Alessandro Petacchi (Team Milram) 4:07:33 timer
2. Danilo Hondo (Team Lamonta)
3. Robert Förster (Team Gerolsteiner)
4. Olaf Pollack (T-Mobile Team)
5. Graeme Brown (Rabobank)
6. Marco Velo (Team Milram)
7. Massimiliano Mori (Naturino-Sapore di Mare) +0:02
8. Gerald Ciolek (Team Wiesenhof-Akud) st.
9. Piet Rooyakkers (Team Skil-Shimano) +0:04
10. Jonas Owczarek (Team Sparkasse) st.

Samlet stilling efter 3. etape:
1. Alessandro Petacchi (Team Milram) 12:35:08 timer
2. Danilo Hondo (Team Lamonto) +0:18
3. Graeme Brown (Rabobank) +0:20
4. Olaf Pollack (T-Mobile Team) +0:30
5. Marco Velo (Team Milram) st.
6. Gerald Ciolek (Team Wiesenhof-Akud) +0:32
7. Massimiliano Mori (Team Naturino-Sapore di Mare) st.
8. Emanuele Rizza (Team Naturino-Sapore di Mare) st.
9. Peter Wrolich (Team Gerolsteiner) +0:34
10. David Kopp (Team Gerolsteiner) +0:35

Tilbage til toppenUdo Bölts: Hvorfor har Ullrich ikke kørt løb endnu?


Bjarne Riis’ udtalelser i BT forleden er nu også nået til Tyskland, og i et interview med Radsport-News.com i forbindelse med lanceringen af hans errindringsbog ”Quäl dich, du Sau” bliver sportsdirektør hos Team Gerolsteiner, Udo Bölts spurgt, hvad hans mening er til de meget kritiske udtalelser fra den danske holdejer.

Udo Bölts kørte i mange år som holdkammerat til både Bjarne Riis og Jan Ullrich på Telekom, og han kender dem derfor rigtig godt begge to. Han afviser da heller ikke, at Bjarne Riis kan have ret, selvom han selv er mere dæmpet i sin kritik.

”Bjarne er en ærlig type og siger sin mening, så man kan udelukke psykologisk krigsførelse. Man kan ikke sige noget om Jans form, så længe han endnu ikke har kørt nogle løb. Han kommer nu til Tour de Romandie, som altid er et vanskeligt løb. Hvis han kan køre godt med der, uden nævneværdig forberedelse, har han gjort alt rigtigt. Hvis det hele imidlertid går i fisk, så har Bjarne naturligvis haft ret. Men uanset hvem man spørger, om det er Bjarne Riis, Patrick Lefèvere eller mig, så vil vi alle spørge: ’Hvorfor har han endnu ikke kørt løb?’”

Tilbage til toppenGiro d’Italia: Davide Rebellin til start


Team Gerolsteiner meddelte tidligere i dag, at Davide Rebellin er blandt de af holdets ryttere, der skal køre dette års udgave af Giro d’Italia. Rebellin kørte sidste gang det italienske etapeløb i 2004.

Inden turen går til Italiens største etapeløb er der dog lige en enkel visit i Tyskland, når der den 1. maj køres Rund um den Henninger Turm.

"Davide er i grunden i meget god form, selvom det i øjeblikket ikke kan ses på hans resultater," erklærer sportsdirektør Christian Henn. Rebellin brækkede et ribben under Baskerlandet Rundt, men det lykkedes ham alligevel at køre sig ind på en sjetteplads i Amstel Gold-Race. I onsdags tvang et maveonde ham så til at opgive at fuldføre Fleche Wallonne, men han skulle være klar til søndagens Liége-Bastogne-Liége.

Resten af holdet til Giro d’Italia offentliggøres på mandag.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Heller ingen LBL til Frank Høj


Frank Høj er ellers normalt synonymt med forårsklassikerne, men man kommer til at kigge langt efter ham på Gerolsteiners hold til søndagens Liége-Bastogne-Liége. Der er nemlig ikke blevet plads til danskeren på det tyske hold, der til søndag er bygget op omkring italienske Davide Rebellin og med Fabian Wegmann som baghåndstrumfen.

"La Doyenne" - som er den ældste af klassikerløbene (blev kørt første gang i 1892) blev vundet af Davide Rebellin i 2004, hvor han skrev cykelsportshistorie ved at være den første, der vandt de tre Ardennerklassikere samme år. I år er det ikke blevet til sejre i de to første, og hos det tyske hold er der forsigtighed med at spå om udfaldet på søndag. Kaptajnen har været ramt af en skade og senest også et maveonde.

"Under normale omstændigheder ville Davide med sikkerhed tælle med blandt favoritterne. Men omstændighederne er ikke normale. Vi kan kun håbe på, at han er blevet rask," siger sportsdirektør Christian Henn. Der bliver dog ikke tale om ændringer på kaptajnspladsen. "Davide er vores kaptajn, helt klart. Og vi vil forsøge alt for at komme i top ti." Skulle det ikke lykkes med den italienske kaptajn, så har han Fabian Wegmann i baghånden. Han har i modsætning til Rebellin og Andrea Moletta ikke haft maveproblemer, og han kan blive den, der skal køres for, hvis det glipper med Rebellin.

"Vi skal først og fremmest være med på triple-stigningen. Allerhelst med flere ryttere. Så er meget muligt," lyder det fra Henn.

Team Gerolsteiners hold til Liége-Bastogne-Liége:
Markus Fothen, Thomas Fothen, Davide Rebellin, Matthias Ruß, Stefan Schumacher, Fabian Wegmann, Beat Zberg og Markus Zberg

Tilbage til toppenPost Cuppen: Team Herning Elite i stærkeste opstilling


For første gang i år stiller Team Herning Elite op i stærkeste opstilling. Det sker ved søndagens Post Cup løb i Odder. Ved sæsonens første løb har Michael Færk og Martin Mortensen været optaget af løb i udlandet, men til søndagens løb er de 2 klar til at supplere holdets andre ryttere. Alle 9 ryttere meldes klar til sæsonens første store hjemlige styrkeprøve. Udover Færk og Mortensen består holdet af Nicki Olsen, Nikolaj Knudsen, Martin Hansen, Christian Knørr, Michael S. Larsen, Morten Knudsen, Stig Hemmingsen og Kasper Malmkjær. Det 175 km lange løb starter kl. 11.00 i Odder og afvikles på en kuperet omgang som skal gennemkøres 9 gange hvorefter der sluttes af med en mindre omgang der skal køres 3 omgange på.

Junior feltet skal køre 2. afdeling af Bell Cuppen. Første afdeling blev kørt på hjemmebanen i Herning hvor det var det samlede resultat af SparNord løbet i Påsken, som tæller med i Bell Cuppen. Det gør at Morten Brinch Jensen ligger på en 8. plads i Bell cuppen inden søndagens anden afdeling. Udover Brinch Jensen stiller Herning Cykle Klub med Rasmus G. Jensen, Søren Kirkegaard, Martin Føhns og Morten Brink. Holdets sidste rytter Stefan Nielsen døjer stadig med knæ problemer efter han styrtede i Paris-Roubaix for næsten 14 dage siden. Derfor stiller Stefan Nielsen ikke til start i Odder.

Tilbage til toppenUniBet.com: Klar til Herning og Århus


De danske UCI 1-dagscykelløb Grand Prix Herning - "En forårsdag på heden" og Colliers Classic i Århus får besøg af et af de allerbedste hold udenfor Pro Tour'en, nemlig UniBet.com. De stærke belgiere kommer bl.a. med Jeremy Hunt, der blev nr. fire i CSC Classic 2005 og også tidligere har vist sit format i Grand Prix Herning med en andenplads i 2003. Britten, der tidligere har kørt for bl.a. Banesto, har været professionel siden 1996, og har en lang og imponerende sejrsliste med sig i cykeltasken.

UniBet.com kan desuden præsentere de to stærke australiere, Baden Cooke og Matthew Wilson. I februar vandt sprinterstjernen Cooke det europæiske åbningsløb GP d' Ouverture La Marseillaise i Frankrig, og også tidligere har han manifesteret sin høje klasse. Bl.a. i 2003 hvor han vandt den grønne trøje og en etapesejr i Tour de France. Cooke har vist stor forårsform, og han må absolut regnes blandt løbenes topfavoritter. Wilson er australsk mester fra 2004, men har siden haft lidt svært ved at levere resultater. Også den belgiske mester fra 2003, Geert Omloop, besøger Danmark sammen med holdkammeraterne.

Selv om holdet ikke er med på ProTour´en har Unibet.com-rytterne alligevel optrådt i mange af forårets prestigefyldte løb som Flanderen Rundt, Paris- Roubaix, Amstel Gold Race, Fleche Wallone og Liège-Bastogne-Liège, når de stiller til start i Danmark. Der er altså god grund til at regne med storform hos belgierne, der således kommer med mange hårde løb og kilometer i benene.

Tilbage til toppenTour de France: Kan Gomez Merchante køre i top-5?


José Angel Gomez Merchante imponerede med sin sejr i Baskerlandet Rundt, men Saunier Duval-Prodirs team-manager Mauro Gianetti håber, at den 26-årige spanske rytter kan overraske endnu mere i årets Tour de France.

”Jeg tror at han kan køre et flot Tour de France. Det er svært at spå om han køre i top-5, men jeg er overbevist om det. Tour de France er altid fuld af overraskelser og måske har vi en smuk en af slagsen”, siger han således til Velo-Club.net.

Gomz Merchante vil forberede sig til det store franske etapeløb via Romandiet Rundt, Vuelta a Catalonia og Dauphiné Libéré. Foruden den spanske rytter ligger det allerede fast at også David Millar og Gilberto Simoni stiller til start i Tour de France. Til de resterende seks pladser er Rinero, Fritsch, Ventoso, Pagliarini, Zaugg, Cobo, Cañada, Trentin og Zarate inde i billedet.

Tilbage til toppenTour de Georgia: CSC havde håbet på sejr og førertrøje


Team CSC havde håbet på at succes´en ville fortsætte på den 39,9 km. lange enkeltstart i Tour de Georgia, med en sejr til David Zabriskie. Han blev dog i den sidste klart slået af både Floyd Landis (Phonak) og Tom Danielson (Discovery Channel).

”Det er klart, at vi havde sat næsen op efter tage etapesejren og førertrøjen med Dave, men Landis var ganske enkelt bedre i dag,” sagde sportsdirektør Tristan Hoffman efter etapen.

Nu venter det danske mandskab flere angreb i den kommende dage i mindst fra sidste års vinder Tom Danielsons amerikanske Discovery Channel mandskab. ”Nu venter der to ekstremt hårde dage i bjergene, og jeg forventer en del angreb - ikke mindst fra Discovery Channel, der har en flere ryttere, der ligger godt til efter enkelstarten.”

Team CSC tror dog stadig på holdets amerikaner kan gøre sig gældenden i klassementet. ”Dave har forbedret sig en del i bjergene, og det skal blive spændende at se, hvor langt det rækker, når løbet for alvor bliver hårdt. Som det ser ud lige nu, er en podieplads bestemt inden for rækkevidde,” slutter Tristan Hoffman.

Tilbage til toppenAuktion: Højste bud 6.999 kroner


Feltet.dk åbner hermed for endnu en auktion på hjemmesiden. Denne auktion er i samarbejde med Per P. Cykler, hvor du har mulighed for at vinde en lækker Cannondale 2004 Ironmann 800 med 26” hjul.

Auktionspakken indeholder:

Cannondale 2004 Ironmann 800 26” hjul
56 cm midt midt
62 cm midt top
53 cm overrør.

Shimano Ultegra 9 speed 18 gear
Cannondale bremser
Truvativ garniture
Mavic CXP 33 fælge

Førpris 13.999,-

Budhistorik:
- Steen Petersen (6999 kroner)
- Thomas Bendix Mortensen (5200 kroner)
- Jan Hofman (5050 kroner)
- Bjørn B. Andersen (5000 kroner)
- Finn Caspersen (4900 kroner)
- Werner Krog-Jensen (4050 kroner)
- Jan Hofman (4000 kroner)
- Thomas Poulsen (3500 kroner)
- Michael Hassenkam (3200 kroner)
- Jeppe Krogh Poulsen (2700 kroner)
- Thomas Poulsen (2500 kroner)
- Morten Sverinsen (1500 kroner)
- Louis Gravert (1100 kroner)
- Brian Christensen (550 kroner)
- Henrik Thomsen (500 kroner)

Auktionens regler:
- Auktionen starter fra 1 krone
- Det er muligt at byde på pakken ved at sende et bud til auktion@feltet.dk
- Navn, Adresse, Postnummer, By og telefonnummer skal medsendes for at et bud kan accepteres
- Hvert bud skal hæves med minimum 50 kroner

Bemærk hvis man ønsker at give et anonym bud, så er der også mulighed for det, så skal det blot fremgå af mailen til Feltet.dk. Man skal dog stadig oplyse navn, adresse, postnr., by og telefonnummer til redaktionen.

Det førende bud vil altid være oplyst her på siden og i de korte nyheder.

Auktionen løber frem til den 29. april kl. 12.00.

Er du cykelforhandler og skal din auktion være den næste?
Hvis du er cykelforhandler og ønsker omtale eller ønsker at få nogle produkter sat på auktion her på Feltet.dk, så kan du kontakte Feltet.dk på auktion@feltet.dk eller 51 55 89 66 for at høre nærmere om auktioner her på siden.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

EM - Kvinder(CCW) 23/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - Herrer(CC) 24/09

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

EM - Herrer(CC) 24/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger