Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk kort - 21. marts 2006

Feltet.dk kort - 21. marts 2006

21. marts 2006 09:050
- Settimana Ciclistica: Kan styrt have kostet Lampre sejren?
- Tour de Normandie: Amerikansk sejr
- TV: Matti Breschel besøger 1. Etape
- Settimana Ciclistica: Riis - perfekt holdløb
- Vuelta Castilla y Leon: Dobbeltsejr til Discovery
- Flandern Rundt: Stilling i ProTour giver dårlig placering af følgevogne
- Trine Schmidt: Sidste forberedelser før sæsonstart
- Afstemning: Hvilken røverhistorie skal det være torsdag?
- Designa Køkken: U23 ryttere klar til World Cuppen
- Designa Køkken: Stor opgave med Dwars door Vlaanderen
- Rolf Aldag: Vil dyrke triatlon
- Alex Rasmussen: Tre gange i asfalten i Kroatien
- Jakob Piil: Kan kører sig på klassikerholdet

De korte nyheder opdateres løbende


Settimana Ciclistica: Kan styrt have kostet Lampre sejren?
På formiddagens etape af Settimana Ciclistica viste Danilo Napolitano, at formen aldrig har været bedre. Efter en femteplads i Milano-Sanremo i lørdags, lykkedes det ham denne gang at vinde. På eftermiddagens holdtildskørsel var det så planen, at Napolitano skulle køres frem på den samlede førsteplads, men grundet et styrt, at netop Napolitano, sluttede Lampre-Fondital holdet 11 sekunder efter Team CSC.

”Efter en flot sejr af Napolitano, så jeg holdet køre en super holdtidskørsel,” udtaler Martinelli hertil aften. ”Jeg er en smule skuffet, da vi gerne ville have vundet, så vi kunne have placeret Danilo på førstepladsen samlet. Men, det er også det eneste vi er skuffet over. Vi kørte meget stærkt og også Damiano viste god form på enkeltstarts cyklen, så vi fortsætter arbejdet frem mod Giroen.”


Tour de Normandie: Amerikansk sejr
Amerikaneren Charles-Bradley Huff (Tiaa-Cref) vandt 1. etape af Tour de Normandie. Han ktog dermed også førertrøjen fra hollandske Kai Reus.

Resultat af 1. etape
1 Charles Bradley Huff (USA) Team TIAA-CREF 5.55.38
2 Vidal Celis (Spa) Orbea
3 Saïd Haddou (Fra) Auber 93
4 Takashi Miyazawa (Jpn) Cycle Racing Team Vang
5 Martin Garrido (Por) Duja / Tavira

Samlet stilling efter 2. etape
1 Charles Bradley Huff (USA) Team TIAA-CREF 6.03.02
2 Kai Reus (Ned) Rabobank 0.02
3 Rick Flens (Ned) Rabobank 0.05
4 Saïd Haddou (Fra) Auber 93 0.07
5 Emilien Berges (Fra) Auber 93


TV: Matti Breschel besøger 1. Etape
Peter Piil og Brian Holm får i denne ugens udgave af 1. Etape besøg af Team CSC’s stortalent, Matti Breschel. Den 21-årige dansker var i begyndelsen af marts så uheldig at styrte i det belgiske forårsløb Driedaagse van West-Vlaanderen, hvor han brækkede to ryghvirvler.

Uheldet skete i en duel med den australske sprinter Robbie McEwen, der ifølge Breschel var skyld i styrtet. Det får danskeren rig lejlighed til at berette om i studiet, hvor Holm, Piil og Breschel også ser nærmere på nogle af de løb, som Breschel kunne have kørt, hvis ikke han var styrtet.

De tre herrer kigger blandt andet tilbage på Milano - Sanremo og Dwars door Vlaanderen, som bliver begge analyseret til bunds, og som vanligt kan seerne glæde sig til interview med flere af de store stjerner. Optakt bliver der selvfølgelig også, denne gang til Brabantse Pijl og Driedaagse De Panne.

Der vil som altid være gode vedligeholdelsestips for motionscyklister, og så fortæller Brian Holm selvfølgelig ugens røverhistorie fra cykelverdenen. Hvilken en historie, det skal være, kan du være med til at bestemme ved at deltage i afstemningen her på feltet.dk.

Hvis du har spørgsmål til Matti Breschel eller Holm og Piil, så send en mail til etape@viasat.dk

1. Etape - torsdag kl. 16 på Viasat Sport 1


Settimana Internazionale: Riis - perfekt holdløb
Team CSC vandt etapen med start og mål i Misano foran T-Mobile og Gerolsteiner, og sejren bragte Dave Zabriskie i løbet førertrøje og danske Kasper Klostergaard i ungdomstrøjen.

”Rytterne leverede simpelthen et perfekt holdløb i dag, og der var en ret overbevisende sejr. Det var en temmelig kort rute, men det lykkedes os at gøre forskellen. Alle leverede en flot indsats, og det gav os sejren. Det er en disciplin, vi har trænet igen og igen på vores træningslejre, og det er blandt andet det, der giver udslaget i dag. Det er altid noget specielt at vinde et holdløb - ikke mindst for os, for det er en disciplin, vi sætter højt”, sagde Bjarne Riis efter etapen.


Vuelta Castilla y Leon: Dobbeltsejr til Discovery
Det amerikanske hold Discovery Channel vandt tirsdag eftermiddag en dobbeltsejr i det spanske etapeløb, Vuelta Castilla y Leon. Sejren kom i hus, da Yaroslav Popovych vandt den 11 kilometer lange enkeltstart med et sekund foran holdkammeraten Jason McCartnet.

Alexandre Vinokourov blev nummer 3 og overtager løbets førertrøje.

Resultat af 2. etape
1 POPOVYCH, Yaroslav - DISCOVERY CHANNEL 0:13:01
2 MCCARTNEY, Jason - DISCOVERY CHANNEL + 01
3 VINOKOUROV, Alexandre - LIBERTY SEGUROS-WURT + 11
4 ESCOBAR, Sergio - GRUPO NICOLAS MATEO + 13
5 SANCHEZ, Luis Leon - LIBERTY SEGUROS-WURT + 15
6 GONZALEZ, Santos - 3 MOLINOS RESORT + 16
7 RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL + 16
8 SCARPONI, Michele - LIBERTY SEGUROS-WURT + 22
9 MARTINEZ, Egoi - DISCOVERY CHANNEL + 23
10 BRARD, Florent - C.D'EPARGNE-I.BALEAR + 25

Samlet stilling efter 2. etape
1 VINOKOUROV, Alexandre - LIBERTY SEGUROS-WURT 03:58:43
2 SANCHEZ, Luis Leon - LIBERTY SEGUROS-WURT + 04
3 GONZALEZ, Santos - 3 MOLINOS RESORT + 05
4 RUBIERA, José Luis - DISCOVERY CHANNEL + 05
5 SCARPONI, Michele - LIBERTY SEGUROS-WURT + 11
6 MARTINEZ, Egoi - DISCOVERY CHANNEL + 12
7 AZEVEDO, José - DISCOVERY CHANNEL + 16
8 GARCIA, José Vicente - C.D'EPARGNE-I.BALEAR + 19
9 CESAR, Gustavo - KAIKU + 22
10 PEREZ, Francisco - C.D'EPARGNE-I.BALEAR + 27


Flandern Rundt: Stilling i ProTour giver dårlig placering af følgevogne
Man må håbe for T-Mobile, at 2004 vinder Steffen Wesemann ikke har nogle punkteringer eller andre uheld. Der er nemlig meget langt ned til sportsdirektørbilen og mekanikeren, med mindre han ligger i et udbrud og har et godt forspring.

Det er den aktuelle individuelle ProTour stilling, der er afgørende for i hvilken rækkefølge, de enkelte holds følgevogne skal placere sig. Og T-Mobile har ikke scoret ét eneste point i de hidtidige ProTour løb. Det samme gør sig gældende for Ag2r-Prevoyance. Og mens Quick Step takket være Pippo Pozzatos sejr i Milano-Sanremo i lørdags kan starte som nr. 3, så må det andet store flamske hold, Davitamon-Lotto, tage til takke med en beskeden 15. plads. Så Peter Van Petegem skal også passe godt på grejet.

Startrækkefølgen for følgevognene i Flandern Rundt den 2. april kunne man i dag se i Sportwereld.be.

1. Phonak; 2. Rabobank; 3. Quick Step-Innergetic; 4. Milram; 5. Lampre-Fondital; 6. Liberty-Seguros; 7. Caisse d'Epargne-Illes Balears; 8. Liquigas; 9. Euskaltel-Euskadi; 10. Discovery Channel; 11. Team CSC; 12. Cofidis; 13. Crédit Agricole; 14. Gerolsteiner; 15. Davitamon-Lotto; 16. Saunier Duval-Prodir; 17. Française des Jeux; 18. Bouygues Telecom,

De resterende pladser - dvs. placeringer til T-Mobile og Ag2r-Prevoyance samt til wildcard hold -bliver afgjort ved lodtrækning!


Trine Schmidt: Sidste forberedelser før sæsonstart
Den danske rytter, Trine Schmidt, har opdateret dagbogen på Girlpower siden her på Feltet.dk. Hun skriver om turen til Schweiz samt den kommende tur til Mallorca.

Læs mere på www.feltet.dk/girlpower


Afstemning: Hvilken røverhistorie skal det være torsdag?
I samarbejde med Viasat Sport 1, så åbner Feltet.dk op for at brugerne kan stemme på, hvilken røverhistorie, som de gerne vil have i torsdagens program 1. Etape.

De tre røverhistorier fra Brian Holm, som vores læsere kan vælge imellem til torsdagens 1. Etape er: Skibbyrøvere, Snyd ned ad bjerget og Patrick Hendrikx’ øre.

Hvilken røverhistorie vil du gerne høre i torsdagens program 1. Etape? Stem her


Designa Køkken: U23 ryttere klar til World Cuppen
Samtidigt med at Dwars door Vlaanderen køres, skal Team Designa Køkkens unge ryttere til start i den 27. udgave af "Grote Prijs Stad Waregem", som samtidig er årets første World Cup Afdeling.

Med sine 149 km, hvor flere passager er identiske med ruten for Dwars door Vlaanderen, og med 198 ryttere fordelt på 33 hold til start, så er der ingen tvivl om at løbet bliver en stor udfordring for holdets 6 ryttere:

Chris Anker Sørensen, Andreas Frisch, Morten Gottlieb, Kasper Thustrup, Thomas Vedel Kvist og Jesper Odgaard Nielsen.

Chris Anker Sørensen har fra sæsonstart vist rigtig god form - og selvom det næsten er håbløst at udnævne favoritter i disse U23 løb, så er der ingen tvivl om at Chris Anker Sørensens mål er en podieplacering.

Andreas Frisch fik i søndags sæsondebut og viste rigtig gode takter, som gør at han forventeligt kan støtte Chris Anker langt hen i løbet.

Thomas Vedel Kvist og Jesper Odgaard Nielsen er endnu ikke kommet sig helt over deres skader - og holdet forventer således blot at de får kørt lidt løbskilometer og herefter skåner dem selv!

Designa Køkken: Stor opgave med Dwars door Vlaanderen
Der er ingen tvivl om, at det 204 km lange løb, hvor rytterne skal igennem brostensstykker og stigninger som "Katteberg", "Valkenberg", "Eikenberg", "Oude Kwaremont", "Kalkhoveberg", "Patersberg" og "Knokteberg", bliver et langt udskilningsløb. Med et felt bestående af 200 ryttere fordelt på 25 hold, som alle vil forsøge at holde deres stjerner fremme i feltet, bliver der en hård positionskamp frem mod stigningerne med brosten.

Løbet er uden tvivl holdets hidtil største opgave - og mange vil sige at opgaven endnu er for stor en mundfuld for et semiprofessionelt mandskab!

Men med holdets fremtidige ambitioner, er det allerede nu vigtigt at få prøvet kræfter med de helt store stjerner. Løb som "Dwars door Vlaanderen" skal ryttere med ambitioner prøve at køre flere gange for at lære rytmen og farten, inden rytteren måske gør sig forhåbninger om en topplacering 3., 4. eller 5. gang han stiller til start i sådan et løb.

Team Designa Køkken stiller til start med:

Allan Bo Andresen, Michael Reihs, René Jørgensen, Michael Larsen, Daniel Foder, Jens-Erik Madsen, Jakob Fuglsang og Christian Alex Hansen.

Allan Bo Andresen, der tidligere har kørt løbet, er opsat på at vise en god figur i løbet - f.eks. ved om muligt at komme væk i et "TV-udbrud".

Michael Reihs er trods det at det kun er holdets 3. start i år allerede i rigtig god form og han er uden tvivl et af holdets bedste bud onsdag eftermiddag.

René Jørgensen er desværre ikke kommet sig helt over sit styrt i Belgien for 1½ uge siden, men ville ellers også være blandt de erfarne ryttere på holdet som på en god dag, ville kunne være synlig langt hen i løbet.

Holdets øvrige ryttere er alle med for at lære, dog kan det blive spændende at se om Jakob Fuglsangs teknik fra mountainbike vil give ham en fordel på så varieret og krævende en rute.


Rolf Aldag: Vil dyrke triatlon
Man kan ikke bare ta’ cyklen fra en gammel professionel, der har kørt i 15 år. Så det tog ikke ret lang tid efter den nu 37 år gamle Rolf Aldag stoppede sin professionelle karriere ved 6-dages løbet i Berlin, før han besluttede sig for at ta’ arbejdsredskabet frem fra skuret igen, fortæller Het Laatste Nieuws i dag.

Aldag bekræftede i går, at han stiller til start i Ironman konkurrencen på Lanzarote, der finder sted den 20. maj. Han vil også forsøge at kvalificere sig til den mest velrenommerede Ironman begivenhed i verden, der findes senere på året på Hawaii.


Alex Rasmussen: Tre gange i asfalten i Kroatien
Den danske verdensmester Alex Rasmussen var tre gange i asfalten under turen til Kroatien. Styrtene resulterede dog heldigvis kun i overfladiske knubs og han er således klar til verdensmesterskaberne i Bordeaux i næste måned.

Teamchef Claus Rasmussen melder således både Alex Rasmussen og Casper Jørgensen i topform forud for mesterskaberne. ”De har nok aldrig været bedre,” siger han til Fyns Stifttidende.

Jakob Piil: Kan kører sig på klassikerholdet
Når Jakob Piil i dag stiller til start i det Italienske etapeløb Settimana Internazionale, er det første start siden han blev påkørt under sidste års Züri Metsgete. Selvom den danske rytter fortsat indimellem kan mærke smerter i skinnebenet, så har fremgangen været været så markant, specielt under sidste uges træningslejr i Italien, at han er optimist forud for løbet.

”Jeg har kunnet træne for fuld kraft de seneste seks uger, og selv om jeg ikke vil påstå, jeg er i topform i forhold til de ryttere, der allerede har været i gang længe, fornemmer jeg, at jeg er væsentligt bedre kørende, end det kunne forventes, efter at jeg lå stille i ca. fire måneder,” siger han til Politiken.

Og der bliver allerede brug for Jakob Piils kørerevner på førstedagen, der byder på to deletaper. Først en relativ flad kort etape, som forventes at slutte i en massespurt og herefter en 11,8 km. lang holdtidskørsel. Holdet består foruden af Jakob Piil af Nicki Sørensen, Michael Blaudzun, Kasper Klostergaard, David Zabriskie, Volodomyr Gustov, Peter Luttenberger og Giovanni Lombardi.

Efter det italienske etapeløb venter to endagsløb i Frankrig, hvorefter det er planen, at Piil starter i Tour of Georgia midt i april, og siden i Quatre Jours de Dunkerque, Katalonien Rundt, Luxembourg Rundt og Schweiz Rundt. Herefter kan det blive til en plads i Tour de France-truppen.

”Men med de uheld, holdet har været udsat for de seneste uger, er det naturligvis et program med forbehold. Og hvis det fra start går så godt, som jeg selv håber, vil jeg ikke udelukke, at der også kan blive en klassiker-opgave til mig,” fortæller Piil.


Læs også
Armstrong: Det er prisen man betaler for at være den bedste
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger